Reklama

Diane 35

webmaster (Po, 8. 11. 2004 - 00:11)

Předmět: DIANE 35 Autor: Markét Datum: 6.11. 2004 0:10:30 Ahoj všem, jaké máte zkušenosti s Diane 35? Já ji beru rok a půl a mám pocit, že mi přidala na celulitidě a také mám teď mnohem větší apetit. Předmět: DIANE 35 Autor: Meggie Datum: 7.11. 2004 22:50:31 Ahoj,narazila jsem na tvůj dotaz ohledně Diany a zde je moje zkušenost. Je dobrá na pleť,pokud máš akne,ale jinak se po ní opravdu přibírá a to celkem rychle. Zadržuje hodně vodu v těle a proto ten rychlý nárůst váhy. Po vysazení se vše velmi brzy vrátí do normálu,ale při jejím opětovném braní se tyto problémy zase vrátí. Nejsem sama,kdo tyto problémy měl nebo má. Hodně holek taky popisuje pokles chuti na sex,což i to mohu ze své zkušenosti potvrdit. Uzavřu to asi tímto: Diane není špatná,ale jsou dnes mnohem lepší přípravky,já teď začala brát Yadine,což by měla být vylepšená verze Diany a ty holky,co na Dianě přibíraly,tak na Yadine nepříbírají díky tomu,že nezadržuje tu vodu v těle. Jestli budeš chtít vědět více,tak sem zase napiš dotaz,nebudu určitě jediná,kdo ti napíše své zkušenosti. Prostě není špatná,ale má hodně "mínusů" oproti dnes již novějším přípravkům.

Dominika (St, 27. 10. 2004 - 21:10)

Holky,co pisete o HAK je hotova hroza a z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze je to tak. Bohuzial trpim extremnou akne formou. Za zdravie by som dala cokolvek.....

Simona (Po, 18. 10. 2004 - 11:10)

Prodám DIANE 35,zbylo mi 1 plátíčko,kdo má zájem,ozvěte se.Pošlu poštou za 180,-kč.Použ.do 09.2006Simona

radka (Út, 12. 10. 2004 - 12:10)

Ahoj holky, vysadila jsem Diane 35 a zustalo mi 7 platicek, protoze jsem pracovala v zahran. musela jsem si nakoupit vice do zasoby a ted mi zbyly. Jestli mate nektera zajem tak napiste nebo zavolejte 737314433.Jedno platicko za 155 Kc. Ahoj Radka.

Káča (Ne, 10. 10. 2004 - 14:10)

Ja brala HA 10 let.Posledni 3 roky jsem brala Diane 35.Plet se mi opravdu zelpsila a byla celkem bezproblemova.Nyni mam 8 mesicu HA vysazeno.Menstruaci mam nepravidelnou, ale hlavne mam silenou plet! Je to pro me neprijemnost i kvuli zamestnani.Musim rici, ze jsem celkem klidas,ale dokaze me to celkem dost rozhodit.Je mi 27 a nechci vypadat jako pubertak! Nyni uvazuji, ze se k Diane opet vratim.Manzel mi to rozmlouva,ale kvuli akne mi to asi stoji za to.Mimochodem po Diane jsem nepribirala,jen bylo daleko obtiznejsi zhubnout.

tereza (So, 9. 10. 2004 - 12:10)

Máte někdo zkušenosti s touto antikoncepcí? Doktor mi jí napsal kvůli padání vlasů.. Díky za odpověď ;)

lucia (Út, 28. 9. 2004 - 17:09)

ahoj,tak diane 35 je najvacsi sajrajt,aky len existuje na trhu-kamaratka aj vdaka nemu dostala nador maternice-i ked bol nezhubny-nechci vediet,co prezivala.nie vzdy treba verit lekarom, nech si tie "blahodarne ucinky" antikoncepcie strcia do kelu a nech to skusaju na sebe.ver mi, ze ani jeden z nich by svojej zene toto nepredpisal!je to len kruty biznis farmakologickych spolocnosti.

ponorka (St, 8. 9. 2004 - 10:09)

ahoj všichni!Dianu jsem začala brát v 16 letech, na doporučení dermatoložky, měla jse opravdu děsné akné a ktomu nepravidelnou MNS. Celých pět let jsem ani o jednom z těchto problémů nevěděla, prostě paráda...Problémy začaly vždy, když jsem chtěla Dianu vysadit.Naskákalo akné, MNS nikde.Teprve když jsem se pokoušela otěhotnět jsem zjistila že mám polycystické vaječníky (akné a zpožďování cyklu jsou pro tuto poruchu typické)Díky braní Diane jsem si příznaky této poruchy, která mimo jiné způsobuje neplodnost, zcela překryla.Máte-li akné a je Vám víc než dvacet, nenechávejte to na Diane, navíc odnaučí Vaše tělo vyrábět hormony samo a po vysazení to bude ještě horší.

