Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Páťa (St, 30. 4. 2008 - 21:04)

Myslíte si, že za svoji kvalifikovanou práci tkadleny, kuchaře, údržbáře, zámečníka či instalatéra nemůžete mít více než deset až šestnáct tisíc hrubého měsíčně? Omyl! Budete-li totiž ochotni zvyšovat si svoji kvalifikaci, potom klidně můžete mít i více než čtyřicet tisíc!
Ťukáte si na čelo, protože se domníváte, že mě šibe? Přesně tento argument pronesl ministr financí Kalousek, když v minulých Otázkách Václava Moravce zdůvodňoval, proč snižováním daní zvyšují bohatým příjmy! Pravil totiž, že tento pravicově-reformní krok má pracující motivovat k zvyšování kvalifikace, a on rozhodně nebude tím, kdo by je za z toho vyplývající nárůst mezd zvyšováním daní sankcionoval Jako dobrý herec přitom nasadil tvář rozhořčeného politika, aby tomuto drzému blábolu pro hlupáky dodal punc upřímné razantnosti!
Myslíte si, že jako kvalifikovaní zaměstnanci ve výše uvedených oborech můžete mít měsíčně nad čtyřicet tisíc měsíčně a zúročit tak jak své úsilí v sebevzdělávání, tak i dobrotu pravicových pasáků, kteří vám za to chtějí dopřát?
Domníváte se, že vysoce nadprůměrné příjmy všech těch politiků, manažerů, podržtašků či lokajů odpovídají jejich kvalifikaci, případně společenským zásluhám?

Tahle nestydatá karikatura křesťanského politika vypustila ze své nevymáchané huby ještě další perlu! Když se tam probírala záležitost, týkající se ukládání nezdaněných zisků politiků a podnikatelů do jisté zahraniční banky, reagoval na to názorem, že tamní bankovní zaměstnanci porušili zákon, když takovéto tajemství vynesli na světlo Boží a německá vláda tento zločin legitimizuje, když se na jeho podnět rozhodla celou záležitost vyšetřit a případné viníky potrestat! I u nás se údajně vyskytují lidé, kteří tam své prachy ukrývali, a Kalousek na tom nevidí nic špatného! Ukládání (zdaněných!) peněz do zahraničních bank prý není zakázané! Řeč ovšem byla o něčem jiném...
Vsadili byste si na to, že ty zlodějský parchanti v naší současné vládě hnou prstem pro to, aby se odhalilo, kdo z našich občanů si zašívá nezdaněné prachy v zahraničí, nebo spíše předpokládáte, že se to opět zamete pod koberec, jako třeba ona provalená úplatkářská aféra ohledně nákupu stíhaček? Já myslím, že pokud v tom nebudou namočeni pouze levičáci, potom bude akce koberec!

Libuna (St, 30. 4. 2008 - 21:04)

... A mě zase napadá, že nevidět lumpárny tohodle zločinecko-prohnilého systému může značit snad jenom to, že v něm nějaký šťastlivec na nějakých lumpárnách slušně profituje, což je to jediné, co ke spokojenému životu potřebuje. Já jsem prostě jiný...

Způsobu neustálého omílání téhož, kterým se mě snažíte přimět k poslušnosti, se říká taktika poškozené gramofonové desky. Páč už asi nedokážete vymyslet nic nového, nebudu si ani já svoji tykev zbytečně překrvovat.
Včera mě navíc štípl nějakej komár. Tedy spíše komárek, takový malý nedochůdče, ale nacucanej byl, mrcha, že to bylo až k nevíře! Místo vpichu mi pak nějak zarudlo a na písmenka zírám v mlze, takže se obávám, jestli mne neinfikoval třeba borelií. Voni ty malí parchanti mezi lidi šířej všelijaký hnusoty! Naštěstí jsem ale toho bzučícího hajzla rozplác, takže už nikoho nenakazí... I z tohoto důvodu se proto musím šetřit - proto tahle tučná odpověď:

