Reklama

Kluci a nahota doma

MAX (Ne, 22. 5. 2022 - 15:05)

p.Evo- plně s vámi souhlasím, já ještě v 15 jsem chodil nahý i na nákup do místního obchodu- na dovolené s rodiči celou dobu byl nahý, chodil jsem k sedlákovi pro mléko a také s chlapci v sousedství jsme většinou byli nazí při různých aktivitách -fotbal, jízda na kolech, různé hry apod. Užili jsme si krásné mládí, nikomu nahota nevadila, byli jsme k tomu vedeni i ve škole, kdy v hodinách tělocviku venku jsme od 6 třídy šetřili trenýrky tím že jsme cvičili nazí- převážně při skocích do dálky a výšky s doskokem do písku na školním hřišti. Dnešní mládež a děti již nahé není vidět nejen mezi paneláky, ale i na dětských hřištích a pískovištích je matky nenechají nahaté, ba dokonce je nenechají nahé u vody při koupání a dokonce i děvčata v horkých dnech je oblékají do celých jednodílných plavek. p.Evo souhlasím s vaším názorem, celý svůj život pokud to počasí dovolí jsem většinou nahý při jakékoli činnosti doma i na zahradě celých 75 let. Nepamatuji si že by se mi můj ptáček sám od sebe postavil od školních let až dosud tak jak je to většinou uváděno v komentářích, neviděl jsem to ani spolužáků v 8 a 9 třídě kdy nás nahaté vážila a měřila děvčata v hodinách TV pro účely vojenské výbavy, asi je to v tom že již od školky jsme byli převážně nahatí, do konce 5 třídy jsme se společně s děvčaty sprchovali po hodinách TV, a možná také v tom že jsme měli stejné modré trenky ( dnes se jim říká dívčí - nevím proč ?, když jsme je měli od školky až do 5 třídy i my chlapci, jiné spodní oblečení tehdy nebylo, byly výborné- lepší než červené trenýrky do tělocviku od 6 třídy). Nevadila mi nahota ani před děvčaty spolužačkami jelikož jsme byli od malička takto vedeni, stálo se mi několikrát, že mě děvčata vysvlékly při cestě ze školy a oblečení vyhodily na větve stromů (dnes by se to považovalo za šikanu, dříve to bylo pro srandu), takto nahý jsem musel dojít domu pro nějakou tyč a věci si shodit, jsem s vámi za jedno že by kluci měli dlouho chodit nahatí, ubylo by tak různých deviantů a znásilnění, na nahotu se dá zvyknout, pokud jim to rodiče nebudou zakazovat. Šťastné bylo naše mládí, i když byla chudoba, chození bez oblečení je to nejen nejlepší, ale prospěšné i našemu zdraví.

Návštěvník (Ne, 22. 5. 2022 - 15:05)

:DDD

Návštěvník (St, 20. 4. 2022 - 10:04)

Evo,vím,že velké většině holek by se to líbilo.Poznala by kdo je pořádnej samec.Mně by se zase líbilo,kdyby chodily nahatý holky.Některý to předvádí,když mají obtažené legíny,pěkně mají obtažené pysky.

MAX (Pá, 8. 4. 2022 - 10:04)

Evo-plně s tebou souhlasím-já jsem do 15 let chodil nahý do obchodu na nákup, k sedlákovi pro mléko, i na dovolené v kempu jsem byl po celou dobu nahý, v místě bydliště jsme 5 chlapců většinou byli bez trenek i do 20 let jsme takto provozovali různé aktivity-jako fotbal na placku u silnice, jezdili nazí na kolech apod. V dnešní době nějak nahota děti vymizela, již mnoho let jsem neviděl nikoho nahého, matky oblékají své ratolesti už i u vody, malým děvčátkám i jednodílné plavky, nejsou vidět nahé děti ani na dětském hřišti, a mezi paneláky dokonce bez spodního prádla. My jsme do 5 třídy měli tělocvik v modrých dívčích trenkách-tenkrát to bylo jednotné oblečení a pak jsme se i společně sprchovali, od 6 třídy jsme byli již do tělocviku rozdělení na holky a chlapce a již měli červené trenýrky, které jsme si museli šetřit-používaly se pouze na tělocvik, pro běžné nošení stále v těch modrých, dodnes nevím proč?, proto když bylo pěkné počasí jsme měli tělocvik na školním hřišti a také cvičili nazí nejen běhali, hráli fotbal ,ale hlavně byli nazí při skoku do dálky a výšky s doskokem do písku. Nahotu jsem si od mládí natolik oblíbil, že ji co nejvíc provozuji dosud.

