Reklama

Mary Kay

Jessica (So, 21. 6. 2014 - 16:06)

Taktéž souhlasím, po vlastní zkušenosti Mary Kay žádná sláva... Zkoumám léta, která kosmetika je super, zatím mi nejlíp vychází Garniner či Dermacol, ale zkoumám stále dál. Je to ovšem hodně o typu pleti. Rozhodně si nemyslím, že Mary Kay "vyhovuje všem", jak se snaží často tvrdit.

Markétka (Út, 4. 3. 2014 - 02:03)

používám mary kay a naprostá spokojenost!

mary (Pá, 10. 2. 2012 - 20:02)

pokud mate zajem o kosmetiku mary kay se slevou napiste na mail [email protected]

kokodák (So, 15. 12. 2007 - 11:12)

jo,slepice je chytřejší než ty....ono to o koze a o voze je tohle : ty špínu a ona slušnost, to je jasný,že se nedomluvíte,zloba ti zatemnila rozum.

od koko pro 12. (So, 15. 12. 2007 - 07:12)

děkuji, asi tak...někdo o koze, jiný o voze...zbytečná ztráta energie :) s pitomcem se nedomluvíš,už jsem se začínala bát, že se budu muset stydět za to, že jsem taky ženská neb u některých názorů mám dojem, že i slepice je chytřejší...papa

Návštěvník (St, 12. 12. 2007 - 15:12)

koko, to nema cenu, ony vazne maji vymyte mozky, staci napsat cokoliv jineho, nez MK je nejlepsi na svete a sesypou se jak vosy. My s mozkem vime sve a nema cenu jim to vysvetlovat.

pro koko _ (Út, 11. 12. 2007 - 21:12)

a napiš mi jedinou větu,která je odpapouškovaná?není tam.Je to jen můj názor.a ozvat se musím,když někdo,kdo v něčem neuspěl,se do toho naváží a znevažuje práci stovek jiných žen,který jsou rády,že takovou práci mají.představ si,že bys takhle psala o své kadeřnici a ona se nemohla bránit,určitě by se jí zastal ten,kdo je s ní spokojenej,nebo ten,kdo je aspon lidskej.

od koko pro..? (Út, 11. 12. 2007 - 20:12)

znáš přísloví potrefená husa se vždycky ozve? jestli sis nevšimla nenavážela jsem se do kosmetiky jako spiš do prostředí co se kolem točí, chceš mít tenhle názor měj si ho, já mám svůj, který jsem tady napsala a nestydím se za něj, pro mě je to co píšeš jen důkaz toho, že 50% kosm. poradkyň nemá bohužel vlastní názor a papouškuje se stále dokola co se vtluče do hlavy na sezení... pa pa

od koko pro..? (Út, 11. 12. 2007 - 20:12)

no děkuju za osvětu matko Terezo.. :)

pro koko ...? (Út, 11. 12. 2007 - 10:12)

proto já si třeba spolupracovnice vybírám,neberu každýho,kdo projeví zájem,protože ta práce pro každýho určena není.

pro koko ...? (Út, 11. 12. 2007 - 10:12)

ale to jsi byla vážně někde jinde,za 25%,to by byl špatný obchod,to je na potravinách.A minimum pro slevu? Každé 3měsíce zboží za 3500,což je velmi reálné,když od toho odečteš slevu.A většinou každá má objednávku pro rodinu a známé.Málokdo dělá tak malou objednávku.A tyhle informace máš mít před podpisem smlouvy,než něco podepíšeš,tak si to nečteš?
A neříkej,že jsi si to přečíst nemohla,každá dostává smlouvu do ruky a navíc od ní po podpisu může odstoupit,když se jí něco nezdá a rozmyslela si to.Ty budeš asi pěkně vykurtálená,nechtěla bych tak neseriozní holku v týmu,moje holky nusí mít srdce na pravým místě a zákazník je pro ně opravdu pán.

