Reklama

Co Vy na baculky?:))

---- (Út, 15. 6. 2010 - 23:06)

Většina tlustých až...a jak vysvětlíš, že některé jiné národy mají prvenství třeba v rakovině prsu ap. Někdo musí být vždy první, záleží, o kolik je za ním ten druhý.

Mia (Út, 15. 6. 2010 - 22:06)

Většina tlustých až obézních žen jsou takové díky své lenosti, špatných stravovacím návykům, slabé vůli a jinými hodnotami (není pro ně důležité být štíhlejší a zdravější, kdyby ano, tak budou se sebou něco smysluplného dělat). Malé procento takových žen mohou mít nějakou poruchu (štítná žláza apod.), ale i to jde vůlí a disciplínou nějakým způsobem zmírnit, myslím to svoji tělnatost, ne samotnou poruchu. Stravováním jde neskutečně ovlivnit zdravotní stav, ať negativně, či pozitivně. Všechny nemůžeme být stejné, ale Češky a Češi - mít tak větší odpovědnost za své zdraví, tak nebude rakovina tlustého střeva (odpadní uzeniny apod.) nejvyšší na osobu právě v ČR. No a tak dále.

Julie (Út, 15. 6. 2010 - 20:06)

Zdravim všechny, chtěla by jsem Vás poprosit o Váš hlas v jedné soutěži http://www.stream.cz/video/477118-divka-c-9-julie-rehakova-17-let-praha ,děkuju moc

aag (Út, 15. 6. 2010 - 20:06)

nadváha mužů je něco jiného, tolerovatelného,i kdyz je pravda,ze tělnati muži maji taky problém pri sportu a funí jako staré lokomotivy a dříve nemohou.

aag (Út, 15. 6. 2010 - 20:06)

Sportovče,to se to odsuzuje...nenazývej prosím vyjezení cukrárny jako od nájezdu kobylek nebo mongolů hormonalní změnou.

aag (Út, 15. 6. 2010 - 20:06)

Je veliký rozdíl mezi...to uz jsme tu psali bezpočtukrát,ze baculka je max s 10kg navíc a to jen na patřičných místech. hrošíce s 20+ kg navíc se nemají právo takto nazývat.

Rob (Út, 15. 6. 2010 - 19:06)

Je veliký rozdíl mezi...Ono nejde o to mít rád tlusté ženské (eufemismus zní baculka), každý si hledá partnera, který se mu líbí. Pro někoho je absolutně nemyslitelné mít sex s tlustou ženskou, někdo má takovou zálibu. Já jsem si také manželku nebral v té váze kterou má dnes. Jenže pak se staly určité nepříjemné věci a již to jelo jak po másle. Proto se snažím i v této diskuzi upozornit na to, že ani tlustá ženská jako prase nemusí sežrat na co přijde.
A pokud je ženská upravená a oblečená s rozumem, tak ani tlustá nemusí nikoho na ulici pohoršovat.
P.S. Nevíte o nějaké pláži ve světě, kam chodí jenom tlustí?

Jarda (Út, 15. 6. 2010 - 17:06)

Je veliký rozdíl mezi baculkou a mezi ženou která je tlustá jak prase a nesnaží se s tim nic dělat ačkoli nejde u ní o žádnou hormonální poruchu a nebo poruchu štítné žlázy.To jsou takové ty ženy co sežerou na co přijdou a vylemtají litry sladkých limonád a čumí na televizi.Mám doma baculku která je baculka od mala bo to mají v rodině a jsem spokojený.Chodí sportovat at už sama nebo jdeme společně a vkusně se obléká,to je taky dost důležité aby silnější či tlustá žena věděla co si má obléct.Baculky mám rád ale ne tlusté ženské co s tim nechtějí nic dělat a jen se vymlouvají na kdeco.

Blanka 2 (Út, 15. 6. 2010 - 17:06)

Sportovče,to se to odsuzuje viď?Hormonální změny dokáží udělat s organismen ženy pěknou paseku.A nejen ty.Ono takové věčné upozorňování na každý faldík v době,kdy je žena po porodu,nebo kojí,odmítání a podceňování od chlapa,jako jsi ty,nadělá paseku i psychice .Možná by se spadla,možná by jí nějaké kilečko zůstalo,jako daň za zdravé děti,pokud bys jí byl oporou.Jenže pro tebe je hrozně výhodné mít doma služku a předvádět se před milenkami,už to,že máš dvě,dokazuje tvou bezmeznou bezohlednost vůči ženským.
Nechtěla bych tě,jak je mi 50 a mám svých 98 kilo,fuj.Já preferuji charakter a chemii.Váha nemusí být úplně ideální.

Rob (Út, 15. 6. 2010 - 16:06)

Já mám baculku doma a je to...Sportovče, když jsi to tak krásně popsal, tak kde se stala chyba? Udělal jsi jí 3 děti, ale jsi velkrorysý, nebudeš jí opouštět.
Ano, já také tvrdím, že mít doma baculku je neštěstí. Ale z úplně jiného důvodu. A to z důvodu netolerance okolí, které si rádo kopne do někoho kdo je jiný. Ostatně to zde na diskuzi úspěšně řada lidí předvádí.

