Reklama

Imigranti

Mirek (So, 26. 3. 2016 - 17:03)

Lidská práva jsou mimo...Ano, to jsme zaregistrovali, pěkná šaškárna v Haagu. Zločiny spáchané kosovskými vůdci a vojáky se tam neprojednávaly. Samozřejmě za"humanitární" bombardování Jugoslávie nikdo obviněn nebyl. Hlavně, že tu máme v Evropě muslimské ministátečky Kosovo a Bosnu-Hercegovinu.

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 17:03)

Však ty budeš brzy taky ......Steve!

Mne na rozdíl od jiného papíry na hlavu nechránějí. Mimoto jsem intaktivista a hodně lidí mi tu dává kvůli tomu najevo, že mě mají rádi jak koza nůž.

aladin (So, 26. 3. 2016 - 17:03)

Novinky.cz:"Policie na demonstraci zatkla předsedu Národní demokracie Bartoše
Policie na sobotní demonstraci proti islamizaci, politikům, médiím a neziskovým organizacím zadržela předsedu radikální Národní demokracie Adama B. Bartoše. V projevu vyzval k potrestání politiků „trestem nejvyšším” za jejich přístup k imigrantům. Demonstrantů se na pražském Václavském náměstí sešlo několik set, zasahovat museli těžkooděnci."

To si ti kreténi nahoře neuvědomují, že tímto postupem dosáhnou pravého opaku??? Oni vlastně těmito raziemi podporují vznik extremizmu. Naco maji poradce?, na hov...??, Nebo jim to radí Velký bratr? Tak asi sleduje jiné cíle, asi totální rozvrat u nás a v Evropě. Co potom udělá?, pošle k nám sem také vojska jako v 68 ???? a budou nás okupovat? A naše zrádcovská vláda stvoří "Zvací dopis"???,aby to vypadalo legálně? Už se jich nikdy nezbavíme!, ani po 40ti letech.

aladin (So, 26. 3. 2016 - 17:03)

Novinky.cz:"Kvůli zákazu nosit hidžáb studentka zažalovala školu
Studentka, které Střední zdravotnická škola v Praze 10 nepovolila nosit hidžáb, podala na instituci žalobu. Sdělila to dívčina právní zástupkyně Radka Korbelová Dohnalová. Kvůli zákazu ze školy v roce 2013 odešly dvě muslimské dívky. Na jejich stranu se poté postavila ombudsmanka Anna Šabatová, podle níž instituce tyto studentky nepřímo diskriminovala."

Koukám, že je to u nás samej vůl nebo kráva!

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 16:03)

Steve!

Ty ses rozjel. Jako psychiatrický pacoš si můžeš více dovolit.

No (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Déčko, ukaž mi někoho,...Už snaD ani Ouha ne. MimochoDem, kampak se nám ztratil Demokrat? Není zvláštní, jak se tu s Déčkem stříDají.?

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Tudjman ani Izetbegović...On byl jenom jeden srebrenický masakr? S tím Tudjmanem to mám od jednoho hostinského - Chorvata, z malého města Stolzenau. Je to už 15 let. Tehdy jsme se bavili o politice a on mi řekl: "Nemysli si, to ti tu říkám jako Chorvat. Ten náš Tudjman je stejný zločinec, jako ten Miloševič."

Ono se říká: "Je to svině, ale naše svině" Pak to taky tak vypadá, to jsou ta tvoje slavná lidská práva.

matka (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Píšete tady o fašismu, xenofobii,...
Je těžké pochopit, že nejsem ani jedno, jen mám z nich úplně obyčejný lidský strach?
Jenom mě utěšuje, že k nám nechtějí.

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Já myslím, že každý...Déčko, ukaž mi někoho, kdo sem píše a má tě za rozumného a soudného.

D (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Ten byl odsouzen a jiní...Tudjman ani Izetbegović neměli prsty ve srebrenickém masakru. Kdyby nic jiného, tak minimálně tohle. V Haagu však byli a jsou, pokud vím, souzeni i chorvatští váleční zločinci.

D (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Samozřejmě že účelově...Já myslím, že každý rozumný člověk musí uznat, že výše uvedený příspěvek je choromyslným a inkonsistentním projevem temné demagogie, která si sama sobě odporuje.

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Lidská práva jsou mimo...Ten byl odsouzen a jiní však unikli. Jaký je rozdím mezi ním a Franjem Tudjmanem a Alijou Izetbekovičem? Žádný, jenže ti už jsou po smrti a tak je to pasé. Na Havlovi mi vadila jednostranná zaslepenost. Teď už vím, čím to bylo. Byl infikován neomarxisty, kteří byli v Chartě.

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Lidská práva jsou mimo...Samozřejmě že účelově nerozlišuješ mezi uprchlíky a sociálními migranty. Ale také mezi islámem a islámofašismem. V tomto případě jsi paradoxně podobný mimoňům Konvičkovi a Okamurovi. Islám samozřejmě zakázat nelze, poněvadž je to náboženství. To druhé je však zhoubná ideologie a to je něco jiného. V tomto tajné služby nejenom zaspaly, ale ke všemu jim neomarxističtí politici ovládající jak Německo, tak EU, házejí klacky pod nohy. Mne se tu snažíš deklasovat nazývaje mne náboženským umanuncem. Jenže můj boj za PRÁVO VLASTNÍ TĚLO dětí nemá s náboženstvím vůbec nic společného. Jako intaktivista se chovám nábožensky neutrálně. Jinak, křesťany nazýváš pánbíčkáři, kdežto se vehementně zastáváš musulmanů. Já ani nehoruju kvůli židovsko-křesťanským základům současné civilizace, která je kvůli podobným mimoňům jako jsi ty na pokraji zkázy, ale spíše se vzhlížím v jejich atických řecko - římských základech. To ti však uniká. Je tu jeden problém. Není možné pěstovat multikulti s někým, kdo žádné multikulti neuznává.
Toho je potřeba jako zhoubný element eliminovat.

