Reklama

třes rukou

Vendy (Po, 26. 7. 2010 - 17:07)

Ale asi víme o čem mluvíš, já si také nemůžu ve společnosti vypít kafe, v jídelně se nenajím , atd. Mohla bych pokračovat , ale nechci, protože mám totéž.

zdenek (Ne, 25. 7. 2010 - 18:07)

Ahoj Pavlo, tak jsem se tam...nevite o cem mluvite.vase "obcasne tresy rukou sou o nicem,ste zdrave!!!me se bohuzel klepou porad a to podle tepu srdce,jak si dam kafe,neudrzim ani hrnek s cimkoli,kdyz sem v klidu tak se mi klepou nejen ruce ale i telo,samo..na tele tres videt neni ale citit ano a v rukou neudrzim ani pribor.tak nemuzu ani jist ,kor kdyz na me nekdo cumi jako treba v praci na jidelne:(

hoch (Čt, 1. 7. 2010 - 21:07)

Jasně,určitě můžem,no v...Tak se ozvi,rád si s tebou popovídám:-).
icq 641-429-310

maminka (Čt, 1. 7. 2010 - 20:07)

Jasně,určitě můžem,no v...Petro, Hochu, držím Vám palečky, to je dobře, že jste našli jeden druhého v této situaci.

Petra (Čt, 1. 7. 2010 - 20:07)

A od kdy máš tyhle...Jasně,určitě můžem,no v podstatě od nějakých 8 roků,ale na tý základce to bylo minimální a dá se říct, že to trochu vyprovokovala i ta učitelka, ale to je jedno stejně by to dřív nebo později přišlo.

hoch (Čt, 1. 7. 2010 - 20:07)

A od kdy máš tyhle problémy Petro?
Mimochodem holky na kafe nezvu,pak si to vůbec neužiju a navíc je to většinou poslední rande....:-(. Tak se toho straním a spíš jsem se snažil aby jsme se prvně pozanly jen tak třeba na výletě,nebo procházky a tak....
Nechtěla by jsi si popovídat po icq?

Petra (Čt, 1. 7. 2010 - 20:07)

Mužeš být klidná...:D super, je mi 20.

hoch (Čt, 1. 7. 2010 - 20:07)

Děkuji, příspěvěk mi...Mužeš být klidná Petro,já bych tě na kafe určitě nepozval;-). Rande řeším procházkou nebo tak něco. Jenže tet nikoho nemám :-(.
Pokud někoho máš a nevadí mu to,tak buď ráda... Kolik ti vlastně je?

Petra (Čt, 1. 7. 2010 - 20:07)

Petro, můj příspěvek je i...Děkuji, příspěvěk mi udělal radost, je hezké, když člověk má kolem sebe, takové lidi, které ho podrží a neznemožňují ho ještě víc, ale přesně, jak říká hoch, moc špatně se o tom mluví i s těmi nejbližšími a člověk tím nechce zatěžovat ještě je. (jinak s těmi partnery- přesně, to je oříšek, pozvání od kluka na kafe je pro mě spíš tabu, než radost).

hoch (Čt, 1. 7. 2010 - 17:07)

psala jsem Ti to tak, jak to...Docela ho chápu,taky o tom doma nemluvím,v podstatě nikde. Snažím se na sobě nedat znát že mne to někdy dost trápí,ale nevím jak se mne to daří. Ale určitě bych nechtěl aby se tím trápil ještě někdo druhý,stačí jeden:-(.... A máš pravdu že je důlležitý jaký lidi potkáš. Na tohle mám docela štěstí,až na partnerky,tam mne to mrzí asi nejvíc. Nevím co mám dělat,vždycky si říkám že už to řešit nebudu,ale pak přijde okamžik kdy člověk potřebuje pevnou ruku a udělá ze sebe blbce. Začínám se takových situací stranit a je to škoda,jinak jsem docela společenský tvor.....

maminka (St, 30. 6. 2010 - 16:06)

Jako bych to psala já, oni...Petro, můj příspěvek je i pro Tebe.

hochu, (St, 30. 6. 2010 - 16:06)

Je to opravdu nepříjemné a...psala jsem Ti to tak, jak to cítím jako maminka stejně starého chlapce jako Ty, vidím to na něm, jak se trápí a přede mnou a se mnou o tom mluvit nechce, nechce mi tím přidělávat trápení, ale neví, jak mě bere, že on má takové trápení jako Ty. Sama se tím trápím, že můj syn má takový hendikep a to ho sráží a v tu nejméně vhodnou chvíli a kdy by chtěl, aby třeba zapůsobil, ho zklame vlastní tělo. Skoro bych brečela, jak se tím trápím, vím, jak Ti je, věř mi. Sama nevím, jak mu pomoci. ¨Myslím, že je strašně důležité, s jakými lidmi se kdy a kde potkáte, viď?

aaa (St, 30. 6. 2010 - 11:06)

Moje matka bývala...Zajímalo by mě, jestli jste někdo vyzkoušel a pomohl vám na to Rivotril (nežádoucí účinky znám, jen bych chtěl vědět jestli za to stojí ...)

