Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Lena (St, 23. 9. 2009 - 10:09)

Děkuji ti moc za podporu, hned se cítím zdravější... :) No tak to kamarádka taky měla složitý, to je mi líto..to je hrozný,co všechno se děje... a ty ženské problémy hrůza děs... a otěhotněla normální cestou? A v kolikátém je už měsíci? Máš pravdu, lepší je to se tím nestresovat..žádný ovul. testy nedělat..já se rozbrečela jen z toho, že mi ten test neukázal, že mám ovulaci, i když jsem jí zrovna asi měla mít.. no nechám to osudu.. a snad mi dopřeje.. No doktor mě vždycky podrží..a poradí..což jsem ráda...a taky mi říká, že to moc prožívám.. ale já jsem děsně citlivej člověk.. :D No jinak pracuju jako kancelářská krysa.. :D, takže musím jít pracovat... zatím se měj..

Petra (St, 23. 9. 2009 - 10:09)

http://www.diteroku.eu/hodnoceni/36467/soutezici-hyska-nikol.html

Eleni (St, 23. 9. 2009 - 10:09)

zprávně děláš když se budeš hlídat a konrolovat budeš cítit sebemenší píchání a zbytečně se budeš děsit.ne žádné popichování ani nic podobného jsem před tím prasknutím necítila-prostě zničeho nic přišla silná tupá bolest a výtoky apod.
Ta kamarádka měla nádor který ji vyoperovali proto má tu menší dělohu apod.
No jak jsi těhotná zas tak často k lékaři na kontroly nechodíš-to jen ze začátku než ti udělají všechny testy pak chodíš jedonou za měsíc a poslední měsíc před porodem každý týden na ozvy a jestli se neotvíráš,jinak to není tak strašné ja se jeví:-) a z císaře si nic nedělej taky mám na něj jít a je to lepší řešení když máš nějaký problém aby nevznikly komplikace apod. je to méně stresující i pro dítě než se snažit to lámat přes koleno,lékaři ví co dělají ikdyž se to tak někdy nejeví.
To je fajn že se přítel taky těší-oto je to lepší budete se vzájemně podporovat,jen nato netlačit a být v klidu-já se ze začátku pořád hlídala apod. a jen jsem se stresovala a zbytečně jsem pak byla zklamaná když test ukázal že těhotná nejem.Řekla jsem si že se nebudu hlídat buď to víjde tento měsíc,nebo až druhý-čas mi utíkal rychle a přesto pomali-ale jakmile mi doktorka vysvětlila jak na to jak jsem ti to stou ovulací a vitamíny psala včera klaplo to.Takže návštěvu s doktorem neodkládej a běž tam i když ti nic nebude-prostě ti jen dá radu jak na to abys překonala svůj problém-a když říká že můžeš otěhotnět normální cestou tím líp.
Co vlastně děláš?Jakou máš práci?

Lena (St, 23. 9. 2009 - 09:09)

