Reklama

Vzrušuje mě, když mladá žena něco rozšlápne

Bitrack (St, 3. 2. 2010 - 17:02)

Tak u nás to bylo před tou kamerou.

J (St, 3. 2. 2010 - 16:02)

Lodičky třeba ne, ale kozačky...Ale ale... Kozačky na jehlách na takovou práci, to snad jen ve fantazii anebo na divadlo před kamerou. Ale v reálu určitě ne. To je jakoby si prodavačky na sešlapávání prázdných krabic ve skladě nebo na rampě braly schválně lodičky...

Bitrack (St, 3. 2. 2010 - 13:02)

Lodičky třeba ne, ale kozačky na jehlách ano, alespoň bývalá je zvolila :)

J (St, 3. 2. 2010 - 10:02)

O tom videu vím, ale nelíbilo se mi, že neměla normální boty, ale lodičky, a proto jsem se na ně ani do konce nedodíval. V lodičkách to vypadá dost nepřirozeně. Konec konců, copak si žena na likvidaci nepotřebného zboží úmyslně obouvá lodičky, tedy pokud je to doopravdy a ne divadlo?

tube (Út, 2. 2. 2010 - 16:02)

Denisko. Nádherná představa,...Na you tube byl klípek s holčinou jak rozšlapává housle. Už to tam není, ale mám ho stažený.

J (Út, 2. 2. 2010 - 10:02)

Jarku jednalo se o boty...Denisko. Nádherná představa, jak pod vahou tvého krásně těžkého šedesátikilového těla se housle propadají a praskají. Hrozně rád bych něco takového na vlastní oči viděl.

d (Po, 1. 2. 2010 - 20:02)

mě děsně vzrušuje představa,...si založ nové téma, tady nejspíš nikdo takový není

muflon okulární (Po, 1. 2. 2010 - 17:02)

mě děsně vzrušuje představa, že mi žirafa počůrá nohu je tu ještě někdo takový?

Denisa (Po, 1. 2. 2010 - 16:02)

Jarku jednalo se o boty něco mezi kanadama a pohorkama, kožené s tvrdou gumovou podrážkou. V teniskách nebo cvičkách by to byl asi problém, snad až na ty housle.Nevím co popisoavt, postavila jsem se na tělo houslí,povolily struny, celé to prasklo a probořilo se to.Zbytek se rozšlapal a dupnutím na podložený krk se tento rozlomil. Rozšlapat futrál nebylo taky nic těžkého.Čím vís po tom skáčeš tím menší třísky z toho zůstanou.Jinak tento systém likvidace byl zcela běžný . Bylo nám vysvětleno,že je to nezbytné, aby se na těchto věcech někdo neoobohatil. Proto musely být zničeny Myslím,že se to dělá dodnes. Pokud byc náhodou nanarazila na tuto diskuzi, vůbec si na to nevzpomenu.

určitě (Po, 1. 2. 2010 - 13:02)

Desne by me vzrusilo,kdyby ty...VOLE! Co jiného na to mám říci?

Drtic (Po, 1. 2. 2010 - 13:02)

Desne by me vzrusilo,kdyby ty housle rozdrtila cvickama a kobylka ji vylezla nartem!

J (Po, 1. 2. 2010 - 13:02)

Já nemám rád boty s jehlovými podpatky. Více by se mi líbilo, když holka šlápne na ty housličky v normálních botech.

Bitrack (Po, 1. 2. 2010 - 13:02)

Deni, vidět vás dvě nějaký houslař, asi by rozdupal vás :)  Ale já nejsem houslař, tak bych se na vás dvě řádící kazisvětky docela rád mrknul:)  Ale myslím, že botky s jehlovými podpatky by do značné míry zvedly devastační účinky.

jarek (Po, 1. 2. 2010 - 11:02)

Denisko, vidět tě stoupnout na housle, to by byla nádhera. Už si to živě představuji, jak jsi na ně stoupla celou váhou. Můžeš to podrobněji popsat?

tonda (Ne, 31. 1. 2010 - 23:01)

A ty boty to byly nějaké kozačky nebo tenisky?

