Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 19:05)

Ty anonymní kozo, nemáš koho co vyhazovat z diskuse. Jen jsem napsala svůj názor, A K TOMU TA DISKUSE JE. Jestli sis nevšimla, tak zdůrazňuji, že je to jen můj názor a každý ať si žije jak chce, tak nechápu co tě žere.

Od čeho by byla tahle diskuse, kdybych odešla? Abyste si tu navzájem kníkaly jaké jste chudinky? Mít problémy, to je přece normální, týká se to dětných i bezdětných, a nemůžete čekat, že s vámi každý bude souhlasit a chválit vás za vaše rozhodnutí.

Takže se jdi ožrat a žij si svůj debilní život s fakany (hlavně je nezapomeň v pajzlu pod stolem, jsou z toho problémy s policií) a nenadávej lidem za to, že píší svůj názor.

Kathy (Čt, 8. 5. 2008 - 19:05)

Ja mimi taky chci, a proto tady holky chapu. Ze zacatku prisly, aby se dozvedely nejake nove rady, pozdeji se z nich staly kamaradky. Miminko je jejich zivot a vas asi ne, ale do toho nemusite tahat penize a hadry od vietnamcu.
Paris, kazdy nemusi nosit znackove obleceni, a deti z toho stejne hodne rychle vyrostou, tak je snad jedno v cem budou chodit.
A ms.cf, videla jsem te na diskusi "nechci dite", a zastavas svuj nazor, ze mimco nechces, ale proc vyvracis nazor jinych, vsude se nemusi jen diskutovat, jak uz jsem psala, z holek se staly kamosky a deli se osve radosti i starosti, tak jim to neber

Návštěvník (Čt, 8. 5. 2008 - 19:05)

Ms.CF a Paris: jste neuvěřitelné krávy!!!!!! Vám přeju jen to nejhorší v životě, abyste chcíply obě dvě!! Takový hovada jako vy se ani nemají narodit.To vás rodiče nevychovali zrovna dobře. Co se serete do holek, které chtějí dítě a podporují se mezi sebou,když nemohou dlouhé roky otěhotnět??? Co vás na tom proboha žere?? A co je vám do toho, jestli děti přítomných budou nosit hadry od vietmanců nebo značkové? Vaše děti to nebudou,tak se proboha nestarejte a zmizte z této diskuze.Nechte ty holky tady žít, jim to tady pomáhá a vás když to nezajímá, jděte tlachat jinam,nebo se bez dětí jděte vožrat, žijte si ty svý debilní životy a hlavně je tu nechte na pokoji!!!

Paris (Čt, 8. 5. 2008 - 19:05)

ty woe....welu...kráva jsi tak akorát asi ty.Tobě se líbí dítě v levných, mnohdy zdravotně závadných hadrech od ťamanů???No to jsi teda(budoucí)matka....Vidíš, nemáš na to, ale hlavně že chceš plodit

Návštěvník (Čt, 8. 5. 2008 - 18:05)

opravdu některé holky jsou fakt jen a jen krávy.a těm dotyčným,co se tu vysmívají těm,kterým se nedaří,přeju ať se jim to taky jednou vrátí.a to tak až se budou sami divit.přej a bude ti přáno.

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 17:05)

Přišla jsem proto, abych řekla svůj názor.
Od toho ta diskuse je.

A žádná diskuse se tu neděje, jen jedna koza napíše "já chci miminko a nemůžu otěhotnět" a deset jiných jí napíše "jeee, no ty jsi chudinka, to nás mrzí". Proč? Proč máte takovou potřebu kňučet kvůli hovadinám? To si myslíte, že cokoli začnete chtít dostanete hned naservírované na stříbrném podnosu, a když se to neděje, tak hystericky bulíte?

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 17:05)

Jen husičky jako ty nám tady narušují tu diskuzi ...bye

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 17:05)

Proč sis tuhle diskuzi vůbec našla??

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 17:05)

tebe se tahle diskuze nějak týká?? Proč jsi sem přišla?

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 17:05)

Od toho je diskuse, aby sem lidé chodili a říkali svoje názory.
Že budeš mít s rozhodnutím "mít děti" nějaké problémy, ať se to týká realizovatelosti, nebo přístupu okolí, to je prostě normální, a nevidím důvod proč lozit po netu a kňučet "beee, my chceme miminko a ono nám to nejde".

