Reklama

Do kolika jste nosili plenky?

Šárka (Pá, 12. 11. 2021 - 11:11)

Problém je dědičná enuréza. Kluk je mokrý téměř každý den, holka tak jednou za týden. Kluk má antibiotika, leží má plenky trvale, ale po včerejší návštěvě záchranky to už hůř snáší a nechce si nechat sáhnout mezi nohy. Doktorka ho zdeptala a jen nám přidělala problémy.

Plenkar (St, 10. 11. 2021 - 12:11)

Je mi 63l.muz a nosím plenky tak zvane od narození časem k plenkám jsem přidal dám.pradlo,tak že je nosím s dám.pradlem, milují nošení [email protected]

Zoran (Út, 9. 11. 2021 - 20:11)

Já do 13.let. Asi tak od 5.let jsem to začal vnímat jako že je to špatně.Když mi byly 2.roky, utekla se mnou máma do rakouska před jugoslávskou válkou,tam dělala pokojskou v penzionu u pana Wikiho. A to bylo hnusný prase. Do sedmi let jsem musel mít plíny stále a všechno dělat do nich. Bylo mi to odporné, ale máma mě nutila vydržet, protože nebylo kam jít.Tak jsem chodil na kurzy němčiny s plínama. Wiky mě často přebaloval,když bylo hovínko,tak myla a přebalovala máma a on to natáčel na kameru. Když mi začala škola, tak jsem plíny měl jen doma, ale Wiki dobře hlídal, kdy přijdu,hned byl u nás a kalhotky dolu a na postel. Vždycky mi dával plínu hodně utaženou, aby tlačila a roztahovala nohy. Později mě zneužíval, ale máma na to přišla až když mi bylo 13.let. Pak jsme teprv utekli do němec a potom do česka. Jednou bych rád napsal knihu o tom, co válka všechno způsobí.

Radka (St, 10. 11. 2021 - 10:11)

A máma tě tak nechala? Jako abys měl měl plenky, když si to ten úchyl přál? Strašné dětství! Jak ses s tím vyrovnal?

Zoran (Čt, 11. 11. 2021 - 17:11)

Máma zoufale potřebovala mít svatbu, aby měla dokumenty. Jenže já byl malý, nevěděl jsem nic. Poslouchal jsem mámu, že abych to vydržel, že je Wiki jinak hodný. Ale on se semnou mazlil o dost jinak před mámou a jinak když sme byli sami! Až později jsem pochopil, že se ukájí tím, že se musím před ním pomočit a on mě přebalí a bude osahávat. S tím se těžko vyrovnat.

Pavel (Út, 9. 11. 2021 - 15:11)

Já nosil pleny jen do dvou let, ale počůrával jsem se občas ještě i ve škole, když jsem to nestihl.

Jitka (Út, 9. 11. 2021 - 15:11)

Nevím co je na tom dle Vás špatného , ano slečna na hlídání mu ji dává zrovna tak jako já . Já asi na rozdíl od Vás musím chodit také do zaměstnání , ptáte se proč vlatně dostává plenu odpovím Vám , pro to aby 1 . se cítil dobře a uvolněný , 2 . pro to že mu jistě brzo začnou poluce a já nejsem otrok abych pořád běhala okolo pračky. Na toaletu syn chodí normálně , při potřebě si samozřejmě plenu stáhne . Stačí Vám má odpověď ? Děkuji.

Radka (Út, 9. 11. 2021 - 15:11)

A syn přijme plenky dobrovolně?

Jitka (Čt, 11. 11. 2021 - 03:11)

Jistě že dobrovolně , není stydlínek je zvyklý.

Markéta (St, 10. 11. 2021 - 10:11)

Nad tím nemůžete takhle uvažovat. Po vykoupání se prostě pod pyžamo nasadí plenka, ať se mu to líbí nebo nelíbí. Jinak máte naději na přidělanou práci s počůranou postelí. A dítě je taky jistější, že když něco, tak to zůstane v plínce a postel je suchá.

Pepíček (Ne, 7. 11. 2021 - 13:11)

