Reklama

sr a cr

IVAN (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

aaa mám stejný problém u nás bydlí taky slováci,úklid sněhu žádný,vlčák věčně lítá po ulici,hádají se, a i když to maskují tak jejich dvě holky šlapou(když mě tvrdí že kdesi uklízí a odchází po 17.00 přichází dopoledne a za rohem ji vyklopí z vozu tmavočech) jinak jsou milé ale nikdo zde s nimi nepromluví, protože jejich IQ je na úrovni prvoka.Fotřík to je absolutní debil, jen mamka z tou se dá komunikovat,je však poslušná jak v pravěku,chodí za ním uctivé vzdálenosti a když ji nadává tak se hezky směje.

aaa (St, 4. 1. 2006 - 14:01)

Mně se zase líbí Slovenky.Ale žena mi je nechce povolit.:-)

Pavla (St, 4. 1. 2006 - 11:01)

Já mám Slováky ráda.:-)

V. (St, 4. 1. 2006 - 11:01)

Jasně, to je přece v jednotlivých lidech!

Emílie (St, 4. 1. 2006 - 10:01)

Musím odpovědět :) Osobně celkově proti slovákům nic nemám, jen na ty, co se nastěhovali k nám vedle - tak na jsem vyloženě alergická. V klidu si házeli odpadky před náš dům, tak jsme je na to upozornili, ale nic se nedělo, tak jsme se prostě sebrali, v rukavicích jim to naházeli před jejich dům a starejte se. Nutno ještě podotknout, že tam bydlí v pronájmu. Nějakou dobu si ty odpadky skladovali před domem, ale pak zřejmě zakročil majitel. Střílet petardy ve všední den o půl druhé je pro ně zcela normální, stejně jako odhazovat sníh na náš -už odházený chodník. Pevně se snažím věřit, že je to jen v lidech, a ne v tom, že jsou slováci :)

lenka (St, 4. 1. 2006 - 10:01)

ludia, ukludnite sa. Som Slovenka a zijem v Prahe. Odmietam hadzanie ludi do jedneho kosa. A mozem vam povedat ze vo vseobecnosti slovaci ako jednotlivi, skutocni ludia nemaju nic proti cechom. Neviem, kde sa tieto nazory beru. Nasa republika sa narodila v bolestiach a zaciatky boli tazke, ale ide to dobrym smerom. Myslim si, ze ludia nelutuju ani politicke rozdelenie, ale rozdelenie nas ako jedneho naroda, vytvorenie hranice v nasich mysliach. A to sa v tejto debate ukazuje priam prikladne.Musim este poznamenat, ze pritom som nikdy s Cechmi problem nemala, nemam nic proti nim a ani oni proti mne.

Reklama

Přidat komentář