Reklama

onanie před ženou

Anonym (Út, 24. 9. 2024 - 07:09)

https://photos.app.goo.gl/oF72eDA7TpszWrH69

Anonym (Út, 24. 9. 2024 - 06:09)

Normální a zvědavé ženy se zajímají nejen o velikosti a tvary mužských přirození, která jim přináší rozkoše, ale také o množství, kvalitu (hustotu a bělost) i mocnost výronů semene. Je to proto, že se z toho dá poznat, jak plodní samci jsou a pochopitelně je to vzrušuje.

Default User Image
Karel (Út, 24. 9. 2024 - 03:09)

Zprvu jsem si ho honil jen před sestrou. Po čase přivedla kamarádky a teť si ho honim i přednima. Rádi se dívaj jak se přednima honim a vždy se těší až přednima vystříknu to bílé teplé semeno

Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 16:09)

Chce to odvahu, ale co z toho máš? Uděláš to před cizí, ta tě buď pochopí, nebo jí to zaujme a polichotí, ale spíše to bude feministka, která si tě nafotí a zavolá policii. Pak budeš popotahován za veřejné pohoršení, nebo výtržnost. Uděláš to před známou, ta to buď toleruje, nebo to vezme jako výzvu ke sblížení, ale taky tě může naprášit mámě, nebo manželce a máš průser. Nemusí se vyplatit ani nechtěná přistižení, kdy jsi v tom nevině. Vzpomínky na takovou událost zůstávají a mohou se kdykoliv hodit. 

Default User Image
DJay (Po, 23. 9. 2024 - 11:09)

Mam pritelkyni kterou vzrusuje me ukazovat jejim kamaradkam jak si s nim hraju tak jak ona rekne a musim i vystrikovat semeno. Stale vymysli jak a kam strikat aby holky pobavila. Mam ji rad a kdyz jsem vystrikoval jenom pro ni tak me to i bavilo ale tenhle vikend uz byly u nas dalsi 2 holky a musel jsem strikat do sklenice s vodou a jine zabavni aktivity a to uz mi prijde moc. Jsou opile a pritelkyne se hrozne vytaci kdyz jim nechci zastrikat. Je nejaka rada co dal?

Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 15:09)

Nestezuj si, moje manzelka taky zve kamaradky a musim jim taky jak rikaji delat predstaveni. Jsou to vetsinou rozvedene damy po 50 a radi si sahnou a samozrejme taky se chteji divat strikani.  Pro klid neprotestuju a vlastne me ani nevadi ze se pred nima vystrikam. Tento jak to nazyvaji cakaci ceremonial mam tak jednou za mesic takze v pohode. Jinak jenom abys vedel co te muze cekat tak obcas podle toho jak se zensky opijou teda hlavne manzelka se chteji divat jak manzelku soulozim a manzelce zase dela dobre se divat na ne jak se ji koukaji mezi nohy na prcinu se zastrcenym penisem. Ale taky zadny drama. Takze bud v klidu a pred holkama taky strikej za ten klid doma to stoji.

Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 12:09)

Jestli ti to vadí, tak vyměň přítelkyni. 

Anonym (So, 3. 8. 2024 - 16:08)

Je to onanie před ženou, když špehuju zetě, který se honí a neví o tom? Má tak krásný a velký přirození a tolik semene. Dcera se mi dobře vdala. Mám radost. Už se těším na vnoučata.

Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 12:09)

Mne taky špehovala tchyně, protože jí to vzrušovalo. Dělal jsem jako že o tom nevím, ale zpočátku to vadilo manželce. Nakonec jsme se shodli, že když nedojde ke styku, tak proč jí to nedopřát.

Anonym (Ne, 4. 8. 2024 - 09:08)

Není. Ty se potěšíš, ale on z toho nic nemá. Jedině, že by věděl, že ho sleduješ a dělal to taky pro tebe.

Anonym (So, 3. 8. 2024 - 08:08)

Sedla si na lavičku proti mě, chvíli se dívala, vyndala si z tašky knížku a cetla si. Zeptal jsem se jí, jestli jí nevadí to, co zrovna dělám? Odpověděla, že už to viděla u táty, dědy, strejdy a teď při tom vídá syny, manžela i tchána. Je zvyklá a připadá jí to úplně normální. Abych jí řekl až mi to přijde, že se podívá až na finále. Když jsem jí řekl, že už budu, odložila knížku a dívala se jak stříkám. Když jsem skončil, tak se sbalila a odešla.

