Reklama

Imigranti

jarda (Po, 28. 3. 2016 - 16:03)

Nepoučeně, zaslepeně si...Už jsem ti říkal že, nefetuj!!! Pokud nefetujes, tak jsi politovani hodné monstrum. Pokud si myslíš, že je lepší když si lidé nejsou jisti životem, že je nejakej idiot neodpali do vzduchu, tak raději Rusaky, a RVHP. Chápu že netáhla jako ty to nechtějí. Musel by si makat!!!

Tonda Vlas (Po, 28. 3. 2016 - 16:03)

Nepoučeně, zaslepeně si...Milé Déčko, nevím který bordel je horší. Zda dřívější reálsocialistický nebo nynější EU neomarxistický.

Tonda Vlas (Po, 28. 3. 2016 - 16:03)

Přesně tak. Je to cílená...Nejsem stoupencem teorií a tak v tom vidím tu neskutečnou blbost, které madame Merkel nasadila korunu.

D (Po, 28. 3. 2016 - 16:03)

Udělal jsem si výlet do...Nepoučeně, zaslepeně si melete pořád to samé. Třebas i cestujete, nicméně vidíte a slyšíte jen to, co vás ve vašich předsudcích utvrzuje.

A pokud jde ten "svobodný obchod" s Ruskem, tak jste tomu nasadil korunu. To chcete, aby se vrátila bída, kořistnictví a bordel RVHP?

Ono (Po, 28. 3. 2016 - 15:03)

Udělal jsem si výlet do...Stačí se podívat na jiné podobné etnikum u nás. Až na vzácné výjimky netáhla, zevlujici po ulicích, již pohledy a chováním provokujici. Značkové hadry, mobily, jsou v klidu, a buď s početnou rodinkou nebo s partickou, okupují parky v každou hodinu...

jarda (Po, 28. 3. 2016 - 15:03)

Udělal jsem si výlet do...Přesně tak. Je to cílená likvidace Evropy, nebo neskutečná blbost. Lidi už nemají pud sebezáchovy, a říkají, že se nedá nic dělat...bohudík, ne všichni.

mamut (Po, 28. 3. 2016 - 14:03)

Udělal jsem si výlet do Německa, abych se na vlastní oči přesvědčil, jak tam místní lidé nahlížejí na migranty. Až na pár pomatenců, kteří z toho mají dobrou živnost, jsou Němci řádně napěnění. Nebude to trvat moc dlouho a nejspíše se zrodí nový vůdce. Ale to už bude asi pozdě. Zajel jsem i do Francie. To, co jsem viděl v Paříži a v Calais mne docela vyděsilo. I policie je bezradná a bojí se zasahovat. Řidiči kamionů odmítají jezdit do Anglie, protože se bojí on svůj život. Všude neskutečný nepořádek, všude hordy otravných stopujících migrantů. Evropa si kope vlastní hrob. Nejlepší řešení pro nás je vystoupit z EU a z NATO, protože nás stáhnou do pekel. A obrátit se na Rusko a Čínu. Tam je naše budoucnost. Svobodný obchod bez nesmyslného poručníkování EU.

Tonda Vlas (Po, 28. 3. 2016 - 13:03)

Turecký prezident Erdogan pouští teroristy do Unie, myslí si prý jordánský král

Součástí politiky tureckého prezidenta Erdogana je pouštění teroristů do Evropské unie, vyplývá prý z uniklých informací důvěrné schůzky jordánského krále Abdalláha se zástupci amerického Kongresu. Schůzka se uskutečnila na počátku roku, nyní o ní informuje britský deník The Guardian a informace přejímá server Echo24.cz.

Hovořilo se však také o Turecku a migrační krizi. Podle krále Abdalláha turecký prezident Recep Erdogan věří v radikální islámské řešení problémů v oblasti Blízkého východu. A právě pronikání teroristů do Evropy je prý součástí turecké politiky, země se tak prý vymyká kontrole.

Ze schůzky mimo jiné také vyšlo najevo, že v Libyi působí speciální britské vojenské jednotky SAS s podporou jordánských zvláštních sil. Jordánci vyslaní do země se tak zřejmě snaží infiltrovat do struktur Islámského státu, jenž má v Libyi své enklávy.

No (Po, 28. 3. 2016 - 11:03)

mp3stream.cz/mesita-karel-kryl.html

Dr.Chocholousek (Po, 28. 3. 2016 - 11:03)

a) Co je to virtualita...Zajděte okamžitě na hospitalizaci v léčebně ať již v cechach, či v Anglii...

