Reklama

nízký krevní tlak

Jana (Ne, 20. 12. 2020 - 06:12)

Tlak je i kolísavý .

blanka (Po, 7. 12. 2020 - 16:12)

ahoj, domnivam se (jako je to např. u mne),ze je jeste vetsi problem kdyz mate, krome nízkého tlaku 90/60/coz mam vetsinou,ale taky kolisavy !!!, Bohuzel priznaky jsou uplne stejne: potaceni se, motani hlavy, ´černo´ pred ocima, hlavne pri vstavani, stav nejak "mimo" apod., ze ani nepoznate jaky vlastne tlak mate...takze jsem po namereni mela 145/95, v domneni ze mam nizky !!(a to jeste dekuji bohu, ze jsem si nevzala v tomuto netusijicimu stavu kavu, kterou piji hlavne po ranu - protoze musim! Maleho panacka bych po ranu asi nezvladla..krome toho silny alko nepiju. Dr. ktera byla zvykla na muj vecny nizky tlak byla take prekvapena na tu zmenu ,takze ted mamu naprosto chapu - ma cely zivot kolisavy tlak.-(((

Jarka (Ne, 29. 11. 2020 - 17:11)

Celý svůj život trpím na nízký tlak. Většinou se necítím dobře, začne se mi motat hlava a jsem unavená. Potom si změřím vždy tlak a zjistím, že je moc nízký. Tak si dám cokoliv s kofeinem a do půl hodiny mi je lépe. Hodně mi v tom pomáhají mé chytré hodinky od značky smartomat .cz, které měří právě krevní tlak.

anoy (Čt, 14. 1. 2010 - 01:01)

Zdravim,

pritelkyne ma krevni tlak

91 / 55 , puls 80

vek:16 let

Je to už na nějakou lecbu nebo je to standartni ? Díky za vase rady

Helena (Čt, 11. 4. 2013 - 22:04)

Často mám tlak 96/60 nebo...Gito, také mám takový tlak. Naštvala jsem se, zapátrala v paměti a začala pít čaj s lékořicí. Po něm tlak stoupne na únosnou míru.
Ostatně mně štve,že ty bylinkové čaje prodávají jako zdravé/např. rakytníkový-který má lékořice celkem dost/ale lidi s vyšším tlakem nikdo neupozorní.
Prohlídni si v nabídce čajů bylinkové i ovocné/má to i brusinkový čaj/ a střídej je. První dávej ráno,než začneš kolabovat:-)

Gita (Čt, 11. 4. 2013 - 14:04)

Často mám tlak 96/60 nebo 90/60 začnou mi brnět končetiny,motat se mi hlava, citím se vláčná a pak jdu k zemi. Už nevím co proti tomu mám dělat Poradtě. díky

Martina (Po, 14. 12. 2009 - 17:12)

Při nízkém krevním tlaku chybí vitamíny, především: B5, B12, C a E. Pokud se tyto vitamíny doplní, tlak se do tří týdnů upraví a problémy s tím spojené jako je únava, závratě, bolesti hlavy aj. zmizí. Mně se to osvědčilo.

Blanka (Po, 21. 9. 2009 - 23:09)

Pokud jste často nemocní a nebo máte v rodině jiný zdravotní problém,napište mi a já Vám poradím jak se nemocí zbavit a jak jim předcházet, BEZ CHEMIE!Spousty lidem jsme již díky přírodě pomohli.Pište na [email protected]áda poradím a pomůžu,spolu to zvládneme!

Jana (Po, 7. 9. 2009 - 18:09)

Ahojky, Leni, já mám taky nízký tlak 90/60 a nedělá mi vůbec nic. Myslím, že je to přesně tak, jak ti řekli doktoři. Tělo je na to zvyklé, takže se cítíme, jako lidi s normálním tlakem. Každý výkyv nahoru, pak může způsobovat třeba točení hlavy.

Blanka83"email. (Ne, 6. 9. 2009 - 22:09)

Pokud máte zájem tak vím co na problémy s tlakem nízkým i vysokým,ale není to otázka týdne.Chce se tím zabívat déle.Pište si o více info na mailík.

Lenka N (Po, 7. 9. 2009 - 09:09)

Ahojky i já trpím nízkým tlakem.Ale kupodivu mi to nic nedělá.Asi i kvůli tomu že jsem drobné posavy,nevím čím to je.I sestra u lékaře se divila že mi nic není.Netočí se mi hlava prostě nic.Zle mi bývá zřídka a to paradoxně vždy když mi tlak stoupne na normální hodnotu která by měla být.Už dva lékaři mi řekli že je to asi tím že organismus si už zvykl na nižší tlak tak proto pak reaguje na ten vyšší.Pro mě záhada ale já se cítím fajn.Asi jsem tu vyjímka.Zle mi dělá jen v létě když jsou vedra a to ikdyž hodně piju.Jinak sním problém nemám.Na nízký tlak trpím už spoustu let.Takže jsem tu asi jedna z mála které to nic nedělá.

Michaela Maškov (Po, 20. 7. 2009 - 19:07)

Kafe není dobrá pomoc,nevím jak to reaguje na jiné lidičky,ale mě to pomuže tak na 5 minut a nakonec se mi udělá zle od žaludku a začnu jednou tolik zívat.Začnou se mi klepat ruce a nohy .

