Reklama

keramické nože - komentáře

Pavlína (Ne, 27. 3. 2022 - 10:03)

Nože posílám brousit do firmy ostraposta.cz , tady na té adrese si také můžete objednat broušené a přijde vám od nich ta obálka, do které nože k broušení vložíte. Je to jednoduché a budete tak mít dokonale ostré nože s perfektním ostřím.

Eva (Čt, 24. 3. 2022 - 23:03)

Kam přesně ty nože posíláte vlastně tedy brousit?

Pavlína (St, 23. 3. 2022 - 23:03)

Já jsem broušení nožů nikdy neřešila, a to až do doby, než jsem byla u kamarádky kde jsem s ní vařila a ta měla opravdu perfektně ostré nože. Tam jsem poznala, že ty moje jsou tupé. Ptala jsem se jí, kdo jí to tak nabrousil a dala mi kontakt na firmu, kde si objednáte broušení nožů a přijde vám od nich obálka, do které nože vložíte a pošlete na broušení. Oni je nabrousí a pošlou zase v obálce zpět. Neměla jsem s tím tak téměř starosti a mám teď už také perfektně ostré nože, se kterými je radost vařit.

Eva (So, 19. 3. 2022 - 23:03)

To máte pravdu, protože keramické nože se velmi obtížně brousí a navíc se rády lámou. Já jsem si pořídila nože z kvalitní oceli a teď bych je někam chtěla dát nabrousit. Máte zkušenost? Dokážete mi poradit?

Jana (So, 12. 3. 2022 - 23:03)

Na kolik takové nože přijdou? Kdybych chtěla nějakou základní sadu, tak kolik bych za to tak cca zaplatila?

Návštěvník (Ne, 13. 3. 2022 - 14:03)

Keramické nože jsou drahé i zadarmo.

Radek (So, 12. 3. 2022 - 23:03)

sto kilogramů váží gril? Má to alespoň kolečka, aby jste s tím mohl sám v pohodě hnout? Kolik jste zaplatil za keramický gril?

Jana (So, 12. 3. 2022 - 22:03)

Dokážete mi doporučit obchod nebo značku, kde vybrat dobré a kvalitní nože do kuchyně, které budou ostré?

Jana (So, 12. 3. 2022 - 22:03)

Dokážete mi doporučit obchod nebo značku, kde vybrat dobré a kvalitní nože do kuchyně, které budou ostré?

Tupič (Út, 24. 3. 2020 - 09:03)

Orgastický zážitek by byl položit na ten nůž vlastní váhou péro.

! (Út, 24. 3. 2020 - 11:03)

No tak teda "ha-ha-ha".

Brusič (Po, 23. 3. 2020 - 20:03)

Hanba by mě musela fackovat, kdybych se uchýlil k takové zvrácenosti, jako je keramický nůž. Já používám celkem 4 nože, z uhlíkové oceli od české fy. Mikov. Vyrobeny ještě v hluboké totalitě. Dají se vybrousit stejně, jako ty japonské. Když na jejich čepel položím rajče, musí se vlastní vahou rozříznout. Po každém umytí je pečlivě osuším a vložím do pouzdra z balzového dřeva. S takovými noži je krájení takřka orgazmický zážitek.

! (Po, 23. 3. 2020 - 15:03)

Keramické nože jsou naprosto nepoužitelné. Navíc se při nárazu rozbijí.

Aneta (Po, 23. 3. 2020 - 13:03)

Chtěla jsem mít doma nůž, který mi pokrájí zeleninu na krásné neporušené plátky, a to stejné u masa. Potřebovala jsem tedy sehnat nůž, který bude pořád skvěle ostrý. Kamarádka mi pak ukázala nůž, který koupil z obchodu dellinger . cz, kde koupíte nože s čepelí z damaškové oceli. Jsou to japonské nože, které jsou opravdu ultra ostré. Nikdy jsem neviděla nůž, kterým bych si po přejetí ruky oholila chlupy.

! (Út, 15. 3. 2016 - 16:03)

Něco jako keramické nože vymysleli lidé už v době kamenné. Používali však k tomuto účelu pazourek. A my se k nim teď vracíme. To je ten vývoj po spirále. Doufám, že tomu tak nebude i v jiných oblastech života (bydlení v jeskyni jako houmlesáci, lovení divé zvěře, sbírání kořínků atd.)

Helou (Út, 15. 3. 2016 - 10:03)

Ještě jsem neviděl profesionálního kuchaře nebo řezníka s tímto nesmyslem!!!!!

? (Po, 14. 3. 2016 - 19:03)

Ahoj, já jsem si pořídila...Jak ovlivní kvalitní ocelový nůž potraviny.

Radek (Po, 14. 3. 2016 - 16:03)

Jaké máte zkušenosti s...Napíšu ti zkušenost nikoliv po třech, ale asi po šesti letech. Mám dva, obyčejné, koupené v hypermarketu, plus škrabku na zeleninu a brambory. Nože jsou křehké, oba mi už spadly na zem, a lehce se ulomily špičky (asi 1 mm). Myji je odděleně a nestrkám je do dřezu s ostatním nádobím, aby se nevyštípalo ostří. Jinak jsou pořád stejně ostré, nebylo třeba je brousit. Takže spokojenost.

Stanislav (So, 12. 3. 2016 - 12:03)

Jaké máte zkušenosti s keramickými noži po 3 letech. Nechci obchodní či reklamní nesmysli

Peter (Čt, 1. 7. 2010 - 09:07)

Skúšal som keramické nože ale stojí to za prd. Sú krehké, nedajú sa naostriť a celkove velmi nepríjemné na dlhšiu prácu. Len modna novinka, ktorá zapadne prachom ako iné zbytočnosti.

Reklama

Přidat komentář