Plíseň v Tofu a Šmakounu
Pokud je šmakoun ze sóji, tak na tom něco bude. Mě občas po dvou dnech zplesnicí tofu nebo tempeh. A někdy vydrží i 14 dní otevřené. Říká se, že v sóje je dost plísní. Takže doporučuju omezit.'
prosím,když otevřu šmakouna a sním jen část.mám ho otevřený několik dní v lednici. Pak ho sním.Prý, když ho mám několik dní otevřený, má vnitřní plíseň a já to pak jím.Je to pravda?David Stejskal'
Šmakoun nemá se sójou společného vůbec nic. Je vyroben z vajec.A ano, pokud máte nějakou potravinu otevřenou byť i v lednici, tak se v ní začnou množit plísně, které poznáte až v jejich hodně pokročilém stadiu, je to úplně normální.JajkaA kolik stupňů máš v lednici? Po dvou dnech je mi to opravdu divný...'
- Odpovědět
Pošli odkaz