Michaela Maškov (Po, 20. 7. 2009 - 19:07)

Dobrý den,mám stejné příznaky a tlak který mi naměřil muj internista v sedě 90/50 a hned po lehu do sedu 60/45.Má doktorka mě odbívala.Tento doktor mě naordinoval léky Gutron,zatím je beru 4 dny a je to stejné,uvidím.Nemůžu si dovolit jit ani do restaurace na jídlo do uzavřeného prostoru.Nejhorší to je v práci ,do které musím,je tam sice klima,ale já mám pocit,že mi nestačí kyslík.Uvítám jakou koli radu,pomoc.Je mi teprve 34let a vychovávám sama 2 syny.Takový život mě sužuje,protože mám pocit,že okolí si myslí,že jen simuluji.Jsem stále unavená,mohla bych nepřetržitě spát a synům se nemůžu věnovat jak by chtěli oni i já. Můj mail michaela.mas"atlas.cz

Pavlina (Ne, 7. 6. 2009 - 20:06)

Jestli chcete poradit,zkuste si zkusit dojit na Dornovu metodu,ja mela problemy se zady, vysoky tlak,maserka kam chodim na masaze mi zkoukla delku dolnich koncetin,udelala mi dornovku a jsem od te doby v pohode.Jeste mi poradila na vysoky tlak koupat se v lazni,kam se nakape rozmaryn ci kafrovnik/etericke kapicky/ a jsem uplne v pohode.

ala (Pá, 9. 1. 2009 - 12:01)

Dobrý den, po cca osmi letech jsem dnes byla u doktorky kvůli očkování a ona mi při té příležitosti změřila tlak 80/40 což je prý nízký, nic o tom nevím tak jsem se jala trochu se informovat, jestli to třeba není tím že ráno piju kafe, nebo že příliš solím. Když jsem si tu přečetla článek jsem trochu v rozpacích. Žádnými závratěmi nebo bolestmi hlavy ani čímkoli jiným netrpím. Mohl by mi někdo poradit čím by to mohlo být?

Po (St, 18. 1. 2012 - 15:01)

Pomoc psychické stránce už...Ráda bych pomohla víc, ale napsala jsem jen, co vím ze zkušenosti z vlastní rodiny a od léčitele. Zaujal mě i pohled na nízký KT čínské medicíny (na internetu). Člověk se začne starat sám, když oficiální medicína selže. Jenomže problém je, jak přimět doktory zaměřit se na orgány, které si myslíme, že nejsou zdravé.
Vaše babička, ať vstává velmi pomalu, pozvolna, ať si dá na čas, než se z lehu posadí, ze sedu postaví. Ať dodržuje pitný režim (ulehčí ledvinám a tím i srdíčku). A krční páteř (ale i klouby) si může natírat gelem z kostivalu (regeneruje, opravuje). Asi by jí pomohlo i naučit se správně dýchat (okysličovat mozek a vlastně celé tělo).
Hodně štěstí a zdraví!

Veru (St, 18. 1. 2012 - 11:01)

Ono souvisí jedno s druhým,...Pomoc psychické stránce už nás taky napadla, ale nevíme jak by na to reagovala. Ale už jsme odhodláni udělat cokoli. Děkuji moc za Vaše rady. Přeji Vám hezký den.

Po (Út, 17. 1. 2012 - 22:01)

Babička je nyní v péči...Ono souvisí jedno s druhým, fyzický stav s psychikou. Někdy si, tak zvaně mozek dělá, co chce a mozek řídí v našem těle všechno (třeba na chvilku "vypne" srdce a pak dojde k poklesu krevního tlaku s pocitem na omdlení). S tím se ale nedá nic dělat, jen dávat pozor, aby nedošlo ke zranění a je to nepříjemné. Je fakt, že doktoři, když nic nenajdou, posílají záhadné pacienty k psychiatrům.
Je mi to líto.

Existuje taky možnost nechat babičku vyšetřit EAV metodou, nebo diagnostikem-léčitelem.

Veru (Út, 17. 1. 2012 - 18:01)

Je smutné, že babičce...Babička je nyní v péči nemocničních lékařů, ale přes veškerá vyšetření neví co dál, říkají ji Paní Záhadná a to mi přijde téměř jako výsměch. Proběhly u ní vyšetření CT mozku, gastroskopie, kolonoskopie, vyšetření ledvin a krčních tepen a rentgen. Nikde nic. Myslíte, že by její stav mohla zhoršovat psychika? Třeba sugesce, která by podporovala ty pády? Snažím už se chytat všeho co mě napadne, abychom jí mohli pomoct. Díky

Po (Út, 17. 1. 2012 - 17:01)

Srdce vyšetřeno má,...Je smutné, že babičce neporadí její obvodní doktor, nedoporučí další vyšetření, třeba neurologické a případně i vyšetření ledvin a nadledvin.

Moje babička taky každou chvíli padala na zem, ale měla vysoký tlak. Po jejím skonu se přišlo na tři přechozené infarkty (dožila se 91 let).

Reklama

Přidat komentář