Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 21:09)

Už se o tom baví v Europarlamentní debatě Prima, že tu jsou ekonomičtí migranti v ČR z Bangladéše, to je bordel, ty tu nechceme, kdo jim vydal občanky, sakra, maj okamžitě odjet nazpátek, ČR nenese vinu za chudbou v Bangladéši.

Tam je křivka porodnsoti opravdu tak vysoká, že by jsme nezvládli ani jejich přířůstky obyvatel sanovat, 171milionů obyvatel v Bangladéši.

KAŽDÝ ROK PŘIBIDE V BANGLADÉŠI 2MIL LIDÍ NAVÍC...

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 21:09)

Ta je šilená ta femnistická primátka, pardon pirátka, že tady v ČR potřebujeme zaplnit stovky tisíc míst...

Jo,je přesně tolik míst kolik je obyvatel...to je logické...práceschopných...

POKUD nás tu bude deset, tak budem v deseti pracovat, pokud deset milonu tak v desetimilonoceh, ale pokud sem přijde 171mil z Bangladéše...

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 21:09)

Mi vlezou na záda..

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

Francouzi svůj přetak ventilují v uchylnosti umění a různých výstřelkách na večírcích, okázalosti, zábavě na diskotékách, ale ne nějaké tyhle upřímnostně vylhané prasečinky o superpravdivosti, což je jen lež faleš, hnus, peníze,slavomam, gerojství a triumfalismus a pak zas smutek a strach a úzkost, když jim to nevyjde a chození kanálama a přejídání se ve fastfoodech..to už do tv pak nelezou...

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

Nebo oni si nemohou uspořádat běh někde v lese, oni musí zabrat celé centrum, že neprojde živá noha a běžete tam v zástupu, že než celý proběhne tak to trvá pět minut na začátku a pak dobíhají asi tři hodiny prostě blázni..,, bláznivý doba

 

sami v davu... a pak hop na míče v administrativních budovách ve svých open space kanclech, kde nemaj soukromí a objednávat ty banány do lidlu nebo koukat na ceny na burze,..a od koho ty ceny pochází a kupovat nebo nekupovat pro tu firmu...

a po príci hurá do obchodu azakoupit si večeři...plechovku nula procentního zázvorového piva a jednu salátovou okurku...tou si předtím než ji sní... mohou ještě projet mindu..ve vaně..

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

USA je dle mého vychází kulturně z Britského panoptika, kdy se  chodili dívat na různé postižené jako na zvířátka, a mají tenhle nevkus stále, takže obnažují svoje křivdy, svoje různé abnornální dětství nebo zážitky a berou to pořád stejně jako nějaké panoptikum. 

Tam prostě nemůže být někdo alkoholik cose vyléčí, ale musí hned na přednášky a vyprávět jak neuvěřitelně svou vlastní mocí a pomocí boha a já nevim čeho tasmánského čerta se zázračně vyléčil a všichni musí mu tleskat jaký je pašák...

NO zatím támhle co se kasají na Ukrajině vzikají milony mrzáků, ale to je jaksi vedlejší...

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

V ČR a Evropě jsme daleko lepší a ustálenější co se týče lidské společnosti, USA to jen dohání, latinská amerika jakbysemet.

A třebaty ženská práva, lidská práva, nebo seuxální menšiny, daleko lépe to tu máme společensky zařízené.

USA jsou radikálnější a je to špatně.

Třeba dvě lesbičky,není problém,aby byli lesbičky a nemusí si dělat žádnou chirurugii, v USA jsou radikálnější. 

Dokonce udivují na TED přednášky, že co mně přimělo stát se feministou, a ona je to předělaná lesbička na chlapa, respektive plastiku prsou a hormony. Dle mého to je takové opravdu jinokulturní, že ani neřeknou, ahoj já jsem trangender  a po plastice, každý by to pochopil. Ne, tam je že je to gay že je trangender man atd. prostě šílený. Nejdřív musím 5 minut zjišťovat co se vlastně stalo, dedukovat, že to je radikálněji smášlející mladá lesbička, prostě šílenosti, co tam dělaj.

V Evropě.  Když jsou lesbičky, tak ta mužská chodí běhat a prsa řeší oblečením,kde nesjou tolik vidět, případně si je ováže obinadlem.A  v SEXU přeci je to jedno, jí jde o to ženské tělo, ne jak vypadá...

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

Opravdu trapné jaksi hrajou na travoltu a chtěj projít naprostou věrnou změnou v muže. Výsledek nikdy není jako úplný muž a za druhé ti gayové tomu dávají zas korunu, protože oni chtěj vypadat jako echt muž a tak pak nejenže normální muž nevypadá, ale ty transicí prošlé lesbičky už lautr ne.

Ti gayové pak vypadají jak nějaká kreslená postavička s cartoonu včetně svalů vousů a depilace bez jediného chloupku, nebo naopak s chlupatou hrudí, prostě zase šílenost.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

Zdravá výživa je strašně drahá,nepochopitelné. Vždyť přeci to maso, ty párky musí něčím krmit a to jezelenina. Nebo to je taky nějaký aušus, nějaká soja z tramtáriea z ababku, no teda ať mne chytne stará pana Orleánská a třikrát mne obsouloží za úplňku na koštěti, jestli z toho nejsem jelen dvouročák.

