Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 23:09)

Kdo je proti Trumpovi a Harris z řad odpůrců Babiše?!

Ale to jsou prvotřídní oportunisti, neboť se řídí tím co jejich voliči chtějí slyšet, zejména Harris, ta udělala spoustu tvrzení v první debatě, kterými naprosto otočila své dosavadní názory.

Např. chce těžit frakováním, je držitelkou zbraně i s tím jejich Walzem, není už tolik pro migraci apod.

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 12. 9. 2024 - 23:09)

A ty jsi pro migraci? Běž do prdele.

 

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 22:09)

ČR odepisuje jen to co její voliči chtějí, včetně války a nevybírá to od svých voličů a nadnárodek zpět, tudíž jen "socializují náklady, což podnnikatelé vydřou v nájmech a cenách na  lidech a zaplatí si úplatek v zdravotnictví. Ne, že by si platili soukromé to co mají nárok veřejné. Tajže UKRAJINIZACE. 

 

Chcípneš v mrazech na ulici, jsi chlap tak ani nemáš nárok na státnní či neziskovou solidaritu nebo pomoc na to postavit se na nohy, či přes zimu... 

 

Jdoubto ODS adociálové a jehich "nejsem charita" bezohlední voliči. 

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 21:09)

Venkovské katolické hornaté Slivensko s chlapsky těžkým životem, potřebou to zapít a lesby z Bratislavy co napůl chtěj emigrovat do Vídně nesnášející bytostně vše Slovenské chtěj "americký progresivismus uzákonit skrz politický aktivismus".. 

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 21:09)

Takže toto existuje. Ono i mezi těmi Progresivistivisty je málo progresivismu a hodně něčeho jiného...homosexualismu...

 

Ženská solidarita, přejícnost, byla odjakživa z mužského. 

A dnes jde to udělat z rozpočzového. 

To za feudalismu fakt nešlo. 

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 21:09)

Mimochodem co bude se dělat, když lesbické aktivisty adoptují celé jeske, najmou chůvy a prohlásí  se za adoptivní zachránkyně z ústavních podmínek do ambulantních?! 

 

Nebo když začnou odrazovat od mužů a uměke si oplodňovat mladé dívky.. s jejich vynuceným souhlasem svou agendou!? 

 

 

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 21:09)

KLAUSISMUS NÁS dovedl k osobní sobeckosti a honbě za úspěcem a za ziskem a k tomu je dobré "utahování opasků" chudým.

Takže zvrácenost.

Ono na Slovensku ještě myslí klasicky :

"Tak by už Simeckovi měli mít dost. Vždyť právě proto, nechce dál dávat. Ale nevládních nikdy nemají dost. Peníze třeba i na jiné. A krást už přestaňte všichni. Ale nikdo z vás nepřestane. Protože jste si zvykli všichni na velké peníze. A proto naše republika je na dně. Pan Matovic mluvte io sobě."

¨

PENÍZE JSOU DOBRÉ I PRO JINÉ...nechat i pro ty, co zrovna nemaximalizují svůj zisk více a  více a tím pádem se nedostane logicky na ty kterým by ty peníze zoufale chybí a potřebovali by je, ale dělají za 40% průměrné mzdy...přesčasy..s děravými ústy, protože nemají na zubní péči nenažraných zubařů a musí se dělit o lékařskou péči s Ukrajinci..kteří si zatím "humanitárně a neústupně likvidují svojí zemi, tím, že nepřistoupí na jakékoliv podmínky k dosažení míru."

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 21:09)

Progresivnímu Slovensku jde o to samé co je v ČR dnes běžné, vyjíždění žen po mužích a neúcta k starším mužům, které vyloženě vysmívají. Je tu nihilismus ve společnosti, společnost je v rozkladu, zvláště ve městech.

A na Slovensku nemají ještě registrované partnerství, takže v otázce dědictví český právní řád přistupuje k registrovaným partnerům totožně jako k manželům. 

Na Slovensku holt nemají druhého rodiče, ale jen homoušskou partnerku své matky..

