Reklama

Orgasmus u žen

Petra (Čt, 3. 3. 2005 - 11:03)

Vašku, ale nám jde o ten vaginální orgasmus. Zažít to krásné vyvrcholení ve chvíli, kdy je můj muž ve mě, chápeš? Já taky nemám problém mít orgasmus drážděním rukou nebo orálně a je to super. Ale přála bych si, aby to přišlo, když jsme si nejblíže. A co se dráždění klitorisu při milování týče, tak mému muži je nepříjemné, že tou rukou mu narážím do břicha a je mu to nepříjemné a mně zase vadí, že mi tu ruku neustále odsouvá těma jeho pohyby (je to tedy při klasické poloze). Nevím, jakou zkusit polohu, abych já byla uvolněná a vzájemně to bylo pro oba příjemné. Porad.

Vašek (Čt, 3. 3. 2005 - 11:03)

Mojí ženě stačí stačí uspokojení dvakrát za týden. A když to z nějakých důvodů nevyjde déle jak týden, tak ji stačí strčit ruku do kalhotek a během chvilky je hotová. Není to tím, že chcete zažít něco co vám není dáno od boha a stačí vám to třeba jednou za měsíc.Také nevím proč některému chlapovi vadí, když si žena při styku dráždí klitoris, mě osobně to vzrušuje.Ženě také pomáhá, když ji dráždím kolem konečníku, nebo spíš ji to přivede k úplnému vyvrcholení.

Gita (St, 2. 3. 2005 - 16:03)

Chlapi by meli dostat orgastickou zenu az po letech jako darek,aby videli,jak jaka je nekdy drina uspokojit jinou zenu:-)))Muj muz neni pestry,a vse musi tak nejak napadnout me,a jeste to musim organizovat.Je to jinak skvely clovek,ale tohle po 6 letech zacina byt doela orisek.Taky ma pocit,ze si mysli,kdyz do nedavna stacilo lizat a zasunout,ze nam to vystaci dalsich 20 let.Ja mam orgasmus pres klitoris,nekdy i pri soulozi,ale jen moji rukou,jeho uz to nejak nejde.Je tam asi nekde ten pitomy pocit,ze na to ceka,a proto to pak takhle nejde.Ja mivam pocity hezky,jako kdyby mel prijit,ale nikdy se to spontanne nestalo.A co ty,jak je to u tebe? Hlavne si nenech namluvit,ze chyba je jen v tobe.

Petra (St, 2. 3. 2005 - 16:03)

Ještě jsem Ti Gito chtěla napsat, že mám pocit, že pro některé muže je ženský orgasmus základ, ale spíš tak, že jim nejde o to, že ženu uspokojí, ale spíš ten pocit, že se oni cítí jako borci co se svým údem dokázali. Takže spíš je to základ pro ně, aby se zvyhlo jejich sebevědomí. Chtějí ten náš orgasmus kvůli sobě nebo kvůli té ženě?

Petra (St, 2. 3. 2005 - 15:03)

Gito, mám pocit, že jsi jediná, kdo to chápe jako já. A přesně jak jsi psala. Muži po tom orgasmu šílí a touží a po pár pokusech jako by to vzdávali. A kolikrát abychom experimentovali a pokoušeli se o to, tak tyto slova většinou navrhuji já. Můj muž mám pocit, že si myslí, že stačí, když bude ve mě a souložit. Tak byl zvyklý u bývalých přítelkyň. Ale každá jsme jiná. On byl zvyklý, že do nich vnikl a orgasmus byl po pár minutách. Měl na ně štěstí, ale těžko pak chápe jaké to je, když to nejde. A říci mu, že chyba je třeba i u něj, to nejde, protože když to šlo u těch dvouch předchozích, tak je přeci dobrý. Mužská ješitnost je hrůza děs. Mrzí mě, že orgasmus nemáš ani při orálním sexu. A když si to děláš sama, tak si dráždíš klitoris a jde to, jo? A Ty myslíš, že Tvůj manžel není tak pestrý co se tohoto mazlení týče? A ani náznak, že by to na Tebe "šlo" není?

