Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Markéta (St, 14. 5. 2008 - 10:05)

mno, ale Chrusto, takle ta bazální teplota není vůbec jasná. To je šílená věda, já si ji zkoušela měřit, ale na mně to vůbec nefungovalo.

I když je podv 37, tak to nic neznamená, záleží, kdy si ji měříš, jak dlouho spíš... Já když si ji měřila v pět ráno, tak jsem měla 36,3, když v osm, tak jsem ji měla 36,8. Mno prostě to lítalo podle času.

To není tak jednoduchý. Tobě se přeci nestává, že by se takle MS toulala... A teplota fakt není rozhodující.... Věř mi!!!

Už je to skoro týden, viď? Mno, zkus se objednat k doktorovi, z krve to pak bude jasný!!!

Jojo, holky, taky jsem si myslela, že bych mohla být těhulka... Ale nic.

Nejsem ani těhulka, ani jsem nedostala MS, na to bych se člvoěk fakt vykašlal. Mno počkám 14 dní, pokud nedorazí, dojdu za doktorem, ať mi ji kdyžtak vyvolá... GRRR!!!

Zuzka (St, 14. 5. 2008 - 10:05)

Chrusti to já jsem si myslela celý min. týden, že snad, možná...Ale opět jsem to dostala :-(....No je to smutné..Musíme jen věřit, že ty Tvé bylinky a mé vitaminy nám pomůžou..Je pravda, že to bereme pouze měsíc a kůra je potřeba 3měsíce min..Tak snad na podzim už budem těhotné :-)..Musíme doufat a věřit, ikdyž to jde mnohdy těžko :-(..

chrusta (St, 14. 5. 2008 - 09:05)

tak jsem si blahove myslela ze bych mohla byt tehotna.ale dnes rano jsem si merila bazalni teplotu a je pod 37 stupnu.coz znamena ze tehule nejsem.obrovske zklamani.ach jo.

Zuzka (St, 14. 5. 2008 - 09:05)

Ahoj Renčo, napiš mi na mail a já Ti k tomu pošlu vše co můžu..Jsou to preparáty na celkovou výživu organismu..Obsahují právě i vitaminy a všechny prvky potřebné k otěhotnění vč. i zmiňované kys. listové..Bohužel samotná kys. listová k otěhotnění nestačí...Jedla jsem ji taky a to celý rok..A nic :-(...

Návštěvník (Út, 13. 5. 2008 - 21:05)

Ahoj,jmenuju se Renata,zapomněla jsem se podepsat.O co jde? Jsou ty výsledky nějak ověřeny a tak? Já už zkusila různé vitaminy,kys.listovou apod.tak jsem se chtěla poptat ještě po něčem jiném.

Zuzka (Út, 13. 5. 2008 - 20:05)

Ahoj anonyme..Beru teď první měsíc preparáty, o kterých jsem se dozvěděla tady na tom foru..Beru je já i můj partner a má to prý výborné výsledky nejen s otěhotněním..Jen musíme vydržet, za 1měsíc to zázraky neudělá..Kůra musí trvat min. 3 měsíce..Pokud by jsi chtěla vědět něco víc, tak mi napiš na mail zelaz"seznam.cz.

Návštěvník (Út, 13. 5. 2008 - 19:05)

Ahoj holky, poradíte nějaké léky či doplňky na podporu otěhotnění, něco co vy konkrétně třeba berete?

EV IK (Út, 13. 5. 2008 - 19:05)

hani tak to me opravdu mrzi me se nepovedl prvni pokus a druhy me ceka az buh vi kdy protoze mam potize tak musim nejdriv brat leky a pak se to snad spravi moc na tebe myslim at ti to co nejdriv vyjde papinky

Hana 2 (Út, 13. 5. 2008 - 18:05)

Evi,nepovedl se mi patý pokus ivf dnes sem byla na testu z krve a teď jsem si fakt už myslela ,že to vyšlo protože nekrvácím předtím jsem vždy 8 den krvácela a jednou špinila.Teď už prostě vím,že to nic neznamená,že prostě vše ukáže test z krve.Ale už jsem asi tak otrlá,že jsem objednaná za 14 dní znova,protože jednou už se to snad musí povést.A doktor říkal,že by to udělal co nejdřív,že je větší šance,aby se to povedlo.No i když u mě teda nevím. Tak se holky mějte,jdu si udělat něco dobrýho k jídlu,když mi není moc dobře ,tak mi to trochu pomůže,kašlu na váhu.

Zuzka (Út, 13. 5. 2008 - 18:05)

Hanko moc mě to mrzí..A prosím Tě, absolvovalas genetické a imunologické vyšetření? Jak už jsem tu kdysi psala, tak špatný výsledek má vliv na oplodnění!!Ať už normální, nebo umělé!Proto mě doktor před umělým posílal na tyto vyšetření, aby se pak předešlo právě neuhnízdění vajíčka!Můžeš mít v sobě něco špatně, co se dá upravit, ale protože se neupravilo, tak k oplodnění nebo následnému uhnízdění vajíčka nedojde..Nepodceňovala bych to a na vyšetření šla..Člověk si pak ušetří třeba zbytečné nervy a peníze.