Jsem pouhou obětí týhle hnusný společnosti, a neudělám s tím nic ani já, ani moji lékaři, ani vaše komická dvojka Kdybyste ale přeci jen měli nějaký zajímavý nápad, s nímž byste se ostýchali vyjít na veřejnost, můžete se mi s ním také písemně svěřit, bo i na mě se najde nějaký kontakt.
Jedním z nich je třeba: li.bor"centrum.cz, pokud by si Jiřina nevzpomněl na nějakou jinou.

hahaha (St, 30. 4. 2008 - 12:04)

tak toto už je fakt hardcore !!! :-)

Máťa (St, 30. 4. 2008 - 07:04)

kriste bože...

Jiřina (Út, 29. 4. 2008 - 21:04)

Ahoj Libore,

je mi 62 let,mám po pás dlouhé přirozeně barevné vlasy (toho času prošedivělé). Jsem po dvou infarktech, kouřím Startky, postavu už také nemám nejštíhlejší, ale to mi nebrání, abych netoužila si s tebou pořádně zaš***! Ty jsi jedinej pořádnej chlapák co ví jak na ženskou. I starej neboštík Alois věděl jak na to. Vždycky mi před zrcadlem česal vlasy, já u toho kouřila a prozpěvovala si. Voňavá štávička se mísila s pachem čerstvě umytých vlasů. Kdyby jsi měl zájem o splnění tvých nejtajnější erotických snů, tak mi napiš na: admin"lhair-cz.com.

Budu se těšit, tvoje Jiřina.

makova panenka (Ne, 27. 4. 2008 - 19:04)

A Libore neni ti divne, ze tyto veci, jako jsou ti tvi "pasaci" a zakulisni praktiky a vsechno toto resis ve foru LIBI SE MUZUM DLOUHE VLASY ?

To s vlasy nema nic spolecneho! Ty tu resis korupci a vlady a podfuky, ale normalni lidi by si tu chteli povidat o vlasech!
A vis co, delej si co chces.
Totalne si zabil hezke forum a moc hezke tema.
Tak si tady vegetuj se svymi zradami a s hnusnou podeziravou atmosferou, klidne se tu v ni rochni, zustanes tu sam.
Stejne sem uz nikdo nechodi.
Sbohem a satecek.

A jeste k tem tvym prezdivkam - ja nejsem ani jeden z tech, cos tady psal - Kacka, Jana atd.
Ty proste nedokazes pochopit, ze je tohle tema nezajimalo tak jako tebe, oni se na tebe vykaslali a nestvali se s tim, psat ti odpovedi na ty tve nenavistne slinty.
Ja jsem jenom dalsi z mnoha, co si tu chteli povidat o vlasech, a misto toho narazili na nemocneho paranoika siriciho tu sve jedovate a nenavistne reci.
Takze nashledanou.

jeste me napada, ze musis byt hrozne nestastny clovek - vsude videt jen zlo, zradu, a byt tak sprosty a nadavat...
Asi ti to ale vyhovuje.
Tak tu vegetuj po svem.
Kez by na tebe prislo svetlo...ale to by se asi Zeme otrasla:-)
nazdar

Libor (Ne, 27. 4. 2008 - 15:04)

Je až s podivem, jak se z jistého druhu na první pohled relativně normálních lidí stávají slepí idioti, když se dostanou k moci, umožňující jim druhé ve svůj prospěch neomezeně ožebračovat. Nejlépe to jeden můj známý, donedávna zarytý antikomunista, vyjádřil slovy: ,,Copak ty ódeesácký kreteni neviděj, jak z těch lidí svojí politikou vyráběj komunisty?" Někteří z nich si to možná uvědomují. Spoléhají však na to, že tomu pravicová média typu MfD či rádia F1 kritikou nebo zesměšňováním všeho levicového a každého levičáka zabrání - zněla moje odpověď...