Návštěvník (Čt, 7. 4. 2022 - 15:04)

Evo a proč ne i holky? Klukům je vidět ztopořenej pták,oholeným holkám jen čárka,neoholeným drn.

Eva (Čt, 7. 4. 2022 - 15:04)

Protože holky jsou Dámy a kluci jen zvířátka.

Lenka (Po, 11. 4. 2022 - 08:04)

Dobrý den Evo.jak to myslíte s tím,že kluci jsou jen zvířátka? Mohli bychom si napsat? Děkuji

Návštěvník (Čt, 7. 4. 2022 - 19:04)

Některý holky jsou horší než zvířátka.

Jerek (Čt, 7. 4. 2022 - 10:04)

Já se musel koupat nahý před sestrou do konce základky, v 14ti už mi to dost vadilo, pak už jsem plavky měl, ale chodíme se segrou dodnes na jedno opuštěné místo u rybníka a tam jsem před ní nahy dodnes, vždy mě nějak ukecá, abych byl bez,zatímco ona má plavky

Milouš (Čt, 31. 3. 2022 - 08:03)

Máme dva již dospělé syny. když byli malí, tak jsme se společně koupali, spali nazí v jedné posteli. Jezdili jsme na dovolené, kde se kluci chodili koupat nazí a to jim bylo 12 a 10 let. Někteří se na ně dívali jako na úchyly ale oni sami chtěli být nazí. Na chalupě jsme se koupali v bazénu vždy nazí a když přijela sestra s rodinou, mají dceru a syna, tak byli všichni nazí. Nikomu to nebylo divné, že se některému postavil no a co . Dnes máme vnučku která u nás bývá často, chodíme před ní nazí . Jejím rodičům to nevadí a tak nic neřešíme.

Aleš (Út, 29. 3. 2022 - 12:03)

Chodil jsem hrát házenou a to po tréninku jsme se šli sprchovat až poslední v osm večer. Když jsme byli už hotoví chodila uklízet sprchy správcové dcera 17 let. Jednou jsem zůstal na tréninku déle a tak mě zastihla v šatně nahého jak stojím u skříňky a utírám se . Jen řekla promiň a dívala se dál na mě . Já měl tehdy 17 let a péro už jak dospělák , jen řekla krásné péro, a já se otočil šel přímo k ní chytll ji za ramena přitisknul k sobě a na čelo dal ji pusu. Ale ten dole to postřehl a v mžiku oka se napřímil a políbil ji rozkrok. V obětí jsme zacouvali do sprch zamkli se a tak byly krásné večerní sexy hrátky. Pak jsme už byli domluveni a vždy po tréninku se tam sešli a radovali se sexem.

Návštěvník (Pá, 1. 4. 2022 - 18:04)

Že by konečně někdo normální, kdo se nestydí a jde ne věc?

Michal (Pá, 25. 3. 2022 - 08:03)

To jo vychovatelka přišla i do sprchy jestli si tam nehoníme péra. A hned si nás očima poměřila jaké jich máme , ale nikdy nikdo s kluků co znám jich nešukal.A tu střikaci akci co píšu nahoře nikdy vychošky nevymákly. Kdyby to odhalily tak by se mohly koupat ve spermatu.