Evita (Út, 7. 9. 2004 - 17:09)

Ja jsem Dianu brala jen 3 mesice, za tu dobu se mi o cislo zvetsila prsa, jenze pak jsem Dianu vysadila a k me smule se mi prsa zase zmensila, akorat ze ne jen o jedno cislo, ale o cislo a pul, coz je hrozny!!! Dianu 35 uz nikdy vice.

slunicko (So, 21. 8. 2004 - 18:08)

Ahoj,na úvod bych ráda řekla, že každý má na různé HA různé reakce.. je to individuální. Já beru Diane už 4 roky, nemám žádný problém. Lékařka mi ji doporučila kvůli akné a také proto, že se po ni nenabírá. Léčím se totiž na sníženou funkci štítné žlázy kde je opravdu s váhou problém a beru Letrox 100. Jsem s ní spokojená a moje máma ji užívala také a nevim, že by si na něco stěžovala.

Katka (Čt, 19. 8. 2004 - 09:08)

ahoj holky, beru HA Diane 35 asi rok a plánuju, že bych jí časem (tak za rok) vysadila úplně. Mám ale hrozný strach, že se mi zhorší pleť? Jaký s tím máte vy zkušenosti. Před tím, než jsem Diane začala brát, jsem neměla typické akné, ale dělaly se mi boláky (bez bílé čepičky), jakoby do hloubky, bolestivé, které se léčily dlouho.

Simona (Po, 16. 8. 2004 - 20:08)

Ahoj,rada bych prodala 4baleni Diany za 700kc/o 100kc levneji /,jsem z Brna,tel 777899612

Simona (Ne, 15. 8. 2004 - 21:08)

Ahoj rada bych prodala 4baleni Diany 35 za 600kc,tel-777899612 jsem z brna pa Simona

Helena (St, 4. 8. 2004 - 22:08)

Lucie K.: Nevidím nic špatného na tom, že Diane je původně lékem na akné a teprve za čas se začala používat jako HA. Ostatně, dodnes je předepisovaná dívkám, které mají problémy s pletí, alabastrovým panenkám gynekolog pravděpodobně vybere jinou HA. Patřím k těm, kterým Diane pomohla, když už jsem nevěřila, že by mi něco mohlo od akné pomoct. Po pěti letech jsem plynule přešla na Jeanine a jsem spokojená, pleť se udržela. Ale taky vím, co znamená hormonálku vysadit. Je jasné, že neléčí příčinu akné, že jen nastavuje umělou hladinu hormonů. Jsem psychicky smířená s tím, že se třeba ve třiceti opět pubertálně osypu... ale jsem vděčná za každý rok bez akné. Docela by mě zajímaly zkušenosti uživatelek HA, kterým se po vysazení (zejména ve vyšším věku) zhoršila pleť. Konkrétně mě zajímá, jestli se situace za několik měsíců upraví nebo jestli je to záležitost na mnoho let. Díky.

Lucie K. (St, 28. 7. 2004 - 04:07)

