Reklama

Rakovina krku

Jestli je mladá (Čt, 30. 8. 2018 - 09:08)

Bez hned k lékaři. Každý...a vede normální život, není důvod, proč by ji měla.

tu (Čt, 30. 8. 2018 - 07:08)

maj chlapi z toho, že lížou neobřezané píčiska.

Oma (Čt, 30. 8. 2018 - 06:08)

Já si taky myslím,že mám...Bez hned k lékaři. Každý den máš naději se vyléčit.

Dotaz (St, 29. 8. 2018 - 23:08)

Já si taky myslím,že mám...Kolik je ti let? Kouříš nebo piješ tvrdý alkohol?

lenka (St, 29. 8. 2018 - 18:08)

Já si taky myslím,že mám rakovinu.Vzadu v krku v pravo mám zduřelinu a zvenčí je vidět jakoby nateklá uzlina.Mám hrozný strach jít k doktorovi.

Mav (So, 30. 12. 2017 - 22:12)

Protože se celý život..."Postavili jsme nový pavilón pro přípravu chemoterapií". Můžeš být konkrétní? V onkocentru stačí na výrobu chemoterapie jedna laboratoř. Tak mne zajímá, kde ten komplex je vystavěn.

Má teta, rakovina plic v 51 letech před 24 lety, jí všechno, nádor neroste. Ale žádný doktor "nekroutí" hlavou, protože to jsou poměrně časté případy. I když ne tak, jak bychom si přáli.

Mav (So, 30. 12. 2017 - 22:12)

Mav - já vím, že plno...Val, díky za odpověď. Trochu to rozvedu později - málo času, ale to, co jsi jmenovala, to lidi jíst nebudou a ředitelství bude zavaleno stížnostmi.

A.S. (So, 30. 12. 2017 - 20:12)

Protože se celý život pohybuji mezi mladými lidmi, viďim co jedí.Od rána do večera pečivo a pečená strava.Říkám jim. Jsem o 50 let starší než vy.Já jsem stále zdravý a vy stáĺe nempcní, čím to asi bude.

Rozšiřování nemocnic.V naší okresní nemocnici postavili nový pavilón.V okres. novinách napsali doslova cituji:
Postavili jsme nový pavilón pro přípravu chemoterapií, protože přibývá nemocných kolem 30 let.
Paní 86 let, rakovina před 30 lety, přestala jíst knedlíky, pečivo, koláče, provádí hladovky.Život bez rakoviny, léků, nic ji nebolí.Je to cesta ke zdravému dlouhému životu.

Val (So, 30. 12. 2017 - 10:12)

A my u nás v nemocnici si...Mav - já vím, že plno lidí by nadávalo, kdyby se v nemocnici vařilo zdravě, ale bylo by to pro jejich dobro - navíc nezdravé jídlo si může každý lehce obstarat, ale se zdravým jídlem to je již horší. Mám zkušenost se svojí matkou, kterou jsem si v 6O letech vzala se zápalem plic domu místo toho, aby šla do nemocnice. Jelikož měla i oslabená játra a po antibiotikách se osypávala, nasadila jsem jí přírodní prostředky a přísnou dietu - prakticky byla na celozrnné rýži s různou zelninou, dušené zelenině a zeleninových polévkách. Se zápalu plic se dostala v pohodě, ale bylo to náročné, protože mi též zpočátku nadávala, že ji chci zabít, že jí nedám pořádně najíst...No nemocnici odmítala, takže neměla na výběr a vyplatilo se to.

Teď ti tady určitě nenapíšu jídelníček na 5 dní, ale jídla, aby nezatěžovala pacient a umožnila léčbu by měla obsahovat především rýži, pohanku, jáhly, proso, pro lidi s dobrým trávením luštěniny, hodně dušené zeleniny a zeleninových polévek, krůtí maso, občas rybu (spíš naši sladkovodní) ... U většiny lidí by nebylo na škodu , kdyby v nemocnici trochu zhubli...

Je pravda, že se staršíma lidma je větší potíž - mladí lidé již dnes více dbají zdravé životosprávy...

Kdyby v nemocnicích vařili něco na styl Country lifu nebo různých vegetariánských restaurací s občasným zařazovaním zdravých masových jídel (lehká úprava), tak by to bylo mnohem lepší než dnes a lidi by se více uzdravovali.

Kdyby navíc mohli někde podávat i odborně bylinné čaje (individuálně namíchané) či zeleninové šťávy, tak by to byl ideál.

Ale vím, že v současnosti je to pro většinu nemocnic utopie.

Mav (So, 30. 12. 2017 - 10:12)

Tragédií je , že kaźdý...Můžeš mi vysvětlit větu: rozšiřují se nemocnice pro přípravu chemoterapie?

