Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

chrusta (Út, 13. 5. 2008 - 11:05)

ahoj Zuzi.no ja vim.vsak on rikal ze to vidi tak na tri mesice.jen me zarazi ze mam takove spozdeni.a zvlast po tom clomhexalu.to jsou prece jen hormony takze asi budou silnejsi nez bylinky.no necham to byt.uvidime.treba prijdou kdyz me boli ta prsa.

Hana 2 (Út, 13. 5. 2008 - 11:05)

Ahoj holky,jsem ráda,že to tady Lenka kvůli těm anonymům nevzdala to by byla škoda.Nemá to cenu se tím zabývat.Holky já už si snad hodím mašly, dneska jsem byla na testu z krve po 14 dnech po
ivf a zas nic.Paní co ležela vedle mě a byla poprvé tak ta je těhotná a já zas nic už popátý.Už ani brečet mi nejde.Doufám že Vám se to povede co nejdřív, tohle je šílený,takhle pořád doufat a zas nic.Tak se holky mějte já jsem se musela z toho aspoň vypsat, já už fakt nevím.

Zuzka (Út, 13. 5. 2008 - 11:05)

Chrusto výsledky se asi nedají očekávat hned..Já co beru ty preparáty, tak mi to cyklus totálně rozhodilo..Pořád špiním a tento měsíc mám krámy už po třetí..Prý je to ale normální..Tělo se detoxikuje a čistí a může to toto způsobit..Musím prý vydržet 3 měsíce a pak by se organismus měl upravovat..To samé bude i asi s tvími bylinkami.

chrusta (Út, 13. 5. 2008 - 11:05)

jj testovala jsem z ranni moci.a nevolnosti nejsou.nevim.asi je to jen porucha.treba me to nejak rozhodily ty bylinky od lecitele.ikdyz od tech bych po pravde cekala zlepseni-upraveni cyklu a ne spozdeni.

Markéta (Út, 13. 5. 2008 - 10:05)

ahoj Chrusto a testovala jsi ráno? To je fakt divný. Mno, zkrve by už to určitě poznali... Zkus si zavolat na gyndu a uvidíš, co ti řeknou... A jinak, ranní nevolnosti nejsou???

Strašně držím palčáky a nepřestávám doufat!!!

chrusta (Út, 13. 5. 2008 - 10:05)

ahoj.no my jsme to ted zlousely s clomhexalem.a po nem jsem to vzdycky dostala 36 den cyklu.a uz 14 dni pred tim me vzdycky bolely prsa.ted uz to je 42 den a porad nic a prsa me zacaly bolet az tri dny po spozdeni.nevim co si o tom myslet.ale dnes rano jsem testovala a byl negativni.jsem z toho na mrtvici.nevim co se to zas deje.jestli nejaka porucha nebo co.jak rikam po clomhexalu jsem to vzdycky na den presne dostala 36 den.vcera vecer jsem jedla okurky na to jsem si dala nugetu a na to zase okurky.manzel ze me nechape.a ja taky ne.ale proste jsem na to mela chut.nevim co si o tom mam myslet.asi jsem prasatko :-).no uvidim pockam jeste 14 dni a jestli nic tak se objednam na gyndu.

Markéta (Út, 13. 5. 2008 - 09:05)

čau holky, taky jsem ráda. Hani, chaloupka je super věc, je strašně fajn, když člověk může někam vypadnout... Jeeee a těm dětem, jak se tam bude líbit.... ;o)). A peníze budou a my nebudem... Na ty se vykašli, ty se vždycky nějak seženou.... ;O)))

Kééééž by si dala MS na 9 měsíců pokoj... ;O))). Stráááášně moc bych Ti to přála.

A Chrustinko, co ty? Ještě MS nedorazila? A míváš zpoždění často?

A Evi, kam ty si vlastně vyrazila?

evik (Po, 12. 5. 2008 - 20:05)

asi jo asi mi fakt z toho trochu hrabe no nic jdu koukat na telku a pak spat zitra jedu pryc ale az se vratim tak se zase ozvu zatim pa a dobrou noc

Hanka 1 (Po, 12. 5. 2008 - 19:05)

Vše, co u mě bylo nového a co jsem měla na srdci jsem napsala o příspěvek výše.Přece jsi nic špatného Eviku nenapsala,tak se nestresuj.Ty už jsi taky zblblá z těch anonymů, co?:-)))

evik (Po, 12. 5. 2008 - 18:05)

holky proc najednou nikdo nepisete snad jsem se vas tu nak nedotkla to bych opravdu nerada