Gita (St, 2. 3. 2005 - 14:03)

Tak tak Petro,napsalas to vystizne. Ono se to vsem rika,ale ja treba nemam orgasmus ani pri oralu.Proste jenom kdyz si to udelam sama.Je to nadhera,kdyz je ve vas,obcas se mi to rukou podari,tak asi proto potom clovek touzi.A take je presne ono,ze ten chlap na to ceka,protoze kolikrat to tak uz i vypada.Nejhorsi otazky pro me kdysi byvali ,,uz jsi,nebo byla jsi?"Manzel se me alespon nepta,rekla bych,ze mu je to ted i casem jedno. Pisou tady muzi,ze pro ne je partnercin orgasmus zaklad,tak to ja si tedy nejsem jista. Mam pocit,ze kdyz se chlap snazi,a nic,tak pak na to taky casem zacne kaslat.A sudte ho.Rady takove jako,rozved se kvuli tomu,najdi si jineho a nebo toho,co ti sedne. To bych taky mohla hledat porad a najednou byt stara baba.Asi s tim nejde nic delat,jen si zvyknout a nebo cekat na zazrak.Nejhorsi pro me je,ze uz z toho mam sama pocity tak moc na nic,ze si to radeji udelam sama a to uplne sama.Jo,z toho jsem opravdu smutna.Radeji nemyslet.

Petra (St, 2. 3. 2005 - 14:03)

Gito, co máš namysli tím, že s námi muži nedělají. Nebo co si myslíš, že by s námi měli dělat, aby nás k tomu přivedli? Ja si taky říkám v kom je chyba.

Petra (St, 2. 3. 2005 - 14:03)

Ono se to všem říká, ale ten pocit, když vidíte, že muž na to u Vás "čeká" a ono nic. A když se snaží a když vzdychám víc, tak se těší a pak když zase nic. Pak člověk už radši je tišší abych mu nedávala zbytečně nějaké naděje. vím, že když to nejde, tak to nejde a nezbývá nic jiného, než to dělat tak jak to jde. Ale taky bych si přála aby to bylo přirozenější a přišlo to při tom. Mám pak pocit, ač to mému muži nevadí a mazlí mě rád, že se se mnou musí otravovat. Přála bych si, abychom měli orgasmus oba a pak si v klidu u sebe usnuli, jestli mi rozumíte. Přála bych si být uspokojená jeho údem. Nevím, jestli jsem to napsala dobře, ale snad mě chápete. Je krásný orální sex, ale mít orgasmus ve chvíli, kdy váš miláček je ve Vás musí být nádhera.

lena (Út, 1. 3. 2005 - 15:03)

Vidím že jste toho ještě málo viděli,ale je to ůžasné.

signy (Út, 1. 3. 2005 - 11:03)

Petra, Gita> tak to tolik nereste, delejte s partnerem to, co Vam dela dobre. Myslim, ze nema smysl se snazit nutne o vaginalni orgazmus a kazit si tim milovani - kdyz to nejde, tak to nejde, delejte co jde. Moje pritelkyne je na tom podobne - u klasiky orgazmus nemiva, u oralu to neni problem. Na to, ze driv mivala orgazmus 1x za pul roku a ted treba 3x za den je to uspech. Takze klasiku skoro nedelame - s tim ostatnim je legrace taky dost.

Gita (Út, 1. 3. 2005 - 11:03)

Ahoj,je to manzel,a na orgasticke zeny nastesti nemel moc stesti. Ale vidi,ze to ubiji hlavne me,protoze vi,ze dokazu byt divoka. Ale tohle mi vazne bere chut. Cekala jsem,ze to nejak prijde,blizi se tricitka,a nic. Mozna je to i tim,ze nevi co se mnou.Zase tolik partneru jsem nemela,a kdyz obcas ctu,co muzi delaji se zenami,tak mam taky pocit,ze treba za to my ani nemuzeme. Spise oni,kdo vi.Ale zase ja si zkousela najit bod G sama,drazdit se rukou,a stejne nic. Pocity tam jsou,ale vrchol neprichazi.Zacinam z toho byt smutna.At si rika kdo chce co chce,spontannejsi to pri vaginalnim orgasmu je.

Petra (Út, 1. 3. 2005 - 11:03)

Ahoj Gito, jsme na tom skoro stejně. Já zaživám orgasmus drážděním klitorisu taky hned a bez porblémů a co se vaginálního týče, tak nic. Vaginální orgasmus mám pouze, když mě partner uspokojuje orálně a těsně před vrcholem mě začně lehce zasouvat jazyk do "dírky" a pak mám i vaginální orgasmus. Ale při pohlavním styku aby přišel sám od sebe ani ránu. Mrzí mě to a taky na sobě pociťuji, že mě to přestává bavit, když ten orgasmus při milování nemám. Můj přítel měl přede mnou dvě přítelkyně a s oběma zažíval vaginální orgasmus a se mnou mu to chybí. Nechce mi nic nalhávat, ale řekl mi, že to toho chlapa úplně jinak navodí na jeho vlastní orgasmus a mně je to moc líto, že mu to taky nedávám a bojím se toho, že nás to přestane bavit. Nebo spíš mě, že mu nedávám to vzrušení. A tak jsme to zkoušeli dráždit klitoris, když je ve mě a to nejde (při klasické poloze), protože si navzájem překážíme. Já jeho pohybům a on mně zase svým tělem tu ruku neustále odstrkuje, takže takhle se taky neshodneme. Je mi to moc líto a přála bych si vaginální orgasmus zažít při milování. Jak kvůli sobě, tak i kvůli příteli. Ale nějak se ne a nedaří. Co si o tom myslí Tvůj přítel a jak se k Tobě chová?

