Reklama

Práce

Jan (Ne, 20. 5. 2018 - 16:05)

Vůbec tohle slovo přede mnou nevysvětlujte.
Pro mne je to sprosté slovo,stejně jako závazek.
Jsem zvyklý žít na volné noze a trvalý pracovní poměr by mne mohl i zabít.
Beru to jako katastrofický scénář.
Doma mám klid a pohodlí na který jsem zvyklý.

berusak1@seznam (St, 10. 2. 2016 - 18:02)

Chcete si přivydělat k platu nebo mateřské? Jde o české cukrovinky, potravinové doplňky, těstoviny s vlákninou, nízkokalorické i iontové nápoje, produkty pro péči o dutinu ústní, aloe vera, koktejly pro štíhlou linii a spoustu dalších výrobků.
- žádné povinné objednávky
- provizní bodový systém, který se nikdy nenuluje, ale načítá
- velká podpora "shora"
- do začátku obdržíte katalog cukrovinek + katalog výrobků Global3000, příručku a 12 pytlíčků vitamínového nápoje (na 12-22 litrů), vzorečky bonbonů.
Nejste prodejní typ? Nevadí i tak si můžete s naší společností přivydělat. Registraci můžete využít "jen" pro levnější nákup pro vlastní potřebu. Pro celou ČR

Petra (Po, 16. 2. 2015 - 10:02)

Našla jsem je úplnou náhodou, když jsme se dívali dceři po nějakém pracovním pobytu v cizině. Takže z internetu je znám :-)

Jana (St, 11. 2. 2015 - 13:02)

koukněte na web...vypadá to slibně, akorát teda jsou to zvláštní země, nevím, jestli bych měla odvahu teda....ty jsi na ně narazila kde?

Petra (Út, 23. 12. 2014 - 10:12)

koukněte na web www.eurostaff.cz, nabízí volné pozice v oblasti zdravotnictví

Adklikcz (St, 29. 10. 2014 - 15:10)

Mám pro vás nabídku ohledně (Při)výdělku na internetu ( z pohodlí domova ) :-) .
Jedná se o to že budete jednoduše převádět internetové adresy na kratší a za to že je někde zveřejníte ( třeba na facebooku )
budete placen/a čím víc lidí na váš odkaz klikne tím víc peněz dostanete . Také je tu možnost že budete dostávat lidi tzv. ''pod sebe'' a za jejich práci budete dostávat také peníze . Množství internetových adres které zveřejníte je na vás (neomezeno) ;-) .
Ze začátku se bude jednat o halíře ale nenechte se odradit protože částky které budete dostávat až se vypracujete jsou příjemné .

Pokud máte zájem klikněte na tento odkaz ( odkaz na registraci ) :

http://www.adklik.cz/register?refid=Storm98

Děkuji vám naschledannou a ať se vám daří :) .

Janulka (Út, 15. 4. 2014 - 19:04)

Zdravím všechny, zkuste jako přivýdělek firmu www.databaze-zdarma.cz jsemna materske a takto si přivydělávám. Zkuste to jen vyplňujete dotazníky.

Zuzanapr (Út, 3. 8. 2010 - 21:08)

Nabízím možnost přivýdělku s firmou OKG, je to česká firma. Mám s nimi dobré zkušenosti, pište si o info: [email protected]

Aneta (Út, 3. 8. 2010 - 20:08)

Naíbízím velice jednoduchý přivýdělek - příjmání mailů. Nejsou z toho žádné zázračné výdělky, ale i to málo navíc se určitě hodí :-)
Registrace je jednoduchá přes tenhle odkaz:
http://www.emailing.cz/[email protected]

Doporučím si předtím zřídit nový mail. Pak už jen stačí při každém přijmutém mailu kliknout na odkaz a penízky se připočtou :-)
Není nic lehčího, než to zkusit :-)

Odměníme vás za (Ne, 24. 2. 2013 - 10:02)

Za každý den, kdy se přihlásíte na kupi, získáte 1 kupíka. To je fajn, že?
Odměny za používání kupi
Již při samotné registraci získáte 25 kupíků. Dalších 25 kupíků získáte za první nastavení hlídání jakéhokoliv produktu nebo kategorie.. . . Jakmile nasbíráte dostatečný počet kupíků, můžete si objednat odměnu.. Poukázky do tesca v hodnotě 200,500 a 1000 Kč
http://www.kupi.cz/?u=bu6pa

Tryto (Čt, 14. 2. 2013 - 10:02)

http://www.erlink.cz/klik/UmBQdgFh

Jana (So, 9. 2. 2013 - 13:02)

Pěkný den, jestli chcete ušetřit, tak koukněte na web kupi.cz: http://www.kupi.cz?u=48ge7

