Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Rob (Čt, 6. 12. 2007 - 22:12)

I ty brepto.

Libor (Čt, 6. 12. 2007 - 18:12)

Minulý týden zmínila TV NOVA případ, který se stal tuším někde v jižní Americe Za jakýsi delikt tam byla jistá žena uvržena do vězení mezi muže. Ti se na ní postupně ,,vystřídali", což v překladu znamená, že byla hromadně znásilněna. Byla ale jimi i ostříhána nakrátko, což se však z výše uvedených ideologických příčin muselo naší veřejnosti oficiálně zdůvodnit tím, že tak učinili kvůli ztížení její identifikace mezi vězni. Kdyby se totiž sdělil pravý důvod, kterým bylo jejich větší sexuální ukojení, tak by si někteří přemýšliví lidé mohli začít klást pro kapitalistickou ekonomiku nepříjemné otázky...
Mnohé pravdy jsou někdy opravdu, ale opravdu velice nepříjemné! A obzvláště v totalitních společnostech jakou je ta naše, přítomná!

Libor (Čt, 6. 12. 2007 - 18:12)

Protože se pravé, ideologicky nevhodné skutečnosti nezamlčovaly a nepřekrucovaly pouze za komunistů, ale dělají to i kapitalisti, následující informaci si uložte do své paměti a sdělujte svému okolí pravdivě:
Do doby vzniku reálného kapitalismu byly dlouhé vlasy přirozeným a nejdůležitějším sekundárním znakem žen v naprosté většině kultur světa. Jestliže jich někdy byly proti jejich vůli zbavovány, pak to byla součást trestu nebo pomsty. (Kastrace při středověkých inkvizičních procesech v období

Libor (Čt, 6. 12. 2007 - 18:12)

O tom, že stříhání vlasů na krátko, případně úplné vyholování žen německé národnosti a kolaborantek na sklonku druhé světové války bylo aktem pomsty, mající za cíl jejich veřejné zesměšnění a potupení, jsem se zde dávno zmiňoval. Tato skutečnost se ovšem mohla říkat pouze za vlády komunistů a nikoli dnes! Odstraňování tohoto sekundárního ženského znaku, který se v odborné terminologii nazývá ženskou kastrací, totiž není v dnešní době ani potupou, ani degradací ženskosti, nýbrž běžnou a kulturně prosazovanou záležitostí, která se stala nezbytnou součástí kapitalistické ekonomiky. Proto je dnes ideologicky nevhodné tuto pravou skutečnost jakkoliv zmiňovat či jen naznačovat.
Předminulou neděli 25.11. odvysílala ČT 1 druhou část čtyřdílné ságy Krev zmizelého (2OO5), pojednávající o osudu lidí, kteří se na konci druhé světové války stali oběťmi pomsty vítězů. A protože právě z výše uvedeného důvodu v něm nemohly být tyto tehdejší záležitosti uvedeny ve skutečných souvislostech, musely se vysvětlit jinak:
V. Cibulková, která hrála právě takovouto tehdejší ženskou oběť jménem Helga, byla hromadně znásilněna

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 19:12)

A na úplný závěr snad ještě radu, abyste si z této kauzy vzali jedno velké poučení:
Budete-li v životě všemu jenom pasivně přihlížet, kroutit nad tím hlavou nebo se i bezúčelně vztekat a nadávat, potom vás ta nelidská, chamtivá a přes mrtvoly jdoucí kapitalistická pakáž se všemi svými podplacenými lokaji jednou provždy převálcuje!

...Ale i opětovné poděkování užitečným idiotům, bez jejichž schopností bych bezpochyby nebyl ve své výuce a školení veřejnosti toliko úspěšný! Proto čest vaši práci, vy bando jedna zapráskaná!