Gita (Po, 28. 2. 2005 - 19:02)

Tak to ti nevim. Mozna jde jen o uvolneni.me je 28 let,a vaginalniho nedosahnu ani nahodou.Zkousela jsem to i sama,a ne,pres klitoris jsem klidne i za minutu. Dost me to mrzi,protoze by to tak bylo spontannejsi,nez si dodelavat rukou.A to mi to pri sexu nekdy i trva.Zavidim vsem,kteri maji oba orgasmy,kdyby to tak u me bylo,urcite by me to lakalo hopsat denen. Takhle zacinam byt spise v utlumu,mozna skoncim spatne,Chlapi si ani neuvedomuji,jak to zenskej sebere chut.

Eva (Po, 28. 2. 2005 - 18:02)

Nevím, jestli orgasmus souvisí s věkem ženy, nebo spíše s její zkušeností se sexem a schopností se dostatečně uvolnit. Mě je 24 let, ale zatím jsem orgasmus s mužem nezažila. Možná může mít vliv i stupeň důvěry k partnerovi. Co vy na to?

ferda (Po, 28. 2. 2005 - 17:02)

Je mi 22 let. První styk jsem měla v 17 letech. Doted jsem pravdepodobne nemela zadny orgasmus, i kdyz se mi sex libi a partneri taky nebyli k zahozeni:-) Zajimalo by me, jesli zavisi orgasmus u zeny muze take souviset s jejim vekem. Dik za odpoved.

kokrouč (St, 7. 7. 2004 - 21:07)

Aldo, je mi skutečně líto, ale vůbec si nevybavuju jakoukoli debatu, kde bych se s někým, jakkoli tobě podobným, nějak zvlášť nepohodl. Možná v tématu o potratech, o jiném nevím. Je rovněž skutečnost, že můj nick si čas od času někdo slabomyslný vypůjčí, ale proti tomu jsem skutečně bezmocný, už jsem byl, mimo tyto stránky, vyzván ke změně jména, ale to odmítám, už z principu.A abych se bránil mě vyzvala Bunny, já si už dávno myslel, že tahle debata spí. A protože si nemyslím, že jsem kdovíjaký Pytlík tak přiznávám, že nemám vůbec tušení, co je ezoterika. A to bez jakékoli ironie.Co se týče fyziologie, tak to je rovněž oblast, kde jsem naprostý Neználek a Lucka promine, ale nevěřím tomu, co píše. Tělesně jde možná o stejný pochod, ale žena má, podle mého, daleko více hlubší prožitek psychický, alespoň mě osobně se nikdy nestalo, že bych o sobě rozkoší nevěděl.K tématu - aby to bylo zajímavější, zakládám téma o análním ženském orgasmu, přece jen je to nutné nějak specifikovat, teorie relativity je neoblomná :-)))

Lucka (St, 7. 7. 2004 - 17:07)

No, já mám od ezoteriky asi daleko, ale zase se orientuju ve fysiologii:). kokrouč, můžu Ti zodpovědně říct, že vzhledem k vývoji pohlaví z jednoho základu, ze stejných nervových pletení atd. atd. je fyziologický fyzický prožitek orgasmu u obou pohlaví stejnej- neni v tom žádná velká magie:)..že pak chlap ejakuluje a nazdar a ženská to zas může mít patnáckrát za hodinu, to je už jiná věc- ale to napětí a uvolnění nebo jak to říct, ten pocit je společnej, tak nelituj, že nejsi vlastníkem přízraku jménem ženský orgasmus:)..

Alda (St, 7. 7. 2004 - 15:07)

P.S. Mimo jiné jsem se už dávno smířila s tím, že některé praktické poznatky v životě zvláště z ezoterické oblasti jsou nesdělitelné.

Alda (St, 7. 7. 2004 - 15:07)

Kokrouč:To přeci nemá smysl rozebírat tady, při tak zajímavém diskusním tématu.Jen krátce: Když mám někdy pocit, že někdo mluví o voze a já o koze, tak odcházím...a taktéž v případě, že to je "házení perel sviním". To si neber osobně, to je obrazné přirovnání.

kokrouč (St, 7. 7. 2004 - 15:07)

Aldo, pokud máš dojem, že víš o těch tématech, kde se angažuju, víc než já, tak tím víc nechápu, proč nediskutuješ. To jsou mé názory opravdu tak scestné ?

Reklama

Přidat komentář