Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 09:09)

A KOHO VOLIT DO SENÁTU?

TAK TŘEBA VYHODIT HLAVNĚ DO HAJZLU A VYTŘIT SI ANÁL s PĚTIKOALICÍ a pak s NACISTOU a hodit to komukoli...

 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 09:09)

KÝBLE HNOJE HNUSU, NENÁVISTI TO NENÍ OSVĚTA...

to je jen LITÍ KÝBLŮ HNOJE NENÁVISTI DO chudých a slabých...

JE TO BESTIALITA SMĚJÍCÍCH SE BESTIÍ mafiánské famílie KOLÁŘ A  SPOL, ZMRDŮ KTERÉ NA PLANETĚ NENÍ ROVNO...ZRŮD TYPU RAKUŠANA CO UCHVÁTILI LŽÍ PODVODEM A NENÁVISTÍ TUTO ZEM...

A POZOR...JÁ NA NĚ SERU...vadí nevadí...zdržel se hlasování...

HLAVNĚ JE NEVOLIT PROBOHA!!!

 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Stačilo! 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

OPĚT PROLHANOST RAKUŠANOVA : nezrušil volby v tradične levicovém regionu zasaženém povodněmi, TA ZRŮDA PROSTĚ BUDE KONAT DÁL,DOKONCE TAM VNUTIL PROVIZORNÍ STANY, TATO SMĚJÍCÍ SE BESTIE NEMÁ V DĚJINCH ČR OBDOBY!

 

"Počítá se s nižší účastí než obyčejně, mnoho občanů se stále vypořádává s následky záplav a projevují nechuť navíc řešit ještě hlasování."

 

Samozřejmě tento lidský parazit a vychcaná kurva napojená na mafii skrze šifrované telefony, kterou šílenec pirát ještě poděkoval mu že mu ukrala hlasy a tí i poslance, se VYSMÁL těm lidem které už jedno VYSMÍVAL na svých DEBATÁCH a nyní samozřejmě ZVÍTĚZÍ PRAVICE,protože levice k volbám nepůjde,  protože bojuje o ŽIVOT..

TUTO ZRŮDU NIKDY NIKDO NEVOLIL, tata ZRŮDA UKRADLA HLASY, UKRADLA MINISTERSTVO,  UKRADLA TUTO ZEMI!

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Hlavní účel je připravit Putina o peníze, aby nemohl dál pokračovat ve své agresi proti Ukrajině. To se zatím nestalo, ale musíme pokračovat,“ zdůrazňuje eurokomisařka Věra Jourová (ANO).
Jan Bumba

 

ANO TO SE ZATÍM NESTALO, ZATÍM JSTE SANKCEMI ATD. PŘIPRAVILI O PENÍZE VĚTŠINU OBČANŮ ČR, KTEŘÍ po záplavách a daňovém balíčku a další "kríze"

budou mít z JABKA , jabka půl a z domu, domu půl a v nádrži budou mít půl benzínu a z žrádla budou mít poloviční porci.

NEUVĚDOMUJETE SI TO DOBYTCI U MOCI, ŽE TI CO MĚLI TAK AKORÁT MAJÍ TEĎ PŮL SVINSKÉ KOMUNISTIKCO KAPITALISTICKÉ SVINĚ SEE ZRŮDNÝM MYŠLENÍM!

Default User Image
Bimbus kafe Bumbál (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Stačilo!

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Obcházení sankcí by mohl být trestný čin. Pak by šlo majetek konfiskovat, míní eurokomisařka Jourová

 

VÝBORNĚ, ženská logika,  oškubat chlapa, většinou jsou to přeci jenom chlapi...

A co takhle ještě zavřít...

A co takhle ještě zřídit nějakou trestaneckou kolonii na Ďábelském ostrově...

Ne, svět se nezměnil, jen se personálně obměnil a zas noví UŽITEČNÝ IDIOTI (IDIOTKY) vymšlejí totalitní praktiky, které se ukázali už jako nástroj diktátorů nesčetněkrát..

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Osobnost Plus

Mikloš: Jestli bude Trumpova politika jednoznačně ve prospěch Ukrajiny, nebo Ruska, není zřejmé

ANO, PŘESNĚ TAK, Ruské zdroje na výrobu zbraní a teamy vědců jsou nevyčerpatelné, to jemi ještě ze studené války zbylo, Ukrajina nedožene to co nemá a neměla sto let.SSSR ať bylo jekékoli bylo vytvořeno jako velmoc a má stále onen aparát věda výzkuma praktické využití v zbrojním průmyslu a použití v poměrně disciplinovaně a patrně bezohledně a krutě vedené armádě, která umí být účinná, bohužel asi pro ty vojáky, ale to se jaksi "nepočítá" vojensky.