Mne mamka dává pleny také ale nemusela by ale ona my vždy plenky dá ale stejně je vždy plenka po ránu suchá mám pleny jednorázové pod pyzamem ale stejně si vždy v noci dojdu na wc a nebo použiji nočník co mám pod postelí ten tam mám pro jistotu kdybych už plínky byli mokré či pokadeny tak abych mohl další potřebu udělat do nocniku mne je 14 let a zatím ještě v plenkách to jak doma tak i venku ale nosím dětské bavlněné punčocháče s laclem a zimní kombinézu ale není na mne vydet že by mne bylo 14 let vipadam tak o 4 mladší takže toho mamka využívá s tátou a dávají přednost plenkam teď mám na sobě 2 jednorázové pleny a jsou vložné a před chvilkou jsem se pomocil musel jsem jelikož mi mamka přes ně dala uzamykací gumové kalhotky a dostal jsem i punčocháče ze zimní kombinézou a zimní dětskou obuv tu mám číslo asi tak 29 až 32 jsem takové prerostle batole a když přijdu domů tak jako včera tak se mamka semnou baví jako s malým chlapeckem a vždy při mytí a přebalování se semnou takto baví a říká že jsem hodný chlapeček který to dělá do plenek ale já nic nesmím říkat jelikož mi do pusy dává vždy dudlík a ten po celou dobu přebalování musím zuzlat a potom dostanu i po vším utrpení brindak kolem krku a do ruky kojeneckou lahev se sunarem a vždy když je snídaně tak tekutá formou kojenecké láhve a svačiny ty mám dvě tak také z láhve s dudlíkem a oběd a večeře mne krmí a buď dostanu brindak a nebo ovazanou látkovou plenku ale mamka mne přihlásila i do speciální školy kde pleny nevadí a punčocháče v pondělí semnou bude mluvit psychiatr a ve středu psycholog kvůli tomuto účelu co semnou mamka dělá ale potom se psychiatrie a psychologie zeptá rodičů proč mi tohle dělají že musím nosit plenky a veškeré dětské oblečení když v mém věku už děti nenosí pochopil bych punčocháče a zimní kombinézu ale nese o mne starat jako o batole.!!!

Markéta (Pá, 5. 11. 2021 - 11:11)

V Americe není nic zvláštního, když má dítě do 5.let plenky trvale a do 10.let na noc. Třeba už jen jako pojistku.

Lenka (Ne, 7. 11. 2021 - 18:11)

Tak já podle amerického modelu funguju taky. Syna mám pětiletého, nemá problémy s hygienou, ale když jsem ven, tak mu dám do boxerek plenkové kalhotky, kdyby náhodou, tak aby to mohl pustit. Na noc ještě klasické pleny, to je jasné. Moje matka je tedy silně proti plenkám přes den, ale já jsem klidnější, když se nemusím starat o případnou nehodu.

Martina (Pá, 5. 11. 2021 - 12:11)

To je pravda, ale nechápu ty rodiče, že zveřejnění na YouTube svoje velké děti s plenkama pod pyžamem. Hlavně u vánočního stromu je to dost časté. Jak můžou tolik let trápit děti plínama?

Markéta (Pá, 5. 11. 2021 - 14:11)

A víte, jaký to je kšeft pro výrobce plen? Deset let dítě v plínách? Ty děti jsou ztrápení chudáci, ale byznys jede na plné pecky!

Nikola (Po, 8. 11. 2021 - 13:11)

Rodiče můžou dávat plenky dítěti, dokud budou chtít. Je to jen na nich ! Asi vědí, proč to dělají i třeba po desátém roce věku. Je to lepší, než ukvapeně pleny odebrat a řešit mokrou postel. Já je synovi taky dávám i v jedenácti letech, v létě i v zimě, prostě na noc trvale. Zatímní rekord je 25 dní sucha. Ale kdybych mu je přestala dávat, tak už ho zpět do nich těžko donutím, takhle je to večerní rutina a dítě je zvyklé.

Jitka (Po, 8. 11. 2021 - 21:11)

Zdravím a musím s Vámi jen souhlasit já zavedla to samé , klukovi je teď 10 a tak jako u vás s tím nemáme žádný problém . Jen jsem musela na tuhle věc upozornit naši pani na hlídání aby věděla co má kontrolovat , ale pochopila a máme jasno. Jen nevím proč kluk pořád vyžaduje pleny s lepítky a nedostanu na něj pleny natahovací. Ale to je už náš problém .

Šárka (Čt, 11. 11. 2021 - 14:11)

Moje děti (kluk 11 a holka 8 let)mají plenky na noc také. Dnes v noci jsem byla svědkem neskutečně arogantního jednání ze strany lékařky ze záchranky. Volali jsme záchranku kvůli synově horečce. Doktorka svlékla klukovi pyžamo a řekla: jéžiš, ty máš ještě plíny, no to je ostuda! Pak se podívala na holku: a ty koukám taky,no pane jo. Takové komentáře od lékaře jsou dost nevhodné, nemyslíte? Navíc klukovi nepomohla, jen doporučila studený zábal. Až náš doktor poznal, že je to angína.

Markéta (Út, 16. 11. 2021 - 12:11)

Tak ono vidět děti tohohle věku v plenách je dost zvláštní, nemyslíte? Kdy hodláte přestat?

Šárka (Út, 16. 11. 2021 - 13:11)

Při tak velké nabídce plenek pro děti tohoto věku nebudou moje děti jediné, kdo je nosí, nemyslíte?

Reklama

Přidat komentář