Reklama

onanie před ženou

Jaja (St, 20. 4. 2022 - 13:04)

Taky bych asi chtela brasku ale mladsiho nez ja,mohla bych ho studovat jak mu roste pindik,prala bych si to a jeste jsem vydela na netu japonske holky co meli jak pindika tak i pipinu,to je asi neco masturbovat si pipinku a pri tom si honit a strikat,proc jsem se tak nenarodila,to se mi strasne liby,sousedovi taky a rikal ze kdybych takova byla ze by me chtel stejne a mozna jeste vic,ze si pamatuje dobre kdyz mel poluce,jake to bylo se vzbudit tesne po vystriku do pizama,ze se mu za to mama smala,ja bych se nesmala,prozivala bych to s nim,zivot je krasny v sexu.

Dáša (Út, 19. 4. 2022 - 12:04)

Dneska ráno mne můj patnáctiletý syn ohodil semenem. Slyšela sem ze záchodu skučení a myslela si, že mu něco je. Když sem otevřela dveře, stál zrovna za nima, tak to z něj akorát vylítlo a já to koupila skoro všechno. Byl při tom úplně mimo a když mu pták klesnul, tak se vzpamatoval a eště mi vynadal, že sem přišla nevhod. Ani se nezamknul. Sprosťák. Koukala sem že čůráka už má pěknýho.

Návštěvník (St, 20. 4. 2022 - 07:04)

Dášo,jakej sprosťák,kluci občas potřebujou čůráka vystříkat.

Dáša (St, 20. 4. 2022 - 14:04)

Je to sprosťák. Už se přede mnou honí bez ostychu a dělá to schválně, aby mě potrápil.

Syn (St, 20. 4. 2022 - 14:04)

Daso netrap se a ukaz se mu taky a uvidis jak bude strikat,ja to taky delam pred mamkou,nejdriv delala ze to nevidi ale kdyz jsem ji nasemenil na obleceni tak se nastvala a vlitla do pokoje a ja cekal nahy s postavenym klackem,zustala stat a misto aby nadavala tak si klekla a rekla tak delej a ukaz kolik toho mas a ja zacal honit a ani jsem nemusel slinit,mamka olizla a naslinila a ja honil jak blazen,kdyz uz jsem zacal hekat ze uz to bude tak se priblizila vic a otevrela pusu a proste vsechno nachytala a spolkla,potom jenom rekla,strašně mi to chybelo,miluju chut semene a zvedla se a odesla,potom prisla jeste vecer a jenom si klekla k posteli a odtahla deku a uz ho brala do pusi,postavil se tak rychle a co delala jazykem to bylo neco,za chvilku jsem zase strikal,mamka mi mnula koule a sala,myslel jsem ze mi ho ukousne,potom se zvedla a sla do loznice,urcite masturbovala,slyšel jsem ji jak heka,chtel jsem jit za ni ale mnel jsem strach,druhy den rano zase prisla a klekla si a rekla tak sup,delej,nemame moc casu,a ja strikal jak divy.

Návštěvník (St, 20. 4. 2022 - 15:04)

To hekani mě taky vždycky vzrusovalo, matka syn na pár metrech moc neutaji by mě zajímalo kolik lidí to tak má jako vy

Béda (Pá, 15. 4. 2022 - 11:04)

Každý týden vystupuju u nás v hospodě a je to jenon pro dámi, napřed si ho honim a pak jednu osouložím, tržby jsou výborný

Jana (Pá, 15. 4. 2022 - 10:04)

Ja taky,je mi uz teda vic let ale presne si vzpominam na to co jsem mohla a chtela delat tatinkovi a jake to bylo a tak,jen si vzpomenu a chtela bych mit zase 9let,byl to ten nejhezci cas detstvi.

Vašek (Pá, 15. 4. 2022 - 11:04)

A kolik je ti Jani, já jsem nikdy před ženou neonanoval, jaký by to bylo asi před tebou

Jana (Pá, 15. 4. 2022 - 22:04)

Dnes uz 21let,nemam potrebu nekoho sledovat,sexu mam dost s pritelem ale tatinkuv penis byl prvni v mem zivote ktery jsem videla,drzela,honila a citila strikat a jak chutna semeno,bozi detstvi a nemela jsem strach ze me zneuzije,ani se me nedotkl.

Petra (So, 16. 4. 2022 - 17:04)

Já mohla nejprve sledovat otce jak si ho v koupelně předemnou honí. Mamka otom nevěděla. Ve 12 jsem mu ho začla honit a dokonce mě dovolil, abych mu ho i kouřila až do konce s polikáním. Nildy pomě nevijel, jen mi opčas saha mezi nohy, aby se lépe udělal. Ráda mu to dělám, ať už rukou nebo pusou.