Ahoj Eleni..no taky jsem si oddychla..protože byla dost velká, byl to nádor vlastně.. a museli mi vzít půlku vaječníku... :( Prognozy nemám jako u 100ˇ% zdravé ženy po reprodukční stránce, ale dle doktora můžu otěhotnět i normální cestou a bez problémů..takže v to doufám.. :) A představ si, že od včera jsem si řekla, že nebudu na to píchání myslet..a ono to přestalo.. pokud se to ale vrátí, tak půjdu k dr. dřív než za tři týdny.. No tak to si mě "potěšila" s tou tvou kamarádkou, že jí má také malou..a šlo to....mě dopředu připravovali na to, že to nejspíš bude taky předčasně a císařem.. s čímž jsem se už smířila..sice je to asi horší varianta než normál porod, ale co by člověk neudělal... vůbec tím nestrašíš..já jsem pesimista..a myslím vždy na to horší..a pak jsem vždy ráda, že to vyšlo lépe, než jsem si myslela..takže je mi jasný, co všechno se může stát a dít.. No k té tvé cystě, co ti praskla.. a cítila si nějaké bolesti před tím prasknutím? Mě právě napadlo, že jestli to moje popichování neznamenalo to, že mi nepraskl ten folikul a je tam taky malá cystička.. když jsem to měla až tento měsíc a doposud nic..no tak snad už to nebude popíchávat a doktor mi pak sdělí. že je vše ok..a já si budu zase moci v klidu oddychnout. nedokážu si představit, že tam jako těhotná budu lítat každou chvíli....ale holt to se musí.. nemám ráda ty vyšetření, čekání atd., ale kdo jo..kamarádky to neřeší...na gyndu a na kontroly radši nechodí už několik let.. což je hazard..a nenechají si domluvit... a pak si myslím že jen já v mém okolí mám problém.. ale mám ve svém okolí i kamarádku, která je na tom ještě hůř než já... a druhá ta mít děti nikdy nebude..
:( A nevíš, co má tva kamarádka za vadu dělohy? Ono záleží hodně i na druhu té vady.. No můj přítel, ještě nejsme svoji.. :D tak mimi chce, ale má tedka nějaké fin. starosti,tak ještě počkáme měsíc, dva.. asi.. ale těší se.. takže zatím jen přeruš. styk..a ne záměrně.. :D...

Eleni (St, 23. 9. 2009 - 09:09)

Ahojky
Uf Leni to je dobře žes tu cystu neměla zhoubnou...jednou jse měla malinkou cystu a ta mi praskla to byl taky zážitek,už mám jen vřed na čípku ale ten mi po porodu vypálí... a vidíš miminko čekám takže u tebe to půjde taky i když máš problém stou dělohou. Kamarádka jí má tak malinkou a ještě jí museli část vzít a taky je těhotná(jen jí musí udělat císaře už začátkem 8.měsíce a mimi musí do inkubátoru neboť by nemělo místo k růstu v její děloze) dnes je možné i nemožné,nesmíš se všeho tak moc bát lékaři ví co dělají a řeknou ti upřímě tvé možnosti a budou si vše hlídat.Tímhle vším tě nechci strašit jen ti chci ukázat že to jde i když se zdá že ne... A co tvůj muž?Těší se na miminko až se na to vrhnete?:-)

HLAVNĚ,ABY SE T (St, 23. 9. 2009 - 09:09)

jasně že se můžeš...DRŽÍM PALCE A I VŠEM TADY,KTERÉ TOUŽÍTE PO ZROZENÍ MIMINKA.

Lena (Út, 22. 9. 2009 - 19:09)

No tak to je hrůzný zážitek... u mě zase zjištovali...tu cystu, byla nezhoubná..naštěstí... No život je boj...

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 16:09)

no vše nezmizelo-zůstala mi jen tlustá jizva...

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 16:09)

jasně že se můžeš zeptat.jednou jsem ucítila divnou bulku v prsu a spozorovala jsem že se mi to prso nějak zvětšuje,řekla jsem to doktorovi a bylo-poslal mě na rendgen a ultrazvuk a byl tam 10cm velký nádor... operace byla děsná,bolestivá a kompikovaná-bylo mi teprv 17let,na hystologii potvrdili rakovinotvorné buňky-ale doktor řekl že jamile budu těhotná upraví se to a asi měl pravdu vše zmizelo a buňky taky:-)

Lena (Út, 22. 9. 2009 - 16:09)

To jo, právě, a jak se sleduju.. (od té doby, co jsem právě měla tu cystu tak zaznamenávám vše...), tak je to horší.. jak jsem četla, tak si si taky prožila.. jestli se můžu zeptat..jak si přišla, že je něco v nepořádku (nahoře)...nebo tě doktor posílal na prohlídky? To věřím, se mnou to taky pěkně zamávalo..a od tý doby mám skoro z doktorů fobii.. :( ne z nich, ale z toho, co mi poví..