Libor (Ne, 27. 4. 2008 - 15:04)

Buržoazní spolek OECD, bdící nad kvalitou kapitalistických společností, pochválil naši pravicovou vládu za provádění reforem. Kdyby se totiž v nastoupeném trendu nutného ožebračování většiny spodních vrstev pracujících i nadále pokračovalo, a naše ekonomika přitom stále rostla, potom by se Česko mohlo stát největším zdrojem peněz pro Brusel. Naši občané by pak mohli být právem hrdi na to, že si díky jejich chudobě mohou západní bratři i nadále ponechat svoji vysokou životní úroveň a nedělat tak drastické reformy, jakým musíme čelit my. Česko se tak pro Západ stává dokonalou kolonií, která oddálí jejich ekonomickou krizi, nebo alespoň zmírní její negativní dopady, za což se mu odevšad tleská!
Tato morální podpora od modrých zahraničních bratří udělala Mirku Topolánkovi velkou radost. Vždyť díky reforem mají naše horní vrstvy o několik desítek tisíc měsíčně navíc, a z těch budoucích jim zase nějaké kápnou...
Jenom je ale potřeba vymyslet dobrou mediální kampaň, která by prostý lid o nutnosti dalšího utahování opasků v zájmu bohatých přesvědčila, a aby si přitom i nadále myslel, že za komunistické totality bylo mnohem, mnohem hůř. Tedy alespoň v průměru...

Libor (Ne, 27. 4. 2008 - 15:04)

A víš ty, makovicová panenko, že nemůžeš vůbec vědět, jestli někdo něco, případně co všichni, anebo jestli nikdo nic? Posílají ti snad tisíce lidí maily, že by sem chtěli psát, a já jim v tom bráním? Nikdo už dnes ale nepochybuje o tom, že byste to za ně zvládli sami, a docela žasnu, že vám není hanba to čtenářům neustále dokazovat a potvrzovat tak ty svoje oblbovací lumpárny!
Tvůj předstíraný zármutek nad nemožností vlasomilů vyjadřovat svým erotickým idolům obdiv a popisovat jejich krásu by mne snad až k slzám dojal pouze v případě, kdybyste pro ně, byť pod vlivem nežádoucích okolností, nevytvořili speciální stránku, na níž mají možnost dnes a denně se projevovat A jestli tak činí, neuvědomujíc si, že tam jsou ve vašich spárech, je už pak pouze jejich věc. Musím ale vyslovit obdiv těm, kteří se tam pouze snaží vyvažovat vaše manipulace...
Není to taky tak dlouho, co tady tvůj kolega vyslovil obavu z mého zahlcení jiných diskusních fór na tohle téma, kterých prý má být na internetu mrtě. Z toho tedy usuzuji, že by po náležitém prostoru neměl kvůli mně nikdo strádat.

Při čtení tvých příspěvků, podepsaných jmény Nayna, Kačka, Jana atd., jsem nikdy nezapochyboval, že máš, coby kadeřnice, svůj vlastní názor. Že se i za makovicovou panenkou neskrývá tvůj kolega, jsem tak nějak tušil, a jsem rád, že mi tě to tvoje Ego přinutilo potvrdit. Ty totiž nesneseš, když by měl být jakýkoliv tvůj projev (dílko) přisouzen někomu jinému...
Názor však není žádná stabilní a neměnná záležitost, čehož jsi právě ty nejlepším důkazem. U tebe však k jeho posunu došlo pouze v záležitosti, týkající se tvého nabubřelého sebevědomí, které ti do jisté doby našeptávalo, že jsi neodhalitelná mistryně světa (všímáš jak respektuji tvůj ženský rod?) v mediálním oblbování lidí. A s tím se rozhodně nehodlám uspokojit! Lidé tvého ražení totiž potřebují převýchovu v daleko širším kontextu!