A.S. (So, 30. 12. 2017 - 09:12)

Tragédií je , že kaźdý den je ČR diagnostikováno přes 200 nových případů rakoviny a přibývá mladých lidí kolem 30 let.Rozšiřují se nemocnice pro přípravu chemoterapie.Jsme na 1 míste na svétě.
Na vině je naše česká kuchyně.Je třeba lidem vysvětlovat i lékařům, že pečivo, knedlíky, pizzy, bagety,koláče lidem zahušťují krev.V těle nabobtnají stejně jako když je dáte do vody, odebírají z krve vodu a tím ji zahušťují.Lidé se cítí nasyceni po takovéto stravě, ale je to klamný pocit.Krev hůře okysličuje tělo.Při konzumaci zeleniny, ovoce se cítí nenajeděni, protože krev není zahuštěná, neodebírá vodu z krve.Pokud sklidí ovoce, obalí ho těstem a udělají knedlíky, záviny, koláče.Vždyť vysvětlení je jednoduché.
Při změně stravování nebudou těla kynout.J.Pomeje uváděl, že v mládí vážil kolem 70 kg a nedávnou měl přes 40 kg navíc.A tak je na ton drtivá většina národa a hlavně děti a mladí lidé.Měla by se provádět osvěta a mělo by to být součástí studia na všech školách včetně studia medicíny, jinak následky budou stále tragičtější.

Mav (Pá, 29. 12. 2017 - 22:12)

Val.- souhlasím s tím co...A my u nás v nemocnici si mysleli, že je to celkovým oslabením. No, nebudu ironický...
Před rokem nám tam zemřela 51 letá žena - veganka - na zápal plic, protože měla oslabenou imunitu. A že mléko nedělá dospělému jedinci dobře, to je strašně individuální. Většina starších seniorů na něm lpí právě kvůli vyprazdňování.

Pro Val: kdybys tušila, CO by rádi pacienti jedli, zírala bys. Už nyní nadávají na tofu, luštěniny, celozrnné pečivo, jablka, dokonce i na filé z tresky. Když byl španělák, nadávali, že byl s rýží, chtěli knedlíky. A dej jim podušenou mrkev a to něco uslyšíš...

Jinak by mne zajímalo - myslím to bez jakékoliv provokace - jestli bys tady mohla napsat 5 denní nemocniční jídelníček, jak bys to viděla ty. Věk pacientů 50 - 80 let. Nebo raději jen do 70ti let.

Jestli to špatně dopadne a já fakt doufám že ne, bude to svalováno na zlé lékaře, kteří ho donutili (násilím) k ozařování. Jako vždy.

J.Pomeje (Pá, 29. 12. 2017 - 22:12)

Val.- souhlasím s tím co jste uvedla včetně mléčných výrobků.Když by si vzal třeba 1-2 chlebíčky otečou nohy až po kolena.Pokud se zanesou střeva přejde to na plíce.Potřebuje vyčistit střeva,jinak se zvyšuje také krevní tlak mezi síní a komorou a to je nebezpečné.
Jako u starých lidí, zanesou se střeva a dostanou zápal plic.

osobně (Pá, 29. 12. 2017 - 21:12)

zhoršení stavu, zápal plic...tam vidím spíš problém oslabené imunity a nutnost jít za každou cenu mezi lidi - v tomhle období je to nerozum.

Val (Pá, 29. 12. 2017 - 20:12)

zhoršení stavu, zápal plic...Souhlasím a sdílím velké obavy. Bohužel, pokud to špatně dopadne, tak to bude zase svalováno na hladovku, v nejlepším případě budou říkat, že hladovka byla k ničemu. Ono stačí aby člověk držel prá dní půst a musí být opatrný při přechodu na běžnou stravu, jinak mu dá co proto a lze si tím i víc uškodit než pomoci. Též mléko je velkou zátěží pro střeva a plíce - viz. jeho hlenotvornost. Nemocniční strava se většinou skládá z pečiva, mléčných výrobků a masa.

J.Pomeje (Pá, 29. 12. 2017 - 19:12)

zhoršení stavu, zápal plic má souvislost s tl. střevem a způsobem ukončení hladovky.Přechod je třeba provádět pozvolna, není možmé jíst jakékoliv jídlo.Pokud se postupuje správně k ničemu takovému nedojde.Absolutně žádné pečivo a pouze śťávy několik dní.Télo po hladovce reaguje na nevhodnou stravu velmi citlivě jako u zvířat.Je třeba mít více informací a být v kontaktu se zkušeným člověkem.Měl jsem obavy, když pan Jiří říkal, že má problém sníst něco slaného nebo sladkěho, nic takového by vůbec neměl vzít do úst.To, že těsně před hladovkou si dal kachnu s knedlíky, bylo také špatně.Chyby při přechodu způsobují velké problémy.Pokud bude jíst klasickou stravu v nemocnici, jeho stav se bude zhoršovat.Potřeboval by , aby se k němu dostaly potřebné informace.

