Reklama

Kluci a nahota doma

dana (Pá, 17. 12. 2021 - 08:12)

Nevím , jestli si myslí, že po něm skočím, nebo že se ho leknu a pobalím se a odejdu.

Host (Pá, 17. 12. 2021 - 09:12)

Ano Dano. Může to být obdoba značkování teritoria, což dělají šelmy v přírodě. Dáva ti na jevo "Tady jsem pánem já, a můžu si dělat co chci. Jestli se ti to nelíbí, tak vypadni". Před tátou to nedělá, protože role alfa samce přechází na něho. Jinak tě chce pokořit a ponížit což nevylučuje, že po tobě nemůže vyjet. Měj se na pozoru a raděj to řekni otci.

dana (Pá, 17. 12. 2021 - 11:12)

Řekla jsem mu to , nechce to řešit , prý na klukovi vidím všechno špatné a že je v pubertě , tak už raději nic.

tak (Pá, 17. 12. 2021 - 13:12)

tady bych měl jednu radu, pokud to takto otec vidí. Začít před klukem taky chodit nahá, nezamykat se v koupelně, ať klidně přijde, když si ji budete vyholovat a dívá se. Klidně se může koukat s tou erekcí. Před takovým klukem se nemusíte stydět, když o vás tak stojí, tak ať se i podívá. Kluci v tom věku bývají nadržení, někdy může dojít i k samovolné ejakulaci, pak se mu můžete vysmát. A když to nebude vadit partnerovi, tak co. Pokud mu bude vadit, co děláte, tak ať změní své chování kluk.

dana (Pá, 17. 12. 2021 - 15:12)

Tohle bych nedala, to by jsem se fakt styděla.

Návštěvník (So, 18. 12. 2021 - 06:12)

Styděla?proč?Jestli máš pindu oholenou,uvidí jen čárku.Neoholenou-přes chlupy neuvidí skoro nic.
Pokud předním nebudeš schválně roztahovat nohy,tak mu trochu nahoty dopřej,uklidní se.

Host (So, 18. 12. 2021 - 11:12)

Nevím jak to vidí jiní, ale mne ženy nevrušují jen pohlavím, ale celým tělem. Nahá žena je přrozeně krásná a vábná. Vagína? Když je otevřená a připravená, jako ta kniha zvoucí ke čtení.

dana (So, 18. 12. 2021 - 10:12)

A když to nĕkomu řekne ?

Host (So, 18. 12. 2021 - 11:12)

To víš, že se pochlubí kamarádům, a navíc to může považovat za výzvu.

lidi (So, 18. 12. 2021 - 12:12)

neberte to vážně. Honiče už přestalo bavit hrát ženskou a vymýšlet kraviny, tak přestal psát.

tak (Pá, 17. 12. 2021 - 16:12)

nevím, v čem je problém. Prsa dnes kluci vidí všude, někde u vody, kde to není nudistické, tak dost žen i dívek je nahoře bez. Nemluvím o velkoplošné reklamě atd. A dole, co jako uvidí? Čárku jak u malé holčičky. Jestli je něco ke stydění, tak to nejsou věci, co se zakrývají plavkami. Špek na břiše, celulitida na stehnech, nedokonalostí může být víc. A i kdyby viděl roztaženou pipku při vyholování, tak neuvidí ji poprvé. Zakrývání nahoty v rodinách vede k falešnému studu. Exhibicionisti, čumilové a voyeuři se nerekrutují z naturistických rodin, ale z rodin, kde se nahota skrývala. Věci jako velikost prsou nebo zadku, tak u žen to je stejně vidět, i když jsou v plavkách. Jistě, v oblečení může mít nahoře vycpávky. Dnes ale není třeba se stydět, i kdybyste byla nahoře zcela plochá. Celé je to o sebevědomí. Kluk to pak respektuje. Ať se kluk trochu nadráždí, pak se vymasturbuje v pokoji a na chvíli dá pokoj.

dana (Pá, 17. 12. 2021 - 17:12)

To jako vážně ? Kdyby někomu řekl, že před ním chodím nahá , tak nevím.

