Reklama

Rozchod a navrat - co vy na to??

Aja (Po, 27. 7. 2009 - 18:07)

Ahoj, prosím řekněte, co si myslíte, zda-li je možné se k sobě po letech vrátit? Vím, že mi řeknete, že na něj třeba za roky zapomenu, ale ale... Chodili jsme spolu pět let, bohužel pro nás, jsme spolu začali moc brzo, ani jeden znás neměl předtím žádný vážnější vztah, a co se týče sexu, byl to můj první i já jeho. Vztah byl úžasný, milovali jsme se moc a já ho stále miluji. Nicméně poslední dobou jsme se spolu už skoro vůbec nemilovali, chodili jsme spolu mezi přátelé a vše bylo příjemné, žádné hádky nic, ale tohle mi vrtalo hlavou. Proto jsem se ho zeptala, zda-li mu to nepřipadá spíše už jen jako kamarádský vztah, neodpověděl. Pouze řekl, že ho poslední dobou nic nebaví a všechno ho žere. Zeptala jsem se ho teda, jestli se mnou chce být, řekl mi, že mu to je momentálně jedno. Mrzelo mě to, moc, ale miluju ho, a to, že mi to řekl takhl upřímně, i když to tak bolelo, za to mu děkuji. Nicméně to se stalo včera :( Já ho ale moc moc miluju a dokážu si s ním představit krásnou budoucnost. Jediný jeho problém byl, že je workoholik, pracuje od rána do noci, i o víkendech... Rozchod proběhl hladce, plakali jsme oba, ale rozešli se jak přátelé. Proto by mne zajímalo, co si myslíte vy o návratu k sobě třeba po několika letech, až bychom oba nabrali zkušenosti a mohli partnery porovnat? Totiz on je tak jedinecny clovek, vim, ze ho neprestanu jen tak milovat. Děkuji vám moc, za vyjádření

Tonda (Po, 27. 7. 2009 - 13:07)

Vildo, je to smutné, co popisuješ. Zdá se mi, že se na ty ženský strašně vážeš, nezaslouží si to, věř mi!
Jak se ti může život točit jen kolem jednoho člověka?

Vilda (Po, 27. 7. 2009 - 10:07)

Ahoj všem.Zhruba před týdnem jsem dostal kopačky od mé přítelkyně a nedokážu se s tím vyrovnat.Já mám 26 ona 19 byli jsme spolu 3apůl roku,strašně ji miluji a nedokážu na ni přestat myslet je to horší než cokoliv na světě mám pocit že to nedokážu.nemůžu spát nejím jenom brečím.jsem strašně sám a není za kým jít jsem odřízlý od mojí rodiny a stejně by to nikoho nezajímalo.Volal jsem otci ale ten mě jěště strašně ponížil přitom nechápe že to jaký jsem zapříčinili oni s matkou a co se všechno dělo při mém dospívání.nejde to tady ani rozepsat co se mi už v životě stalo ani nejde popsat jak je to těžké.nechápu ani důvod toho rozchodu řekla mi že si chce užívat přitom jsem jí pouštěl kde chtěla,dělal pro ni všechno co jsem jí viděl na očích a ikdyž byly z mé strany v tom vztahu taky nějaké chyby nikdy nebyly až tak závažné nebo si to alespoň myslím.jediná má neřest byla že jsem zašel 2x za týden za klukama na pivo někdy možná víc ale jako vždycky jsem byl v klidu.nikdy jsem ji nepodvedl za celou tu dobu.před ní jsem měl podobný vztah dlouhý tu samou dobu 3.5 roku to samé z mojí strany bez podvodu dělal jsem také pro ní první poslední ale moje ex mi strašně ublížila dělala mi strašné peklo ke konci a zlomila ve mně všechno co šlo.trvalo mi skoro pul roku se jen vzpamatovat a pak jsem potkal JI a po čase jsem znovu začal věřit v lepší svět.Bylo nám skvěle milovali jsme se hrozně moc vzdycky jsem udělal co bylo třeba nedokážu to bez ní, nikoho nemám strašně mi chybí každý den hodinu minutu.nevěřím v lepší zítřky protože si připadám jako nějaký zmetek kterého se každý po čase zbaví.Nemůžu si představit sebe s někým jiným ani bych neměl sílu začít už vůbec nějaký nový vztah.Je to už po několikáté co jsem se dostal na svoje dno a nevím jak z toho ven.

