Reklama

kineziologie

Silvie (Čt, 12. 10. 2017 - 15:10)

-Chtěla bych přidat svou...Dobrý den, poslala byste mi prosím kontakt na tuto kinezioložku? Předem moc děkuji!

Markéta (Po, 9. 10. 2017 - 21:10)

Dobrý den, před několika měsíci jsem začala chodit na kineziologii, pomáhala mi propouštět emoce a bylo mi lépe. Psychické problémy trvaly už dlouho a 'stáhlo' mě to na EFT. Jenže místo úlevy došlo k ještě větší blokádě('zamrznutí') a já teď nejsem schopná emoce vypustit. I když moje kinezioložka říkala, že to půjde, já cítím, že jsem zavřená, že to nejde. A navíc nejsem schopná fungovat jako normální člověk a 'visí' mi tam otevřený problém. Mám hodně velký psychický blok. Chce ven, ale nervový systém je stažený a nechce to pustit. Dostala jsem se do takového stavu, že nemůžu jen tak k někomu.
Pokud víte o nějakém kineziologovi, který by mi s tím mohl pomoci, budu vděčná za radu. Je třeba, aby to byl někdo opravdu dobrý.

Dobrá (Po, 12. 3. 2018 - 15:03)

je paní Mertová z Třebíče. Má s ní někdo zkušenosti?

marta (Po, 21. 11. 2016 - 12:11)

Poradte mi prosim nejakou opravdu dobrou kineziolozku v Pardubicich se kterou mate zkusenost. Dekuji Marta

kačka (St, 16. 11. 2016 - 13:11)

Prosím o kontakt na dobrého...Dobrá kinezioložka je Pavlína Veselá v Děčíně

Věra (Čt, 23. 2. 2023 - 04:02)

fakt je dobrá a příjemná- doporučuji, https://kineziologiedc.wz.cz

zuzka (Čt, 16. 6. 2016 - 22:06)

Prosím o kontakt na dobrého kineziologa v Děčíně.Děkuji.

Aneta (Pá, 4. 3. 2016 - 17:03)

Před třemi lety jsem...Dobrý den, je to tato paní?

http://www.psychoterapie-a-bay.cz/o-me/kontakt/

děkuji

Lenka (So, 21. 12. 2013 - 15:12)

Už od malička jsem měla problémy se sebevědomím, jako malá holka jsem si moc brala k srdci pošťuchování kluků, a vyvodila jsem si z toho, že jsem k ničemu a ošklivá... Byla jsem přecitlivělá, většinou jsem se rozbrečela. To se jim samozřejmě líbilo a začali mě více šikanovat. Bála jsem se chodit do školy, dokonce jsem musela přejít na jinou základku. Nejspíš tehdy to začalo, to moje sebevědomí na nule... Pamatuju se, že jsem se cítila k ničemu, a to celých dalších 15 let. Ve vztazích to skřípalo samozřejmě taky. Přitahovala jsem k sobě typy mužů, jako jsem byla já – méněcenné a zakomplexované, a navíc takové, co si ty svoje komplexy léčili na mně... Až skoro ve třiceti jsem se rozhodla s tím něco dělat, vyzkoušela jsem všechno možné, od hypnózy, EFT atd... Také kineziologii. Zabralo to až po návštěvě třetího (!) kineziologa. Bylo pak zapotřebí několika sezení, kdy jsem měla pocit, že se paní kinezioložka vůbec dokázala dostat k tomu, co jsem v sobě měla tak hluboko a co mě svazovalo nohy... Myslím, že nakonec mi to pomohlo, protože jsem si přiznala, co mám za problém, přestala jsem si to vyčítat, pomalu zmizely bloky, které jsem si tolik roků pěkně v sobě schovávala. Začala jsem si sama sebe vážit, naučila jsem se říkat NE (když mě ostatní jen využívali) a cítit se jistě ve svém jednání... Ale kineziolog jenom začne tu kupu práce, kterou už na sobě musíme udělat sami. Někdy to dá fušku...

Lenka (St, 27. 11. 2013 - 09:11)

Nemáte někdo zkušenosti s...Dobrá je ve Frýdku

S tímto (Út, 15. 9. 2015 - 11:09)

Mám stejnou zkušenost a to...mám dobrou zkušenost a věřím tomu,že to funguje.

Kinezioilogie (Po, 14. 9. 2015 - 12:09)

Tak paní Kaniová se...Mám stejnou zkušenost a to už po první návštěvě. Je to blud a blábol a je smutné, že za to bere takové peníze.

Jana Procházkov (St, 26. 8. 2015 - 04:08)

Tak to vypadá ve spokojeném...Vím,že to o tom spokojeném partnerství je velká pravda.Znám je už dlouho,jsou oba z mého okolí,působí oba stále v pohodě.Je mi ctí být Míly kamarádka,tykáme si,známe se už dlouho,co se přistěhovali do domu mé kamarádky,do Sporné ulice.Moc si Míly vážím,je to skvělý člověk a přítel.Stále se usmívá,potkáváme se i každou neděli někde jinde,než v okolí bydliště.Je stále stejná,moc ráda Mílu vidím,a vážím si jí.

No, (Ne, 12. 4. 2015 - 14:04)

To nějak nechápu. Pokud je...slovo odborník,by se lépe hodil spíš k lékaři.Tohle je spíš alternativní medicína.A pokud je vám známo,i léčitel může nechtěně ublížit.Petr,kineze se nedělají lidem s duš.poruchou,nebo,pokud berou léky,tam to nefunguje.

Iva (Ne, 12. 4. 2015 - 14:04)

já jsem byla s tímto moc...To nějak nechápu. Pokud je někdo zkušený odborník, jak může nevědomky ublížit? To je nesmyslné a odporujici. Odborník se též pozná podle toho, že se pouští jen do věcí co ovládá.

Iva (Ne, 12. 4. 2015 - 14:04)

Mám zkušenosti, že...Můžete upřesnit?

Petr (Čt, 9. 4. 2015 - 18:04)

Sice tuto metodu nějak zvlášt neznám,ale jak to má anglický název,již jsem ostrazitý...Vesměs si z nějaké východní nauky vezmou něco,pak na to nabalí řadu bludů,a zázračná metoda,kde nemusíte léta tvrdě studovat jako u jogy,chikungu,ale hned po absolvování předraženého kurzu hned léčit snad všechno na světě...Bohužel,je to nesmysl,co různé novodobé nauky hlásají.Pokud se jedná o kvalitní metodu,nelze se jí naučit během krátké doby,a ani neléčí zcela vše.Dnes je to až na pár vyjímek,jen byznys.Ale opakuji,tuto metodu nikterak zvlášt neznám.

No, (Čt, 9. 4. 2015 - 17:04)

já jsem byla s tímto moc spokojená,opravdu.Tady zrovna jsem byla překvapená,co všechno o mě paní věděla.Chce to mít svou vlastní zkušenost.Dnes je pravda,že už se těmto věcem vyvaruji a to z pouhého jediného důvodu,ono i když ten dotyčný chce pomoci,tak může naopak nechtěně ublížit.

martinajalov (Čt, 9. 4. 2015 - 17:04)

Chtela bych se zeptat pani...S touto metodou zkušenosti nemám, bohužel.

Katka (Čt, 9. 4. 2015 - 17:04)

Mě to přijde divný,že někdo ti cpe, že jsi zablokovaný???,,Pomůže,, ti za tisícovky:-))) tak od takových lidí jděte dál,oni hodně obíraj o peníze seriozní a poctivý lidi a vtom je to ,, udajný kouzlo,,.Kasírovat umím taky.

Reklama

Přidat komentář