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Psychologizování progresivistek v slovenském parlamentu je nesnesitelné emotivné, neuvěřitelné,to je přesně to co asi Fico chtěl dokázat tím odvoláním Šimečky. Protože se ukázali co to je za iracioní zaujaté jen svou jedinou věcí a to sou neziskovky a ne ještě obyčejné pestré neziskovky, ale neziskovky jen zaměřené na lesby a gaye a adapce a poltické podproy progresivistů různé poltiické neziskovky atd., viz. to co se vlastně stalo v ČR.

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 21:09)

proč se nenazvou třeba POZITIVNÉ SLOVENSKO, to by alespoň maskovalo, že jim jde o PROGRESIVISMUS...tedy směr v USA...

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 21:09)

Pozitivního na tom pro většinu nic není. Ty progresivistky jen ovládnou mladé ženy, to umí, protože jim vládnou lesby a ty to s ženami tedy umí, nebudem si nalhávat, že gayové nevládnou mužům, by jsme se asi divili, kde všude sedí a odkud vládnou gayové...

A potom ony se uživí perfektně skz různé ženské sítě, různých organisací, zaměstnavatelů, neziskovek, takže jedinný kdo na tom jaksi tratí budou ty nehomosexuální ženy samoživitelky, které si progresívně nenašli včas sice nerudného ale šikovného pracovitého muže, která je má  rád a rodinu zajistí.

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Vláda schválila automat na zvyšování minimální mzdy. Od roku 2026 bude opět na úrovni 60 procent průměrné mzdy a ne 57 procent, jak je tomu v současnosti.

V ČR je minimální mzda na úrovni 44% v ČR.

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Leby jsou zvrhlé, to víme tady, když se rozdivočí, pak neví coby..

Anonym (Pá, 13. 9. 2024 - 11:09)

O : Lesby jsou zvrhlé, to víme tady, když se rozdivočí, pak neví coby..

Lesby nemohou být na straně žen, nejsou ženy, jsou ve stavu stejném jako jsou muži vůči ženám, nemohou být jejich přitelkyně, jen sexuální partnerky, ale jen těm uchylným a o to jde, zuchylnit si pro sebe většinovou populaci žen. 

TO JE PASTVA. Představte si, že by bylo někde 20x více mladých, dosud neoslovených žen pro všechny muže, mladé, staré, které by nevěděli, že s muži mohou být ve vztahu a mít s nimi sex...tzv. někde kdyby bylo na jednu "mužu" 20 mladých neoslovených dívek a žen...

 

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

PS je vlastně plná lesbiček, není to běžná strana, takže proto je nyní takové rokování o tom Šimečkovi, který to spíš zašťiťuje skrz svého otce disidenta, než aby to založil jako skutečný leader.

Už jen poslouchat ty emotivní vystoupení, kdy jim jde jen o to jedno a to samé progresivistek v parlamentu je zničující, samé emoce, zcela si z toho udělali aktivistickou práávnickou kancelář za adopce a skryté kvóty žen (o které se nejlépe postarají lesbičky, jež budou hájit jejich zájmy..ehm...není to machistické...he he he)

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Progresivní topinka není k žrádlu.

Progresivní není progresivní.

Křesťanský strany nejsou křesťanský.

A neziskový nejsou zcela neziskový ani nezávislý není nezávislý.

HMM. odkud vítr fouká, odkud vlaje plášť? Protestantismus...vše naopak...jakse dostat do Evropy..progresivismem...je to jen vlk v rouše progresivismu, vlk protestantsismu, protestanti katolíkům závidíí a neodpustí...jejich vyrovanost, tu nemají v USA ani nejbohatší..

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Což je nepochopitelné.  V ČR nebo Evropě, když je někdo bohatý, tak je spokojený, vyrovnaný, klidný  a nezávidí se mu, respektuje se, že má jachyty, a že bydlí v hotelu hned na promenádě u moře, ale neznamená to, že by z toho měl mít stres..

Default User Image
12.9. (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Tech topinek nekolik a hodne cesneku.

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Jistě stát nebude dělat určité služby, to chápu, že neziskovky umí prostě v místních podmínkách lépe zajistit různé služby. Připadně i celostátně služby jako pomoc,svépomoc narkomanům, to těžko bude rozdávat ty stříkačky stát, i když proč by nakonec nemohl, ale jisté politické strany by to napadali, bylo by to netaktické, tak to dělat nebude..

