Reklama

padání vlasů

Marus (So, 12. 9. 2015 - 20:09)

Když člověk něco bere tak to hnedka svede na to. A kdyby se nebralo nic tak za to může počasí nebo co?

568 (Pá, 11. 9. 2015 - 18:09)

A jak víte že to bylo zrovna z minoxidilu?? To nemusí mít vůbec žádnou souvislost! Minoxidil užívám a v pohodě

Jitka (St, 15. 12. 2010 - 15:12)

Byla jsem kvůli kvalitě...
Již několik let se trápím s problémem padání vlasů a jejich kvalitou, vyzkoušela jsem hodně preparátů s investicemi, které se šplhají do tisíců korun a výsledek nulový. Nyní zkouším čínskou medicímu, u které zatím nepozoruji žádné výsledky, ale experimentuji pouze pár týdnů. Jediné co zaručeně pomáhá je antikoncepce zn. Diane 35, kterou vzhledem k věku 40 let mi již lékařka nedoporučuje. Mám diagnostikovanou sníženou funkci štítné žlázy a dle mínění léčitelů špatnou funkci ledvin na které v současné době užívám bylinné preparáty a čaje. Pokud by jste znala nějaký prostředek, který funguje, budu Vám neskonale vděčná... Jitka Kubíčková, můj mail je: [email protected]

pettinkaaa (Pá, 26. 11. 2010 - 02:11)

Zdravím všechny, chci se podělit o moje zkušenosti se všemi co mají problém padání vlasů a zdravotně jim nebylo nic zjištěno. Mě začaly padat vlasy po porodu, po injekcích pantenolu se vše vrátilo k normálu. Po delší době opět začaly vlasy padat, né nějak strašně moc, ale za pár let to bylo jaksi znát. Po zdravotní stránce (štítná žláza, krevní obraz, stres, aj...)vše ok. Takže lékaři moc nepomohli, hledala jsem dál. 1.Studovala jsem chem. složení všech klasických šamponů, které jsou k dostání všude (nivea, dove, shauma...aj) a také šampony v lékárně. A došla jsem k závěru, pozor na ty firmy , které prodávají šampony a zároveň přípravky proti padání vlasů (lidi uvědomte si, že tady v tom světě jde firmám o co největší zisk, je jim jedno jak, hlavně že se toho prodá co nejvíc).2, hlavně farmaceutické firmy). Používala jsem občas zinkovou mastičku na obličej, ale mastička vysušuje kůži jak obličeje, tak pokožky hlavy a i bohužel vlasy (při dlouhodobém používání.) 3. Chce to opravdu vynechat mléčné výrobky...enzym laktázu, který štěpí laktozu, totiž v dospělosti nemá nikdo. Enzym tělo přestane produkovat v 5tém roce života (vemte si jiné savce , pijí mléko pouze jako malé , žádný savec nepotřebuje mléko v dospělém věku a ani ho nepijí ...) a tím, že mléko pijeme si pěkně škodíme. Já co mohu doporučit je objednat si Panthenol od Solgaru obsahuje 550mg panthenolu v jedné kapsly, je čistý, bez jakýchkoli přísad, bohužel je jen k dostání přes internet v cizině (německo, anglie...) U nás v čr se neprodává. Panthenol co prodávají u nás v lékárnách je slabý a má zbytečně moc dalčích přídavných látek, které vám moc neprospějí. A také co mám vyzkoušeno je šampon, úplně obyčejný vaječný šampon DM, nevysušuje a je výborný i na melírované vlasy (mám hustě promelírované vlasy). Snad to někomu pomůže. Přeji všem fajnový den a hodně zdaru:)

Petra (Pá, 9. 7. 2010 - 11:07)