Poté, co jsem vše velice odpovědně zvážil a s maximální pečlivostí posoudil všechna pro a proti, jsem následně došel k závěru, že s mojí rezignací na praktiky přítomné kapitalistické totality, která nemá s demokracií pranic společného, nemůžete nikterak počítat. Žijeme v hnusný době, proto nevím, proč by mělo tohle fórum předstírat všeobecnou spokojenost. K ní mají dnes důvod pouze zločinci, podvodníci, politici a úchylové, a ti mají dostatek možností najít si na netu prostor, kde by mohli svoji radost a nadšení vyjádřit.
Tohle fórum se od těch ostatních, vámi ovládaných liší v tom, že se tady mohou čtenáři dozvědět o zákulisních intrikách a praktikách služebníků našich novodobých pasáků, mezi které i vy patříte, takže bych mu tuhle exkluzivitu ponechal. Kdyby tady měli být jenom ty vaše vyvážené plky o tom, co se komu líbí nebo nelíbí, jaký účes se k tomu kterému typu obličeje hodí či nehodí, anebo že někdo obdivuje, když se nějaká dlouhovláska nechá ostříhat, případně si vyholit hlavu, tak sem kromě deviantů a naivních puberťaček opravdu nikdo nechodí...

Nemohu tedy odejít od započaté práce a tím vám uvolnit zdejší prostor k výrobě umělé diskuse, která by nebyla v rozporu s potřebami současných mocných. Tím bych se totiž zpronevěřil mlčící většině, která mi k tomu s důvěrou dala svůj mandát! Leda, že byste si vymysleli lepší argumentaci, nebo předložili důkazy, že média vlasomily nediskriminují!

S nějakým zvedáním, co se tohoto fóra týče, tedy v nejbližší době, Robe, nepočítej :-) :-)

makova panenka (Čt, 24. 4. 2008 - 17:04)

Vis co Libore, nikdo neodvadi pozornost od tve kritiky, - nikdo te tve kritice totiz ani predtim pozornost nevenoval. Dobre tak si tu delej co chces, nam ostatnim je to jedno, ale my bychom si treba chteli o vlasech povidat v pozitivnim duchu, ne jen odsuzovat kaderniky a podobne nadavat.
Skoda ze to nejde.
Ale delej si svoje, me uz je to jedno, jen je mi lito, ze na toto forum treba prijde hodne lidi a chteli by sem neco o vlasech napsat, ale jak vidi ty tve silene prispevky, rychle odtud zmizi :-(

Tak ja vam chci rict jake jsem dneska potkala lidi.
Nejdriv jednu slecnu, nevidela jsem ji do obliceje, sla prede mnou, ale mela tmave hnede cokoladove vlasy skoro do pasu,rozpustene, bylo videt ze je to jeji vlastni barva, nadherna. Huste, dlouhe, a jak sla, tak se ji vlnily po zadech jak takovi mali hadci:-)vypadalo to uzasne. Potom v autobuse prede mnou sedela slecna s dlouhyma blond vlasama, asi do pasu, a odbarvenyma.
Tady si mozna reknete, ze odbarvene vlasy nejsou pekne, ale to byste museli videt! Byly fakt krasne a silne, zariva blond, ale takova jemna, ne jasny peroxid! Nevim jak to udelala ale docilila prekrasne barvy.
Poznala jsem to podle toho ze mela trosku odrost,- jen malinko- ale opravdu to vypadalo krasne, a to nejsem priznivec odbarvenych vlasu! To se mi vzdy libila spis medova blond a zlatave odstiny, ale tahle slecna je mela "do studena" a vypadala nadherne.

Musela jsem to sem napsat, hrozne se mi to libilo. Nic negativniho sem psat nechci, ale potkala jsem i slecnu s BILYMA vlasama - tak vyperoxidovanyma, ze to nebylo pekne, opravdu ne, a vpredu kolem tvare mela dva tluste hnede prameny. Delka pod ramena.To se podle me opravdu nepovedlo...ale treba se ji to libi, tak hlavne ze je spokojena.