Gabčule (Pá, 24. 7. 2009 - 10:07)

Ahojky všichni, tak jsem se dnes rozešla s přítelem po 2 a půl letém vztahu.. je mi víc než hrozně, nevím kudy kam, jsem zoufalá.. v září měla být svatba..:o( bohužel jsem neměla na výběr.. drogově závislý v minulosti.. dnes závislý už ""jen"" na trávě.. ale bohužel s tím spojené nadměrné utrácení peněz, dluhy, lži a obrovská nezodpovědnost.. a to ve velkém.. a navíc možnost, že se tráva zvrhne v něco víc.. jenže na druhou stranu strašně hodný, pozorný, milující, věrný a chápavý partner.. jak mám zapomenout na někoho, koho z celého srdce miluju, on miluje mě a dává mi to najevo? Navíc se potkáváme v práci.. dnes přede mnou plakal jako nikdy.. bylo vidět, že je mu to moc líto.. jenže já už mu dala tolik ""druhých"" že bych to ani nespočítala.. ani psycholog nepomohl.. ten se mě dlouhou dobu snažil přesvědčit, ať vezmu nohy na ramena a zachráním se.. no a dnes jsem v sobě našla tu sílu a po dozvědění se jeho dalšího průšvihu jsem to udělala.. vím, že musím z tohohle začarovaného kruhu........................................tak tohle jsem psala do jiné diskuse tady na doktorce, jenže se mi to pořád nějak rozkládá v hlavě, teď jsem spíš v té fázi, že lituju toho, že jsem se s ním rozešla.. i když jsem byla v tu chvíli už na pokraji svých sil a trpělivosti.. jenže mám pocit, že mi je teď mnohem hůř než když jsem byla s ním.. chybí mi jeho doteky, vůně, slova, nežnost, pochopení i smích. A tak celkově všechno kolem něj.. jenže vidím, že ten rozchod vedl k tomu, že se objednal do drogového centra a prý nastoupí i léčbu abych se k němu vrátila.. prý chce žít normální život bez závislosti.. jenže něco podobného už tu bylo několikrát a já nevím jestli to mám zkoušet znovu.. potřebovala bych radu.. jen mám teď pocit, že to bez něj prostě nezvládnu..

Gabčule (Pá, 24. 7. 2009 - 09:07)

A naděje v co?

Návštěvník (St, 3. 6. 2009 - 12:06)

No já si myslím,že když se někdo rozejde,tak tam převážně je jeden aktér (hlavní).Nějaký důvod k rozchodu tedy udeřil.Neúnosně.Je to bolavé,alespoň pro jednoho...
Život šlape dál a vůbec ho nezajimá rozchod dvou lidí...
Někdo to zvládá hůře,někdo lépe a vůbec neřešit,kdo je na tom lépe.
Mně osobně pomáhá práce,koníčky,kniha ?,best přátelé a naděje...

KN. (St, 3. 6. 2009 - 10:06)

Peťo, zvraty to jsou, to mas pravdu, cele je to az moc zamotane... Nastesti odjizdi aspon na chvili pryc. Ja toho aspon vyuziju, ze budu vedet, ze je daleko. Ted myslim na sebe a rikam si DOST! potrebuju odstup, pr. jsem z toho vseho totalne zmatena a vyvedena ze sve rovnovahy. Nevim uz cemu, komu verit, kde je ta pravda. Musim ted zacit od sebe, pr. citim, jak jsem domatena a podle toho se pak i mota a nerada bych se do toho zamotala jeste vic, pr. by me to asi znicilo. Taky je pro me dost ubijejici, kdyz vidim, ze on v pohode neni, vidim, ze ma nejaky problemy, kt. resi tim, ze se jen opiji a to dost! Na druhe strane to vsak i drzi me, ze vim, ze i on neni spokojeny a netrapim se jen ja.
Co delat? Asi tomu dat cas, co prinese...Mam zaroven i strasny strach.
Kdyby mel nekdo rady, jak se fakt odreagovat, tak napiste. Ja dokazu vypnout jen od uceni, tak v tom porad lezim, ale to neni take dobre,..