Najdete tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.Navíc můžete sbírat body, za které získáte poukázky na nákup.
Vyzkoušejte to určitě také. Tady je odkaz: http://www.kupi.cz?u=48ge7

Malcher (So, 9. 2. 2013 - 11:02)

Poukaz na nákup do Teska zdarma! Ahoj, jsem na mateřské dovolené a používám http://www.kupi.cz/?u=4slx7 Šetřím, sbírám body (přibývají docela rychle) a za odměnu dostanu poukázky na nákup do obchodů. Můžete si zadat hlídání Vámi vybraného zboží ve slevě a potom na něj být upozorněni. Vhodný přivýdělek pro maminky na mateřské, studenty a nezaměstnané. Poukazy už několikrát došly - doporučeně poštou do 5 dnů od zažádání. Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz http://www.kupi.cz/?u=4slx7

Marek (Út, 14. 4. 2009 - 23:04)

Kdyz mas dost lidi resp. do toho investujes prachy ja do toho dal 20000 a behem od Cervna doted sem neobdrzel nic.
Udajne mam 4000 USD to ale pry musim cekat, pry sem ve fronte. Takze az mi prijde prvni penize prijdou-li, tak doporucim. Jen by me zajimalo, oc z toho ona ma?

Návštěvník (Čt, 19. 3. 2009 - 19:03)

jakou zkusenost mate s tou praci na to klikani reklam , to nemůže byt tak spatne ne?

Návštěvník (Čt, 19. 3. 2009 - 19:03)

ale ty můžeš být taky ''první'' když to pak doporucis dál ;-)

ivoš (Út, 17. 3. 2009 - 12:03)

oPRAVDU SE JEDNÁ O TKZV.lETADLO jen ti první z něj maj prospěch ale ostatní né pozor na to!

Návštěvník (So, 14. 3. 2009 - 17:03)

NORMÁLNÍ LETADLO NENALETTE LIDIČKY JE TO BLBOST! MÁM ZKUŠENOSTI NĚJAKÁ NAIVKA VÁM TADY BLBNE HLAVU!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (So, 14. 3. 2009 - 15:03)

Ty krávo jedna, přestaň zamořovat internet tou svojí debilní reklamou.

anet (So, 14. 3. 2009 - 15:03)

Ahojky nabízím takovou pracičku po internetu, je to lehké a můžeš si vydělat SNADNO postupem času docela dost penízek. vydělává se to sice v dolarech ale až budeš mít dolárku víc tak se to potom převede na naše české koruny na tvůj učet nebo složenkou to už zaleží na tobě, pod adresou která je níže odklikáváš pouze reklamy ,je to jednoduché zvládne to opravdu každý a jestli máš tedy vážně zájem tak se musíš nejdříve zaregistrovat a to takhle: Zadáš adresu www.bux.to. V pravo nahoře klikneš na register. Do první kolonky si zadáš svoje uživatelské jméno, do dalších dvou zadáš heslo, do dalších tří zadáš svůj mail(jeden), pak vybereš zemi, do kolonky referrer musíš zadat toho kdo tě doporučil, takže zadáš anastacia4 (to jsem ja). zaškrtneš I accept, opíšeš kód a dáš register. (Možná ti to napřed bude ukazovat nějakou chybu, že jsi zadala špatný kód. Jestli ano, tak ho opiš znovu, zkus napřed všechny písmena maly a když to nepude, tak je zkus napsat velkým). Až budeš zaregistrovaná, tak se přihlásíš, nahoře klikneš na LOGIN. Po přihlášení klikneš nahoře na (Surf Ads), otevře se ti stránka s odkazama. Musíš vždy kliknout jen na jeden. Klikneš na jeden, nahoře ti začne odbíhávat čas 30 sekund, počkáš až to odběhne a ukáže se ti zelená fajfka. Pak můžeš okno zavřít a klikneš na další odkaz. Tak to uděláš se všemi. Každý den jich tam budeš mít 10-15, takže ti to zabere opravdu chvilku. Když se budeš chtít podívat kolik máš dolarů, tak klikni na (My stats). Denně by sis měla vydělat 0,1 dolaru, to není moc, proto to musíš posílat dalším lidem, kteří tam vyplní zase tvé uživatelské jméno. Pak to co vydělají oni, se napíše automaticky i k tobě, takže když to doporučíš dvaceti lidem, tak ti denně vydělají 2 dolary. Není to žádná obrovská částka ale na to že tomu každý den věnuješ 5 minut to opravdu stojí. Vydělané peníze posílají od 20 dolarů, ale lepší je si to nechat zaslat až jich máš více. Pokud se na něco chcete zeptat, nebo něco nebude fungovat, napište na anastac1a"seznam.cz - odepíšu :)

Reklama

Přidat komentář