S barvama se to musi umet..a asi i zachazet s nimi dost opatrne..ale nevim, nevidim v nich takovy problem. Vzdyt na dlouhych vlasech vypada dobre zvoleny odstin nadherne. Ale nekomu vic slusi jeho prirozena barva, to zas ano:-)
Ja myslim ze s kadernicemi by to bylo uplne v pohode, kdyby jen zastrihovaly konecky, pripadne poradili preliv ( je setrnejsi nez barva a vymyva se ) nebo nanesly hennu, zabaly, kury...a pak kdyby umely delat ucesy.
To by byla parada.
A treba to tak jednou bude:-)

Mejte se krasne vsichni nehadavi vlasomilkove,a jestli potkate nekoho s krasnymi vlasky napiste sem, at je to tu trochu vice pozitivni...ja uz jsem to chtela zabalit ale dneska jsem nakoukla a az nekoho zajimaveho potkam zase napisu:-)

ahoj robe, neklesej na mysli, treba se tato diskuse jeste zvedne:-) :-)

Libor (St, 23. 4. 2008 - 20:04)

Webmaster Lenčiny stránky mě kdysi od mých plánovaných aktivit zrazoval. Prý je to zbytečné plýtvání energie, protože to nemůže mít žádný efekt. Existují totiž prý jakýsi neviditelní aktivisté, kteří na všemožných místech lobbují za kadeřnické zájmy, svoji práci dělají velice dobře a já proti nim nemám sebemenší šanci I tady mně párkrát sdělili, že jsou ve všech médiích...
V tom zápachu sebechvály mně však nedalo velký problém ony aktivisty identifikovat, a to včetně jejich šéfa. Takže si myslím, že svoji práci taky dělám docela dobře, co vy na to?

P.S. Stále chodíte masturbovat před výlohy kadeřnictví, nebo si už všude instalovali závěsy?

Libor (St, 23. 4. 2008 - 20:04)

Koukám že nefunguje nic. Proto se tam budete muset dostat klasickým způsobem.

Libor (St, 23. 4. 2008 - 20:04)

A jestli vás to zajímá, můžete tam juknout. Protože jsem se při té příležitosti rozhodl otestovat možnosti vkládání adres na tomto webu, tamní adresu sem nyní vložím několika způsoby. Z nich pak zjistíte, jestli se tam můžete dostat pouhým kliknutím buď
[url=http://www.svice.cz/komentare447-Dlouhe-vlasy-a-vsi;komentar0G]ZDE[/url]

nebo sem:
http://www.svice.cz/komentare447-Dlouhe-vlasy-a-vsi;komentar0G

A pokud nic z toho nefunguje, potom si budete muset následující adresu zkopírovat a vložit do políčka Adresa ve vyhledavači:

http://www.svice.cz/komentare447-Dlouhe-vlasy-a-vsi;komentar0G

Libor (St, 23. 4. 2008 - 20:04)

V minulosti jsem zde několikrát nejen popsal, ale i dokázal, jak si zdejší, se mnou bojující internetový dozorce se svoji bandou deviantů vyrábí pod různými tématy i jiná umělá diskusní fóra, nežli bylo tohle přítomné, aby na nich mohl lobbovat nejen za jejich úchylky, ale i za zájmy kadeřnické mafie. Na čínském internetu se takovýmto dozorcům, prosazujícím zájmy tamních komunistů, na Západě říká webové rudé gardy. Jejich úkolem je sledovat všechna diskusní fóra, a každého, kdo přichází s nežádoucími názory vypudit a původní zakázané téma nenápadně odvést žádoucím směrem. K další pracovní činnosti patří výroba diskusních fór, na která vkládají příspěvky se žádoucími názory, budící dojem, že jsou od řadových občanů. O Číňanech je známo, že jsou učenliví a nelze se tedy divit, že se i takovéto u nás dávno používané praktiky také rychle naučili. Těm našim mafiánským dozorcům s estébáckými praktikami se ale u nás neříká webové modré gardy, protože by to znělo politicky nevhodně. Facilitátoři proto znějí poněkud přijatelněji, neboť když dva političtí nepřátelé dělají totéž, nemůže to být totéž...
Nedávno se mi kamarád svěřil, že na jednom našem webu narazil na diskusi, kterou si zřejmě taky k tomuto účelu vyrobili - ať se prý na to podívám. Téma se týká vší, a už jeho název mi dával cosi tušit. Po přečtení prvního příspěvku jsem však neměl pochyb, že se opravdu jedná o další dílko naší známé bandy, za příspěvky od jakési kadeřnice, což lze lehce vyčíst mezi řádky, jsem pak hnedle poznal naši Pankáču...
A to bych nebyl já, kdybych to měl nechat jen tak a nezasvětil tamní čtenáře do tajů praktik těchto najatých mafiánských úchyláků. Mé příspěvky byly též jakýmsi testem tamní demokracie, protože jsem byl velice zvědav, jestli je majitel neodstraní, jak se mi stalo v jiných případech. Konkrétně třeba na stránkách nejmenovaného bulváru, který vnímá svobodu projevu pouze od něho k nám...
Tamní správce tímto testem demokracie prošel, neboť tam mé příspěvky zůstaly. Tedy zatím...