Dle mého tuto v současnosti největší "KULTRUNÍ VÁLKU" je třeba ukončit.

SVĚT NEMÁ KAPACITY ABY ŘEŠIL KULTURNÍ ROZDÍLY VÁLKAMI.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Předkládaná publikace mapuje vývoj české muslimské komunity a její ovlivnění saúdskoarabským islamismem (wahabismem).  A SAKRA...

HLAVNĚ TOP09 a postoje k NIČENÍ VŠEHO ČESKÉHO a PODPORVÁNÍ MIGRACE A VŠEHO ČISTÉHO PROTOŽE CIZÍHO JE DO OČÍ BIJÍCÍ PODVRATNÁ ČINNOST.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

A nyní ta TOPKA patrně, strana podvratná a zrádna buržoazie nalísané na stát a neziskovky jakožto na byznis a rozprodeje státního majetku.

Tak ta TOPKA bude chtít asi inciovala , že samosprávy,už "nějak moc dobře hospodaří" a chtěli by vytunelovat ty SVINĚ ZRÁDNÉ PODVRATNÉ VŠIVÉ LÍNÉ KORUPČNÍ VLZEDOŘITIUSÁCKÉ i samosprávy, aby to mohli poslat na UKROJINU...

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Díky tomu, že vlastně ceny vzrostou po "nečekaných záplavách" které  ale se stávají poměrně často a ČR je vždy přečkala, měla rezervy a lidi si pomohli.

Ceny vzrostou na asi 200% původních nebo úspory klesnou o 50%, to je to samé (před těmito vládami i bez Babiše populisty na začátku, kdy rozdával už na dluh)

ŘEŠENÍ "*.*" XY krize které je tím zpúsobeno je patrně vybudování parkoviště s umývárkou, a sprchami a kuchyňkami a jídelnou a 

 

Nové kontejnerové domy  a v nich skládací postele, prootže normální by se tam nevyšly!

A NEBO "FIALOVKA A RAKUŠANOVKO-JUREČKOVKO-BARTOŠOVKO-PEKAROVKA" tey matrace podmostovka...a rumu lahev na noc...a na omrzliny pak amputační nožovka a hole francouzské a převazy na charitě, stejně věk dožití na ulici ušetří peníze na důchod..

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

Co se děje na Václavském náměstí.

Bezesporu zvýšený provoz vozů dražších německých kategorií není náhodný, jedná se o výměny a schůze mafie, které se snaží legalisovat svůj zisk tady v České republice.

MAFIÁNSKÁ, nebo spíše pro-mafiánská pětikoalice tomu udělala perfektní podmínky.

Jedinná možnost je naložit do zamřížovaného vlaku a všechyn je poslat zpět do tě země odkud s lupem přišli.

A jinak se nám z toho tady stane Berlín a Německo kde to mají východní klany rozdělené.

Tedy Remo 1000 členů (Turecko a Libanon)

Klan Al-Zein 300 členů Zatímco většina z nich sídlí v Německu, klan má také členy v zemích jako Švédsko, Dánsko, Nizozemsko a Turecko.

Klan Miri z 30 rozšířených rodin, které přicestovaly do Německa v 80. letech z Libanonu.

V Německu experti předpokládají, že má více než 10 000 členů. Klan je aktivní také v Turecku a Švédsku.

Klan Abou-Chaker v 70. letech uprchli z Libanonu do Německa-  nejméně 300 členů širší rodiny

 

 

 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

Takže opravdu zajímavé, že Šlachta jde do koalice s podsvětím Chlad a Turek, což jsou taky mafiáni, nebo polomafiáni, co si s mafiány jistě rozumí.Chlad se znal prý s Krejčířem.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 08:09)

Ali Khan familly weding

https://www.tiktok.com/@bln1550/video/7303544249721654561

 

 

 

 

 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

Kuratela pro převýchovu mládeže v Německu, prostě tam zas vzniká něco násiloně nuceného v Německu se to sere pravidelně...po určitých dvaceti, čtyřiceti nebo 80 letech.

