Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 21:07)

Zrovna teď lež je základním fenoménem všeho. Svědčí o tom mnoho vysílaných signálů. Statistky jsou součástí. Muži nejsou výjimkou.

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 15:07)

Pro vyšší činy mravní a "čert ví proč.." taková malá ochutnávka nové munice na ničení živé síly... (ne - přítele tzn. bol-s he-víčka, tzn. konec "dobrého člověka" alias té svině lidi-fašistické nepřející nám "novému" a lepšímu, dokonalejšímu člověku, fasces země bez ohledu na názor, přesvědčení, pleť, rod, pohlaví, orientaci (ovšem i s nepřihlédnutím na strukturální problémy skupin) pro zkázu "veškerého lidstva" a dobroty lidí k sobě. Zdarma a pro radost a trochu chuti do toho umírání vojáků po návštěvě hist. voj. muzea s pytlíkem na zvracení a podepsání vstupu do armády NATO v rámci verb. rekrut. způsobu via ČR "cítěné povolání..."

sdfg-real (Po, 31. 7. 2023 - 15:07)

Střízlivý nadkanec jsem tady já. A mám kule. Pazgřivce volící Svobodné znám, volí kulování. A volím ČSSD!

Pavel (Po, 31. 7. 2023 - 18:07)

Haha, tys - jako mnoho jiných socanů - již dávno přeskočil na stranu KSČ a SPD.

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 11:07)

Odbojáři!!! Spíte v ilegalitě? Vstanou noví bojovníci.

N. (Po, 31. 7. 2023 - 16:07)

Občas musí i odbojáři...pracovat.

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 16:07)

Já vím. Jako diverzanti a partyzáni.

N. (Po, 31. 7. 2023 - 17:07)

Jj, tĕžká doba.

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 17:07)

Hlavně se nedostaňte na krimi zprávy. Vše v tichosti, klidu a míru, jako ve vatičce a převázané růžovou mašličkou. Ilegalita má přísná pravidla. Úspěšný ilegál je jen ten neodhalený, neviditelný, neslyšitelný, bez barvy a zápachu.

N. (Po, 31. 7. 2023 - 21:07)

Jako jasnĕ, nemusím chápat každý text. Za mĕ ponĕkud dada.

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 21:07)

Kdo přežije vyhraje. Už je ti to jasný?

N. (Po, 31. 7. 2023 - 21:07)

Ne, můžete to rozvést? Mluvíme oba o tom stejném?

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 21:07)

Nono. Vždyť víš jak rád si hraji se slovíčky. A ty na mne hned s dadaismem. Neber mne tak vážně. "N".

Pavel (Po, 31. 7. 2023 - 22:07)

"Lepší lžička medu než kýbl hoven."

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 21:07)

Tak to nemohu. Já na rozvod nikdy ani nepomyslel.

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 17:07)

Aha.

Cynik - realista (Po, 31. 7. 2023 - 04:07)

Ještě vložím příspěvek, sádelníku, který je reakcí na tvé lži a bláboly v diskusi na jiném vlákně, pro tebe typické a charakteristické, který sis nejspíš nestihl přečíst, jelikož zde dokonale provařené a známé hovado zablokovalo diskusi na vlákně, kde byl uvedený příspěvek vložen:

Pro „výborného analytika“, tedy pro téměř dvoumetrákový žok žluklého sádla Jahodu, s „moskem“ nepatrným i ve srovnání s makovým zrnkem: „...ze mě k Babiši panu nic netryská neb mě je Babiš pan u prdele“, napsal jsi, nechutně tlustý křiváku a lháři? Pakliže je ti „u prdele“, mohl bys vysvětlit, proč ses mu v poslední době věnoval ve svých slintech v množství rozhodně větším, než malém? ----- „Jo a já čerpal odkazy z internetu a tam je toho více jak jenom jeden odkaz co jsem dodal....lidi nejsou blbí a vidí si stejně své ,to máš marný boj,ty hnědý okamurův psíku....tak jen štěkej,štěkej....kdo si myslíš že tě bere vážně.“, napsal jsi, sádelníku… Ač to dělávám nerad, začnu odpověď otázkou – kdo bere vážně tebe, naprostého blba (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence)? Vytahuješ se odkazem, který jsi dodal, extrémně tlustý zdroji zábavy a obveselení? Myslíš snad ten odkaz, u něhož jsi buď nepochopil jednoduchý text, nebo jsi vědomě a sprostě lhal, když jsi napsal, že „koncernu Agrofert loni vzrostly zisky o 33 %“ a ve skutečnosti šlo o růst tržeb, nikoliv zisku, jak je srozumitelně uvedeno v článku, na který ses odvolával? Jak to tedy je? Jsi sprostý lhář, nebo jen „moskově“ bezcenný pitomeček, neschopný pochopit velmi jednoduchý text… prostě hňup, hňup, hňup, hňup, hňup? ----- „Pěkně štěkni,zavrt ocasem a vyskoč k nohám svého Pána ...on si tě možná i všimne a podrbe tě za hřbetě,pamlsek z ruky upustí…“ Hezké, ovšem pláčeš na nesprávném hrobě, sádelníku… tyto kecy bys měl pronášet ke svému obrazu v zrcadle, i když i to je patrně zbytečné, vždyť ty něco podobného činíš neustále, včetně opakovaného cpaní „bezmoskové“ palice do prdele běloptákovy. Nu, a pokud se tvých obvyklých žvástů týká, zejména těch o „pakle“, jistě víš, kam si je můžeš strčit. Jistěže, tam, kam obvykle strkáš hlavu...Do prdele, nikoliv běloptákovy, v tomto případě do tvé.
• odpovědět
29. Červenec 2023 - 12:40 , https://diskuse.doktorka.cz/diskuse/existuje-buh?page=1195#comment-3469063