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 19:12)

Následující jsem zase odeslal, ale nemohl si její zveřejnění ověřit, páč mi stávkovalo video, který jsem za to málem zkopal! :-) Smyslem bylo účelové zviditelnění nevyslovených přání lobbující mafie:

VE VILE BY MELI MIT VSICHNI KAŽDÝ DEN JINOU BARVU VLASU A JINEJ UCES! KDO NE, TEN BY MEL Z VILI OKAMZITE VYPADNOUT! KADERNICE JANA+ KACKA+DVORKA

A nyní ještě esemesky, které jsem měl připravené, ale neodeslal je. U té první si ale neodesláním nejsem zcela jist. Není ovšem pochyb, že by to z mé strany bylo vyhození peněz, páč by dozajista tamní cenzurou také neprošly:

KDO NENI NALEZITE OSTRIHAN A OBARVEN,TOMU SE KADERNICI MSTI NEUSTALOU KRITIKOU, ZESMESNOVANIM A URAZKAMI. JE TO ZPUSOB JEJICH BOJE A STEJNE SE CHOVA I BULVAR!

JAKO REKLAMA BY KADERNIKUM MELO STACIT, ZE Z MODERATOREK UDELALI OCHECHULE S VYSTRIHANEJMA KYBLIKAMA NA HLAVACH A NE SE SRAT JESTE DO SOUTEZICICH. STYDTE SE!

DIANE A TEREZE TO VUBEC NESLUSI! S TEMA VYSTRIHANEJMA HELMAMA NA HLAVACH VYPADAJ JAKO NAKLONOVANY KUDLANKY! NEKDO ALE KADERNIKUM REKLAMU DELAT MUSÍ!

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 19:12)

A na závěr této

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 19:12)

Ve všech řadách se na soutěžící nejprve vrhla kadeřnická mafie, aby je upravila k obrazu svému a udělala z nich své reklamní maskoty. A když ne, měli sami soutěžící za povinnost pravidelně se sebou v tomto smyslu něco dělat. Dodnes proto nechápu, proč nejsou uváděny (třeba nějaký kadeřnický salon či výrobce barev na vlasy) na seznamu sponzorů, když mají takový vliv a práva!
V každé řadě se našel někdo, kdo se pochlubil svým tetováním, udělal si na hlavě číro nebo si ji vyholil úplně, někdo ostříhal spolusoutěžící. Do podvědomí diváků se taky dostala nenápadná informace, že vsadit se o vlasy je děsná prdel, při který vlastně vůbec o nic nejde, což je pro kadeřnickou mafii velice důležitý, do společnosti vnášený MEM. Taky se tam barvilo ostošest, obývací místnosti kralovala

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 18:12)

Vedle takovýchto vyjmenovaných příkladů však někteří lidé potřebují nebo jenom chtějí být na různých diskusních fórech kýmsi skutečně identifikováni! To lze zajistit několika způsoby. Třeba pozměněním svého jména způsobem, že jej napíšete pozpátku, případně jej v zájmu lepší

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 18:12)

Autoři vzkazů jsou vždycky víceméně anonymní. Největší anonymitu mají příspěvky, které o autorovi nevypovídají nic. Z nich totiž nezjistíte ani věk, ani pohlaví, ani přibližnou lokalitu bydliště autora. Kdo takovéto příspěvky může psát? Informaci o autorovi může pokládat za nedůležitou pouze ten, koho zajímá pouze obsah jeho sdělení!
Když se ale někdo podepíše třeba jménem JIRKA, KACKA, nebo PEDRO, potom už příspěvek není zcela anonymní, neboť z něho můžeme rozpoznat pohlaví autora. Nutno však brát na zřetel, že veškeré takovéto informace mohou být záměrně smyšlené. Třeba když nějaká kadeřnice v rámci svých manipulací napíše, že by o tu či onu hnusnou dlouhovlásku neopřela ani kolo a podepíše se jako Pepa...
Jirku nebo Kačku lze však nalézt téměř za každým rohem, proto je anonymita nadále (pro většinu lidí) zachována. S Pedrem už je to poněkud jinak. V souvislosti s obsahem textu by totiž zřejmě nebyl pro zdejší (a obzvláště stálé) čtenáře problém, aby z něho identifikovali autora. Proto jej také jeden zasvěcený lobbující mafián (mafiánka) onehda přifařil k esemesce, kterou bych tam však já nikdy neposlal. Toužil tím totiž zabít dvě mouchy jednou ranou: dál mi nenápadně najevo, že mě minulý den identifikoval, a taky se mi takto

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 18:12)

V úvodu této kauzy VyVolených jsem zmínil, že 157 znaků, do kterých musíte vtěsnat svoji potřebu divákům či soutěžícím něco konkrétního sdělit, není příliš velký prostor, který vás navíc stojí 9 Korun českých. A nyní se pokusme zamyslet se nad tím, co může některé lidi motivovat k tomu, že si tento prostor zmenší informacemi o sobě. Kolik by třeba asi mě zbylo prostoru, kdybych na konci nějakého vzkazu informoval čtenáře, že autorem je DON PEDRO DE LA LIBOR VLASOMIL Z UDOLI HORNI REDKVE NAD PLOUCNICI?