Ahoj holky, tady je moje vlastni zkusenost po 10ti letech uzivani HA. Bude mi 31 a Diane jsem brala od 21ti let. Pred 3mi mesicemi jsem ji prestala brat potom co jsem zjistila, ze Diane je v USA nelegalni a ze je to lek, ktery byl vynalezen v laboratorich (snad Kanadskych jestli si to dobre pamatuji) na kratkodobe leceni akne (okolo 3 mesicu dlouhodobe pouzivani pilulek). Nahodne se zjistilo, ze jeden z vedlejsich ucinku je antikoncepcni a vypada to, ze se vesele prodava hlavne u nas v Cechach. Tem, kteri netusi jen dodam, ze na celem svete se praktikuje, ze farmaceuticke spolecnosti plati (uplaceji) lekarum za doporuceni prave jejich tak "jedinecneho leku"(jeden znamy je psychiatr a ma pekny dum s vyhledem na centrum mesta). Moje vysvetleni same same je, ze Diane je hormonalni antikoncepce, tudiz "umele" balancuje hladinu hormonu v tele a kdyz se prestane brat tak se hladina hormonu zmeni zpet a akne se vrati do stavu, ktery byl pred uzivanim teto HA. Pripadam si jako pokusny kralik: budou to uz 4 mesice bez antikoncepce, kazdy mesic u me dochazi k nejake zmene s poklesem hladiny "suplementovanych" hormonu. Prvni mesic bylo vse fajn, druhy mesic jsem mela mastne vlasy, lupy, premastenou plet, treti mesic ucpane pory na obliceji, hrudi a zadech, bolaky pod kuzi, ktere se ani nedaji vymacknout, nepravidelna menstruace ..... a hlavne z toho vseho co vidim pred sebou v zrcadle deprese. Cekam na dalsi menstruacni cyklus, abych mohla zacit brat Yasmin a snad cekat na zazrak, ze se mi opet plet zlepsi. Kdyz ne, tak se pustim do jine HA a budu to zkouset tak dlouho nez se problem u me vyresi .... nebo nez se vratim k Diane?!Ohledne pridani na telesne vaze muzu dodat jen to, ze vsichni starneme a ikdyz je vedecky dokazano, ze se stravujeme zdraveji, tak je taky dokazano, ze se daleko mene pohybujeme. Podivejte se na chlapy, kteri zadnou antikoncepci neberou a taky tloustnou. Lucie K.

Jana (Po, 19. 7. 2004 - 11:07)

Ahojek,je mi teprve 15 a pul,ale presto sem se rozhodla uzivat HA.Zatim sem u vyberu,ktery druh by byl v mem veku nejvhodnejsi.Mohl byste mi nekdo poradit?Ani ne tak na kvuli pleti,hlavni roli u me hralo riziko z otehotneni.Ja vim nejlepsi je se poradit se svym gynekologem,na to se chystam.Jen zvazuji jestli je vhodne v takrka 16 zacinat s HA,no ale lepsi nez v 16 otehotnet.Vsak muzu kdykoliv vysadit,to zalezi jen na me a treba se uz v zivote k HA nevratit.Ale co to udela s mym telem mi nerekne nikdo.Tak vubec nevim do ceho jdu a mam docela strach.Mate nekdo zkusenosti s tim ze zacel uzivat HA v 16?Dik..a co se tyce Diane 35 moje sestra ji bere.Zezacatku puozivala Pramino,myslim,ze zadne problemy nemela.Prednedavnem si udelala pauzu a musim rict,ze se ji zhorsila plet,ale nic vic.Ted bere Diane 35 a myslim,ze je spokojena.Chci se zeptat na vas nazor nas Pramino?

Ilča (Ne, 18. 7. 2004 - 18:07)

Ahojky Silvo,mám taktéž velké problémy s padáním vlasů po vysazení Diane 35, můžeš mě napsat, jak dlouho Ti to trvalo, než se vše urovnalo. Dík Ilča

Dominika (So, 3. 7. 2004 - 14:07)

Dievcata, to co sa tu o Diane pise je hotova hroza, najviac ma sokol prispevok Leony, ktora chce mat dieta, a v podstate nemoze. Potvrdzujem: po vysadeni Diany sa plet rapidne horsi, negativne ucinky ine som nepocitila, ale liek na akne to nie je. Prosim vas, nepoznate niekto liek, ktory vylieci plet raz a navzdy?

Kristi (Pá, 25. 6. 2004 - 22:06)

Blbost...Pokud Ti jí předepsal doktor, klidně jí ber. vymlouvat se na "hormony", když tloustnu je strašně pohododlne, ale ve skutečnosti ovlivňují obezitu v 5% případů a to hormony štítné žlázy a ty nemají s antikoncepcí vůbec nic společného. Ani celulitida - u té je potřeba především prevence, ta je daleko jednodušší, než je se jí potom zbavovat.

Tea (Pá, 25. 6. 2004 - 18:06)

ahoj,doktorka mi teď předepsala Diane 35, mám akné a prej je to vhodná antikoncepce. Je mi 19...mno, ale vylekal mě příbalový letáček a popravdě i všechny kamarádky...Nechci přibrat a nějak se začínám brát ty piluky. Oprávněně nebo to je blbost?

Reklama

Přidat komentář