Val (Pá, 29. 12. 2017 - 15:12)

Nemocne rakovinou zajima...Psala jsem "kazdy, kdo ma zkusenosti s lecbou a vylecenim"...tim jsem netvrdila nic víc o hladovkáři, jen to, že sem má právo psát.

Ja (Pá, 29. 12. 2017 - 15:12)

s tebou souhlasim. Nebrer mě jako nepřítele. Ale poukazuji na to, že p. Pomeje prodělal radioterapii, takže je otázka, co zapříčinilo zmenšení nádoru. Jedině tupec by mu nepřál uzdravení. Když jsem byl doma, jedl jsem 14 dní jablka a zeleninu /od babičky/, pil jen vodu vím jak skvěle mi bylo, chronická rýma pryč, astma na velkém ústupu. Hodně věcí zmiuelo z mého jídelníčku. Myslím, že si to brzy zopakuji. Ale na úplnou hladovku jsem si ještě netroufl.

hladovky (Pá, 29. 12. 2017 - 14:12)

Z předchozích příspěvků je zřejmé,že mám dost znalostí a zkušeností v této oblasti a někteří lidé mne žádají o radu.V drtivé většině se uzdravili a tak se mi potvrdilo, že je to velmi účinná metoda vedoucí k uzdravení.Človék tím, že pije vodu nebo čaj si logicky nemůže uškodit.Nedělá nic proti sobě.Jen si proplachuje ředěnou krví celé tělo.To způsobuje postupné vyplavování škodlivin i nádorů.Aby nedocházelo k trávení, nic se nesmí jíst a nejlépe je nepít ani ty zeleninové šťávy. Breuss píše: čím méňe šťáv , tím lépe, zvláště v těžších případech.Na vysvětlenou, pokud dochází k trávení potravy nebo šťáv,sliznice střeva zastaví vylučování škodlivin z těla a tím se ozdravný proces zpomaluje.
Béhem hladovky se NESMÍ KOUŘIT.Dále může dojít k třesu celého těla,může to trvat třeba hodinu, ale je to dobrá reakce sloužící k rozpadu škodlivin.Pro člověka to není nepříjemné, jen neví co se děje.
Hromadící se škodliviny je třeba vyplachovat klystýrem nejlépe ráno a večer.Když jsou střeva plná, projevuje se to velkou únavou.Po vyčišťění střev se stav výrazně zlepšuje.
Po ukončení hladovky se pijí šťávy a pak zelenina a ovoce bez tepelné úpravy.Po dobu hladovky srdce pracovalo velmi úsporně, bez trávení a tak se musí zatěžovat pozvolna.Jíst jen tepelně neupravenou stravu několik dní.Pokud není ještě vyhráno, je třeba takto jíst až do další hladovky.Doufám, že Jiří Pomeje tyto informace má, jinak by došlo ke zhoršení.Bez pití zelen. šťáv pak bude stačit 21 dní.
Na rozpušťění škodlivin hodně pomáhá čpavek´.Ten se vytváří rozpadem moči.Amstrong o tom píše ve své knize Elixír života.Doporučuje obklady.Jejich účinnost se mi také potvrdila.Pokud jsou škodliviny pod kůží, vytečou v podobě hnisu.
Na závěr je třeba si uvědomit, že tyto i jiné nemoce souvisí s mrtvou stravou, zpracovanou vysokou teplotou, jakékoliv pečivo, tousty,pizzy, oplatky, strouhanka na řízkách,dlouho pečená masa,je toho hodně.Zvířata po takové stravě umírají během hodin nebo několika dnů.Tento týden v Chuchli.Přejme Jiřímu, aby se rychle uzdravil, může to pomoci lidem.Prevencí proti nemocem je provádění hladovek asi 14dennćh během roku 2-4x, pak je jistota, že neonemocníte a budete zdraví bez ohledu na věk.Vše má svou příčinu.Teď po vánocćh propukne chřipková epidemie,lidé se potřebují zbavit toho množství pečiva co snědli.A to se každoročně opakuje.Moc se omlouvám za dlouhý příspěvek.

Dotaz (Čt, 28. 12. 2017 - 16:12)

Nemocne rakovinou zajima...Ten hladovkář píše něco o tom, že si vyléčil rakovinu???

Reklama

Přidat komentář