Jana (So, 16. 4. 2022 - 19:04)

Asi ti zavidim ale i fandim,vyuzivej toho pocitu co nejvic,kdyz ti vyprsti pri tom muslicku musi byt super,ja to nepoznala,na me tatka nesahl ale stejne jsem mu vdecna,nejvic asi za to ze mi dovolil olizovat zalud a potom chutnat semeno,byla jsem a i sem strasne vzrusena uz jenom z te predstavy,miluji tatinka a vzdy budu.

Petra (Ne, 17. 4. 2022 - 16:04)

Taťka je super a jsem ráda že se nemusím jen dívat, ale také že mě nechá si sním hrát. Vydím když mě přitom sahá mezi nohy na kundičku, že daleko víc stříka semeno. Moc se mě to líbí i vzrušuje. Jen jsem si musela zviknou na tu chuť semene. Poprvé mě to moc nechutnalo, ale teť už mu ho polikám do poslední kapky. Jen se nesmí nic dozvědět mamka, jinak by nás asi oba roztrhla jak hada.

Návštěvník (Ne, 17. 4. 2022 - 17:04)

Já si nedovedu představit, že bych onanoval před dcerou, natož abychom vzájemně masturbovlali, nebo jí nutil pít mé semeno. Od toho mám manželku, po které to taky nechci. Většinou se jí předvedu za účelem spojení, což se často podaří a ona mne připustí, takže to pokračuje souloží. Semeno samo o sobě jí nechutná, takže ho z ní olížu já, a spolu s jejím sekretem vznikne směs, proti které nic nenamítá a bez odporu se se mnou líbá a tak si to taky vychutná. Před jinými ženami jsem onanoval, jen pokud byl zájem, nebo alespoň pochopení. Některé mé semeno chtěly, tak jsem jim vyhověl a bylo to příjemnější, než to pouštět do vzduchu.

Návštěvník (Čt, 14. 4. 2022 - 02:04)

Zažil jsem něco podobného.

Návštěvník (St, 13. 4. 2022 - 18:04)

Balím sousedku, jezdíme spolu často výtahem, tak ho vytáhnu a zahoním, uvidím jesli se chytne

Návštěvník (St, 13. 4. 2022 - 14:04)

Šárko. Onanie před ženou, s kterou jsem v intimním vztahu, není až tak zajímavá. Já se třeba honil před manželkou úmyslně, protože jí to vzrušilo natolik, že mi dala. Jiné je to před známými, kde se dopředu počítá s pochopením, jiné je to jako součást seznámení a jiné je to před úplně cizími. A zase, může to být náhodné přistižení, nebo oboustraně záměrné. Může to být prostředek sblížení, nebo odporu a opovržení, případně i udání. Měl jsem jednu která mne fantasticky masturbovala a kouřila, ale někdy řekla, že se chce jenom dívat jak si to dělám sám a bylo to taky pěkné i pro ní. Některé to vzrušuje, jiné jsou zvědavé, ale také jsou takové, které to nepotěší a odsuzují tuto aktivitu. Vzpomínám na jednu, která mne nedopatřením přistihla. Vynadala mi co jí to dělám, protože už dlouho neměla muže, když jsem jí obejmul, okamžitě podlehla naprosto bez odporu, naopak potom byla velice aktivní a po souloži mi poděkovala, úplně cizí žena.

Návštěvník (St, 13. 4. 2022 - 16:04)

Takže nakonec vytáhnout na ženu ztopořené péro ji může i přimět k náhodnému a nezávaznému sexu.

Návštěvník (St, 13. 4. 2022 - 23:04)

Jak kterou. Je to pokus a omyl. Riskantní a ne vždy úspěšný. I to nebezpečí je vzrušující, ale....

pssss (Pá, 15. 4. 2022 - 13:04)

Stalo se že když starší žena viděla z poklopce vytažený ztopořený úd mladého panice že se rozhlédla pak k němu přisedla na lavičku mlčky uchopila jeho ztopořené mužství do své dlaně a během pár okamžiků ho přivedla k nádhernému orgasmu. Pak sáhla do kabelky a napsala na kus papíru. Jestli chceš tak můžeš ke mě přijít, jméno, adresa. Jsem sama. Zvedla se položila vzkaz na lavičku a odešla. Mladý panic váhal ale vzpomínka na její teplou hebkou dlaň byla silnější než všechny jeho obavy a brzy po tom zazvonil na zvonek ženy která ho tak očarovala. Mladý panic byl zpočátku toho seznámení nervózní až chvílemi koktal, ale konejšivá slova a zkušenost zralé ženy ho brzy uklidnila. Ale určitě své ztopořené údy nikdy žádným neznámým ženám neukazujte! Mohlo by to s vámi nakonec dopadnout moc špatně!

Reklama

Přidat komentář