Default User Image
Boy (Pá, 2. 8. 2024 - 14:08)

Dnes budu s kamaradem onanovat na chate pred holkama. Slavime dvoje narozeniny takze to bude velky. Krome Klary zadna jeste vystrikovani mrdky takhle na zivo nevidela. S kamaradem strikame oba hodne pres metr takze nam holky delku dostriknuti budou merit a vyhlasi viteze. Tak nam drzte palce.Ahoj

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 04:07)

Nabídla mi, že mi ho za stovku vykouří a za pětset, že mi dá zamrdat. Stará kurva na ulici. Řekl jsem, že si ho raději vyhoním sám a zadarmo. Za chvíli mne ukázkově sebrali policajti. Za použití povolených hmatů a chvatů mi nasadili želízka, odvezli na služebnu a zavřeli za katr. 

Zavolali manželce, že jsem se ukájel před osobou ženského pohlaví a aby si pro mne přijela. Slyšel jsem všechno. Uprosila je, aby mne propustili, že si to semnou vyřídí. V autě mi nadávala do úchylů a nechtěla slyšet jak to ve skutečnosti bylo. Zmlkla, když jsem se jí zeptal, proč si s policajty tykala a oslovovali se křestními jmény. Že se znají z různých akcí. Doma jsem dostal ještě díl od tchyně, že takový věci mám dělat doma a nikdo mi za to hlavu neutrhne. To samý mi řekla máma, kterou poldové taky informovali. 

Z toho plyne ponaučení: "Neodmítejte prostitutku. Budete mít problém".

Anonym (Pá, 26. 7. 2024 - 13:07)

Četl jsem v jednom bulvárním časopise, že v jistém domově důchodců byly po vycházce některé babky "silně vzrušené" a dělaly si dobře. Když se to opakovalo, tak je sledovali a zjistili, že se schází s mladíkem mdlého rozumu, který za drobnou odměnu před nimi masturboval.

Default User Image
Karel (Pá, 26. 7. 2024 - 13:07)

Pokud je to pravda, tak by mne zajímalo, jestli ty babky zavřeli za pohlavní zneužívání. Pokud by to bylo totiž tak, že by nějaká dívka mdlého rozumu onanovala před dědky, tak by ty dědky jistě zavřeli.

Anonym (Pá, 26. 7. 2024 - 13:07)

Pohlavní zneužívání? Asi ho do toho nemusely nutit a dělal to o své vlastní vůli. Znal jsem takového. Nemusely ho ani žádat, prostě se mu chtělo a tak konal. Taky "momentálně retardovanej". I mezi "normálními" jsou exhibicionisté. Jistý ing. ředitel podniku, s oblibou jezdil nahý v autě a předváděl se.

Default User Image
Karel (Pá, 26. 7. 2024 - 13:07)

Pokud je to pravda, tak by mne zajímalo, jestli ty babky zavřeli za pohlavní zneužívání. Pokud by to bylo totiž tak, že by nějaká dívka mdlého rozumu onanovala před dědky, tak by ty dědky jistě zavřeli.

Anonym (Út, 23. 7. 2024 - 06:07)

Jednou jsem řekl mladé kolegyni v práci, že mne stále vzrušuje tak, že bych jí přefiknul, kdyby chtěla. Odpověděla mi, že už jí šoustá šéf a ten kdyby na to přišel, tak máme oba padáka, ale že se před ní můžu vyhonit. Když jsem to udělal, tak to řekla nejen šéfovi, ale i všem ostatním, aby se pochlubila jak je přitažlivá a já měl ostudu.

Default User Image
Anonym (Út, 23. 7. 2024 - 07:07)

Vidíš, tak to sis užil. Protože si to nakonec mohla jen vymyslet, stejně jako ty, roztrousit pak tu smyšlenku mezi ostatní a měl bys ostudu taky. Nebo si představ, jakou ostudu bys měl, kdyby -pokud teda chodíš do práce - se tam tvoji spolupracovníci dozvěděli, co o nich tvrdíš tady na diskusích.  To by teprve byla pořádná ostuda, viď!

Anonym (Út, 23. 7. 2024 - 08:07)

Spekulativní. Pokud takto uvažuješ, tak si sám život komplikuješ. Starej se o sebe a bude ti lépe.

Reklama

Přidat komentář