Sportovec (Út, 15. 6. 2010 - 16:06)

aag,pokud by ses dal...Já mám baculku doma a je to neštěstí, mám s ní 3 děti. Jako baculku jsem si jí nebral, ale dokázala přibrat několik desítek kilo. Ani nevím kolik, protože na váhu vůbec nechodí. A to mám takovou pěknou, co měří i obsah tuku v těle. Pohlavní styk s ní už několik let nemám. Tlustokožky mi byly vždy odporné, místo manželky mám vlastně kamarádku a spolubydlící v jedné osobě. Opouštět jí nebudu, ale mám 2 milenky. Samozřejmě štíhlé. To je jiný kafčo když rozjedeme sexík

Blanka (Út, 15. 6. 2010 - 15:06)

Blani, ty jsi nejen moje jmenovkyně..... ty jsi moje druhé já...díky bohu za holčiny jako jsi ty...svět se zdá hned mnohem hezčí ano hezčí pánové, takovou ženskou dostat tak to si můžete hvízdat, pořádně se nadlábnout a nemít v obýváku modelku, ale pohodu.....

Blanka 2 (Út, 15. 6. 2010 - 15:06)

aag,pokud by ses dal dohromady s ženskou typu 90-60-90,no to by byla zábava :=)))Řeči jen o jídle,hlavně co nesmím,zdravá strava,prostě jeden velkej stres.Fuj,pryč od těchto lidí,převalujících list salátu a řešících,zda sníst,či nesníst.
Ty se agg,konečně najez,trochu si povol,ať z tebe neprýští tolik potlačené nenávisti ke svému tělu,které je nastavené na trochu "větší gramáž" :=))Mám kamaráda,je chlap jak hora,sice vysoký,ale taky dost silný.Je to tak milej a příjemnej chlap,že se do něho zblázní každá ženská.Navíc je to děsnej gentleman,prostě to s babama umí.
Váha a vzhled je úplně podřadný.Co s potomým metrosexuálem,zaměřeným na sebe.Ani ve zlým snu.A s ženskýma je to stejné.Jít do společnosti s namyšlenou tyčkou,nebo srdečnou,chytrou boubelkou,která si druhé získá něčím úplně jiným,než upozorňováním na svůj vzhled.Pravda,chce to hezký ohoz a ne rifle bokovky s tričkem pod prsa,nebo minisukni ke krátkým nohám.

Rob (Út, 15. 6. 2010 - 15:06)

několik negativních...Neobhajuji zde apriori všechny tlusté lidi, ale věřte tomu, že Vaše zlehčování není na místě. Existuje něco jako genetika, rozhozený metabolismus a také třeba psychika.

Blanka (Út, 15. 6. 2010 - 15:06)

raději bych se preorientoval...tak fajn dej se na chlapky, hlídej si svěrače a dej nám pokoj.......

aag (Út, 15. 6. 2010 - 15:06)

Tak koukám, že za tu dobu,...raději bych se preorientoval na muže,než na velryby a břichatice! hrůzná to představa zapadnout do partnerky jako do podhustěneho mastného dětského skakaciho hradu :(

Blanka (Út, 15. 6. 2010 - 13:06)

No jo aag,to všechno může...no já znám pohyby, které vyvolavájí daleko větší požitek, než vepřová, ale ty jsou ti asi cizí....jo, jo to jsou ty milenky 90-60-90, na večírek supr...no a postel to si každý udělá obrázek, z toho jak jsou ty jejich polovičky frustrované...jinak by tady takto neplácaly

Blanka (Út, 15. 6. 2010 - 13:06)

Tak koukám, že za tu dobu, kdy jsem se dovolenkovala, se tady nic nezměnilo...
aag je pořád šovinistické prase, idiot, který má velký problém sám ze sebou, jo a taky s věnečkama, šlehačkama a tak podobně.....Všimněte v každém příspěvku zmiňuje tyto pochutiny....
aag - dal by si si a asi nejenom ten dortíček co???jinak by jsi zase nenavázel na diskuzi. Pokud Ti žádná vyzáblina nedá, coš asi bude ten hlavní problém co se takhle přeoriontovat na baculi, ta tě z toho dostane a možná, když se hned neuděláš dostaneš i ten žloutkový věneček, který né a né z tvého podvědomí....

Princ Nebojsa (Út, 15. 6. 2010 - 08:06)

No jo aag,to všechno může být pravda to co tady říkáš.
Ale jak říká Veruna, žádný pohyb nepřines tolik slasti, jako pořádně prorostlá vepřová s 12.

aag (Út, 15. 6. 2010 - 07:06)

Pokud si myslíte, že máte...několik negativních vlivů?jako lenost,odpor k pohybu,žravost,sebeobelhavaní,atd.?

Reklama

Přidat komentář