Reklama

Koloidní stříbro

Hanča (Út, 8. 4. 2008 - 16:04)

Lidská hloupost nezná hranic. A co takhle koloidní olovo, nebo koloidní rtuť???

Dejv (Po, 7. 4. 2008 - 21:04)

Potrefená husa teda zacraftala až nečekaně. Škoda, že to, co jsem u ní komentoval, ani nečetla, jinak by reagovala jinak.

Craft (Po, 7. 4. 2008 - 20:04)

Milej Dejve, už jsi se vybušil do klávesnice? :-)
Podívej se ještě jednou na mé info a hned v úvodu je uveden nick Vinc, petrlk, ale Dejv tam nikde není, takže pro koho je asi moje info adresováno, přemýšlej :-) Ty si tady s ostatníma křiklounama probírej otázky typu, co je koloidní stříbro, kde se dá koupit a jak jej používat, stále dokola jako ve školce. Ti bystřejší si zalistují v archívu nebo použijí vyhledávače jako třeba google a najdou si odpovědi na stále opakující se otázky, aniž by je to nějakým způsobem uráželo nebo činilo jim to přítěž. Než jsem se vůbec před více jak půl rokem dozvěděl, co to vůbec KS je, pročetl jsem veškeré dostupné informace na netu i všechny příspěvky na doktorce a že jich tady je, pravda, mnohdy o ničem.
Vzhledem k mím špatným zkušenostem z dřívějška, rozhodně ale nemíním schéma jen tak plácnout na web.
Nakonec už se jich několik slušných, které předčí i ty některé komerčně prodáváné, na netu povaluje, stačí hledat. Český člověk je jak známo velmi podnikavý a rád se obohacuje na úkor druhých s co nejmenším přičiněním. Zatím co ty jsi si spokojeně v noci prděl do peřin, já se tím vším prokousával a zkoušel a probíral praktické zkušenosti s ostatníma. Navíc prvotní investice do pořízení potřebného vybavení taky nebyly zanedbatelné a mohl jsem si za to koupit spoustu jiných blbostí a hlavně věnovat svůj čas jiným věcem, třeba si zajít na pivo nebo se vyvalit na gauči a čumět na TV nebo prudit tady na doktorce :-) a nebo vypláznout 5 táců a koupit si nějaký šunt generátorek nebo spíše už zdrav nebezpečnou hračku v podobě produkce nekvalitního KS. Já volil tu náročnější variantu a vyplatila se mi, to je celé. Holt ona závist není moc dobrá vlastnost.

Pro ostatní:
nečekejte, že se v brzké době obnoví prodej KS v ČR a radši se začněte vážně zajímat o způsoby jeho výroby v domácích podmínkách, než tady stále tlachat o ničem, vyplatí se vám to, jak po finanční stránce, tak především se vyhnete možným zdravotním komplikacím a na mnohé léky už si ani nevzpomenete :-)

Craft

Marek (Po, 7. 4. 2008 - 20:04)

Pomerne kvalitné generátory sa dajú kúpiť aj za poodstatne menej ako 5 tisíc kč. Na http://cxc.sk/sauning/zdravie.htm už od 2.900Sk. Neplývajú "automatikou" a "svetielkovaním" zato sú spo?ahlivé a koloidné striebro má slušnú kvalitu.

Vinc (Po, 7. 4. 2008 - 18:04)

Lenka:
Myslím, že toto nejsou stránky informační služebny. Od září 2003 sem zájemci o toto téma ukládají své zkušenosti, které v průběhu doby získali. Pokud má někdo skutečný zájem o toto téma, nic mu nebrání jít na začátek (17.9.2003) a prolistovat toto vlákno. Dozví se hodně:-). Pokud nemá čas, stačí jít na google a napsat koloidní stříbro. Tam se základní informace dozví. Jestliže je někdo technicky nadaný a schopný elektronik, může se dopracovat i k řešení vlastního generátoru.
Dejv:
Toto forum je takové, jaké jej účastníci vytvořili. Nikdo není vázán omezením, na jaké úrovni informací se má vyjadřovat. Pokud někomu vadí styl tohoto vlákna, může vytvořit vlákno nové:-), třeba s názvem "povídání si o koloidním stříbru":-)
Je zbytečné a nevhodné napadat Crafta. Myslím, že i kdyby své řešení na vlákno dal, velké většině by to stejně nic nepřineslo. Lze ostatně koupit hotové generátory.:-) Jejich výběr a hodnocení už na vláknu proběhlo. Jejich cena se pohybuje kolem 5ti tisíc korun, nekdy i méně a je možné si je objednat na netu:-)Tímto příspěvkem jsem nemínil nikoho odradit, či nahněvat. Ale je to prostě tak. Krásné dny:-)

Lenka (Po, 7. 4. 2008 - 13:04)

Zdravím,
nevím proč se tu tak nesmyslně bavíte, proč tak odborně. Já jsem chtěla at mi někdo napíše o svých zkušenostech s užíváním koloidního stříbra. Zatím beru stříbro homeopaticky od lékaře. Zdá se, že to působí, především pozitivně na psychiku. Taky se u ptala jedna paní, co znamená slovo "koloidní". Proč jste jí nevysvětlili, že v koloidní substanci se lépe vstřebávají látky, nejen stříbro, do krve, a lépe je tělo využije?
Myslím že se ta diskuze zvrhla v něco jiného než je téma původně KOLOIDNÍ STŘÍBRO

Dejv (Po, 7. 4. 2008 - 12:04)