Návštěvník (Pá, 25. 3. 2022 - 10:03)

To já tu vychnu měl. Byla malá, kozatá a zrzatá. Jednou v sobotu jsem byl na závodech. Odskočil jsem si na intr do sprhy. Ona měla službu. Nikdo tam nebyl. Když mne viděla, měla radost a za chvíli se přišla sprchovat taky. Pěkně jsme si zašukali na mokrých dlaždičkách. Měla nás jako harém. Za trest jí dali do domova důchodců, ale i tam prý měla mravnostní problémy. Na tom druhém internátě jsem si moc nepobyl. Psaly mámě i do školy při čem mne přistihly. No, krávy, a tak mi máma zařídila privát u své známé a tam jsem si mohl i zamrdat s bytnou.

Michal (St, 23. 3. 2022 - 08:03)

Na intru jsme měli vždy ve čtvrtek na jednom pokoji soutěž kdo dál dostřikne .Bylo nás tam i deset a měřily nám to holky které to hodně bavilo jak nám to stříká. Nejdále byl střik 2,6m

A docakal bys az na me z ty dalky?

Návštěvník (So, 26. 3. 2022 - 11:03)

Taky jsme párkrát takhle blbli, ale ne na internátu, měli jsme takovou místnost na scházení se. Nejdelší výstřik byl, když ho honila šikovná holka. Už si nejsem jistý, kolik byl rekord.

Návštěvník (St, 23. 3. 2022 - 08:03)

Nám to měřila jedna hodně veselá vychovatelka ve sprchách. Ráda se taky nechávala ošukat. Pak se někdo pochlubil, vychovatelku vyhodili a nás rozdělili na jiné internáty s pošramocenou pověstí. Vzpomínám si, že mne vychny špehovaly na WC, jestli nemasturbuji. Většinou s úspěchem.

johnny d (Po, 14. 3. 2022 - 18:03)

Ahoj. U nás v rodine sa nahota nepestovala,ale ak niekto niekoho videl napr. v kúpelni nahého alebo pri prezliekaní,tak nikto z toho nič nerobil.Ale ,aby som prešiel k téme.Chodievali sme vždy v lete celá rodina+maminina sestra(bola slobodná) ešte za socializmu a krátko aj po revolúcii na podnikovú chatu.Bola to taká menšia chata(max pre dve rodiny) v krásnom prostredí Nízkych Tatier na konci takej dolinky,ticho,kľud. Ked sme tam boli prvýkrát ,tak ja som mal deväť rokov a sestra skoro trinásť.Blízko chaty(cca 150m) tiekol krásne čistý potok. Hned prvý deň ,ked sme prišli bolo krásne teplo,tak sme išli ja,sestra a teta(spomínaná maminina sestra) k potoku pozrieť.Voda bola tak akurát,nikde nikto,tak sestra hovorí,že sa ideme vykúpať,ale plavky sme nemali samozrejme... Ja som sa prvý vyzliekol do naha, sestra trochu váhala,ale nakoniec sa aj ona vyzliekla donaha,teta sa vyzliekla do spodného prádla,ale po chvíli si dala dole aj podprsenku.Mala krásne prsia s malými bradavkami. Vykúpali sme sa do sýtosti,bolo super. Pamätám si,že ked teta vyšla z vody ,tak si tie mokré nohavičky dala dole a zazrel som jej krásny chlpatý čierny trojuholník medzi nohami,vtedy som tetu videl nahú prvýkrát,ale ešte som to tak nevnímal.Sestra s tetou sa obliekli,ja som išiel ku chate nahý a už som cez deň až do konca dovolenky,ked bolo teplo behal nahý stále,no mal som vtedy deväť rokov a svoju nahotu som nijako nevnímal.Sestru som už odvtedy nahú nevidel,max v spodnom prádle,tetu som nahú videl potom viackrát,ked sa prezliekala,ona nenosievala doma spodné prádlo.Mňa teta tiež videla potom viackrát nahého,ked som u nej na dome niečo opravoval a potom som sa sprchoval a prebehol som z kúpelky nahý do izby sa obliecť. Prvýkrát,ked som u tety prebehol nahý do izby a videla ma,tak sa trochu začudovala prečo behám s holým penisom,ale potom to už brala normálne a vždy sa pousmiala.Sestru som videl nahú až tuším v roku 2010,ked som bol s jej rodinkou a mojou vtedajšou priateľkou v Chorvátsku. Kúsok od našich bungalovov bola FKK pláž a sestra navrhla,aby sme išli,lebo sa chce celá opáliť a je tam väčší kľud,švagor s neterou ísť nechceli,on išiel na "normálnu" pláž.Tak som išiel ja so sestrou a s priateľkou,aj ked jej sa veľmi nechcelo,hanbila sa vyzliekať pred cudzími ľudmi.Ja som šiel nahý už priamo z bungalova,priateľka po mne zazrela,ked som jej povedal,že idem takto na "Adama".Na pláži sa sestra vyzliekla donaha,sestra má krásnu štíhlu postavu,pekný zadok a aj pekné prsia.Moja priateľka sa najprv hanbila vyzliecť.Hovorím jej,že sa nemá za čo hanbiť,má krásnu postavu,pekný zadok,pekné prsia...Nakoniec sa osmelila a poobede si dala dolu vrchný diel plaviek,na druhý deň si už dala dole aj spodný diel plaviek.Ja s nahotou problém nemám,bol som na vojne,tam sme sa spoločne sprchovali,hanblivosť musela ísť bokom.V práci nemám problém prejsť nahý od skrinky do sprchy alebo opačne,je to šatňa. Zato jeden kolega(slobodný) ten sa hanbí,povedal mi,že keby neboli sprchovacie boxy,tak sa v práci nesprchuje.Raz som bol s týmto kolegom na služobke a po práci sme sa sprchovali priamo v tej firme v ich sprchách,ja som sa vyzliekol donaha na šatni a tak šiel do sprchy,on pozrel na mňa a aj na môj penis,neviem prečo... Prišli sme do sprchy,sprchy parádne ináč,ale žiadne boxy tam neboli...No kolega si pošomral a sa postavil k úplne poslednej sprche do rohu a celý čas bol otočený ku mne zadkom,no hanbil sa.On by sa hanbil aj pred ženou vyzliecť.Trošku som sa rozpísal,zatiaľ ahoj.