EVIK (Po, 12. 5. 2008 - 17:05)

jo a jinak jsem moc rada ze je vam vsem tak nak aspon fajn teda doufam ze se nepletu

EVIK (Po, 12. 5. 2008 - 17:05)

ahojte holky je fajn ze to tu zas funguje jako driv

Hanka 1 (Po, 12. 5. 2008 - 17:05)

Ahoj holky,jsem moc ráda, že se to tu zase rozjelo a bez anonymů,jsem taky moc ráda, že sem mohu mezi vás chodit, i když je fakt, že jsme se nějak rozrostly a člověk v tom má mírný chaos:-) A jsem ráda i za Chrustu,že se jí to v hlavě rozleželo a bude nám sem psát....Koukám, že jste všechny z jiného kraje než já,Zlín apod. je ode mě moc daleko,takže kafčo s váma nepořeším.Jinak já čekám menstruaci kolem 14.,cože je za dva dny,tak jsem zvědavá, zda si dá načas anebo mě bude nervovat jako minulý měsíc a dožene mě k testu.Radši jsem, když to přijde tak jak má, pokud už to musí přijít,protože ty nervy jsou děsný.Bolí mě prsa,ale ty mě bolí skoro vždy před MS,takže si nedělám moc naděje.Jinak chatu jsme koupili, teď čekáme na výpis z katastru, ten čas se hrozně vleče, už bych tam nejradši jela něco kutit.Peníze už splácíme a zatím sedíme doma, to je hnus.Teď bych holky potřebovala ještě rok chodit do práce, než splatíme ještě auto,ale zase si říkám, než uběhne 9 měsíců /kdyby jako náhodou/,tak ty další 3 to přežijeme a pak budeme platit už jen tu chatu a bude to zase veselejší.Kámoška mi řekla,uvidíš, teď jste si koupili chatu, myšlenky se ubírají jinam a budeš těhotná cobydup,když to nejmíň budeš čekat. Kéž by...Tak se kočky mějte a pište, ať mám radost, papa.

Zuzka (Po, 12. 5. 2008 - 16:05)

No já ne, ale kámošce se to stalo..No je to sranda..Máš pocit, že jsi úplně daleko, kde Tě nikdo nezná a naráz toto...Soukromí nemáš už ani v cizině..

Markéta (Po, 12. 5. 2008 - 16:05)

;O)), počkej ty si jela na dovču a potkala sousedy...? Tak to by mně asi švihlo...

Já teda všude potkávám někoho z ČR, i tak mi to přijde jako super náhoda, ale potkat souseda....?

Zuzka (Po, 12. 5. 2008 - 15:05)

Můůůra!!!!

Zuzka (Po, 12. 5. 2008 - 15:05)

Jo Marki je..Nejlepší je, když jedeš na dovolenou do ciziny a potkáš tam své sousedy..To ti teprve docvakne, jak je svět malý :-)..
Jo jinak ještě co se pejsků týče, tak s tou mou malou nemám žádné problémy, je chytrá jak čert a všechno tak rychle chápe, že není potřeba jí něco víckrát opakovat..To ta starší je tvrdohlavější :-)..

Zuzka (Po, 12. 5. 2008 - 15:05)

No a kde bydlíte?? Jak z chlupaté deky to tahat :-D..Tvůj se přestěhoval k Tobě?A odkud je on? Já totiž teď bydlím 80km od Zlína :-)..Mojeho jsem poznala přes seznamku na internetu a v Srpnu máme svatbu..Taky jsme do toho praštili brzo..Známe se 18měsíců z toho 15 už spolu bydlíme a snažíme se o mimčo..
Timex samo znám, ale nějak mi to nedocvaklo..Nebylo to v Neubuzi? Ale to nevím jistě..Až budeš mít kosmetické studio, tak k Tobě budu chodit :-D..A hlídat miminko které určitě čekáš!!

Markéta (Po, 12. 5. 2008 - 15:05)

chachacha, holky musím se smát!!! Ten svět je fakt malej!!! ;o)))

welu (Po, 12. 5. 2008 - 15:05)

Zuzi ano ano k Ivoškovi je super
Ta továrna se jmenovala Timex ale už 2 roky neexistuje a bylo to kousek od Slušovic to asi znát nebudeš.A mojeho znát určitě nebudeš je mu 32 a bydlel odemně rovných 50km ted bydlíme spolu 4 měsíce.pa pa

Reklama

Přidat komentář