ShabbaTot-Jahoda (Po, 31. 7. 2023 - 15:07)

ty hele Cyniku! Já z Babiše pana nikdy dobrý pocit neměl! Již jen ta minulost u StB a estébácké okolí kolem sebe...to jsem ihned věděl,že to je bolševik. Znal se s agenty,byl agent a ve vedení Agrofertu má jenom agenty StB,tam není prolustrovaná minulost! Stejně jako jsem ihned prohlédl prognostika již před první volbou prezidenta,měl to napsané pod fotkou na kandidátce na prezidenta,tak jsem ihned věděl co je Babiš pan zač ještě před prognostikem!m" Víš co oba spojuje? Je to obrovská nečestnost a panská nadřazernost. Lež,zlodějny,punkt s aparátčíky minulého režimu normalizace,panská nedotknutelná nadřazenost a sprosté chování k oponentům. Tu kulku do hlavy,kterou si kvůliva právníkům Babiše pana vpálil do hlavy ředitel kosteleckých uděnin,tu mu nikdy nezapomenu. On se tváří jak květina ryzí milosti ,ale to je všechno jenom těárt pro blbečky co ho volí stejně jako volili prognostika. A takové ty řeči co měli potom....já ho volil,ale spletl jsem se....jsou u mě známky politické demence a kdo je dementní,ten je i debilní,takže se jedná i o osobní demenci. Dvakrát prognostika národ volil,takže at si nyní ti dementní pomýlení strčí ty své bláboly do prdele! Nu....Babiše pana budou volit zasee ti idioti co volili prognostika. To asi o něčem vypovídá...

Návštěvník (Út, 1. 8. 2023 - 04:08)

Zase lžeš, mocně sádelnatý křiváku a pokrytče? Ty že jsi „z Babiše pana nikdy dobrý pocit neměl“? Nevzpomeneš si, jak jsi ucvrkával blahem nad jeho návštěvou USA v roce 2019? Nevzpomeneš jsi, jak jsi nad ním ucvrkával blahem, když objednal výběhové americké vrtulníky, výrazně dražší, než evropská konkurence, zato ve srovnání s ní v nižší kvalitě a s menšími možnostmi využití? ---------- „Je to obrovská nečestnost a panská nadřazernost. Lež,zlodějny,punkt s aparátčíky minulého režimu normalizace,panská nedotknutelná nadřazenost a sprosté chování k oponentům.“ ----- Hezké sádelníku, moc hezké… a jak bys tedy charakterizoval současného prezidenta, lampasáka ČSLA, bývalého komunistického rozvědčíka (k čemuž se ovšem po dlouhém lhaní přiznal, až měl volby v kapse), předsedy ZO KSČ, tvořícího manželský pár s politručkou bývalého režimu?

ShabbaTot-Jahoda (Út, 1. 8. 2023 - 05:08)

nejdřív si dohledej odkazy na ontzernetě,je jich tam hafo,.ty dutá hlavo z SPD a pak pindej ! Já ti to sem nebudu pořád opisovat,specielně pro tebe,ty voličská základno SPD ( snad mě Admin za tuto vulgární a nechutně sprostou nadávku na urovni pražského dlaždiče co celý den kleje a již ani nevé co vypustí z huby-nesmaže) . Lidi nejsou hloupí a ví kdo a čí Agrofert vydělával miliardy,zejména pak loni když byla největší drahota ! A taky jim je jasné kdo za to zaplatil...my,obyčejní lidé ,veřejnost! Si tady neručkuj bolševika,ty voličská základno SPD a namísto nadávek a výpadů dodej fakta,že to tak není . Že Babiš pan jednou navštívil USA a WH a vyjednal konečně dodávky zbraní z USA ? Alespoň jednou něco dobrého,ale to mě je na prd když musím nakupovat ty jeho předražené chemie a jedy ! Po celé republice a ve všech suprmárketech jenom jeho výrobky !! Ale to je již stejně jedno...jezdím do Polska a i když moje Škoda Felicia rok výroby 1997 zežere 10 L na 100 km,tak to dám pořád kolem 800 kč za pohon a pak již jenom vydělávám ! Tak čau a měj se blbě.

Reklama

Přidat komentář