Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 22:09)

Si pamatuju jak statečná žena režisérka Věra Chytilová řekla v tv , kde byli proti ní v přesile, nabrífovaný moderátor a taky režisír a divadelní i filmový herec Topfer, že MY MALÁ ČESKÁ REPUBLIKA BUDEME DĚLAT BRÁNIT USA...

no vono se to stalo prostě nás takto zblbli...že jako my tady jsme opravdu geopolitického významu nejvyšší kategorie, a musíme ject tuhle tu jak Lipavský řekl, stát má ROBUSTNÍ MECHANISMY a UMÍ JICH VYUŽÍT...to je ta prpaganda, toje Řehka, to je strašení Foltýnem, to je i ten "fialový signál" STRABUCKS na HRADĚ dokonce v double verzi na každé straně malého nádvoří směrem s výhledem a terasami na jelení příkop, jestli to dobře chápu tak oni normálně zrušili tu uličku alchymstů a místo toho je tam ten STARBUCKS.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 22:09)

He he he tak další oxymoron, který o sobě sám o sobě vlastně stvrzuje co by chtěl hlásit na ostatní.

HATEFREE CULTURE

a teď  Antimultikulti-watch aneb Nenávist nepotřebuje mnoho informací...

JÁ SE SNAD PO*ERU SMÍCHY...

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Hlavně by nám ten pirát měl s úsměvem sdělit, když se proměnili ty plány NATO na "obranu východního teritoria"(zde opět urážka ČR protože  vplánech na to oni nás mají za východní Evropu a furt nás strkaj k Rusku, protože prostě nás takto odepisují..) tak jaký typ "bojiště by tam figurovalo Česko..." JÁ ASI VÍM, ten Pirát by z nás S ÚSMĚVEM UDĚLAL OBRANÉ JADERNÉ PÁSMO NATO tzv. zadní cíp východního nárazníkového pásam do ZÁPADNÍ EVROPY, takež by jsme hrdině drželi ten nápor jaderných pum.

DĚKUJEME, IDIOTI A ZRÁDCI MAJÍCÍ NÁS ZA ZBABĚLCE, odejděte, STAČILO!

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Za studené války byla střední Evropa považována NATO i SSSR za jaderné nárazníkové pásmo, které by obě strany klidně obětovaly pro vlastní strategickou bezpečnost. Mám za to, že ke změně nedošlo. Proč taky? Pro obě strany jsme postradatelní a neužiteční.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Tak ten minsitr zahaničí dává klasickou v USA vymyšlenou paralalu mezi Německem a jeho pozřením Sudet a Ukrajnou a odtržením Donbassu. Že prý nesmme něco po druhé.

To je normálně vyděračství, jak to mohou dávat dohromady.

Zaprvé to bylo úplně jinak, oni nás prodali ti v Mnichově, takže se nemělo cenu bránít, dokonce by to zhoršilo naděje na to znovupřipojení po válce k ČR a znovuobnovení ČSR, štve mě že tenhle minist zahraniší kvůli sitaci na Ukrajině jen tupě překrucuje dle příruček mu daných od někoho historii a práci historiků celá ta léta co to analyovali a vytvářeli tu historii. 

Prostě jen papouškuje dogmaticky propagandu, schodně s Ukrajinskou...

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Tato smrt připomněla obavy, vyjádřené některými vojenskými experty, že uchazeči se uchýlí k rozsáhlému bombardování městských oblastí, jako je Moskva nebo Kyjev, aby pokořili nepřítele v době patové situace v konfliktu. Strategie, jejíž ztělesnění v jiném konfliktu, konfliktu mezi Íránem a Íránem v 80. letech, se jmenovala Válka měst .

„Pokud se podíváme na války od doby, kdy se objevilo letectví a rakety schopné útočit do hloubky, tyto typy ofenzív [proti městům] se staly v dlouhodobém horizontu téměř nevyhnutelné v jakémkoli velkém konfliktu,“ zdůrazňuje analytik Lyamin. V „praxi,“ poznamenává, „logika války často velí, že je nakonec nutné zvýšit rozsah útoků a rozšířit seznam cílů. Takzvaná  válka měst  konfliktu, který čelil Íránu a Iráku v letech 1980 až 1988, „je nepochybně velmi dobrým příkladem tohoto fenoménu“.

Cílení na civilisty

První letecké bombardování měst ve válce bylo namířeno proti Londýnu a Paříži v první světové válce  (1914-1918), ale v malém měřítku. Způsobily  méně než 1000 úmrtí v prvním a asi 250 v druhém . Bylo to ve španělské občanské válce, kde došlo k prvním bombovým útokům s vysokým počtem obětí. Tato strategie byla později masivně používána během druhé světové války.

