Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Kathy a Ewiku jak se máte? Jaký jste dnes měly den?

evik (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

ty jsi faktycky krava na kterou jednou jiste dojde to vim jiste nikomu nic spatneho nepreju ale tobe preju at se ti ta tva zloba vymsti a ono to tak driv nebo pozdeji dopadne za to dam ruku do ohne ty primitivni blbko

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

No je to čistě tvůj názor na život. Hm tak to jsi vážně zvláštní. Asi sis v životě prodělala peklo, no nic méně bud si sama až budeš stará nikdo se o tebe nepostará, stařešinká babka, která je sama a když ti bude nejhůř nikdo ti nepomůže. Takoví lidi co nechtějí děti mají v sobě něco zakomplexovaného nebo jak bych to napsala a neměli dobré dětství něco špatného si prožili a proto mají jiný názor na život a nemají rádi lidi. takových jako jsi ty je tady strašně málo a je mi vás už ted líto. Nenapsala jsi kolik ti je snad jsi už dospělá.

Kathy (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Teda typicky egoista, a kdo ted knuci ze nemuze do sve diskuze? Sama vis, jake to je, kdyz ti nekdo leze na nervy, fakt nechapu, proc to taky delas. My nemuzem za to, ze vam tam nekdo leze.

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Do "mojí" diskuse jít nemůžu, protože tam parazituje zasraný obal na dělohu, který brání tomu, aby se spolu bavili lidi, kteří si rozumí a baví se. Proto nevidím důvod, aby "opačná" diskuse byla zvýhodněná, a budu jí narušovat.

"Takze kdyz to sama nechces, nedelej to jinym."
Jen vám předvádím, jaké to je. A dále, přijde mi nespravedlivé, abyste tu měly klid.

Kathy (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

MS.cf nadavky, nejsou diskutovani, mas pravdu nechapem te, stejne jak ty nechapes nas. Ty chces byt sama, my ne, ty hledas chlapy, co nechteji deti, my naopak, ty si chces chodit do prace a jezdit na dovolenou, my chceme mit deticky a vnoucata. Chtelas diskutovat, tak diskutuj, ale bez nadavek. A nebo jeste lip, jdi zpet do "tve" diskuze, kde ti rozumi a chapou te. A stejne jak ty nam rikas, ze do diskuse muze prijit kazdy, tak musis pocitat s tim, ze i do vasi muze prijit kazdy a nadavat vam, stejne jak to ty delas tady. Takze kdyz to sama nechces, nedelej to jinym.

evik (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

pro ms fc ty skurvena kravo nelez sem bud tak laskava nikdo tu o kravky jako jsi ty nestoji je dobre ze dite nechces protoze kdyby melo tak debilni mamu jako bys byla ty bylo by chudak

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Andy: nikomu jsem se na krk nepověsila, mám za sebou 5 letý vztah a když potkáš a poznáš někoho, s kým si skvěle rozumíš, máte spoustu společného, máte stejné cíle a zájmy tak tomu se říká štěstí. Ano je to všechno rychle, ale vodit se za ručičky dalších 5 let to mě už nebaví a poznáš nebo prostě cítíš že on je ten pravý, my jsme spolu půl roku ale známe se 8 měsíců a známe se moc dobře. Mě by strašně zajímalo jak žiješ ty se svým chlapem. Na hromádce?? a dlouho? Tohle je jen závist nic víc ale prostě mě potkalo štěstí tak nezávid že ty musíš někde chodit do práce dodržovat pracovní doby atd. Já si dokážu vydělat peníze sama mi jen přítel pomohl abych se rozjela no hold někomu se daří někomu né to už je život.

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Můžu mít děti, a chlapa nemůžu najít právě proto, že každý chce děti.
V životě chci sedět v práci a večer BÝT SAMA DOMA.

A tvoje reakce jsou naprosto infantilní.

Chodit do práce mě bude bavit až do důchodu, a pak si budu užívat že jsem sama a nemám žádný zasraný děti nebo vnoučata. A je to život, takže nechápu co se nad tím kundíš.