Vše je dle mého otázka míry.

A BABIŠ, nevím proč všude musí lidi strčit toho Babiše...JÁ TRVÁM NA TOM, že BABIŠ je populsita a stvořila ho zpupnost pravice, drzost s jakou vládla, její jednostraný světanázor, který už opravdu čerpak z latinsko-americkýh Junt a Pinochetismu. UTAHOVÁNÍ opasků chudým byl výsměch.Tím nikdo chudý nezbohatne jen chcípne, svaly nenabere bez jídla. Babiš je populista a stvořila ho ta vláda a její neomanelé bohorovné způsoby rozdělení si moci.Je tam ale hodně paradoxů, že zrovna na miliardářské dravce vytáhli čerpání dotací na neziskový Čapí hnízdo,to jen poukazuje na to, jak toho všich i tihle dravci včetně mafiánova přítele CHLADA využili (Chlad investoval do solárů zhusta dodotávaných  a patrně i Toplánek a spol, Roman, takže těm děláme vlastně charitativní dárce,těmhle odsáckým dravcům skládáme na na jejich multimiliony).

BABIŠ mi spíš vadí, že je v spolku s motoristy a šlachtou, což je vlastně Klausovo křídlo ortodoxní ODS, takež nyní konečně návrat ke kořenům Babiše, tvrdého polistopadového sumce co požíral jednu firmu za druhou až narostl na nejbohatší?

(RE: "Myslíte si, že Babiš to dělal jinak? Jsem důchodce. Mne si nikdy nekoupí, ale ostatní ano. Bohužel i charita je vlastně záslužná a prospěšná korupce, protože chybí pravidla, nebo jsou, ale nerespektují se a úplatkáři se tak považují za správňáky. To vůbec nepíši o politicko ideologických neziskovkách, které dělají bordel ze společenské morálky.")

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 20:09)

Liberální slovensko-lobuje za toto:

 transrodovým lidé:

"Patří sem lidé s fluidním genderem (tzn. genderovou identitou měnící se v průběhu života), lidé s více gendery najednou, lidé s genderem, který není ani mužský ani ženský, nebo lidé, kteří žádný gender vůbec nemají. Některé nebinární osoby se za trans lidi považují, jiné nikoliv."

 

Celá věc je o tom, že tito liberalisté nechtějí "dostat od lidí jako jsou sexualogové do nedávné doby tvrdící, že Lesbičky by asi byli schopbé vychovávat děti" ale chtějí si sami určovat...samozřejmě jsou tu opodstatněné obavy o "schválení adopcí dětí pefofilům" a pokud vím, pedofílie není sice moc častá, ale mohla by bít i u žen..tedy dvou pedofilek...

 

Přitom tu máme málo známou a málo asi i probádanou otázku , zda existují nějaké sexuální uchylky a poruchy apod. u žen, případně zda mohou být kombinované, když už má někdo odchylku(nebo jinou variantu sexuality, parafýlii nebo jak se to nazve).

Já tvrdím že ano.Ženy jsou taky postižené, mateřský pud zdaleka nemá každá, některá nemá ráda i své matky, své sestry apod., to jsou vztahové poruchy,  a sexualita u žen je hodně vztahová. 

Patrně není ani úplně normální, když se ženy nechávají tetovat, různě ují

„Typicky se ženy potýkají například se sadomasochismem, s čímž se mnohé ztotožňují, zejména po úspěchu knih a filmu "Padesát odstínů šedi". Fetišismus je také poměrně běžný. Není neobvyklé, že se pedofilie vyskytuje i u žen, i když možná méně často než u mužů. Obě pohlaví jsou v tomto ohledu zasažena stejně. U obou pohlaví se to děje a existují otázky týkající se důvodů, proč je to u žen méně časté, zda to souvisí například s jejich evoluční mateřskou rolí a podobně. Tyto otázky jsou však stále předmětem výzkumu a přesné důvody nejsou známy. Nicméně je jisté, že se parafilie vyskytují i u žen.

Reklama

Přidat komentář