Karla (St, 30. 6. 2010 - 10:06)

Moje matka bývala alkoholička a te´d už 15 let vůbec nepije ale má třes. Někdy ani nemůže udržet skleničku, jak ji lítá ruka. Že by to byl ještě pozůstatek chlastu??Nemáte někdo zkušenost??

hoch (St, 30. 6. 2010 - 09:06)

Jj,mně se o tom taky...Je to opravdu nepříjemné a ten kdo tím netrpí,tak zarazí nad tím že se tím vůbec zabýváme. Jenže ikdyž si na to člověk zvykne a nebe si to tak,tak přijdou chvilky kdy by se nejradši do země propad a není vyhnutí:-(.
Máš pravdu že jde medicína hodně kupředu,ale s tímto si zatím nikdo neporadil. Hlavně se nezná vůbec příčina,takže se to jen utlumuje a to na není dobře,hlavně když většina z tech léků má vedlejší ůčinky a porát je to další zbytečná chemie do těla.....

Petra (Út, 29. 6. 2010 - 23:06)

Asi máš pravdu,zle to...Jj,mně se o tom taky strašně špatně mluví, většinou my vyhrknou slzy, a to si myslím, že poměrně vydržím a lecos zkousnu, ale tohle mě prostě dostane vždycky, nejvíc mě ale zaráží, jak je medicína dopředu, co všechno dovede vyléčit a s takovou ,,prkotinou" nám není nikdo schopnej pomoct.

hoch (Út, 29. 6. 2010 - 20:06)

Jako bych to psala já, oni...Asi máš pravdu,zle to nemyslí,ale zamrzí to hodně. Nikdy o tom nějak nemluvím,tak mne napadlo že by třeba chtěl věděl,co se děje,proč se mi ty ruce třesou. Jenže já nechci aby mne někdo litoval a navíc se mne o tom dost špatně mluví.
A co týče toho lékaře,pokud si neví rady v extrapiramidovém centru v Praze,tek už nevím kde jinde. Tam mne poslala moje neuroložka.

Petra (Út, 29. 6. 2010 - 19:06)

Ahoj,teť mne řekněte co si...Jako bych to psala já, oni to ale nemyslí zle, jen prostě neví, jak nás to pak mrzí, když na to upozorní, já jsem si o Vánocích kupovala náušnice, a když jsem si je zkoušela, tak samozřejmě mi to nešlo a ještě se mi klepaly ruce a sličná paní prodavačka, taková fiflenka, prostě hvězda, taky nezapomněla upozornit, jak kdybych to nevěděla, člověka to v ten moment strašně zabolí a připadá si absolutně neschopnej.

hochu, (Po, 28. 6. 2010 - 22:06)

Ahoj,teť mne řekněte co si...myslím si, že je to takhle. Jestli jsou to Tví kamarádi, kteří Tě mají rádi, neumí to říct tak, jak Ty bysis přál. Myslí si kruci, co je s tím "Pepanem" , měl by s tím něco dělat. Neumí Tě vzít kolem ramen a říct kámo, už se mi to nelíbí, pojď, najdem doktora, zajdem tam spolu, atd. Chtějí Tě vyprovokovat k tomu, abys s tím opravdu něco dělal. Jestli jsi u lékaře byl, a nic, jdi k jinému, pak třeba zas k jinému, neházej flintu do žita. I mezi lékaři jsou doktoři chytří a snaživí a méně chytří a méně snaživí. Hlavu vzhůru!

hoch (Po, 28. 6. 2010 - 21:06)

Ahoj,teť mne řekněte co si mám myslet :-/.
Kamarádů mám docela dost,takový ty opravdový snad dva nebo tři. Ale ikdyž mne znají dlouho,tak občas pronesou něco o mých rukách,když je to hodně okaté. Já nevím co na říct,být to někdo cizí,tak řeknu "co je ti po tom",nebo tak něco. Ale takhle,jen odseknu a nevím co si myslet. Pak zase akorát na několik hodin přestanu mluvit a oni taky neví. Jsem z toho už hodně unavenej :-(. Nejvíc mne unavuje že jsem na to uplně sám,vlastně na všechno...

Reklama

Přidat komentář