od koko pro..? (Út, 11. 12. 2007 - 10:12)

no tak to jsem asi byla někde jinde ne? a ty budeš asi panna orleánská, každý multilevl nebo vůbec prodej a reklama je výplach mozku... jsi mě pobavila, zjevně jsi kosmetická poradkyně MK jako většina těch co to tu brání zuby nehty...a mi chuderky neosvícené jsme nepochopily o jakou skvělou příležitost jsme přišly... nejen o skvělou kosmetiku, ale možnost si pořídit tuto úžasnou, luxusní kosmetiku o 25% levněji...ovšem už mlčíš o tom, že aby jsi ji měla o těch 25% levnější musíš odebrat minimálně za 75oo,- nebo bůh ví dnes už za kolik :) zdravím kosmetické poradkyně MK(bez zdravého selského rozumu).. hm, etiku prodeje nechme raději stranou, ale pobavila zkušenost jedné slečny viz. jiný příspěvěk a moje zkušenost byť zprostředkovaná... na školení ti řeknou, že se zákaznice osype je její blbost, protože ta husa si neumyla přípravek který se používá v kombinaci s vodou,ano zákaznice je husa a kosm. poradkyně v tom případě taky... :)mimochodem...podíval se někdo na mrs.M.K.? nemůžu si pomoct, ale já vidím dobře nalíčeného chlapa...

pro koko (Po, 10. 12. 2007 - 22:12)

ale právě že tam žádný nátlak není,mě přijde,že je to jeden z nejlepších marketinků,je to super propracovaný a právě že je to pro lidi,který chtějí víc než jen občas něco objednat.Určitě spokojen nebude ten,kdo se tím nechce zabývat do hloubky,MK není o prodeji,ale to bys jako KP měla vědět a tak k tomu přistupovat.Máš možnosti na výběr.Právě MK si na etice prodeje zakládá nejvíc.

koko (Po, 10. 12. 2007 - 22:12)

Dělala jsem taky MK, tak jako v každé kosm. řadě najdete přípravky které jsou dobré, super a "nevyhovující" dané pleti a pak je hledisko poměr cena kvalita...
Mě víc než kosmetika x cena vadilo vedení a nátlak ze strany firmy k prodejům...jsou tam tak tvrdé podmínky, které vás prostě nutí dělat obrat...na to musí mít prostě člověk žaludek...a když srovnáte cenu MK a jiné dekorativní kosmetiky možná raděj dám peníze za profláknuté značky než za MK když už vím jak to funguje...a není to teď o kosmetice jako o etice prodeje...

ravep (Út, 4. 12. 2007 - 21:12)

Ke kosmetice Mary Kay jsem se dostala náhodně před 2 léty a nahlížela na ni se značnou nedůvěrou.Dnes na ni nedám dopustit.Vzhledem k cenám si kupuji jen to nejnutnější:Odličovač očí,stíny,lesk na rty a hlavně TimeWise hydratační krém,který mi při každodenním použití vydrží téměř půl roku /balení má l00 ml/.Je mi 62 let,takže nepředpokládám že omládnu,ale za ten výborný pocit to stojí.Dávno je pryč je pleť s šupinkami a pocit stahování.

Peťula (Út, 4. 12. 2007 - 14:12)

Ahojky,kosmetiku MK používám již 7let a jsem spokojená natolik, že jsem se stala kosmetickou poradkyní a tuto práci miluji. Každá ženská chce vypadat dobře, ale jen málokterá kosmetika vám k tomu pomůže, a to je MK.

jana (Ne, 2. 12. 2007 - 18:12)

Ať si říká kdo chce, co chce, Mary Kay používám 6 let a moc mi pomohla. Myslím, že pokud s ní někdo není spokojený, tak narazil opravdu na dealerku a ne na dobrou kosmetickou poradkyni. Když vám poradkyně špatně diagnostikuje pleť a nepoužíváte správné přípravky určené vaší pleti, můžete je reklamovat. Jinak je to bomba a nedám na tuhle kosmetiku dopustit.

jana (Ne, 2. 12. 2007 - 18:12)

Myslím, že se tato kosmetika s Avonem nedá srovnávat. Vyzkoušela jsem obojí.Navíc u Mary Kay nekupujete zajíce v pytli, jako u katalogových prodejů.Jsem s touto kosmetikou spokojená už 6 let a přála bych vám vidět moji pleť před tím a nyní.Ta změna k lepšímu je evidentní i při mém pokročilém věku.

kača (Út, 27. 11. 2007 - 10:11)

když si jdeš koupit rifle taky každýmu nesedí.

kača (St, 21. 11. 2007 - 12:11)

co furt všichni máte je to každýho věc co používá nebo ne,každýmu sedí něco jiného,někdo chce vypadat dobře někomu je to jedno. jak to ale pak vypada když má drahej ohoz a v obličeji je jek stara babka.Na hezké ženě vypada i pytel dobře.V určitěm věku by měla žena investovat hlavně do pleťové kosmetiky.

Reklama

Přidat komentář