Default User Image
Cynik - realista (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

To si děláš hodně velkou prdel - si myslíš, že prasata jsou krmena "zeleninou"? Šrot, granule.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 20:09)

jestli to není zdechlina...ÁÁÁÁÁ, pa pa párky,prej kdo byl u výroby, tak už je nikdy neveme do úst..

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 19:09)

Novotný dle mého byl nějak přiškrcen při porudu nebo se narodil hlavou nebi si ještě v břiše hrál na DJ a škrtil si tu pupeční šňůru a navozoval si pocity slasti z nedostatku kyslíku a teď to dělá úplně stejně, to jsou prostě takové exhibicinistické výstupy.

Konečně ať mu to diagnostikují, že je to bohatý exhibicionista, který nepotřebuje vyskakovat na někoho z hubertusu v křoví, ale kdyby byl chudý tak to dělá a je rekordman útěků z léčebny v bohnicích a číhal by někde v Řeporyjském lesíku a vyskakoval na mladé cykloškolní výlety dívek a přepadával svačinářky a kuchyřky když jdou ze školy zmlácené a ucaprcané z vaření dětem a ukazoval by jim svého kulišáka..

Default User Image
Cynik - realista (Po, 9. 9. 2024 - 19:09)

Já už jsem nesnášel toho jeho fotra - ty stupidní estrády na Nově.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 19:09)

PTÁČEK se trochu zbláznil , tak to si myslím, že měl divné názory.

Prej naprosto důležité je cvičit, zdravá srava atd... no tak si myslém, většina herců by mu jaksi narušila jeho představu.

V zdravém těl nemusí být zdravý duch.

https://www.youtube.com/watch?v=0goM39oi0sY

RADEK PTÁČEK: Svoji realitu si můžete naprogramovat, mindset prodlužuje život a zlepšuje zdraví

-tak toje přesně ta kravina, tzv. populární psychologie, které jsou plné regálu v luxoru, kdy si každý napíše cokoliv a pak se modlí aby vydělal z bestseleru a pak teprve byl ten spokojený blbec..

Default User Image
Cynik - realista (Po, 9. 9. 2024 - 19:09)

"@ivaheidtkova1400 

před 2 dny 

Osobně nevěřím,že si sám sáhl na život..Čest jeho památce

 

18"

 

Já jsem spíše na starší generaci psychologů - Piaget a další, už se opakuji - jedině nevyléčitelná nemoc by ho omluvila, nic jiného.

 

Rodina už má skoro tři miliony: https://donio.cz/sbirka-pro-rodinu-prof-radka-ptacka Dobrý, ale co ostatní rodiny, kde se něco podobného stane a nemají ten luxus známosti ve veřejném prostoru?

 

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 18:09)

Blízkej východ je naprostý lidskoprávní debakl.

PRAVDA, to by se taky mělo řešit na nějakým panelu odborníků. 

Co udělat s Israelem,jak jen potrestat.

Rozhodně nedodávat již zbraně.

To kozlovi zahradníkem dávat další a další nástroje...

Bude zabíjet,kolik dostane zbraní, tolik zabije palestinců..

 

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 18:09)

Taky zajímavé, že nikdo nepochopil, že asi Hamás likviduje ty zbraně, které dodává USA a svět, aby jimi nemohl zabíjet jeho lidi...Což se nějak nedaří, Israel musí mít neuvěřitelné zásoby zbraní, jestli to prodává někam dál nebo co, protože USA neustále posíla zbraně.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 19:09)

Izrael je pravá ruka USA na blízkém východě. Dělá za ní tu nejhrubší práci a ke všemu podporuje i své potenciální nepřátele. Je to hra, která má pravidla stanovená stratégy Wahingtonu, Pentagonu a CIA. Pro nás neuchopitelná a tudíž i nepodporovatelná. Jenže my nejsme reprezentanty a tak nám z toho může být jen špatně.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 18:09)

"Já jsem chladnokrevně uvažující inteligentní monstrum", říká ...

prosím vás, tohle monstrum by nemělo vůbec mít papíry na hlavu...

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 18:09)

Nebo takhle, již za Ferdinanda nebo za krále klacka byly v Praze uzákoněny cechy, které sami dohlížili na nepoctivé obchodníky, které pančovali kvalitu nebo měřili falešnými krejčovskými metry kratšími než byla norma.

A ty pak trestali, pokutovali a také je topili pro srandu ve vltavě, ne že by je to zabilo, ale jen je ponořili pro ostudu.

A já mám dojem, že je na čase, aby když třeba vyloučili pro účast na Zemanově volbě jednoho  novináře z cechu novinářů, aby to udělali s Novotným.

Měli ho jak z ODS vyloučit tak z cechu herců, bavičů,komiků, cirkusáků nebo kde tenhle ten debil vlastně je...

Reklama

Přidat komentář