Libor (Po, 3. 12. 2007 - 18:12)

Tak jste v sobotu konečně měli zase po čase možnost zjistit, jak to vypadá, když do závěrečného hlasování, rozhodujícím o konečném vítězi, vstoupí sponzoři soutěže. Nepochybně stojí za to si připomenout onen výsledek hlasování:

Milan - 132683
Rene - 42812
Dominik - 5971

V takovýchto okamžicích totiž výsledek, určující onoho JimiVoleného vítěze, pravidelně dosahuje závratných výšin, kterým se výsledky běžných hlasování během soutěže ani zdaleka nepřibližují. Kdyby si diváci, naivně se domnívající, že o výsledku rozhodují oni, třeba i vyčerpali své kredity, aby vyhrál jejich favorit či favoritka, ti, kteří pořad a ceny sponzorují, o konečném výsledku rozhodnou sami!
Vždycky se ale bavím, když se z esemesek na obrazovce dočítám informace o tom, že jednomu bude posílat hlasy armáda, druhému strýček, vlastnící fotbalový klub, třetímu příbuzní, tvořící majoritní část obyvatel jeho bydliště..., načež to pravidelně končí výzvou, aby to diváci tomu lumpovi svým přehlasováním vítězství překazili. To si vždy kladu otázku, zda je autor takovýchto úsměvných vzkazů buď dostatečně

Libor (So, 1. 12. 2007 - 06:12)

Včera jsem se rozhodl poslat do noční šou tyto esemesky a záměrně se o tom nezmiňoval. Aby se alespoň jedna měla šanci na obrazovku dostat, odeslal jsem je nejprve v půl a potom čtvrt hodinových intervalech:

KDYZ SEM VETSINU SMS POD RUZNYMI JMENY POSILA ZAMINDRAKOVANA KADERNICE DVORKA, POTOM TO NEZNAMENA, ZE JE TO NAZOR VETSINY, KTERY SE TAKTO SNAZI PREDSTIRAT

KDYZ JE AUTOREM VETSINY ZDEJSICH SMS ZAMINDRAKOVANA KADERNICE DVORKA, POTOM TO NEZNAMENA, ZE JE TO NAZOR VETSINY. DVORKA JE POLITOVANIHODNA UBOZACKA Z BOHNIC!

VSECHNY SMS KRITIZUJICI RENE SEM POSILA KADERNICE DVORKA, PROTOZE TIM TOUZI VYTVARET DOJEM NAZORU VETSINY. STYD SE MRCHO!

Ani jedna se na obrazovku nedostala, protože byly Primou opět všechny zcenzurovány! S většinou těch, které se do René opět navážely, nebo se snažily přesvědčovat o podvodu, pakliže vyhraje, však opět problém nebyl! Názor si opět vytvořte sami...

Libor (Pá, 30. 11. 2007 - 18:11)

Koho bych já typoval na vítěze? Když ponechám stranou své přání či sympatie, a řídil bych se výsledky většiny tipovacích anket, pak to musí být logicky René. I většina dotazovaných lidí, mezi kterými jsou i bývalí soutěžící v minulých kolech, jsou téhož názoru. A bylo by divné, kdyby se výsledek takovéhoto poměrně širokého průzkumu veřejného mínění mýlil. Otázkou však je, jestli o onom výsledku, místo řadových diváků, opět nerozhodne nějaký mediální sponzor, který do svého VyVolence, považujícího za pro sebe užitečný (nebo nejméně škodlivý) vzor, nenasype - v podobě esemesek - nějaký ten balík peněz. I Kačenka se onehda dostala do posledního kola a vyhrál to buzerant... Nechme se tedy překvapit!

