Reklama

Líbí se klukům holky s pár kily navíc?

Jarda (St, 16. 1. 2008 - 18:01)

Záleží kolik těch kil navíc je,všeho moc škodí.Ale jinak boubelky bývají většinou fajn.Hlavně když jsou srovnané samy se sebou.

Barča (St, 16. 1. 2008 - 18:01)

Je mi z tebe Roberte špatně. Jasně, kvalitu člověka poznám podle toho jak vypadá. To už jsem někde četla. Nezdá se ti, že obal skrývá obsah. A ten je důležitý, ne slupka.

Petr (St, 16. 1. 2008 - 17:01)

Mě se zvedá z tebe robe

Robert (St, 16. 1. 2008 - 16:01)

Mně se z tlustých holek zvedá kufr.

Petr (St, 16. 1. 2008 - 08:01)

No, Lukasi, kdyz uz se zajimas o fakta, tak male doplneni: BMI nerika vsechno - jako kazda statistika muze pomoci v orientaci, nebo zkreslovat. A mnozstvi sadla v tele z nej myslim take nepoznas.
No vida, rad pouzivas slovo idealni - idealni vaha, idealni BMI. Jenze to idealni si nekdo vymyslel, sam stanovil. A jako vsechno lidske i tohle muze byt chybne. Pockej par let, bude idealni neco jineho... A do te doby - reci o "idealech" nejsou k nicemu dobre, jen zvysuji tlak na zeny, aby take byly "idealni". Prave takovehle reci vytvari a upevnuji mindraky, ktere sam zminujes.
Souhlas, ze baculky casto maji mindrak. Jenze to maji (diky soucasnemu protezovani extremne stihlych zen) i zeny s "normalni" postavou. Problem mindraku neni v tele, ale v hlave.
Tvrzeni, ze jsou baculky velmi casto protivne je pro zmenu Tvuj pocit, s fakty to take nema nic spolecneho.
Ad naruzivost: pletes si pojmy s dojmy a maskujes to logikou a jeste tomu dodavas vahu zminkou o os. zkusenostech. "Casteji da" (meritko kvantity) neni totez, co "naruziva" (meritko kvality).
Nicmene mam zkusenost, ze holka, ktera neni v souc. spolecnosti atraktivni (a nemusi to byt jen o vaze a tvaru postavy), tak se muze vic snazit a byt tolerantnejsi (nejen v sexu). Ale ani tohle bych si netroufl zobecnit.

Valerie a spol: to je presne o tom. Muzum je vlastne uplne ukradene, kolik ta jejich vazi (nebo kolik ma BMI nebo jakoukoli jinou zmerenou/vypoctenou hodnotu). Dulezite je, zda jim pripada pritazliva, vsechno ostatni jsou jen reci, ktere maji objektivizovat jejich subjektivni pocit.
Az se zase bude nekdo ohanet cisly a koeficienty, tak se zamyslete nad tim, k cemu to ohaneni se cisly slouzi a jak vypovida to cislo o dane veci. Neni nad to zkreslit pohled na skutecnost nejakou "naprosto presnou statistikou" jen proto, abych mel "nevyvratitelny" argument do diskuze.

Návštěvník (Út, 15. 1. 2008 - 21:01)

Ano,máš pravdu,nejde o to,kolik vážíš,ale o celkový vzhled a jak jsou naše kila rozložená.Někdo má třeba těžší kosti nebo může i se
souměrnou postavou,ne zrovna podle tabulek,vypadat dobře.O mně si každý myslel,že jsem hubená a nevěřil,že mám skoro 70kg při 170cm.

Valerie (Út, 15. 1. 2008 - 20:01)

Já mam 165cm a 80kilo,zní to dost hrozně,hodně lidí mi mou váhu nevěří,a typujou méně,jde o to,ta kila rozložit=) mam asi štěstí,ale už pracuju na tom,dostat se aspon na 70,by mi stačilo,i když můj štíhlý přítel mě ,,velkou,, má rád =)

Lukáš (Út, 15. 1. 2008 - 18:01)

To,že tlusté holky jsou nejkrásnější je subjektivné pocit.Ne fakt!
80kg na 170cm je celkem dost.Při této váze je to BMI 28.Od 30ti jde již o obezitu.Tomu neříkám pár kil navíc.To už je slušné množství sádla.A je to už velmi nezdravé.Ideální váha při této výšce je 62kg(bmi 21,5)-tj ideální BMI.
Dále,není pravda,že tlusté holky jsou tak strašně v pohodě.Já mám přesně opačnou zkušenost.Bývají velmi často protivné a zamindrákované.
Pozor!Neříkám vždy!
Dále-tvrzení,že tlusté dívky mají desetkrát větší zájem o sex je nepravdivé.A už vůbec to není prokázané.To je nesmysl.
Moje zkušenost proč se tlustá může jevit jako náruživější:nemůže si zdaleka tolik vybírat jako štíhlá,takže také logicky častěji dá.To jsou osobní zkušenoti.
Závěrem:znám hezké,ba dokonce krásné holky,které jsou baculaté(ale baculaté-tj.trošku oplácané.ne obézní!)a tnám holky,co mají postavu jako královny,ale jako ženské nestojí za nic.
Moje sestra má právě těch 170 a 56 kg a rozhodně není namyšlená psychopatická kráva.
Ujištuju Tě Vojto,že největší psychopatka na kterou jsem narazil měla kolem 80ti-90ti kg.