Denisa pro drti (Ne, 31. 1. 2010 - 20:01)

Nikdy jsem se nezabývala tím, že by mě tato činnost mohla vzrušovat.Po náhodném objevení tohoto diskuzního tématujsem si vzpomněla na výše popsanou likvidaci a zpětně si uvědomuju,že teď jakési vzrušení pociťuji. Brambor bosou nohou mi nic neříká. Spíš ty těžké boty a něco co trochu vzdoruje. Zajímavá byla třeba kamera, na tu jsme s kolegyní dupaly pěkně dlouho než povolila.Pak už to šlo poměrně snadno. Nevím proč,ale na tomto přístroji jsme si daly "záležet",bylo těžko poznat co to původně bylo.Oproti tomu na housle se stačilo postavit pak párkrát šlápnout na zbylé části a zůstala hromada třísek+krk na dvě části.Pokud by mě nějáké rozšlapávání nebo rozdupávání vzrušovalo, tak asi něco podobného jako v mém prvním příspěvku a v botech.Sama představa je vzrušující,ale nevím jak by to pak vypadalo v reálu, snad něco vyzkoušet. Původem jsem rovněž z moravy.

drtic pro denis (Ne, 31. 1. 2010 - 18:01)

a tebe to rozdupavani  nebo  rozslapnuti vzrusuje??skus bosou patou bremboru.odkud jsi?? ja z moravy.

Denisa (Ne, 31. 1. 2010 - 17:01)

Byly jsme obě po studiích a to jsem vážila kolem 60kg. Kolegyně byla o něco vyšší a snad i trochu silnější (doufám,že to nebude číst) tak odhadem do 65-70kg. Váha asi nehraje velkou roli, většinu těch věcí by jsi nerozšlápl jen tím,že se na ně postavíš. Spíš jde o dynamiku tj. razantně dupnout,ideálně patou.

jarek (Ne, 31. 1. 2010 - 17:01)

Denisko, kolik jsi tehdy vážila a kolik vážila tvá kolegyně?

Denisa (Ne, 31. 1. 2010 - 16:01)

Jako nová učitelka na gymnáziu jsem byla určena do tzv. likvidační komise.Jednalo se o znehodnocení vyřazeného majetku, tak aby jej již nebylo možno dále používat.Po nějakém papírování byly tyto předměty sneseny do sklepa a spolu s druhou novou kolegyní jsme měly tyto kusy znehodnotit.Šéfka komise sdělila,že co jde se rozšlape a zbytek se už nějak vyřeší.Mimo jiné se jednalo o dvoje housle,dvě videa,kameru,dvoje elektr.varhany,nějáké měřící přístroje,hračky z družiny atd.Vesměs funkční věci a něco bylo dokonce úplně nové.Pustily jsme se do toho a musím přiznat,že nás to bavilo.Byl to zvláštní pocit,že poměrně hodnotné věci,které jsme si tenkrát nemohly pořídit byly nemilosrdně ničeny.Housle neměly šanci,kamera byla "tvrdý oříšek",ale podlehla a byla rozšlapána na prvočinitele, varhany i videa daly taky zabrat-dopadly jako kamera.Akce byla fyzicky náročná,ale pohled na hromadu šrotu dával uspokojení z dobře vykonané práce.Dá se říci,že to bylovzrušující. Rozhodně by neylo možno použít boty s jehlovým podpadkem,jak uvádíte ve svých příspěvcích (možná na housle a některé hračky).Měly jsme na to tenkrát těžké pracovní "komisňáky",což nemělo vliv na zvláštní pocit,že svou váhou nebo dupnutím likviduji jakési hodnoty.

Reklama

Přidat komentář