Libor (Pá, 30. 11. 2007 - 18:11)

Naše internetová reality show na druhou, zapříčiněná přesunem bojiště na televizní obrazovku TV Primy, nabývá zajímavé podoby. Po mém ukončení tamní mise totiž Pankáče narostlo sebevědomí do takové výše, že už svými odeslanými esemeskami opět kraluje tamnímu fóru, neboť z jejich celkového zveřejněného počtu ty od ní tvoří největší část. Její do očí bijící nevybíravě agresivní útoky vůči všem předešlým dlouhovláskám, které ve vile byly, jsem samozřejmě nemohl ustát... A nežli se zodpovědní lidé Primy, bdící nad ideologickou nezávadností zveřejňovaných esemesek probrali (možná že je ale probrali jejich sponzoři...), diváci měli možnost z mých vzkazů zjistit, vo co gou. Pak nastalo období tvrdé cenzury mých esemesek, čehož jste mohli být svědky. Z toho je zřejmé, že se jedná o velice nerovný boj, ve kterém je manipulující mafie Primou nepřehlédnutelně zvýhodňovaná.
Včera se Pankáča pod jménem Dvorka pustila na tamním televizním chatu VyVolených do jakéhosi Jirky (kdopak to asi je?), který ji minule označil za zamindrákovanou, protože neustále vypouští jed na René. A pěkně mu to nandala - no posuďte sami:

TEN ZREJME SLEPEJ A NESTOUDNEJ JIRKA KTEREJ NAPSAL ZB JSEM ZAKOMPLEXOVANA SI NEVSIML, ZE SDILIM NAZOR PULKY LIDI CO POSILAJI SMS O RENE. JIRKO PROBER SE. DVORKA

René je už totiž poslední dlouhovláska ve Vile, a včera se navíc vrátila z trielu, což tahle ubohá deprivovaná kadeřnice není schopna rozdýchat! Proto tam posílá jednu René pomlouvající esemesku za druhou, že z toho musí mít papilární linie snad ze všech prstů úplně sedřené, a s arogancí a sebevědomím sobě vlastním do světa vytrubuje, že sdílí názor většiny. Její peněženku však netřeba litovat, neboť to má svými chlebodárci bohatě zaplacené! Stejně jako na internetu - i tam se tímto způsobem snaží vytvářet dojem většinového veřejného mínění a tím jej zpětně ovlivňovat v budoucích hlasováních. Takhle to totiž v kapitalistické demokracii funguje všude a ve všem! A Prima opět nemá problém odvysílat diskusní chat, který je téměř celý vyroben jednou ne zcela normální osobou!

Institucionálně (Pá, 30. 11. 2007 - 18:11)

...Jejich krásou se mohou těšit všichni jinak orientovaní, třeba buzici.

Liberál z Unie (Čt, 29. 11. 2007 - 22:11)

Nejhezčí dlouhé vlasy mají Sváťa Karásek a Stanislav Penc :-*

Libor (Čt, 29. 11. 2007 - 18:11)

Tak ty si, Robine -TikTak - Hejtmy , myslíš, že je Pankáča zamindrákovaná?A cože tak najednou? Vždyť jsi ji tady tak chválil, zastával se jí a po jejím boku lobboval za úchyly a kapitalisty, za což ti dokonce děkovala!
Ale já tomu rozumím, neboj se! Spojovat se proti společnému nepříteli s kýmkoliv je na tomto světě celkem běžné a normální! Vždyť i Američani se onehda - v rámci svého boje proti islámskému Iránu - spojili s Husajnem, kterého zbraněmi a penězi podporovali ve válce proti němu...

Libor (Čt, 29. 11. 2007 - 18:11)

Pánové! Nelíbí se vám tetované ženy, nebo vám jsou doslova odporné? Jestli ano, potom to té své, která si ještě žádnou takovouto

Libor (Čt, 29. 11. 2007 - 18:11)

Viděli jste? Včera, když jsem tam žádné závadové zprávy neposlal, procházely esemesky obrazovkou téměř po celou dobu vysílání Noční show, nebo-li tak, jak bylo do začátku mé tamní

Reklama

Přidat komentář