Reklama

Flora pro activ

chytrolín (So, 5. 8. 2017 - 15:08)

ždy se najdou rypalové ale tohle klnicky testováno a vymykáse tto levným margarínům kvalita bud to berete nebo nechte tak a mažte s Ramou

Marcela (Pá, 25. 12. 2015 - 16:12)

Tuto floru pro activ jsem si koupila poprvé a naposled.Obsahuje také palmový olej, což je pěkný sajrajt.
Cena produktu je vysoká a kvalita asi nic moc.

Leona (Pá, 17. 1. 2014 - 20:01)

Zdravím ja jsem dneska byla v Albertu byl tam starý pan který si tuto flóru koupil za 112, 90 Kč. Kdyz chtel starý pan platit tak sem se ozvala a milý prodavač mi řekl ze je to takova cena...
Ach jo... ty ceny

Jarka (St, 24. 11. 2010 - 19:11)

Zdravá výživa a péče o...Milá spotřebitelko, tak to já jsem se vracela z práce naprosto unavená a vzala jsem kelímek z regálu, kde byla cedulka akce za 25,- a díky své roztržitosti jsem až doma zjistila, že jsem za ten malý kelímek zaplatila 69,- též jsem hned běžela na net zjistit jestli to není chyba a hle, nic se vracet nebude, je to v pořádku. Navíc vidím, že je nás takových víc co se diví a hledají. V mém košíku byl mimo jiné lovecký salám a kdybych tušila co si v nepozornosti dávám do košíku, tak jsem tu pidi krabičku raději vyměnila za druhý lovečák. Zdraví zdar :-)

Amanda (St, 26. 8. 2009 - 14:08)

já mám také zkušenosti s hubnutím, zkusila jsem poradce na výživu a za necelých 3000Kč za měsíc za doplňky jsem shodila neuvěřitelných 25kg během jednoho roku. Cítím se báječně a nebýt poradce, tak jsem to už dávno vzdala. Za ty peníze jsem si kupovala výrobky, které mi opravdu velice pomohly a jsem teď neskutečně šťastná. Doporučuji poradce pro zdravý životní styl na tel. 725 123 437. Když tam zavoláte, tak vás pozve na první schůzku a pak další a další a průběžně vás bude kontrolovat a to vás dožene k tomu, aby jste to dodrželi. Vydržte a ty peníze na to obětujte - stojí to za to.'

Kaja (Út, 12. 5. 2009 - 11:05)

To Jitka: Nepříznivým důsledkem zvýšeného příjmu fytosterolů a fytostanolů (viz Flora Pro.activ) je až o 20 % zhoršené vstřebávání beta-karotenů v tenkém střevě. Proto se nemá překračovat doporučený denní příjem fytosterolů 1600 mg.'

Jitka (Po, 20. 4. 2009 - 07:04)

Doporučená denní dávka je 30 g, je škodlivé tuto denní dávku překračovat? Co se stane, když budu FloruProActive používat všude tam, kde používám máslo nebo rostlinný tuk a několikanásobně překročím doporučenou denní dávku?'

kabat (St, 26. 10. 2011 - 13:10)

LIDI VITE KOLIK BY STAL 1L OLEJE JEN ZE SLUNEČNICOVYCH SEMINEK? JA SI MYSLIM ŽE BUDE O HODNĚ DRAŽŠI NEŽ TEN OLIVOVY CO VY NA TO OBČANE?

Anča (Ne, 7. 9. 2003 - 15:09)

Krome toho je znamo ze kdyz jite treba mrkev a nedate si k ni tuk, tak se vitaminy vubec nevstrebaji! Takze asi spolehate na nekolik slunecnicovych zrnicek v chlebu, ze zaberou? Nektere vitaminy nejsou rozpustne ve vode ale vyhradne v tucich. A pokud ty tuky proste nesnite, tak nemusite jist ani tu zeleninu protoze akorat vyhazujete spoustu penez.

Anča (Ne, 7. 9. 2003 - 15:09)

me na Floru ProActive upozornila lekarka (internistka), ktera me jiz 5 let snizuje cholesterol, je mi 30 let a rozhodne nejsem obezni, neuzivam hormonalni antikoncepci, nejim tluste maso, pouze ryby a drubez, k obedu pochopitelne zelenina, tmave pecivo. Takze misto toho abych jedla predepsany lek Lipanor (baleni stoji asi 500Kc ale plati jej pojistovna, ale treba jednou prestane, kdo vi) tak jim za 70 Kc FloruProActive. Jak to mam si jinak delat? Cekat ze v 50letech umru na infarkt???? Navic existuji tzv. chytre potraviny, podobne jako tricka ktera po zapoceni smrdi mene nez tricka obycejna. Zijeme v 21.stoleti a mozna ne vsechny vyrobky jsou smejdy.

iva (Po, 11. 8. 2003 - 10:08)

ale ja jedla chleba take suchy jen se zeleninou ci sunkou pripadne cihlovym syrem a ted mi bylo receno, ze kdyz chleba neni namazany, uklada se vsechno do tuku a nevstrebava se, je to mozne? A ze to musi byt maslo, nikoliv Perla ci Rama?