Ahoj s tím padáním vlasů tom užeš mít ze stresu, měla jsem to samé před maturitou.. Všechny vyšetření (štítná žláza,hormony, vitamíny, minerálný) byly v normě.. Vyzkoušela jsem snad všechny vodičky a vitamíny co existujou, i ten Alpicort.. A nic mi nepomohlo.. Měla jsem na hlavě o polovinu míň vlasů, než mám normáně.. Tenkrát mě ,,tchýně,, navedla na Herbalife, je to pixle s všemi vitamíny co vůbec existují.. Míchá se z toho koktejl (prášk+ mléko).. Stojí to hodně, 950,- . Bohužel nemám moc peněz, tak jsem neměla na další koupi.. Známá mě nevedla na mnohem levnější věci, které taky dost pomáhaj! Piju bylinné čaje, (směs na vlasy,zuby a nehty) a taky si ten silný vývar z čaje vtírám do pokožky. Čaj stojí asi 30,- a obsahuje všechyn byliny,co vlasy potřebují k zástavě padání a zlepšení kvality, je tam důležitá hlavně přeslička, pro zastavení padání vlasů.. Pak piji mladý ječmen a zároveň beru tablety vodní řasy Chlorelly, je to čistě přírodní, obsahuje to přírodní vitamíny, ty samý co má Herbalife, ale je to čístě přírodní, takže tomu věřím více. Je to hodně o detoxikaci organismu. Když má člověk stres, zanáší se mu v těle volné radikály a pak je často nemocný a padají mu vlasy.. Takže to chce pořádnou dotoxikační kůru.. Mladý ječmen, Chlorellu a čas na zuby vlasy a nehty najdete všude ve zdravé výživě. V lékárnách málokdy.. Dále mi velice pomohlo dlouhodobé užívání sušených pivovarských kvasnic, koupíte v lékárně. A samosdřejmě vyvážená strava, hodně zeleniny, ovoce, rybí maso, ořechy, luštěniny..
A samosdřejmě si nemohu vynachválit časté nanášení francouzské henny, moc mi na vlasy pomáhá.. Zlepšila se kvalita i struktura.. Doporučuji. Když si někdo stěžuje na vysušené konečky, stačí do henny pár kapek olivového oleje a vlasy jsou krásné!

alena (So, 27. 3. 2010 - 21:03)

ahoj,když jsem byla v šestém měsíci vypadalo mi dost velké kolo vlasů,po porodu se vše vrátilo do normálu,ale bohužel po dvou měsících mi opet vypadalo kolo vlasů a zase zarostlo a tohle vše už se opakuje skoro tři roky.Byla jsem u doktorů,léčitelů a jediné co zjistili je že mám autoimunní system,mé tělo vytváří protilátky proti mému tělu.Jsem informována,že to nelze léčit,dále mám,hormonální poruchu a prodělala jsem zánět štítné žlázy.Vlasy dost prořídly,ale mám je dlouhé tak vypadané kolo vždy zamaskuji.Beru Gynex a Fytomineral a díky těmto kapkám mám menstruaci a působí to i na vlasy.Při padání vlasů doporučuji jíst dýnová semínka,nejíst sladkosti,posílit ledviny.Čínská medicína říká vlasy kvetou v ledvinách a ledviny ve vlasech.Vždy když přestanu jíst sladké padání vlasů ustoupí,ale jsem neponaučitelná.Dále doporučuji koupit omega3 mastné kyseliny.Chtěla bych ještě napsat,že za hormonální poruchu si můžu sama,nustálé držení diet a hladovění v pubertě mi narušilo normální chod těla,tímhle totiž začalo mé první roční vynechání menstruace a tohle byl jen začátek,zbytek už znáte.

to-bara (St, 15. 7. 2009 - 20:07)

diky,nekoho najdu sem z Kolina

bara (Út, 14. 7. 2009 - 23:07)

ahojte,no mne trapy padani vlasu,kdyz to tak vezmu uz od nejakych 15let,s pauzamy!vzdy jsem brala vitaminy,-od zinku,zelezo,biotin,...nini beru uz 6 mesicu chllorelu a piju zeleny jecmen coz jsou preparaty jak s vitaminy tak mineraly,stopove prvky.No to jsou veci ktere nesmi cloveku chybet,ale pokut se jedna o leceni alopecie-zvyseneho padani vlasu,tak na to mne vzdy pomohla antikoncepce a androcur-coz jsou ale hormony.Byla jsem na testovani vlasovych korinku,mela jsem 40%odumrelych,coz by se nikdy nevylecilo jen vodickami a vitaminy!Je potreba zajit za dermatologem,ten vytrhne maly praminek vlasu a pomoci mikroskopu zjisti jak je to procentualne s vlasovymi korinky!pokut jste nekde pobliz Olomouce,tak tam je Profi-pani Helena Korandova-Nova Ulice,dermatolozka!jinak nejake vodicky se daji koupit v lekarne,ale to je spise jako prevence,na prokrveni vlas.pokozky!Take vas posle dermatolog na krevni rozbor,a take na stitnou zlazu-to je take casty problem padani vlasu!No a stres,tak to je jasne,snazit se vice relaxovat,a spat pravidelne,a predevsim v noci-ponevedz v noci se tvori v organismu jeden velice dulezity hormon ktery take ovlivnuje padani vlasu,nechty a plet!!!drzim palce a vyrazit za dermatologem!

