Reklama

Chronický únavový syndrom 2

Vladimír Prokeš (St, 27. 6. 2018 - 06:06)

Skutečnou příčinou chronické únavy je nedostatek určitých minerálů a vitamínů v těle, často vyčerpaných stresem, bez nichž klesá hladina krevního cukru. Pak se v těle nevytváří dostatek Adenosin-trifosfátu (ATP), což je základní složka pro tvorbu energie v buňkách. Používám přístroj, který změří jakých, pro zdraví důležitých minerálů a vitamínů, máte v těle nedostatek a poradím, jak si je výživou doplnit tak, aby únava během jednoho měsíce odezněla. Kdo by měl zájem, může mne kontaktovat na čísle 608 155 338.

Pro A (St, 8. 3. 2017 - 19:03)

Jsi fakt magor!

A. (St, 8. 3. 2017 - 18:03)

Ještě bych dodal, že jsem si tím vším prošel před 30 lety, ve svých 37 letech.Doktor mi řekl, že mám krev jak 70letý člověk.Vyčistit tělo od všeho , co mu brání ve fungování a bude vám výborně i v důchodu, jako mně.

A. (St, 8. 3. 2017 - 18:03)

pokud máte hustou krev z nevhodné stravy, dochází k nedostatečnému okysličování a vnímáte to jako únavu.Dále to může být ovlivněno zářením z počítačů, mobilů,wifin zase dochází k nedostatečnému okysličování, protože záření má negativní vliv na červené krvinky, nejsou rozptýlené ale shlukují se.Dále to může ovlivnit geopatogenní zóny zvláště v místě, kde člověk spí.

Nebojte se psyc (Ne, 5. 3. 2017 - 16:03)

Chronická únava může být skrytá deprese - vitamíny někdy nezaberou a je potřeba zasáhnout razantně, aby člověk neudělal nějakou blbost....Psychiatrie he na dobré úrovni.

petr (Ne, 5. 3. 2017 - 16:03)

Jo, a ještě jsem chtěl...martine je na Vás nějaké spojení? Mail, který uvádíte mi nefunguje... Děkuji...Prosím ozvěte se případně na [email protected]

aleš (Út, 23. 1. 2018 - 04:01)

Kdepak, Aleš se nepředávkoval, Aleš žije.

--Aleš--

No. (So, 28. 1. 2017 - 13:01)

To je "pěkná výmluva", psychiatrická nemoc! Steve, přestaň se litovat! Zamysli se sám nad sebou! Zkus třeba psychoterapie,jít někam ven do přírody!

Věrka (So, 28. 1. 2017 - 12:01)

Steve, radím neponocovat! Brouzdat po internetu ještě v 1.10 po půlnoci, to je velká chyba! Je vidět, že vůbec asi nespíš, nebo hodně málo! Určitě ti bude chybět melatonin, což je hormon spánku!
Vitamíny jsou velmi moc důležité, všechny, jak A,E, B, C, D, K, vápník , hořčík atd.. Asi ti ani ty AD nezabírají, když jsi každý den tak dlouho po půlnoci vzhůru, co? Spát se má chodit před půlnocí, optimálně mezi 22 a 23 hodinou a spát optimálně 7-8 hodin.
Když se budeš snažit, svůj nezdravý životní styl změnit, pak nebudeš ani potřebovat žádného psychiatra! Chce to i změnit stravu! Věř mi!

Vladimír (So, 28. 1. 2017 - 09:01)

Začnu citátem Alberta von Scent-Gyorgi, amerického biochemika maďarského původu.

"Vitamín je látka, která způsobuje nemoc, pokud ho nemáte."

K tomu doplňuji, že naše dobrá nebo špatná výživa ovlivňuje nejen naše tělo, ale stejně zásadně ovlivňuje i náš mozek. Je prokázáno, že dlouhodobě nevhodná výživa může vyvolat nejen únavu (nízký krevní cukr), ale i depresi a dokonce schizofrenii.

Každý si pochopitelně může vybrat, jestli s touto principiálně výživovou chybou bude chodit k psychiatrovi, který z něj udělá pouze doživotního závisláka na antidepresivech, aniž by řešil skutečnou příčinu únavy, takže únavou bude stejně trpět dál.

A nebo si může nechat jednorázově poradit, jak si individuálně upravit výživu a své únavy se během několika měsíců trvale zbavit. Více na 608 155 338.