A tohle je sračka 400 000 "kvalifikovaných" atd. "technokraticky vzdělaných" Keňanů.

Blamáž totální!

Německo je přelidněno cizinci, neasimilovanými, jsou tam arabské libannonské nebo sysrské gangy o 1000 členech co jim vykradli ty nejcenější historické poklady, v podstatě něco jako České korunovační klenoty , aby rozebrali ty klenoty a ty cené kameny a cené kvoy roztavily na obyčejné zlato a prodali na přebroučení nějakým miliardářským milenkám do náhrdelníku.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

Keňa - náboženství. Přibližně 70 % Keňanů jsou křesťané (38 % protestanti, 28 % katolíci); asi 25 % jsou přívrženci domorodých náboženství; 6 % jsou muslimové . [1] Mezi asijskou komunitou jsou hinduisté, Sikhové, Parséové a Bahaisov

 

TAKŽE oni chtějí namixovat populaci tzv. Beta křesťany (podobně jako židé mají beta židy) , je to celé nesmysl, to neznamená, že je to země , kde je křesťanství predominanntní, že se tam budou hrnout zrovna křesťani,když známo Německo je meka islámu. A jak si chtějí vybírat,nemohou si vybírat, tkaže tam prostě přijmou 400 000 silně věřících a proto odhodlaně pro islám se vzdělávajích muslimů z Keni, to je borde, to je bordel!!

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

Němci prostě jsou jiní a vždy měli nějakou debilní  novinku , která pak dopadla tvrdě na celou Evropu. Tahle migrace je jedna z nic.

Tedy Španělsko to je taky samá migrant, Francie taky, ale je to tam takové prostupné , neorganizvané, přirozené  z jejich kolonií, ne jak Němci, to jsou vlastně suchozemská stát, vnitrozemsky odřízlý, bez kolonií, respektive kolonie si dělají jen po souši se sousedů.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

Němci furt dohání ty velké státy, ne velké ekonomikou ale velké civilizace, které nemají problém přirozenou autoritou a přirozeným respektem , kde není despekt nebo pochyby o síle jejich kultury, tím,že ekonomicky si myslí, že těm přistěhovalcům i v druhé třetí generaci něco nabídnou,ale co má Německo za kulturu? Práce, povinosti, pořádek,organiazce a blahobyt. To je trochu málo a pak ještě fundamentalismus v jakémkoli náboženském ohledu a to platí i na ty jiné náboženství, tedy fundamentálně v islámu , v židovství atd. a protestantství. 

Si pamatuju v Berlíně, tam normálně v sedum hodin ráno a voni tam bijí silně zvony v kostele, ať jdou dopr.dele to by si ve Francii nedovolili.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

LITÍ KÝBLŮ SRAČEK

ŘEHKA to přiznal a KOORDINOVANĚ LITÍ KÝBLŮ SRAČEK, americká propaganda musí být sjednocena, aby nevypadali jako šašci, a každý si nevymýšlel jinou propagandu protichůdně trapně si odporující…

Takže všechny tyhle hovadiny, o tom jak je to morální to co už se posralo v USA musí být morální, 

Ten důvod se najde a pak se to kýbly sraček vyleje na hlavu všech „satelitních klientelistických států“ rozměj demokracií, kterým USA „dělí střechu“ respektive „bere výpalné za to že nic nedělá a jen si tam rozestaví svoje zbraně co má v pronájmu, ale bez jejichž kódů a programů je stejně žádná armáda nepoužuje, dokonce ji to patrně exploduje na dálku ve skladech…“

 

K tomu slouží tzv. UŽITEČNÝ IDIOT…

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 07:09)

 

Byznys – 18. 12. 2023 – 1 min čtení

Starbucks získal nejlukrativnější místo v Česku, řetězec otevřel novou kavárnu na Pražském hradě

Restaurace se nachází v objektu Nového probošství za katedrálou sv. Víta. Budova prošla v posledních letech nákladnou rekonstrukcí.

Starbucks už na Hradčanech byl, z jeho restaurace na Hradčanském náměstí naproti Salmovskému paláci je vidět na hlavní bránu se sousoším Souboje titánů. Jenže nyní se dostal přímo do středu památky UNESCO – kavárna je umístěna v těsném sousedství katedrály svatého Víta, konkrétně na nádvoří historické budovy Nového proboštství na náměstí U Svatého Jiří.

https://cc.cz/galerie/351039/

Reklama

Přidat komentář