Reklama

Plíseň v Tofu a Šmakounu

Granvin (Po, 18. 8. 2008 - 14:08)

Šmakoun nemá se sójou společného vůbec nic. Je vyroben z vajec.A ano, pokud máte nějakou potravinu otevřenou byť i v lednici, tak se v ní začnou množit plísně, které poznáte až v jejich hodně pokročilém stadiu, je to úplně normální.JajkaA kolik stupňů máš v lednici? Po dvou dnech je mi to opravdu divný...'

Jajka (Po, 18. 8. 2008 - 10:08)

Pokud je šmakoun ze sóji, tak na tom něco bude. Mě občas po dvou dnech zplesnicí tofu nebo tempeh. A někdy vydrží i 14 dní otevřené. Říká se, že v sóje je dost plísní. Takže doporučuju omezit.'

David Sttejskal (So, 16. 8. 2008 - 20:08)

prosím,když otevřu šmakouna a sním jen část.mám ho otevřený několik dní v lednici. Pak ho sním.Prý, když ho mám několik dní otevřený, má vnitřní plíseň a já to pak jím.Je to pravda?David Stejskal'

Reklama

Přidat komentář