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Ms:F můžu vědět proč nechceš mít děti? Nemůžeš je mít? Nebo si nemůžeš najít normálního chlapa? Nebo ho máš nepoužitelného? Kolik ti je že takhle reaguješ?? Co chceš v životě dělat?? Co chceš dělat celý život?? Chodit do práce, bavit se, užívat si? Jak dlouho si myslíš že tě to bude bavit?? Nemám ted žádnou narážku jen by mě to zajímalo, neznám totiž žádnou ženu která nechce mít děti tak nám napiš jak si představuješ svůj život hm?

Kathy (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

A jeste, kdyz se vam nelibi, ze vam nekdo sproste nadava, proc to delate taky? K tomu ja bych se treba nesnizila

Kathy (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Vis, ms.cf, to je prave ten problem, ze se vybijis, na tech nepravych. Holky maji svou diskusi a mysli jen na mimi, to ze vam tam nekdo pise neznamena, ze to jsou zrovna tyto holky, to si fakt nemyslim. A prave proto, ze se tobe nelibi, ze vam tam nekdo (uplne cizi, ktery neni z teto diskuse) leze, tak to nedelej z trucu taky, jen aby sis to vybila na nekom, kdo nema ani paru, proc to delas. Ja treba ctu hodne diskusi, protoze me zajima nazor, ale pisu jen tam, co sama chci. A "nechtit miminko" nechci, tak to nepujdu rikat vam do diskuse, a reknu ti to tady

Andy (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

welu je welice inteligentní-soudě dle jejícho příspěvku-viz výše.Je s někým půl roku a plánuje svatbu a dítě.Po půl!!!!roce.A to jsi stihla poznat více chlapů..no poklona-ty hvězdo.Prostě ses nějakému chudákovi pověsila na krk -je jasné že je skvělý když ti platí kurz...aby s tebou brzo nevymetl....

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Kathy:
Proč to dělám jiným? No přece právě proto:-)

Nevidím důvod, proč by ty co chtějí mít děti měly právo si spolu povídat, zatímco na ty které nechtějí by pořád útočily nějaké vzteklé ženské, chci říct vzteklé obaly na dělohu. Když bude někdo kundit v Nechci mít dítě, tak přijdu nadávat sem.

welu (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Tak ted jsem se teda pobavila.Já nemám na to mít dítě jo? No tak jako nechci si na nic hrát ale možná mám a víc jak ty Paris.Holky vykašlete se na ty ubohé pindy a kravky a napište něco o sobě.Mi je 24 příteli 32 a jsme spolu půl roku, ted zařizujeme svatbu jsem strašně štastná že jsem potkala tak skvělého chlapa.jak už jsem psala skusila jsem si v životě dost, poznala jsem spoustu chlapů a můj nastávající manžel je prostě ten pravý, otočil se mi život o 360st.Chodila jsem do práce pracovala jako dělnice u stroje na výrobu cappucina, kávy atd a ted si užívám života nechodím do práce přítel mě vysvobodil
dělám to co mě baví, zaplatil mi kurzy tak ted doma dělám nehty, stříhám a po svatbě mi mi přítel nechá postavit tzv.zkášlovací studio které budu vlastnit, budu tam mít solárko, budu tam stříhat a dělat nehty, a postupně by jsem tam chtěli udělat fitko, masáže a saunu je to můj sen mít něco takového protože bych se doma zbláznila z nic nedělání.Ted jsem si koupila maltézského pejska tak to máme ted jako miminko, ale snažíme se o své vlastní, užívala jsem Proveru chodím k Dr který je primářem a je skvělý předepsal mi to na dva měsíce a ted už týden čekám na MS a zatím žádné příznaky ale tes budu dělat až za 14 dní uvidím jestli se zadařilo nebo ne. Kamarádka se snaží s přítelem už rok a příští týden jde na laparoskopii, byli na vyšetření oba a její přítel je v naprostém pořádku tak si ještě užije není to nic příjemného a bude marodit měsíc po zákroku.Jinak je to diskuze o tom že chceme miminko tak bude lepší když se na ty slepice ukdákaný a ubohý vykašleme a popřejme jim jen to nej nej :-))))))