Libor (St, 23. 4. 2008 - 20:04)

Sebechvála smrdí, a to i v případě, když chválíš svoji další identitu!
Tahle diskuse ale nemusí být prozařována pouze vašim modrým světlem...

rob (Ne, 20. 4. 2008 - 18:04)

maková panenko díky za Tvých pár pěkných příspěvků, které mě potěšily a trošku zdejší diskuzi zase prozářily. opravdu dík. :-)

Libor (Ne, 20. 4. 2008 - 15:04)

Jelikož nejsem nějaký nelida, který není schopen odpouštět, dávám vám šanci se mě zbavit.
Na zdejším fóru jsem podrobně popsal třeba mediální kampaň Blesku, ve kterém se v rámci kadeřnického lobbingu psalo o tom, jak by ta která žena zůstala stále krásná, i kdyby byla dohola. Nejenom mne by velice potěšilo sdělení bulváru (lhostejno v jaké kampani), že by nějaká celebrita zůstala díky svým dlouhým (minimálně do poloviny zad), nepřirozenými barvami nezprzněným vlasům stejně krásná, i kdyby byla plochá jako prkno. Budete nás o takovémto mediálně-bulvárním sdělení informovat, pakliže to třeba v Blesku vytisknou?

V jiném plátku jsem se kdysi dočetl, jak mužům prospívá pohled na nahá ženská těla s bujným poprsím. Prý se jim přitom v mozku vylučují endorfiny, což jim přináší blahodárný účinek na tělo i na duši a prodlužuje jim to život..
Přestože já a miliony dalších jsme taky muži, pohled na nahou ženu s námi nedělá naprosto nic, natož aby se nám přitom něco vylučovalo či zvedalo, pakliže má dotyčná na hlavě obarvený drn, a to i kdyby měla prsa desítky nebo prdel jako vrata! Kdybychom se ale dívali na nějakou s rozpuštěnými vlasy nebo copem pod zadeček, to by se s námi děly věci! A přitom by taková mohla být třeba i v pytli, jen kdyby jí z něho vlasatá hlavička na nás vykukovala!
A protože i my toužíme po endorfinech, erekci a dlouhém životě, potřebujeme, aby i o těch našich spouštěčích média ženskou veřejnost informovala a nediskriminovala nás tak. Budeme vám tedy vděčni za každou informaci, kdy a kde něco takového zveřejnili. Nesmí to být ale nějaký místní Zpravodaj ze Zakrnělé Tykve pod Mozkovnou....

Tu a tam se v médiích vyskytne pořad nebo článek o tom, co muže na ženách láká a přitahuje. Kdysi jsem zde zmínil jeden pořad (tuším na Primě), v němž karikaturista Mareš zakresloval na nahém ženském těle erotické oblasti. K vlasům pak pravil, že ty zakroužkovávat nebude. Že nám sem někdy napíšete název pořadu, v němž někdo dlouhé vlasy jako důležitý erotický prvek označí?