Problémy mají všichni, dětní i bezdětní, a tohle je jen ublíženecká diskuse těch nedobrovolně bezdětných, kde skuhrají o tom jak je osud nespravedlivý. Proboha, co chcete, kromě toho, abyste se navzájem ujistily jaké jste strašlivé chudinky?

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 17:05)

A až budeme čekat miminko a budeme ho držet v náručí tak se určitě rády podělíme o své radosti ze života a o své ratolesti.Život bez dětí je nuda a kdo nechce děti má rád jen sám sebe má rád své pohodlí a takoví lidé se nemůžou z života vůbec radovat.Jednou nějaká holka napsala že nechápe lidi co mají děti proč si je udělali když je oblíkají do hader od vietnamců no to musela být ale kráva ....

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 17:05)

to patří anonymce a Ms.CF naschle

Návštěvník (Čt, 8. 5. 2008 - 16:05)

Hele proč se nervuješ a proč sem teda lezeš? Tebe se tahle diskuze netýká.
Ms. CF tahle diskuze je o tom že chceme mít miminko a není to tak jednoduchý jak si myslíš, nejde všechno hned tak nevím proč by jsme si tady nemohly psát a navzájem se podporovat??Tohle ale ženská co zatím nechce mít dítě nepochopí. Někdo se snaží a čeká na miminko rok někdo dva a někomu se to podaří hned.My se s přítelem snažíme 5 měsíců a je to čekání pro ženu která po něm touží neskutečně dlouhé tak proč si nepsat s ženami, které jsou na tom podobně.A komu se nelíbí co si tady píšeme tak at sem neleze a zdrží se blbých keců.Mslíš že nám to nějak trhá žily? Spíše se bavíme my jak jsi blbá a je vidět že nemáš co na práci a musíš být hodně zoufalá ikyž údajně píšeš že těhotná jsi.Tak zatím NASCHLE MADAM DŮLEŽITÁ a klidně sem něco písni at se můžeme pobavit :-)

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 15:05)

Já tedy nechápu smysl téhle diskuse. Pokud je vaše rozhodnutí mít miminko pevné a nezvratné, tak proč máte potřebu mlít o tom pořád dokolečka?:-))
Jinak, každý má samozřejmě právo uspořádat si život jak se mu zachce, ale ženská která chce děti je podle mě jen poloviční člověk, když se dovede tolik obětovat výrobě jiného člověka... doufám, že vám to dojde včas, než si zpackáte život dětmi. Samozřejmě nikomu nic nevnucuju, je to jen můj názor.

A ještě bych se zeptala, když vám děti přinášejí tolik radosti, proč tu melete jen o tom jak chcete děti, a ne o té radosti?:-)) Jasný důkaz, kolik té "radosti" opravdu je:-)

Návštěvník (Čt, 8. 5. 2008 - 10:05)

Jezis welu vspamatuj se!Rikam,ze se nebavim tim,ze nemuzou otehotnet,ale tim co sem pisou!cus nemuzu se nervovat

evik (Čt, 8. 5. 2008 - 10:05)

welu vubec se s ni nedohaduj nemas to zapotrebi pisni pa

Návštěvník (Čt, 8. 5. 2008 - 10:05)

welu, ty jsi nějaká divná... nechlastala jsi takhle zrána?

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 09:05)

bavíš se na cizí účet, jen aby se ti to nevymstilo ...

Návštěvník (Čt, 8. 5. 2008 - 09:05)

chodim se sem bavit ne tim,ze nemuzou mit mimi to ne,ale tim jak a co tu pisou,ale to je fuk..Ja IQ iha urcite nemam a proto se tu s nikym uz neminim dohadovat..Vzdycky se tu ale najde nekdo kdo vam tu hne zluci..pa

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 08:05)

Anonymko A kdo ti káže aby jsi sem lezla??
Musíš být fakt dost divná.
Proč lezeš do týhle diskuze když údajně píšeš že jsi těhotná....musíš být hodně zoufalá když tady narážíš na holky je mi tě líto chudinko IQ ...íhá co?!

Reklama

Přidat komentář