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 16:09)

každého občas něco někde píchne nebo pobolívá... ale jak se bojíš jistější je si to ověřit zda je vše v pořádku

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 16:09)

mlaďounká to jo,možná věkově ale né zdravotně ani psychicky potom všem... Ale každý jsme nějaký:-)

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 16:09)

Tak to si mlaďounká..se máš.. :)

Lena (Út, 22. 9. 2009 - 16:09)

No jo, jenže to je právě to.. bojím se no.. ale on je tam jen jednou v týdnu..takže jsem se rozhodla, že pokud to nepřejde do příštího týdne, tak tam zajdu..ty "bolesti" mi trvají cca tak týden ani ne... to není dlouhodobé.. a ani to nebolí,spíš jen něco cítím, že tam něco popichuje slabě..občasně..a ani to nebolí při ničem.. ani když si na to šáhnu nic..no počkám ještě ten týden...

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 15:09)

neoddaluj to a jdi k doktorovi vím že máš ztrach z toho co ti řekne,ale jen si zbytečně zahráváš.
Mě je 23 a manželovi 26 a čekáme první miminko

Lena (Út, 22. 9. 2009 - 15:09)

Je mi 26, skoro 27 a zatím dítě nemám...zatím jsme ani s plánováním nezačli.. a tobě? No já mám spíš problém s tím, že jsem měla jednou už dost velkou cystu a pak, že mám tu dělohu, ne zrovna ideální.. čehož se dost bojím... teďka navíc to píchání..no nejradši bych šla hned k dr., ale bojím se toho, co mi řekne..ale doufám, že je to ok..neboť piju různé bylinky..a celkově i užívám vitamíny..tak snad to nic hroznýho není... jen asi se tím pořád zabývám.. Tak to je dobře, že mimi je zdravé...

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 14:09)

LENI?
děkuji za gratulaci... taky bojujeme mám chudokrevnos,špatný tlak,špatný krevní faktor,po operaci nádoru prso a ještě kevšemu mám teď límec na krku nemůžu se hnout,ale jinak je mi fajn a nic z toho si nepřipouštím a tak mimi je zdravé a kope jako ďáblík,takže stačí na sebe dávat pozor a dodržovat to co lékařka řekne.Není to tak zlé jak se zdá.
To bude nejlepší řešení poradit se s doktorem-každá jsme jiná a naše tělo reaguje jinak.Ale jistě to zvládnete. Smím vědět kolik ti je?nebo jestli už nějaké dítě máš?Promiň jsem zvědavá.

Lena (Út, 22. 9. 2009 - 14:09)

Jéé, já si to neuvědomila, mám to pomatené, kdo co psal.. :) Tak to gratuluji.. No proberu to pak teda s doktorem, určo mi poradí, je fajn... Takže si jako riziková tedy doma...nebo si musela být i v nemocnici? Mě dost strašili už dopředu, že budu mít nejspíš rizikové, a problémy s otěhotněním a taky možná s donošením.. :( ale nesmím si to tak brát... jinak by se to ještě mohlo stát..

Eleni (Út, 22. 9. 2009 - 14:09)

Leni,
taky jsem to tak prožívala jak ty. A s těmi prognózy do budoucna natom jsme stejně... mám docela dost problému se zdravotním stavem.
O miminko jsme se s manželem pokoušeli víc jak půl roku dokud mi doktorka nezdělila to co jsem ti napsala a hle-dala jsem na její rady a otěhotněla jsem hned ten měsíc.Kamarádka to podle toho taky zkusila a otěhotněla do 3měsíců.
Jsem teď v sedmém měsíci-ale jsem dost riziková tak musím být opatrná.

Lena (Út, 22. 9. 2009 - 13:09)

Eleni, děkuji za podporu... je to asi fakt..každé píchnutí hned beru na vědomí, jestli se něco zase hrozného neděje...a jelikož nemám úplně dobré prognózy do budoucna, tak o to víc... díky.. a co ty, jak dlouho se snažíte o mimi?

Reklama

Přidat komentář