Kdysi jsem tady popsal i reklamu, v niž oholené ženské nohy jednoho muže vyrajcovaly tak, že když po nich rukou přejel, chytil jejich majitelku do náruče a fláknul s ní do postele. Jak pravdivá by byla reklama, ve které by našeho reprezentanta rozrajcovalo, kdyby nějaké ženě vytáhl z drdolu jehlu a uvolnil tak z něho vodopád vlasů, sahající ji až... Třeba po kolena! Takový by s ní sakra musel spěchat, aby nebylo pozdě... Co myslíš, natočí někdy ty kapitalistický svině takovou, která by tímto způsobem nabízela třeba kondicioner na dokonalé rozčesávání?

V rámci nutné ochrany úchylných menšin informuje tu a tam naše televize s veřejnoprávním posláním širokou občanskou veřejnost, že si někteří mužové touží vzájemně strkat své pohlavní údy do úst a polykat přitom případný, z nich vylučující sekret, známý pod názvem sperma. Současně si je prý taky rádi vzájemně strkají do řiti. Veřejnost ale zatím neví, kam si je strkají prvně a kam později... Snad se to ale v některém z příštích vydání Q-nysu dozví, protože na takovéto sdělení mají ti uchylové právo. Přece své potřeby a touhy nebudou před veřejností donekonečna tajit?! A jednou z hlavních povinností kapitalistické demokracie je ochrana práv menšin!
Vedle takovýchto

Libor (Ne, 20. 4. 2008 - 15:04)

Tvoje snaha odvádět pozornost od mé kritiky společensko-mediální diskriminace podstatné části heterosexuálně orientovaných mužů, pro které jsou dlouhé vlasy žen nejdůležitějším erotickým prvkem, a převádět ji na moji údajnou nenávist vůči krátkovláskám, kterou sis účelově vykonstruoval, je dosti průhledná, avšak z tvé dozorcovské profese pochopitelná. Otázky typu:

- Proč tak nenávidíte dlouhovlasé ženy, které, zejména po čtyřicítce, vypadají jinak, než si přeje kadeřnická mafie?
Nebo:
- Co vám udělali muži, které cenzurou jejich existence a potřeb sexuálně diskriminujete jenom proto, že jsou pro ně dlouhé vlasy nejerotičtější částí ženských těl a jejich odstraňování je pro kapitalistickou ekonomiku přínosné?
Případně:
- Proč dáváte ženám a dívkám, které se odmítají podrobovat módnímu diktátu, nálepky ošklivka?

... bys však mohl adresovat spíše našim nezávislým a svobodným médiím, přičemž bys mohl začít třeba u MFD a TV Prima.
Jestli to nevíš, tak zlo a nenávist budí zase jenom zlo a nenávist. I tohle je ale v týhle zasraný totalitě užitečné, protože to taky podporuje trh!
Přesně podle hesla, čím je občanovi hůř, tím více stát a kapitalisti prosperují!

Libor (Ne, 20. 4. 2008 - 15:04)

Následné výňatky z jednoho jediného vydání bulvárního Šípu (ze dne 25.2) zase názorně ukazují, jak média ženskou veřejnost informují o tom, co muže na ženách zajímá:

- Nejoblíbenější muž TV NOVA s přítelkyní Monikou Poslušnou po převzetí ceny zapózoval, ale později ho víc zajímal zadeček Adély Gondíkové...

- Michaela Ochotská měla v šatech návrhářky Jiřiny Tauchmanové opravdu bujné poprsí. S nadšením ho zkontroloval herec...

- Jan Saudek obdivoval dekolt zpěvačky Jany Kociánové...

Anebo současná reklama Penny Marketu, preferujícího kastrované ženské maskoty, v níž se divákům sděluje, že

Libor (Ne, 20. 4. 2008 - 15:04)

I když je pravdou, že lze dnes v

Reklama

Přidat komentář