Pokud Craft, jak píše, vytvořil generátor "nejen pro sebe, ale i své blízké a přátele" a nehodlá se (lhostejno zda více nebo méně komerčně) o něj podělit, pak je od něj pěkné, že se s ním prsí na veřejném fóru a nepochlubí se jen před blízkými a přáteli. Možná ti, co sem chodí, by raději vyndali nějaký peníz z portmonky, než ho obdivovali, jak je dobrej, což jim ovšem zdravotně asi nepomůže. V každém případě se jedná o autorovo duševní vlastnictví, do kterého nemožno hovořit - vadí mi jen to zmíněné HEČ, NEDÁM. Ano, generátor je možno si (pravděpodobně tedy horší než tento) zakoupit už nyní jinde - pak ale nevím, proč se tady s tím svým privilegovaným Craft chvástá. Crafte, mám smůlu - s těmito názory se nestanu ani vaším známým, natož přítelem. Ale prostě to na mě působí na tomto fóru nepatřičně - jako vychloubání, ne jako pomocná ruka či dokonce obecněji pojaté přátelské gesto (připomínám - nemluvím o darech). Jinak ano - generátor vypadá parametricky velmi dobře a klobouk dolů za strávený čas a precizní vývoj :-)

Vinc (Po, 7. 4. 2008 - 10:04)

Craft:
Zapoměl jsem heslo na Tvých stránkách. Tak se asi budu hlásit číslem Vinc I.

Vinc (Po, 7. 4. 2008 - 10:04)

Craft:
Tak to je ovšem jiná kategorie, než SG6:-). Myslím, že i když seš v zásadě proti obchodnímu využití, měl bys toto "dítě Tvého snažení" nějakým způsobem, třeba ... teď nevím jak, dát do služeb dobra. Problém je, že to může kdokoli ukrást a dát si to patentovat, jak je v těchto končinách zvykem:-). Bylo by ale škoda si to vzít sebou do nenávratna:-(

Craft (Ne, 6. 4. 2008 - 14:04)

Na takové chytrolíny, kteří o takových věcech nemají ani tucha narážím často a už dávno mě přeslo, cokoliv jim vyvracet. Paradoxně mě tento typ lidí nutí to dotáhnout k dokonalosti :-) Generátor jsem vytvořil nejen pro sebe, ale i své blízké a přátele, protože jim chci pomoci se zbavit neduhů, kterých je nedokáže zbavit klasická medicína a dopřát jim tak spokojený život ve zdraví a s úsměvem na tváří, viď Zdendo :-) Správná životospráva je samozřejmě základ, ale zkus to říci nemocnému a utrpením znechucenému člověku.

Elíz (Ne, 6. 4. 2008 - 12:04)

Nebud ironicky Zdenek, nevieš asi o čo tady ide.Pararelne sledujem stranky na Doktorke a Upramene. Vyvoj pristroja na KS v domacich podmienkach na ukor volneho casu zposobom pokus - omyl trva dlhsie, nez sa vymaka k dokonalosti.Navyse sa ukazuje, ze bude lepsi ako vyrobky znamych firiem.Jen tak dalej Craft, nenechaj sa znechutit.

Craft (Pá, 4. 4. 2008 - 23:04)

Vinc, petrlk:
Ono vědátorství, jak to tady někteří s ironií označili, přineslo své ovoce a tady je výsledek mého více jak měsíčního laborování a testování s generátorem KS vlastní konstrukce a výroby.

Podrobnosti jsem hodil k sobě.
http://zdravi.craftcom.net/forum/index.php?action=vthread&forum=11&topic=24

Eva (St, 2. 4. 2008 - 22:04)

Zdravim,
tiez som zhanala koloidne striebro ,lebo som citala o jeho ucinkoch a tak som surfovala a narazila na stranku kde ho ponukaju za dobru cenu.tak skuste

www.koloidne-striebro.wz.cz

Zdeněk (Pá, 28. 3. 2008 - 22:03)

Pro Milušku-najdi si v Googlu článek "TYNVLUD-Podpůrné metody-6-koloidní stříbro-podpůrné metody" a tam najdeš veškeré vysvětlení ke koloidnímu stříbru.Mimochodem ten koloidní roztok znamená,že mikroskopické částečky stříbra jsou rozptýleny v destilované vodě a protože mají stejný el.náboj,tak se vzájemě odpuzují a neusadí se na dně.Přeji hodně úspěchů a to všem.

Stázička (Pá, 28. 3. 2008 - 09:03)

Potřebuji k platbě na německý eshop kartu?

Monika (Čt, 27. 3. 2008 - 22:03)

Přes EBAY-německo

Honza (Čt, 27. 3. 2008 - 15:03)

to znamena,ze je stribro rozptyleno ve forme castic ve druhe latce ktera je v nadbytku.

Ján (Čt, 27. 3. 2008 - 10:03)

Koloidný roztok znamená roztok kovu v tekutine, napríklad vo vode.

Miluška (Čt, 27. 3. 2008 - 08:03)

Prič se tomu stříbru říká KOLOIDNÍ??? Co to slovo znamená???

Zdenek (Ne, 6. 4. 2008 - 00:04)

Nechci znehodnocovat tyto stranky,ktere by mely dat uzivatelum spise rady jak byt obezretni vuci nebezpeci v zivotosprave,ale mohu Ti sdelit,ze to Tvoje laborovani trvalo jaksi dlouho,tak si doma prosim Te neudelej nejaky utrejch,jiste by te bylo skoda a meli bychom o jednoho vedce mene.

Reklama

Přidat komentář