Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

bianka (Po, 4. 5. 2020 - 07:05)

Miluno, kdo je u tebe hodný? Co čekáš, litování?
I nad těma zlýma anonynama by jsi se měla někdy zamyslit. Nikdo, nikdo z nás ti nepomůže, nebo spíše nemůže pomoct. To musíš udělat ty sama. A i s těma deseti tisíci to jde. To mi věř. Toho tvého ubekování tu už má každý dost. Když začneš konat, budou tu rady, tak jako tu byly už mnohokrát. Jestli ovšem budou z tvé strany vyslyšené, to je otázka. Měla jsi byt pro sebe, máš teď garáž.

Miluna (Po, 4. 5. 2020 - 01:05)

Achjo,člověk si sem přijde ulevit a dozvim se že sem kráva a že mam zájem jen o sebe.To sem tady zase trefila věc,ty hodný tu zrovna nejsou.No tak jdu radši spát,jestli mi zas nebude otravovat sexuálně,to nemam na něj chuť ani náhodou! Všechno zničil co jsme mezi sebou měli tak všechno! Sexualitu k němu mi uplně ušlapal.Tak ať se pak nediví až ho budu odmítat!!

A (Po, 4. 5. 2020 - 00:05)

nedá pokoj a nedá, furt bude žvanit, furt si bude stěžovat a zájem jen o sebe

Miluna (Po, 4. 5. 2020 - 00:05)

21:01 mě je to jedno jestli mi už nikdo nemiluje.Člověk akorát vidí že je stejně nejradši sám tak k čemu to je.A 21:20 Alešek si to zařídil nejlíp.Proto se mi jeho život tady líbí nejvíc.No a ty závazky to jo no ale aspoň že už jsou větší.A už sem doma a když slyšim jak mi Sergej odpovídá, škoda že to nemůžu nějak ukázat nebo předvést ale má tón a odpovídá jako debil.Nemyslim teď že by prudil ale to jeho mluvení se mi vůbec nelíbí,takový protivný nepříjemný.Když to slyšim nemam chuť se ho vůbec na nic ptát.Takovej byl někdy i dřív ale už se to stupňuje.Asi je to někdy jeho přirozená mluva ale je mi to dost protivný.Takový hrubý a od huby a když tim blbim tonem mi řekne místo že sem přišla tak že sem přitahla tak mi to taky vadí.

Návštěvník (Po, 4. 5. 2020 - 11:05)

Miluno a tobě by se líbilo kdyby Sergej v noci odcházel a ty bys nevěděla kam?

Návštěvník (Po, 4. 5. 2020 - 00:05)

Bože ty jsi kráva

Miluna (Ne, 3. 5. 2020 - 21:05)

Otíku zdravim z garáže.Teď sem zalezla a budu tu do noci.To je fakt moje jediný místo díky kterému sem se ještě nezbláznila.Sice jak se venku ochladilo tak je tu zase víc chladno ale mam na sobě dvě bundy a kapuci a třetí bundou sem přikrytá,jedině tak se to nechá.Mam sluchátka s hudbou,to sem tak potřebovala.Žádný blbý kecy,sledování každýho mýho pohybu.Škoda že tady nemůžu i spát.Koukam tu do tmy a myslim na vás.Jak tu radí abysme spolu bydleli tak nevim,já už nemam chuť bydlet s žádnym chlapem.Podle mě to bydlení všechno skazí a lidi který se tak milovali se poznaji i v horších stránkách a pak to přestane fungovat a začnou si lézt na nervy.Já mam na to názor prostě jako Alešek,jen je smutný že se neumíme uživit to je největší průser a deptání.Já chci našetřit aspoň finanční rezervu.Mam našetřeno zatim jen deset tisíc a s tim si to nelajznu lézt zase do novýho a kdyby pak něco nevyšlo tak nebudu mít nic.Mam plán ten jak sem tu už psala.Chci od něj odejít ale ještě to potrvá.To bude dlouhodobej proces.

Poslyš (Ne, 3. 5. 2020 - 21:05)

k tomu Aleškovi. Ne, Alešek nemá názor jako ty. On tě tady dost mate. Alešek totiž celý život maká, bydlí v domě, který je skoro celý jeho a hlavně, Miluno, nemá žádné povinnosti, závazky neboli v tvém případě děti. Takže se zamysli znova.

Návštěvník (Ne, 3. 5. 2020 - 21:05)

Miluna by si měla uvědomit, že všichni ti, co ji milovali, už ji nemilujou. Ani Radka ne, ani Ota ne. Sergej už taky začíná prokoukávat co má doma. Takže co dál? Co zkusit dospět?