V případě války mezi Íránem a Irákem, se kterou nyní analytici srovnávají možný posun války mezi Ruskem a Ukrajinou, masivní útoky proti íránským městům a analogická reakce z Teheránu začaly v roce 1984. Tehdy byla zahájena válka města , která měla několik kapitol. Podle analýzy Bulletin of the Atomic Scientists Teherán nakonec „překvapením“ přijal příměří v klíčovém obratu v roce 1987, „když íránské jednotky zlepšily svou obranu proti chemické válce a Irák přesunul svůj cíl proti civilnímu obyvatelstvu“. “.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Za těchto 936 dní války, až do minulého úterý, však nikdy předtím nebyl ruský civilista zabit ukrajinským útokem daleko od hranic mezi oběma zeměmi. Kyjev v posledních týdnech vypálil proti ruskému území po sobě jdoucí vlny bezpilotních letounů, ale až v baráži 10. září to způsobilo v Moskvě smrt.

Default User Image
Pagery cartoons (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

https://1url.cz/z1FeP

Default User Image
Cynik - realista (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Bez dalšího komentáře:

"Russia will not participate in the second Peace Summit mentioned by Zelenskyi, according to Russian Foreign Ministry spokesperson Zakharova. She stated that Russia has no intention of joining, claiming the process is not related to conflict resolution.

Rusko se podle mluvčí ruského ministerstva zahraničí Zacharovové nezúčastní druhého mírového summitu, o kterém Zelenskyj hovořil. Uvedla, že Rusko nemá v úmyslu se připojit a tvrdí, že proces nesouvisí s řešením konfliktu."

 

https://x.com/NOELreports/status/1837550131639378079

 

 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Může to být tím, že Zelenskij už není de jure ústavním představitelem UA.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 20:09)

Do politiků se jim dovnitř do pscyhiky moc vidět nedá, nejsou dovíjak chytrí a nejsou doví jak schopní pracovat, ale jsou schopní se domluvit, vyjednat, svolit výměnou něco za něco. To v jejich medových písních vábeních při námluvách s voličem nemohou plně prokázat.

Třeba tyto vlastnosti arogance má Nerudová, který dovede žvanit tzn. útočný talk dlouhé minuty a jen úsečně odpovídat na dotazy, proti-repliky soupeře, ale jsou to nesmysly většinou překroucené eufemistické žvásty.

A už jí to taky v debatých,  kde je vícero lidí řekli. Melete nesmysly, lžete a plácáte. A zase ona na feministickou strunu, že prý to dělá a říká i matce, aby z něj udělala pomalu terč návštěvy policie, za to že ona plácá nesmylsy. Tak "moje žena nelže!"

 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 21:09)

Pamatuji konec komunistického režimu. Blbci byli přímo vyhledáváni a nominováni do vedoucích funkcí. Dále netřeba komentovat.

Default User Image
21.9. (So, 21. 9. 2024 - 20:09)

V zimě bude dieta.

Default User Image
Volby. (So, 21. 9. 2024 - 20:09)

Ještě není tak špatně, aby očkovaným, tím nemyslím jen vaxery, došlo "vo co de". ANO je ODS 2. Už zapoměli na covid opatření a flagrantní porušování nejen platných zákonů, Ústavy a prosté lidskosti? Nic se nezmění!!! Ponor pokračuje.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 20:09)

Soupohlavní je mít rád zadek a předek stejný  jako jsem ustrojen  já od maminky  a chtít ukazovat si ve školce od dětí, protože se mi to líbí a zajímá mně to víc než zadek a přdek dítěte druhého pohlaví. 

 

Proč to neučí jednoduše!? 

Děti zbytečně trápí něčím tak jednoduchým co pochopí za vteřinu a jdou se učit dál. 

 

A je to. Tyhle pohlaní nesmysly jsou nepochopitelné i pro lidi s VŠ titulem a o původu dalších typů se už vede vážná věda a léčí se to, je to už medicína a psychologie. 

Dítě taky nemá řešit expertní a okrajové věci jsko lokomotivy a přenos trakce v ZŠ nebo cyklus vývoje a přenos  genomu a jeho poruchy. 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 20:09)

Jde jen o protestantismus a "kulturní války" jak dobýt evropu a nasadit "katolické kultuře protestantské parohy. 

 

Viz. třeba Jehovisti, dnes silní, pomalu filosofie, přitom věřív ďábla jako bytost, že koná a Bůh prakticky že nekoná a estli, tak, že u nich asi jsou před Satanem v bezpečí.., tzn. pověrčivost. 

 

Protestanti, ale zbídačí, jdou to pokrytci a "na prachy" a pomůžou si jenom sobě. 

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 18:09)

V Praze 4 by zvítězila i tenisová raketa V.Klause!

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 19:09)

NJN, zas v Ostravě by zvítězila i foukací i heligonka Jarka Nohavici a v Brně zas tanga Petra Fialy.

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 18:09)

Ono když člověk vidí ty politiky co chtěj jít do senátu z regionů to opravdu nejsou asi nejchytřejší lidi úplně často..ale umí vyhovět různým lobystickým skupinám, to ano.

 

Ta za pirátky je dle mého děsná dylina https://www.youtube.com/watch?v=60dYrQ9mxbU

Anonym (So, 21. 9. 2024 - 18:09)

Koho si volil, si piš sám, já si to nechám pro sebe, ju? I když he he. 

Reklama

Přidat komentář