Pavel (Ne, 10. 8. 2003 - 22:08)

Někde jsem slyšel, že volba mezi máslem a margarínem je volba mezi rychlou a bezbolestnou smrtí a pomalou bolestivou smrtí. První je infarkt, na kterém se spolupodílí také konzumace tuků z másla a druhý je rakovina způsobená konzumací margarínů, které mají v podstatě stejné složení a výrobní postup, jako krém na boty! :-(Jedinou výjimkou v ČR je Flora pro activ a slunečnicový margarín Provamel (ten je navíc BIO). Stojí zhruba stejně, ale toho Provamelu je 2x víc, 500 (teď nevím, jestli gamů nebo ml :)Je nás doma 7, tak to řešíme tak, že občas kupujeme Provamel (po výplatě:) a občas si na chleba roztíráme panenský olej (posypaný Francouzským droždím je delikatesa!:). A někdy si dáme chleba bez tuku, jen se zeleninou a vychutnáváme chuť chleba, nepřebitou tukem. :-)'

Návštěvník (St, 22. 5. 2002 - 23:05)

Pokud budete přijímat tuky z roslinných za studena lisovaných olejů, ořechů, semen, popř. z ryb, tak vám určitě nedostatek nebude hrozit.'

Návštěvník (St, 22. 5. 2002 - 12:05)

Víte o tom, že když sníte každý den jablko, snižujete hladinu cholesterolu mnohem přirozenějším způsobem? A možná i víc než margarínem. Zkuste to.'

Návštěvník (St, 22. 5. 2002 - 09:05)

Ahoj, taky si myslím, že není problém si zvyknout nemazat chleba ničím (já sama jsem si to kdysi v dětství zprotivila a teď cítím i sebemenší množství tuku na chlebu, zablokuju se a nemůžu to do sebe dostat). Ale přítel a rodiče si myslí, že jsem blázen, že si nic na chleba nenamažu. A na vaření používám slunečnicový olej (za studena lisovaný) a na saláty olej olivový.Dotaz pro paní doktorku: Nebude takový menší příjem tuků vadit v těhotenství? Děkuji za odpověď.'

Návštěvník (Út, 21. 5. 2002 - 07:05)

Ahoj,GM složky potravin by se u nas neměly vyskytovat, aniž by byly označeny. Máme na to zákon. Každou GM potravinu nebo její složku nebo dokonce surovinu k výrobě (z GM sóji můžete vyrobit olej, který vůbec GM nebude, protože tam nejsou bílkoviny, které jsou základem genet. modifikace)musí schválit Ministerstvo ŽP, kontrolu označení potravin pak provádí Potravinářská inspekce. Takže bychom měli být stejně O.K. jako v Británii. Otázka je, jestli to není přehnaný strach. Rostliny křížíme, štěpujeme a roubujeme už od dob J.G. Mendela (taky je to modifikace) a nikomu to neva. No, to záleží na každém individuálně. Tak ahoj a hodně zdaru při luštění obalů potravin :-))'

jaja a paja (Čt, 4. 4. 2002 - 16:04)

dalsi finta jak vytahnout prachy z kapes pohlupavym duchodcum :-)

Návštěvník (Čt, 29. 11. 2001 - 22:11)

Ahoj Všichni. Myslím si, že lepší než margarín je máslo. Já osobně ho nepoužívám, protože ve své stravě mám dostatek tuků z ořechovin a používání za studena lisovaného slunečnícového oleje. Olivový používám spíše výjimečně - jako lék. Vhodnější je olej ze slunečníce z naší klimatické zony - lisovaný za studena, pochopitelně. Margaríny se ztužují tzv. hydrogenací - tekuté rostlinné tuky se nechávají probublávat čistým vodíkem a za přítomnosti niklu a dalších látek jako katalyzátoru vzniká tuhá fáze. Většina ztužených tuků je také tzv. esterifikována. Tento proces produkuje rušivé velmi těžko stravitelné formy mastných kyselin. je jich tam málo, ale jsou tam. Jako emulgátory (ztužovače a stabilizátory konzistence) se používají výtažky z vepřové krve. Emulgátory se přidávají proto, aby se dalo zabudovat nemalé množství vody do tuku. Toto jak víme normálně nejde.Takže velký pozor na pravidelnou konzumaci margarínů. Ať už jsou jakéhokoliv označení a původu, jsou vyráběny průmyslově a s cílem vnutit lidem falešnou představu, že je to něco přirozeného a zdravého. Pokud chcete neztužovaný a neesterifikovaný pokrmový tuk zaručeně dravý a bezproblémový, pak si kupte - margarín fy PROVAMEL. Prodává se dokonce už i v Tescu. Je ho 500 g a stojí kolem 95 korun. Je z ekologického zemědělství a je 100% přírodní a neškodný.Přeji hezký den. Libor'

Návštěvník (St, 3. 10. 2001 - 23:10)

Já nepoužívám žádné máslo, ani margaríny...prostě na chleba nemažu nic....toje jednodušší než přemejšlet, jestli Floru nebo máslo. Na vaření slunečnicový nebo olivový olej a je to. Zas jedna firma co vyrábí margaríny potřebuje zvýšit tržbu no....'

Návštěvník (Út, 31. 7. 2001 - 20:07)

Nejvhodnější rostlinný tuk je kvalitní zastudena lisovaný olivový olej (panenský, extra virgine). Jeho prospěšnost zdraví je po staletí dokázána ve středomořské kuchyni. Bohužel se nedá namazat na chleba, ale jinak může být jeho užití v kuchyni velmi široké.Jinak já osobně též nějak moc nefandím margarínům a jelikož se vědci stále nedokážou dohodnout, tak nejlepší je asi střídmá konzumace rozdílých druhů tuků.Pokud však chcete přibrat na váze, tak bych vás odrazovala od tučné cesty alá chleba s tučným sýrem, chleba s máslem,chleba s margarínem, chleba se sádlem a tak do kola. Ono to proč nemůžete přibrat, může souviset např. se svýšenou funkcí štítné žlázy, s narušenou střevní mikroflórou atd. Nadměrným příjmem tuků byste si mohla zadělávat na budoucí problémy.'

Reklama

Přidat komentář