Vojta (Út, 15. 1. 2008 - 16:01)

Mám rád holky co sou v pohodě,je mi jedno,jestli maj větší zadek a ďolíčky na stehnech,nejhorší sou namyšlený,psychopatický krávy,a ty maj většinou tak 55kilo a metr 70sát...

Pavlik (Út, 15. 1. 2008 - 13:01)

http://www.youtube.com/watch?v=Qo9cMET7zSY

Pavel (Út, 1. 1. 2008 - 19:01)

To Jana: Jsi na omylu! Baculky jsou nejhezčí holky. Není nad to, když má žena hezky kulatou hlavičku, velký oči a rty, krásný plný prsa, hodně silný stehna a pořádně velkej zadek. Takový holky jsou až neuvěřitelně sexy. Těch 80kg na 170cm mi přijde tak akorát.
Navíc boubelky bývají většinou milý a hodně upovídaný, pořád se něčemu smějou, jsou prostě v pohodě. Naopak hodně těch hubených holek mi připadají nafoukaný, nervózní a někdy i nepříjemný. Navíc baculky umí uvařit dobré jídlo a mají rády děti. A je dokázáno, že BOUBELKY SE ZAJÍMAJÍ O SEX CCA 10X VÍC než hubený holky. Jednu takovou mám doma, až na výjimky se milujeme každej večer a jsme spolu už 10 let.
Nelíbilo by se mi, kdyby měla žena na těch 170cm přes 100kg a k tomu pupek jako chlap, co denně "udělá" 20 piv. To už je hnus.
Ale někomu se baculky třeba nelíbí, prostě KAŽDÉ ZBOŽÍ MÁ SVÉHO KUPCE.....

Jana (Út, 1. 1. 2008 - 19:01)

Mě se zdá, že ty příspěvky sem píšou právě ty tlustý holky, že je to vpohodě mít na 170cm 80kg??
Jen aby se utěšili, že vlastně to je v pohodě.
Nevím co je sexy na 80kg sádla plavkách, jak se natřásá celulitida??
V pohodě je 60 - 65 kg na tuto výšku.
Každej kluk se otáčí za štíhlou holkou, ještě jsem si nevšimla, že by kluci dávali přednost
krabicím sádla.
Takže

vypravec (Út, 1. 1. 2008 - 17:01)

Vobtloustlý holky jsou vodporný.

husa (Ne, 30. 12. 2007 - 11:12)

líbí se vám toto?

http://www.christina-a.net/gallery/showphoto.php/photo/3884

jojík (Ne, 16. 12. 2007 - 20:12)

promiňte, myslíte, že je dobrý mít 52 klito při výšce 174 cm? znám hubenější holky, na který kluci letěj...

jojík (Ne, 16. 12. 2007 - 20:12)

promiňte, myslíte, že je dobrý mít 52 klito při výšce 174 cm? znám hubenější holky, na který kluci letěj...

Lucye (Pá, 7. 9. 2007 - 20:09)

Výborný, souhlasim s Petrem a sem ráda že to tak někteří kluci vnímaj :) Já měřim jen 158, většinou sem si držela váhu tak na 53, ale teď se mi to nějak vymklo a mám 57, no ale víte co, ono když se to po tom těle tak nějak rovnoměrně rozloží tak to neni špatný, sice se mi toho nějak víc uložilo do podbříška (říkám tomu teď Bobíček a vymlouvám se že to je předpříprava pelíšku pro miminko!!!) ale nevadí mi to. Když se mi náhodou podaří zhubnout tak protestovat nebudu, ale každopádně to nehrotim :) Podle mě se nedá určit ideální váha podle toho kolik člověk měří.. někdo váží víc a má opravdu pěkné tvary, někdo míň, ale zase má tenké ruce, tenké nohy a místo bříška a pasu jen slitý soudek.. toť můj názor a zdravému sebevědomí baculek zdar!!! :)

Petr (Pá, 7. 9. 2007 - 19:09)

Evo, naprosty souhlas. Dulezita je psychika a to, jak se holka vnima. Je skoda, ze clovek vlastni psychiku a podvedomi nemuze ovlivnit tak snadno, jak by chtel. Proto tleskam vsem baculkam, ktere se dokazi odpoutat od to, co je nam vsugerovavano jako ideal.

eva (Pá, 7. 9. 2007 - 19:09)

tak mě napadá,že my ženy a muži co se týká ideálu krásy v názoru míjíme,máme zbytečné komplexy kvůli břichu,držíme diety,aby jsme se sobě i mužům líbily a přitom oni o to nestojí já jsem kvůli nemoci zhubla o 15 kilo mám teď 55 kg na 163cm a stále poslouchám od kamarádů jak to bylo fajn,když jsem měla zadek a že to teď není ono,přitom já jsem spokojená se sebou baculky mějte se bevědomí,protože se líbíte a když budete v pohodě se sebou i okolí vás tak bude vnímat

Můj názor (Pá, 7. 9. 2007 - 14:09)

Souhlas s Monikou... Taky mám pocit, že 90kg při 173cm je obezita... Stačilo by spočítam BMI a hned by bylo jasné v jaké sféře se pohybuje. A každopádně si myslí, že takováto váha neprospívá zdraví... Já začínám být momentálně sama se sebou spokojená... a přítel nemá námitek. A

Reklama

Přidat komentář