D (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Já jsem tedy před žádnou...a) Co je to virtualita svobody? Omlouvám se - nějakou dobu už v Česku nežiju, takže ne všechny nové výrazy, byť i cizího původu, jsou mi známy v jejich současném českém úzu.

b) Čeká tě nevyhnutelná smrt, stejně jako tvou ženu, tvé děti a tvé vnuky. I lidstvo jako celek jednou vymře, a život jako takový zanikne. A i hmota, jak ji známe, se rozplyne. Už nebudou hvězdy ani planety, nebudou atomy, nebudou dokonce ani neutrony nebo protony. Budou maximálně jen isolované elementární mikročástice (například elektrony, fotony, neutrina) rozptýlené v nekonečném prostoru. Proto se raději boj mě nebo muslimů a usiluj o zavedení diktatury, která tě přede mnou i nimi ochrání.

Vždyť radikální muslimové jsou v některých obzvláště krvavých letech schopni zahubit i více Evropanů než muchomůrka hlízovitá a závojenka olovová dohromady!

souhlas (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Já jsem tedy před žádnou..."Zastávám názor, že demokracie a virtualita svobody je pro lidi, s příjmem nad 30000.:

Souhlasím, k tomuto příjmu jsem se dopracoval a zajišťuje mi, při jinak skromném životě, relativně klidný život. Tedy, pokazí se pračka, jdu a kopím novou. 2x za rok si zajedu na dovolenou v rámci Evropy.

Nevím, jak kdo. (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Já jsem tedy před žádnou perspektivu zániku postaven nebyl. Žiji si svůj život, mám rád svou ženu, miluju své děti a vnuky. Doposud jsem žádný zástupný strach nepoznal a ultimátní hrůzu mám pouze z toho, že jednou, po vykonání sracích úkonů zjistím, že došel toaletní papír.Také se mimořádně děsím z případného setkání s podobnými aparáty, jako je D.
Zastávám názor, že demokracie a virtualita svobody je pro lidi, s příjmem nad 30000. Já žádnou vvýhodu ze stávajícího režimu a systému nemám. Ba, právě naopak.
Toto všechno lze dát znovu do nějaké přijatelné podoby pouze tvrdou a nekompromisní diktaturou. Která, jak si myslí řada obyčejných lidí bude jediným východiskem z tohoto marasmu.
Co se muslimáků dotýká, jedině sběrné tábory, izolovat a vyhostit. To dokáže pouze systém, který nebude založen na existenci pochybné a ve své podstatě zhoubné demokracie.

D (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Přírodovědné poznání...Někteří lidé...

D (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Přírodovědné poznání nás staví před perspektivu smrti, zániku, rozplynutí, anihilace všeho živého a všeho hmotného. Někteří lidí se však i tak budou bát nějakých uprchlíků či "genocidních eurobyrokratů". Budou žít v odmítání pomíjivosti všeho živého a všeho existujícího. Budou věřit v hodnotu rodiny, tradic, národa, rasy. Budou se bát o své děti. Na trhu zástupných strachů, chránících před ultimátní existenciální hrůzou z nevyhnutelného zániku všeho, sáhnou po tom prvním a nejlacinějším, který je na raně.

Mirek (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Ale buďme rádi za všechny...Oprava: domy postavily.

Mirek (Po, 28. 3. 2016 - 10:03)

Myslíš ty šeredné,...Ale buďme rádi za všechny ty domy a paneláky které se za minulého režimu postavili, dnes už by na to nezbývalo a je zajímavé, že tzv. králíkárny mají dnes takovou cenu, že si bydlení v nich mnozí nemohou dovolit a zadluží se až do smrti, nebo končí na ulici. Bezdomovci tedy opravdu nebyli.

jarda (Po, 28. 3. 2016 - 09:03)

Jak jsem zjistil, že se...Včera řekl, aby jsme proti terorismu bojovali láskou... Jistě, svým způsobem má pravdu,jenže jak řekl jeden duchovní: pokud nastoupí zbraně, musí zlého člověka se zbraní, zabít dobrý člověk se zbraní...

Tonda Vlas (Ne, 27. 3. 2016 - 20:03)

Kolik migrantů by se asi...Jak jsem zjistil, že se papežem stal jezovit, tak jsem hned věděl, že to nic dobrého nepřinese.

sardanapal* (Ne, 27. 3. 2016 - 20:03)

Kolik migrantů by se asi mohlo vejít do Vatikánu ?

Reklama

Přidat komentář