Reklama

Imigranti

D (Út, 29. 3. 2016 - 21:03)

Doporučuji Vám přečíst...: Celý slavný Západ poslušně panáčkuje před Čínou a Ruskem. Samozřejmě se snaží různými sankcemi, embargy a bůhvíčím oslabit tyto mocnosti, ale oslabuje tím jen sám sebe.

Víte vy vůbec, co říkáte?

mamut (Út, 29. 3. 2016 - 18:03)

Za to určitě může ta...Doporučuji Vám přečíst si, co se děje jinde ve světě. Všude existuje jisté procento vyšinutých jedinců, bez ohledu na režim, náboženské vyznání atd. A o orientaci na Rusko a Čínu vůbec nepochybuji. Jsou to obrovské a bohaté trhy s opravdu velkou perspektivou. Nejsme sami, kdo se tam chce uchytit. Celý slavný Západ poslušně panáčkuje před Čínou a Ruskem. Samozřejmě se snaží různými sankcemi, embargy a bůhvíčím oslabit tyto mocnosti, ale oslabuje tím jen sám sebe. Západ si prostě musí přiznat, že jeho úloha ve světě končí a nastupuje jiná garda. Západ se ničí sám svou rozmazleností, pohodlností, požitkářstvím a byrokratickou přebujelostí, která se stává nevýkonným molochem. Začíná ztrácet potřebnou akčnost. Jeho špičky jsou odtrženy od reality a žijí si ve vlastním uzavřeném světě. Ztrácejí tolik potřebnou zpětnou vazbu.

Muž na Tchaj-wa (Út, 29. 3. 2016 - 17:03)

Za to určitě může ta komunistická propaganda, která se na Tchaj-wan vysílá z pevninské Číny. Poplete hlavu lidovým masám, a ty potom páchají nechutnosti.

Hlavně že si mamut myslí, že v orientaci na Rusko a Čínu je pro ČR perspektiva.

Pepa (Út, 29. 3. 2016 - 15:03)

Imigranti se Česku (stejně...Kecy, většinou jdou pro zisk, a zabrat území jak mají nakazano. Ti chudáci jak se říká by měli peníze pro prevadece? Prober se!

D (Út, 29. 3. 2016 - 14:03)

Jako ten hošan co vzal ty...On každý dobrý skutek s sebou nese risiko nějakého trestu, byť třebas i méně dramatického. Vezmi si domů českého bezdomovce, a třeba ti pochčije a posere byt, a něco ti tam i zdemoluje, aby si mohl odnést na ulici pár kaček či nějaké sběrné suroviny.

Na druhou stranu, i nepáchání dobrých skutků je svým způsobem riskantní. Kdo není jiným užitečný, nemůže v nouzi počítat s altruismem ani vůči sobě samému.

A existují i národy, kde se tak moc dbá na osobní bezpečnost, že ani policejní hlídka nezasáhne proti masovému vrahu střílejícímu v hospodě, a raději se dlouhé hodiny čeká na příjezd po zuby obrněné zásahovky z krajského města.

sardanapal* (Út, 29. 3. 2016 - 12:03)

Kdo je to pravý uprchlík? A...Jako ten hošan co vzal ty dva jinochy k sobě domů ...
Taky poskytl přístřeší a vděkem mu bylo to , že mu kedlubna
zůstala viset aspoň na páteři .
Stalo se mám dojem v Německu , pokud jinde tak mne opravte.

Pro - D : Jistě pouhá statistická anomálie .

No (Út, 29. 3. 2016 - 11:03)

Imigranti se Česku (stejně...Bohudíky, nám tu stačí tuzemské sociálně nepřizpůsobivé trvale opálené osoby.

Tonda Vlas (Út, 29. 3. 2016 - 11:03)

Kdo je to pravý uprchlík? A...Toto jsem viděl na uprchlících z Jugoslávie. Ne však na většině těchto, dle mne to jsou pouze migranti, mnozí naočkovaní wahábismem.

D (Út, 29. 3. 2016 - 10:03)

Teď Déčko trefil hřebík...Kdo je to pravý uprchlík? A jaká vděčnost?