Návštěvník (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

Miluna to měla jednu dobu takhle naplánováno s Fandou, to je ten se kterým donutila souložit svého Jirku. Naplánovali si, že budou dělat každý na střídačku dva měsíce. No nevyšlo to nějak

No (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

však Oto může ještě studovat, je celkem mladý. Proč ne. Myslím to vážně. Stejně nemá co dělat. Aspoň nějaký kurz

přesně (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

najít si nějakou rekvalifikaci. A jsme zase u toho, to by musel hejbnout prdelí a něco najít a pak by se musel učit. A to, prosím, nejde. U toho se neleží.

Oto (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

a ty si myslíš, že nám vědomosti samy naskákaly do hlavy? Nevymlouvej se, holt učit se ti nechtělo, i na to jsi byl schnilej.

oto (Ne, 3. 5. 2020 - 19:05)

už máš představu, co budeš dělat? Teď máš volno a klid si promyslet budoucnost. Rodiče tě asi nebudou vydržovat pořád. A co je na pozitivitě nepříjemného? Vem si, že někdo měl hodně těžký život, ale se zatnutými zuby se z toho dostal a teď si váží všeho, co mu přijde do cesty. Už ani nedoufal, že se dočká nějaké radosti, v takových byl podmínkách. Nevím, jak to má Pils, ale znám pár lidí s takovým příběhem. Ty máš s Milunou společné, že se stále na něco nebo někoho vymlouváte, a tím se držíte v negativitě. Něco asi na tom tvrzení bude, že každý je strůjcem svého štěstí

Ota (Ne, 3. 5. 2020 - 19:05)

To se vám to anonymové machruje co.Kdyby jste měli ve škole problémy a učení by vám nešlo a ke vzdělání byste se pak nedostali tak byste měli taky po prdeli.Ale machrovat a urážet vám jde dobře! A nevim co znamená slovo flexibilní? Pružný jsem ve spaní ale tím si nevydělám.Rodiče jsou rádi že jim lezu pro nákup.Až přejde vir tak mě zase pošlou do prdele.Pilsnerko jako ostudu to neber když u nich jsem jen přes dobu viru.A jinak i ty, holt ti to šlo ve škole tak se máš dobře.Na práci v kanceláři jsem tě odhadl dobře.S Alešem jsem se nedomluvil, Aleše nejspíš nějakýma názorama provokuješ tak upustil ventil.Já proti tobě nic nemám jen si na mě až trochu nepříjemně pozitivní.Ale vadí mně jen nějaký anonymové.

Pan Rada (Ne, 3. 5. 2020 - 19:05)

Vždyť je to tak jednoduchý. Vir už je na odchodu. Oto, práci u pásu za 20 tisíc pořídíš. Za dva měsíce budeš mít na nájem bytu a můžeš si k sobě přestěhovat Milunu s dětma. To už bude Miluna bez práce, děti budou mít prázdniny, tak budou potřebovat někoho, aby nosil peníze. Konečně budeš mít svou lásku pro sebe. Jednou za čas ji dáš peníze na bary, ona si to tam rozdá s pořádným bejkem a pak se ti vrátí domů. A stačí jí matrace a wifina. Dětem taky. A něco uvařit snad umíš. Konečně bude Miluška tvoje.

teeeda (Ne, 3. 5. 2020 - 19:05)

ty jsi ale provokatér. Moc dobře víš, že tohle nechce ani Miluna, ani Ota

Pan Rada (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

Jaký provokatér? Já to myslím vážně. Celou dobu tady Oťas skučí, že Miluna je jeho láska. Tak teď ji může mít pro sebe i s jejími děťátky. Ota si bude pořizovat nové bydlení, tak by bylo dobré pořídit aspoň 2+kk, aby měly děti kde být. V Písku je pár fabrik, kam nabírají lidi, tak má možnost ukázat, co pro něj láska znamená.

tak tohle (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

on právě nechce. Je vyčůranej, nechce se starat o Milunu, nechce ji mít u sebe. Jen si tak občas zaskotačit, jo a Miluna by mu mohla občas přihrát nějaký prachy. On by ji klidně i pásl, kdyby z toho měl prachy bez práce.

nemyslíš (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

jestli čteš dýl, tak víš, jak to oba myslí. Chtějí klid, peníze a nechodit do práce.

Reklama

Přidat komentář