Reklama

Cukr je rostlinného původu, proč je špatný? - komentáře

Toto (Ne, 11. 5. 2008 - 23:05)

Uvědomte si ale,prosím,že to varování platí jen a pouze na nadužívání cukru! Kdo sladí rozumně,tomu nic nehrozí.Nenechte se vyděsit!Ti "odborníci" si prostě potřebují vydělat,tak straší a slabé povahy tomu podléhají.

Jaruš (St, 23. 4. 2008 - 20:04)

inulin = rostlinný inzulin

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 16:03)

Pane Šácho Vy jste takový odborník, že na svých stránkách o celostní medicině nerozeznáváte inulin a insulin. Nejde o prepis, mate to tam 3 krat. Tak se asi jdete vycpat, celostni odborniku....

Reklama

Přidat komentář