Zuzka (Út, 13. 5. 2008 - 18:05)

Holky kolikrát mám pocit, že ty příspěvky ani nečtete!! Eviku vždyť stačí se posunout tam, kde jsi naposledy četla a psala příspěvky a všechno se dozvíš..

Hanka 1 (Út, 13. 5. 2008 - 18:05)

Moje jmenovkyně Hanka psala o nevydařeném pátém pokusu:-(

EV IK (Út, 13. 5. 2008 - 17:05)

hani co se hanicce stalo kdyz jsem sem dnes prisla tak uz jsem nic nepostrehla co by psala protoze sem prisla dlouho napiste mi to nekdo

Hanka 1 (Út, 13. 5. 2008 - 17:05)

Ahoj holky. Hani,je mi to taky moc líto,ale jak už jsem psala,v práci máme kolegyni, co byla taky na pátém pokusu a taky nic.Teda čtyři pokusy nic a při pátém otěhotněla,ale neudržela to. To je snad ještě horší, ona už byla tak šťastná a pak po měsíci potratila.Ale když jsem jí volala,tak říkala,že v létě jdou znova.Přišla mi taková docela v klidu, mě by tohle zabilo.Ona prý nemá vůbec vajíčka, takže teď prý našli dárkyni a oplodňovali vajíčko té dárkyně.Nejsem v tom tak zběhlá,takže jsem ani nevěděla,že to takhle chodí:-)
Jinak o rodině by se tu vážně daly psát romány,já mám taky bráchu, co je ve vztazích úplně v pr...Našel si před lety takovou lehčí holku,asi 3x od něj odešla a on jí pokaždé vzal zpátky,nikdo to nemůžeme pochopit, jako kdyby měla v sobě magnet a on se od ní nemůže odpoutat a vloni v létě už odešla počtvrté a tentokrát se vším.Dříve si vzala jen to, co bylo její a teď to udělala tak, když byl brácha v práci, tak sbalila úplně všechno, prostě mu vybílila byt a čau.Přišel domů a koukal jako jelen.Naše máma to ani neví, tu by ranilo.On si rychle dokoupil věci, aby to nepoznala a já mu v tom pomáhala.No síla.Je to už skoro rok a je od té doby stále sám. To si pak člověk řekne, jaké má štěstí, že má hodného a spolehlivého manžela:-)

evik (Út, 13. 5. 2008 - 15:05)

ahojky jani urcite se bti ozvu hned jak budu moc ted momentalne moc casu nemam pak vysvetlim mej se fajn a ja napisu jinak zdravim i vas vsechny holky

Markéta (Út, 13. 5. 2008 - 13:05)

teda Jančo, to koukám, jaký uměj bejt holky svině.

Tvůj brácha musí bejt fakt super, kluk. A co jak se má? Už si někoho našel? A vzal si ji?

To je teda pipina, určitě jednou bude litovat, protože na hodnýho chlapa narazit, je někdy dost náročný.

Janča (Út, 13. 5. 2008 - 12:05)

jo a odluhách to by bylo asi na další diskusi .Já mám suprového bráchu měl holku ale pěkně vychcanou muru bracha zařídil byt za její rodiče zaplatil dluhy a pak hups ,že je těhotná .Brácha štastnej jak blecha ,ale asi v pátem jsme se dozvěděli celá rodina i s bráchou ,že jela na dvě strany a bráchovo to není no síla .Takže asi každý máme něco černého v rodině a musíme se stím všichni poprat

Markéta (Út, 13. 5. 2008 - 12:05)

ahoj Haničko, je mi to fakt strašně moc líto. To je prostě strašný. Ale dokud pořád doktoři dávají naději, tak musíme bojovat a zkoušet... Ale kde na to člověk má brát peníze a sílu...?

Já dneska nemám dobrej den...., je mi všechno tak líto, nutně potřebuju dobrou zprávu....

Jani držím palce, ať všechno jde jak pomásle a doufám, že sem po Jarušce přibide další těhulka...

Chrusto uvidíš, já pořád věřím více lékařům než léčitelům... A tak jsem se rozhodla jít na CAR už v létě. Prostě nedokážu čekat a léto mi přijde jako fajn doba na otěhotnění...

Prostě jsem smutná, v práci mně to neskonale štve a chci miminko... Ach jo... Potřebovala bych objemout a slyšet něco optimistickýho...

Janča (Út, 13. 5. 2008 - 12:05)

ahojky Evi omlouvám se dlouho jsem tu nebyla nebyl čas tak mi to napiš Cavlajda"seznam .cz než jsem se prokousala touhle diskusí no co se tu děje to koukám od zítřka si začínám píchat a v pondělí jedu na první ultrazvuk do Olmíku a co Vy holky jak se vám vede?

chrusta (Út, 13. 5. 2008 - 11:05)

Hani nevim co rict.je mi to strasne lito.ver mi ze vim jak ti je.myslim ze at je to poprve nebo po pate ta bolest a zklamani je porad stejny.ja si tady ted namlouvam nejaky nesmysli jako ze bych mohla byt tehotna a pritom vim ze to je blbost.je to strasna bezmoc.myslim na tebe a drz se.na diskuzi umele oplodneni psal Ales ze jeho manzelky otehotnela az po osmem ivf.tak se drz a bojuj.taky se dockas.

Reklama

Přidat komentář