lenka (Út, 14. 7. 2009 - 17:07)

tak lidicky zadny napad?dik

lnka (Út, 7. 7. 2009 - 19:07)

mam barvene vlasy na blond uz roky je me 40,ted to mam spaleny uplne strupy,lypy,padaj me silene moc,na koznim me dala masticku bez efektu,,,jo a mam strasne nervy uz dlouho,depky a tak,mate nakou radu,co vam pomohlo?dekuju moc

Návštěvník (So, 4. 7. 2009 - 21:07)

Barvíš si je ?
Kolik je ti let ?

Každý den nám vypadají vlasy česáním,mytím.
Taky,že chybí vitaminy.

Lenka (So, 4. 7. 2009 - 18:07)

Dobrý den, nemáte někdo osvědčený účinek na ppadání vlasů?? Né že by mi nějak hodně ppadali, ale zdá se mi že poslední dobou je jich více vypadaných. Za vaše nápady budu ráda děkuju

lenka (Čt, 2. 7. 2009 - 09:07)

mě nepomohl

Kristýna (Út, 30. 10. 2012 - 10:10)

Dobrý den,
v březnu jsem prodělala horečku Dengue, pár týdnů potom mi začaly extrémně vypadávat vlasy. Po třech měsících se vypadávání zastavilo, ale mám na hlavě tak o polovinu míň vlasů. Existuje nějaký ověřený prostředek na podporu růstu nových vlasů?

Ondra (Čt, 23. 8. 2012 - 09:08)

mě pomohla Thermál vlasová...tu Thermál vlasovou kúru teď používám. Vlasy se po 3 týdnech lepší a přestaly padat.

Mia (Čt, 23. 8. 2012 - 09:08)

Pricinou vypadavani muze byt i celiakie,pomuze i uzivat rakytnikovy olej.

urgelka (Čt, 23. 8. 2012 - 08:08)

zdravim vsechny mam take...Dobrý den,mě padaly vlasy rok,pomohl mi Kordyceps,je to přírodní antibiotikum od čínské medicíny.Trochu se tím zabívám a toto mi bylo doporučeno.Padání vlasů může být i od ledvin,když nepracují na 100%.Symptomů je hodně,ale mě toto zabralo.V balení je 100 tablet a stojí 1549,-.Můžu poslat i odkaz co je Kordyceps zač a na co se užívá.Je čistě přírodní[email protected].

Petr (Čt, 23. 8. 2012 - 07:08)

zdravim vsechny mam take...mám podobný problém, ale u nás v rodině je to dědičné, takže se s tím nedá moc nadělat. Vlasy mi přestaly padat, lae pleš zůstává. Známá mi doporučila tento přípravek Haarette Q. Jí začaly vlasy postupně dorůstat (měla takové vylysané místo nad uchem), ale ocenil bych nějaké doporučení od chlapů. Nemá s tím někdo zkušenosti?
http://www.euphorie.cz/shop/vlasova-kosmetika/256-haarette-q-vlasovy-balzam-100-ml.html

jan (Čt, 23. 8. 2012 - 00:08)

zdravim vsechny mam take problem z vlasy je my 19 let a uz to 2 roky mam
udela jse my ples vzadu na hlavje byl jsem
po doktorech vzali mne vzorky krve a nic nenasly vse je v poradku, daly mi nejakou mast ta nepomohla neporadil bi mne tu nekdo??
dekuji

Eva (Pá, 20. 7. 2012 - 17:07)

Mne taky padaji vlasy a nevim...Zdravím všechny, také jsem skoro rok řešila podobné problémy s nadměrným vypadáváním vlasů, diagnoza - alopecia areata.
Na doporučení jsem vyzkoušela používat dermaváleček a musím upřímně říct, že je to skvělý a vlasy začaly dorůstat. To byl důvod, proč jsem tento kosmetický dermaroller sama začala nabízet svým zákazníkům mého e shopu. Pokud by vás zajímaly další informace vše je na www.vseproplet.cz

Reklama

Přidat komentář