Kathy (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Aha ms.cf a ja si myslela, ze jsi trochu inteligentni, a ted jsi to ty co nesetri nadavkama. A kdyz ti vadi, ze vam nekdo leze do diskuse, tak proc to delas jinym. Takhle to pujde furt dokola. Nikdo nerika, ze si nemuzes postezovat, jenze tady te nikdo nepochopi, proto jsou ty diskuze oddelene, a tvuj nazor (prvni prispevek), by mi ani nevadil, jen ses trochu rozjela, jinou stranou.... A my si chceme zivot "mrvit" detma, je to prece nas zivot, ta si ho zase muzes "mrvit" tim, ze zadne nemas. A nenadavej holkam, ze sedi vecne pred pocitacem a neco pisou, ty to delas taky, jen v jine diskusi.

Ms. CF (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Když do Nechci mít dítě lezou krávy s dětma, které tam jenom nadávají a buzerují lidi za to, že spolu komunikují na téma "nechci mít dítě", tak já budu chodit sem a buzerovat lidi za to, že spolu komunikují na téma "chci mít dítě".

Nevidím důvod, proč byste měly mít možnost si v klidu popovídat o tom že chcete děti a postěžovat si jak se vám nedaří, a bezdětné by si nesměly postěžovat na nátlak okolí.

Vyražte vynadat té anonymní kundě která tam parazituje, jinak vám prostě nadávat nepřestanu.

Jste zakomplexovaný krávy, protože kdybyste měly trošku sebeúcty, tak nemáte potřebu mrvit si život děckama.

Návštěvník (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Ms.CF i Andy jsou obě dvě krávy z diskuze nechci dítě!!! Takže nechápu, proč lezete na diskuzi chci miminko!!! Pochop milá zlatá MS CF, že na tvé názory tu není nikdo zvědavej.na tuto diskuzi chodí lidi s jiným názorem,takže chápu, měla jsi potřebu říci ten svůj,ale ten nás tady nezajímá, kdyby nás zajímal,tak jsme na diskuzi, kterou navštěvujete vy s Andy a ne tady!! Je na to něco tak těžkého na pochopení???? A jestli budu mít fakany v pajzlu pod stolem, do toho ti je hovno,tak se starej o sebe,vůbec ti nebudu ani psát o svém stylu života,jako že do hospody nechodím a tak, protože s debilkou jako jsi ty to nemá úroveň.Ty jsi totiž zakoplexovaná pinda. zdarec a reaguj si,jak chceš, já už tady s tebou nebudu ztrácet čas.

Kathy (Čt, 8. 5. 2008 - 20:05)

Andy tak zavri oci. A IQ tykve ma kde kdo a ne jen rodice. Proc by to mel byt osud. Kdyz priroda neumi, zkusi se to v nemocnici, a co vis kdyz ani to nepomuze, treba nekdo adoptuje, ale proc zrovna cigane, to nechapu, v detskych domovech jsou i jine deti, ne? A kdyz dite nechces, tak nikdy nepochopis, co tady holky citi, a delat nekde s detmi, taky nepomuze. Ja osobne bezdetne neodsuzuju, ale vy to nekdy delate, kazdy neni cikan co nema penize a rodi jen kvuli pridavkum, a nebo hodi dite do domova. My vime, ze se o miminko umime 100%ne postarat, nemysli si, ze jsme nezvazily, pro a proti. Vy bezdetni si jezdete na dovolenou, my ty penizky radsi strcime do deti. Jaky si to udelas, takovy to mas.

Andy (Čt, 8. 5. 2008 - 19:05)

A kdo se má na ty děti dívat???Díky rodičům, co mnohdy mají IQ tykve vypadají jak malí bezdomovci...A když jsme u toho- když ženská nemůže několik let otěhotnět-je to prostě osud, tak to má asi být a ať si najde jinou smysluplnou činnost-ať třeba pomáhá v dětských domovech- anebo úplně ideální by bylo, ať si adoptuje pár cigánků.......:-))))))aspoň dětské domovy nebudou tak přeplněné...

Reklama

Přidat komentář