Hanka (So, 28. 1. 2017 - 05:01)

Vole ... ale tohleto je...Neni klasicka unava, ale ani klasicka psychiatricka nemoc. A vitaminy hrani pozitivni ulohu i u psychiatrickych diagnoz. Napriklad omega 3 mastne kyseliny maji vedecky prokazany ucinek na depresi, regeneraci nervoveho systemu...

Steve (So, 28. 1. 2017 - 01:01)

Vole ... ale tohleto je psychiatrická nemoc, né jenom klasická únava :-D Už to chápeš nebo pořád nic?!

Běž už s těma vitamínama víš kam ...

Vladimír (Pá, 27. 1. 2017 - 11:01)

Nejdůležitějším základem, ze kterého naše zdraví nebo nemoci vychází, je výživa. Skutečnou příčinou chronické únavy je nedostatek určitých minerálů a vitamínů v těle, často vyčerpaných stresem, bez nichž mnoho enzymů v těle nefunguje správně a klesá hladina krevního cukru. Pak se v těle nevytváří dostatek Adenosin-trifosfátu (ATP), což je základní složka pro tvorbu energie v buňkách. Používám přístroj, který změří jakých, pro zdraví důležitých minerálů a vitamínů, máte v těle nedostatek a poradím, jak si je výživou doplnit tak, aby únava během jednoho měsíce odezněla. Kdo by měl zájem, může mne kontaktovat na čísle 608 155 338.

Korn (Čt, 28. 4. 2016 - 20:04)

Já bych s tím pánem zase tak nelicitoval, je rok 2016 a někdo první to už udělat musí. Ona to nemusí být nějaká doktorka, stačí nějaká paní od krav, co se doktorkou skrze sektu homeopatie dostala a někoho jednoduše poškodila :D :D :D

Mája (St, 6. 4. 2016 - 08:04)

Ahoj, už od malička mám problémy se spaním a co se týče zpomalených reakci, unavového syndromu, malátnosti to je na denním pořádku.Když jsem někde pracovala a musela ráno včas vstávat, bylo to vstávání peklo, ale večer to pak bylo o trochu lepší. Rychleji jsem usla. Teď žiju v německu, chodím na kurz němčiny, musím se učit a ještě ráno vstávat do práce o práci v domácnosti nemluvě. Je toho na mě moc a bude hůře. To už jsem ale trochu odbočila. Jde mi o to, že nejsem fit a už jsem taky od lidí slyšela mnohokrát že jsem spící princezna, že jím přijdu malátná a pod. Měla bych možná víc jíst a dodržovat pitný režim. Ještě před měsícem jsem se cítila skvěle, život mě bavil, ale dostala jsem se do deprese kvůli člověka, který využil mojí neprůbojnosti, zpomalenosti, psychické vyčerpanosti a zmatenosti a samozřejmě kvůli sobě. Snažím se to hodit za hlavu, ale musím na to pořád myslet. Chci být zdravá. Zdraví taky nemá každý a bojím se že onemocním. Jsem přecitlivělá.

ZZ (Po, 28. 3. 2016 - 12:03)

Dle mých zkušeností je nejčastější příčinou chronického únavového syndromu EB virus a paraziti, kteří způsobují nízkou účinnost imunitního systému. Tyto problémy se nejlépe řeší plasmovým generátorem (jiného typu než rpz14) Plasma disky jsou také neůčinné.

Ahojte, takze som nasiel anglicku analyzu mozkove mlhy. V nej je tiez uvedene, co vsetko mlhu sposobuje a navody ako sa jej zbavit. Tato analyza ma cez 30 stran. Preto potrebujeme dobrovolnikov, ktory by nam s prekladom pomohli. Ak mate zaujem napiste mi prosim Vas email na email- [email protected] a ja Vam poslem stat k prekladu.

Martina (Pá, 4. 3. 2016 - 22:03)

Teď čtu knihu od Ratkina...Milane, do konce roku 1997 tato nemoc měla číslo diagnózy,
rok jsem díky ní měla plný inv. důchod. OD R. 1998 JE TATO DG. V ČR ZRUŠENA.

K. (Ne, 1. 12. 2013 - 22:12)

Souhlasit lze s ze chronicky - unavovy syndrom neni dusevni onemocneni jako napr. shizoafektivni psyhoza.

pro daveho (Ne, 17. 11. 2013 - 13:11)

Ahoj, asi tak 8 let jsem...Blbost,organické postižení nelze vyléčit babskými radami.

Reklama

Přidat komentář