vážně (Pá, 17. 12. 2021 - 18:12)

na kluka se můžete vykašlat, před ním se stydět nemusíte. Pro tak staré kluky jsou nejvíc atraktivní ženy ve věku kolem 35 let, daleko víc než stejně staré holky. U nás je skalních nudistů tak 10% populace, myslím návštěvu pláží ap. Ale že se převlékne v rodině, tak jsem viděl mockrát u vody, jak si táta před patnáctiletou, třináctiletou holkou převlékl plavky, když jsem z povzdálí viděl jeho pyj, tak ona taky, ani ho neprohlížela, protože doma zřejmě před ní chodí i nahý z koupelny. A i opačně, dcera před otcem nebo matka před synem. Syn před matkou, to bývalo vždy, i v přísně vedených rodinách. Opačně ne, ale dnes to je jinak. Matka 38 se u vody klidně převlíkne před patnáctiletým synem, nedává přes sebe ručník, prostě stáhne spodní díl plavek, krátce uvidí kluk a lidi kolem její čárku. Žádný nudismus, to je zas někde jinde. U vlastní matky normálně nehrozí, že by ji kluk bral jako sexuální objekt zájmu. U Vás by to bylo trošku jinak, ale proč klukovi nepodráždit fantazii. Ten zájem stejně má, tak proč ho nepotěšit svojí krásou.

dana (Pá, 17. 12. 2021 - 18:12)

S tou pláží máte pravdu , ale stejnĕ nevím.

tak (Pá, 17. 12. 2021 - 19:12)

ještě jinak. Doma jako kluka mě učili (mužská část rodiny, tedy i strejdové, dědové ap.), že když mě někdo praští, nemám hned jít žalovat, ale mám mu ránu vrátit. Samozřejmě, kdyby to byl kluk o 5 let starší, tak bych to říct mohl, ale ne u kluků stejně starých. A když kluk před vámi chodí nahý, tak mu to vraťte. Stydět se nemusíte, i kdybyste nebyla kdoví jak hezká, tak nadrženým klukům je to jedno. Bude vzrušený. Z toho, jak je vzrušený nyní, tak bych čekal, že bude samovolně ejakulovat. Já když začínal na nuda plážích, to mi bylo přes 20, ale ještě žádnou zkušenost s holkou, tak jsem tam měl pořád erekci. Vedle paní o 25 let starší a stál mi, až si pak vzala kalhotky. A když jsem byl ve vodě, tak jsem obvykel samovolně ejakuloval. Vzrušily mne nahé ženy nebo dívky kolem, případně pohled mezi roztažené nohy. Kluci jsou tak nadržení, takže svým způsobem má přítel pravdu. Pod vodou to nebylo vidět, možná erekce, ejakulace ne, tak o nic nešlo. Byl to hezký pocit, mít krásně vyprázdněný pytlík, erekce pak byly méně. Jen kluka hezky podrážděte, berte to jako hru. Vy máte převahu, o sexu něco víte, on jen honí u počítače a tak.

Host (Pá, 17. 12. 2021 - 14:12)

I to je řešení, ale dost riskantní. Já bych poradil. Až bude chtít partner sex, odmítni a řekni, že jsi dost hotová z jeho syna. Dokud si ho nespraví, že mu nedáš. Pokud tě miluje a chce, tak to udělá. Já tedy rozhodně.

tak (Pá, 17. 12. 2021 - 14:12)

třeba jen přejít do koupelny nahá, to mi riskantní nepřijde. Může s tím začít, i když to kluk neuvidí, bude v pokojíku. Časem na sebe určitě někdy narazí. A kdyby partner něco říkal, tak bych mu vysvětlit. že oni oba tak chodí do sprchy stejně a syn navíc s erekcí. Nakonec na to nemusí být nudisti, nahota v rodinách je běžná, dcery normálně vidí otce nebo synové matky, ať jsou to malé děti, nebu v pubertě, skoro nebo i zcela dospělí.

Host (Pá, 17. 12. 2021 - 12:12)

Tak ho přes něj švihni klackem a uvidíš jak bude příště oblečený.

dana (Čt, 16. 12. 2021 - 17:12)

Vím, že to dělá schválně , ale nechci žalovat, jsem u nich krátce.

no (Čt, 16. 12. 2021 - 18:12)

zkuste mu domluvit, že se nehodí, aby Vám ukazoval erekce. Že jestli potřebuje vyprázdnit pytlík, ať si ho honí v pokoji nebo v koupelně, ale takhle ať se nepředvádí. A jestli má potřebu se ukazovat, ať si najde podobně starou holku a ne Vám, partnerce jeho otce.

Reklama

Přidat komentář