I lidé, kteří umírají hladem a zimou, a kterým třebas i vyvraždí rodinu, upřednostní odchod do země relativně bohatší a tolerantnější, kde mají šanci najít společenské uplatnění, než do země chudé, neúspěšné a rasistické, kde o ně navíc takřka nikdo nestojí, nikdo v jejich zájmu není ochoten podstoupit sebemenší oběti, není s to jim pomoci s přístřeším, ostatními základními potřebami, vzděláváním, rekvalifikací a jinými nezbytnými podmínkami integrace, a kde v nich značná část populace vidí pouze nuzné sociální břemeno a bezpečnostní hrozbu.

Tony Vlas (Út, 29. 3. 2016 - 10:03)

Imigranti se Česku (stejně...Teď Déčko trefil hřebík na přímo na hlavičku. Pravý uprchlík by byl
vděčný i tady. Nikoliv však sociální migrant.

D (Út, 29. 3. 2016 - 10:03)

Oni se vyhýbají i...Taková Británie je ekonomicky jen průměrnou zemí EU, nicméně zájem o ní mezi mimoevropskými migranty je i tak poměrně značný. Jednak je dost tolerantní, jednak tam již odedávna existují velké komunity lidí z těch nejrozmanitějších zemí.

Tom... (Út, 29. 3. 2016 - 10:03)

Imigranti se Česku (stejně...Oni se vyhýbají i bohatším státům v Evropě, dá se říci, že chtějí pouze do několika nejbohatších států.

D (Út, 29. 3. 2016 - 10:03)

U nás ty Dávky nejsou proti...Imigranti se Česku (stejně jako Polsku, Slovensku, baltským státům) vyhýbají, protože to jsou na evropské poměry chudé, neúspěšné postkomunistické země s kulturně a civilisačně opožděným, značně rasistickým obyvatelstvem. Neodcházejí ze svých vlastních problematických zemí proto, aby museli čelit problémům východní Evropy.

jarda (Út, 29. 3. 2016 - 07:03)

U nás ty Dávky nejsou proti...Ale to jsou přeci chudáci unikající před válkou, a proto většinou nechali doma ženy a děti. A jak jsou z toho frustrovani, tak občas něco vyhodí do povětří... :-)

jarda (Út, 29. 3. 2016 - 06:03)

.... spíš bere dávky a...On Decko je ve skutečnosti skrytý neomarxista, ani o tom možná neví... Tito lidé ctí kapitalismus, ale chtějí jistoty a vše skoro zadarmo, jako v socialismu.

Tonda Vlas (Út, 29. 3. 2016 - 06:03)

Ještěže vyžírá...U nás ty Dávky nejsou proti Británii žádné terno. Proto se ti sociální migranti naší zemi vyhýbají obloukem.

Tony Vlas (Út, 29. 3. 2016 - 00:03)

Ty nebo Steve tu nemelete od...Já mám turnusové volno, tak mám teď čas.

Zkoumal jsem co ten zákeřný neomarxismus je, už začíná nabírat jasných kontur. Co tu předvádíš, má jeho mnohé rysy.

D (Út, 29. 3. 2016 - 00:03)

Práci taky bude mít sotva,...Ty nebo Steve tu nemelete od rána do večera?

Jinak ten neomarxismus se ti definovat nepodařilo. Odněkud jsi o něm jen okopíroval sáhodlouhý blábol, ale ponechal sis možnost jako neomarxistu naprosto arbitrárně onálepkovat kohokoli, kdo se ti nelíbí.

Racionální jádro má však ten blábol v tom, že marxistické ideje opravdu i dnes ovlivňují, především ve špatném smyslu, myšlení dnešních lidí, včetně intelektuálních a politických elit.

Domnívám se, že konkrétně ty jsi z marxismu úspěšně převzal jeho slizkost, ulhanost, nedisciplinovanou vágnost a zákeřně insinuační praktiky. Proto jsi i ty neomarxista.

Tonda Vlas (Po, 28. 3. 2016 - 23:03)

Kdyby byl pacošem v...Práci taky bude mít sotva, když tu mele od rána do večera.

Tonda Vlas (Po, 28. 3. 2016 - 17:03)

@D: Když je nám v mediích, jakož i v běžném životě, doporučováno či vnucováno žít podle norem neomarxismu, nikdy se nedovíme, že se jedná o neomarxismus. Neomarxismus se rád skrývá za obecně platné a mnohavrstevné pojmy, které spíše zamlžují, než objasňuj

Reklama

Přidat komentář