D (So, 26. 3. 2016 - 12:03)

Litská práva? To je pouze...Lidská práva jsou mimo jiné o tom nestřílet do uprchlíků, nezakazovat islám, nevyhánět ani nezabíjet muslimy jen proto, že to jsou muslimové. To jsou celkem legitimní požadavky, se kterými by se každý normální člověk měl ztotožnit. Chápu však, že to nelze očekávat od choromyslných náboženských umanutců.

Mimochodem, v těchto dnech byl Radovan Karadžić uznán v Haagu vinným z genocidy, válečných zločinů a zločinů proti lidskosti, a odsouzen ke 40 letům odnětí svobody. Zaregistroval to někdo?

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 11:03)

Litská práva? To je pouze falešné lidskoprávní kryptonáboženství. A kdo věci pojmenovává pravými jmény, je hned neomarxisty a všemi jemi podobnými onálepkován za fašistu. Ty Déčko, jsi zářným příkladem této zvrácenosti.

D (So, 26. 3. 2016 - 11:03)

Harddisk Decko se svou...: Demokraticky zvolené vlády se musí chovat demokraticky, jinak mají občané je svrhnout i se zbraní v ruce.

Zapomínáš, že k demokracii patří i lidská práva. Fašisté chtějí svrhnout demokraticky zvolené vlády, protože tyto nechtějí střílet do uprchlíků či migrantů, nechtějí zakazovat islám, nechtějí vyhánět ani zabíjet muslimy.

Fašisté to pochopitelně presentují tak, že oni fašisty vůbec nejsou, nýbrž jen hájí národní zájmy, zatímco vládnou naopak zrádci národa. Vymýšlejí si dokonce, že jsou jakýmisi "sluníčkáři", "pravdaláskaři", "milovníky eurogenocidy" a kdesi cosi neiprávněně kritisováni, desinterpretování a umlčováni, přičemž ve skutečnosti jsou oni těmi pravými "vlastenci", zatímco druhá strana jsou zbabělci, hlupáci, zločinní pachatelé genocidy, podporovatelé "islamisace" a zaprodanci.

Fašisté vytvářejí netolerantní, nenávistnou atmosféru ve společnosti, vedou lživé a demagogické kampaně, připravují likvidaci lidských práv a svobod, chtějí zničit demokracii a nastolit fašistickou diktaturu. Proto by se proti nim měla demokracie, bude-li to potřeba, bránit i železem a olovem.

jarda (So, 26. 3. 2016 - 07:03)

Mají právo svrhnout.

jarda (So, 26. 3. 2016 - 07:03)

: ... nálepkuješ za...Harddisk Decko se svou domnělou inteligencí exceluje :-D jak dlouho hledáš na netu ty držko abys mohl ukazovat tu tvou "inteligenci" ? Demokraticky zvolené vlády se musí chovat demokraticky, jinak mají občané je svrhnout i se zbraní v ruce. To je i v americké ústavě...
A imigranti?Tedy muslimští najezdnici? Tam to řešit jakýmkoliv způsobem, aby se sem nedostal ani jediný. Chtějí nás zotrocit. Nestačí jaký je v Evropě od nich bordel a chaos? A výhrůžky, mrtvý? Nic, zpět buď dobrovolně, nebo násilím.

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 01:03)

: ... nálepkuješ za...Tu píseň jsi zmínil, nevím proč. Ukaž mi, kde jsem ji kopíroval. To by bylo v postní době nesmyslné a velikonoční neděle je až zítra. Vím, že je to z Händlova oratoria Juda Makabejský. Já ji znám z pražských katolických kostelů. My měli ve Šluknově varhaníka Pražáka - chalupáře, a ten ji u nás také zavedl.

Jinak, policie nemá zbraně pro okrasu. Většinou se jedná o sociální migranty, kteří chtějí ždímat sociální dávky, nalákáni utopickým neomarxistickým sociálněinženýrským snem madame Merkel. proto se ČR vyhýbají obloukem, a ne o uprchlíky.

D (So, 26. 3. 2016 - 00:03)

Fašismus není z tvé hlavy,...: ... nálepkuješ za fašistu každého, kdo má rozumné názory

Jako například ty, co chtějí násilím svrhávat demokraticky zvolené vlády, střílet uprchlíky, zakazovat islám, nebo rovnou zabíjet všechny evropské muslimy.

: Kde jsem kopíroval protestantské písně?

Pokud o tom nevíš, píseň "Buď tobě sláva, jenž jsi z mrtvých vstal", jejímž textem jsi před pár dny neoprávněně zas*al vlákno o Ježíši bezprostředně po mém ateistickém příspěvku, je napsána na melodii německého hymnu "Tochter Zion freue dich", který složil luteránský skladatel Georg Friedrich Händel (1685-1759). I v českém prostředí je tato píseň k dohledání v evangelických zpěvnících.

: Co je divné na tom, že na takovém vlákně argumentuju biblickým pasážemi?

V konfrontaci se mnou jsi jimi neargumentoval. To je nesprávný výraz. Ty jsi tam ty pasáže doslova s*al.

Reklama

Přidat komentář