Peťa (Út, 2. 6. 2009 - 07:06)

Teda K.N.... já koukám. To jsou zvraty. Ale nějak nechápu jeho jednání, podle toho, co píšeš jsem si jistá, že na tý zábavě to chtěl dát zase dohromady... i to, jak jsi psala, že řekl, že si o tom promluvíte další dny, až nebudete mít popito. Jenom nechápu ten zvrat, když jsi mu napsala a on zase nezareagovat... napadá, že možná dostal nějakou sodu od tý svý, že nešel s ní tak... nebo měl prostě něco popito a na tý zábavě to dalo za svý... nvím no... i když nevěřím, že když s tebou dokáže normálně na zábavě mluvit, tak by se nedokázal ovládnout v činech... je to divný. No a jak se to vyvíjí teď? sešli jste se pak ještě apsoň? ACh jo... ty vztahy:(

Básník (Po, 25. 5. 2009 - 19:05)

Barunko, ta básnička je opravdu hezká! Vím, o čem mluvím, už 10 let se pohybuji na literárních serverech jako autor i redaktor.

KN. (Po, 25. 5. 2009 - 11:05)

V poradku ja se nezlobim. Chapu a i predpokladam, ze na tekovych strankach si my vsichni neco kompenzujeme, s necim vyrovnavame.

BN (Po, 25. 5. 2009 - 11:05)

Asi jsem se opravdu spletl, omlouvám se.

KN. (Po, 25. 5. 2009 - 11:05)

Coze? tak ted nechapu.. Tohle neni prostor pro nevhodne vtipky a cerny humor. Tohle pise nekdo, kdo me nezna.
Ale vyjadrit se k tomu musim... Nikdo se ke me netulil!! nikomu bych nedovolila to, co tobe! nikdo tvoje misto nenahradi a tohle vim!! vernost je pro me na prvni miste. to ja bych nedovedla libat nekoho jineho a myslet na tebe. To radsi uz v zivote nechci libat nikoho jineho kdyz uz nebudu moci libat tebe. Paneboze, me je jedno, ze vedle byl nekdo atraktivni, sexy blondyn,...moje srdce, telo, mysl vsechno nechci nic jineho nez je aby patrilo tobe!!

BN (Po, 25. 5. 2009 - 10:05)

KN, chtěl bych ti napsat ještě něco k tomu včerejšku v tom baru. Je to přesně tak, když jsem jí líbal musel jsem myslet na tebe a nejen při líbání :-).
Ale taky jsem si všiml, že se tam kolem tebe víc než je slušné tulil jeden moc hezky vypadající mladík, takový okatý, vyšší, černovlasý a nejen ten i ten jeden moc atraktivní, sexy blondýn.
Takže ačkoli bych o tu šanci moc stál, stále cítím, že když tě někdo zaujme, vykašleš se na mě i na tu naši nesmírnou touhu a lásku.
Bereš život jak jde, kašleš na nějakou "pitomou" věrnost a vždy děláš, co si umaneš.

BN (Po, 25. 5. 2009 - 10:05)

KN, chtěl bych ti napsat ještě něco k tomu včerejšku v tom baru. Je to přesně tak, když jsem jí líbal musel jsem myslet na tebe a nejen při líbání :-).
Ale taky jsem si všiml, že se tam kolem tebe víc než je slušné tulil jeden moc hezky vypadající mladík, takový okatý, vyšší, černovlasý a nejen ten i ten jeden moc atraktivní, sexy blondýn.
Takže ačkoli bych o tu šanci moc stál, stále cítím, že když tě někdo zaujme, vykašleš se na mě i na tu naši nesmírnou touhu a lásku.
Bereš život jak jde, kašleš na nějakou "pitomou" věrnost a vždy děláš, co si umaneš.

KN. (Po, 25. 5. 2009 - 09:05)