juraj (Ne, 27. 2. 2022 - 23:02)

co sa tyka nahoty, zijem s mamou a sestrou mladsou o dva roky. od malicka som bol zvyknuty chodit nahy, ked bola zima, mal som maximalne tricko, ale dolu nic. tak som to povazoval za prirodzene. mama a sestra chodili ale oblecene. ked som bol asi tretiak na zakladnej, sestra si zacala vodit domov svoju najlepsiu kamaratku. tej sa asi pacilo ze som nahy, ked sme sa spolu hrali, vzdy chceli aby som im cital nejake knihy (vedel som krasne citat). tak som si vzdy sadol na zem, oprel sa o postel, pokrcil nohy v kolenach aby som si mohol podlozit knizku, oni si lahli na brucho predomna, podopreli si hlavu a pocuvali. az neskor mi doslo, ze priamo pred ich tvarami mam penis, varlata a anal, a ze cely cas si to vychutnavaju. ale nevadilo mi to. pokracovali sme v tom stale, lebo vraj krasne citam. pokracovalo to stale, z rozpravok sme presli na uciva, ked sa ucili na prijimacky na strednu, dokonca este aj teraz ked su na vysokej skole, im citam skripta ked sa ucia na skusky. sestrina kamaratka ma uz aj priatela, a minule mi povedala ze si vzdy to moje citanie uziva, ked moze sledovat moj hladky penis s gulkami a ritkou, ze to mam krajsie ako jej priatel, ktoreho lubi. nikdy by som s nou nic nemal, ja som na chlapcov, takze v tom neni nic perverzne. berieme to od malicka ako samozrejmost a nikto sa nad tym nepohorsuje. ja sa rad ukazem, kedze doma chodim nahy, a sestra s kamaratkou sa zase radi pozeraju. to je vsetko.

Reklama

Přidat komentář