V patek jsme se potkali z oci do oci po 2mesicich po rozchodu v baru. Prisel i s tou druhou holkou - co o ni rict holky pro vsechny, ta se tam totalne opila, pozvracela, plazila nejen po nem i po jinych. On se celou dobu dival jen na me, videla jsem ho. Ja jsem delala strasne veselou, byl to fajn vecer, stesti mi hralo do karet, mela jsem tam obdivovatele - nekdo prisel koupil mi piti, rekl, jak mi to slusi. Proste jsem se jen bavila a skvele - smala jsem se, obklopena lidmi. On sedel v rohu libal ji a koukal celou tu dobu na me. To on byl ten, co byl smutny. Vecer byl zajimavy. Pak jsme k ranu sedeli na baru - s jeho kamaradama, co se ke me strasne hlasili, pr. se zname, ale ten jejich zajem me az prekvapil. On uz tam byl vlastne sam. Ona se totalne vypotacela dom. Byl tam fakt navic, nikdo se s nim moc nebavil, vsichni jen se mnou a mymi prateli, on jen stal 2kroky ode me a koukal, slo mu to z oci, ze vseho, usmival se a byl proste jen stastny pri pohledu na me. Klopil jednoho panaka za druhym. sel jako ze jde dom a zas se vratil. Jeho kamaradka mi o nem rekla neco, co mi vse potvrdilo. A ted uz to vim i ja sama. O 6rano si stoupl vedle me, koukal tak uprimne do oci a tam bylo vsechno, usmival se, pr. ja uz jsem to taky nedokazala hrat. Rekl mi, ze jsem clovek, kt. kdyz se diva do oci, ze se fakt stydi za to, co tady predvadi, jak se ztrapnuje, co udelal a dela. Ja jsemmu jen rekla, at se diva, ze on to potrebuje se stydet, dival se a mel tam slzy. Pak uz jsme se smali, ze to je komedie, ze se vubec nic nezmenilo, tak proc je to takhle. Tak jsme na sebe jen koukali, pak si i trochu povidali. ja na nej at neco udela, on ze nevi co a ja ze to vi, at to udela - rekl, mohl bych te jit doprovodit? Byli jsme take dost opily. Cekal na me pred barem, pak asi jeste hodiu nez jsem se vsemi rozlouvila. Chytl me za ruku, az me to prekvapilo, jak silne. ja se jen zeptala, jestli vi, co dela, rekl, ze ano, ale jestli to vim ja. A pak to z nej vsechno slo - ze on to ode me potrebuje slyset, ze potrebuje ve vztahu tu jistotu, ze ted neni spokojeny, ze vi, ze se placa u dna a bere to, co ma po ruce, ze asi musi nekam odjet do ciziny, aby nekde mohl zaccit, porad me objimal, tak silne, koukal do tech oci,, chtel to resit. A tak... je to na dlouho tak to zkratim. On ktery nic nechtel nikdy resit, to resil sam, dokonce rekl, ze ted opily, nekde v 7rano nemuzem o necem tak dulezitem mluvit, ze se vyspime, popremyslime, a pak uvidime. Porad se mi omlouvam za to, co mi provedl. chtel mi dat pusu, ale ja nemohla. ... proste jsme se rozloucili a zjistila jsem to, ze on me miluje, nejak jsem to tusila, ale nevedela, ted to vim.
je to snad tisickrat horsi vedet, ze on me celou tu dobu ma hodne rad, jsem pro neho tak dulezita,ale proste se porad neceho boji, porad nad tom moc premysli!!
co mam delat???
vcera vecer jsem mu napsala - jestli mi da DNES teda sanci, abych mu to rekla. ON NEODEPSAL!! Co si mam myslet?
Ja uz to ted vim, co jsem pred tim nevedela a ceho jsem se bala a on to mozna take tusil, ze se bojim, ze ho proste miluju a chci s nim byt naplno.
co ted?? mam to nechat byt - jit dal s vedomim, ze vim, ze on me miluje a ja jeho, ale proste asi u neho vitezi strach?!
mam se sebrat, zazvonit na jeho dvere a proste mu to rict?? nebo je videt, ze on me teda nechce. vim, ze on me chce. vi to tady kazdy, kdo nas zna, ale on je moula, vime o vsichni,...
prosim poradte

Peťa (Po, 25. 5. 2009 - 08:05)

Ahojte... nevím jestli jsem ještě někdo chodíte, ale jsem docela i ráda, že tu nejsou nový příspěvky... aspoň to vypadá, že se už spousta z vás netrápí:)a to je prima pocit... Když jsem někdo zavítáte, tak třeba písněte jak se máte :)
Hezký den

Peťa (Ne, 3. 5. 2009 - 18:05)

ahojte, chválím básničku, je hezká :). A co jinak? jak to u vás pokračuje?

Barunka (St, 29. 4. 2009 - 22:04)

KN, co říkáš na básničku?

Barunka (St, 29. 4. 2009 - 17:04)

Tajemství růstu

To
jak rostou stromy
dávno známe,
z země si vyzvednou vždy
hrstku různých solí
do zelených lístků s nimi vyfárají
a pak navrch
dají si hrst slunce
s bílou pěnou vzduchu

Člověk roste trochu jinak
trochu zdlouhavěji
také to víc bolí
neboť svoje soli
nenachází jen tak volně v půdě
celá léta sbírá sebe
po zrníčkách v druhých
celý život
se z nich staví.

Proto roste trochu zdlouhavěji
proto ho víc lidé bolí

Barunka (St, 29. 4. 2009 - 12:04)

KN, přišla ti zpráva na icq?

Reklama

Přidat komentář