Reklama

rakovina prsu

Linda (Čt, 2. 3. 2017 - 21:03)

Dobrý den ma zprava...Jak zní?

iveta (Čt, 2. 3. 2017 - 20:03)

Dobrý den ma zprava zní

přesně (St, 5. 10. 2016 - 23:10)

Laborantka měla rakovinu...tyhle kecy byly na diskusi o mms.
Bohužel, jde jen o kecy. Změna stravy je výtečná, ale o mms to není.

odpověď (St, 5. 10. 2016 - 19:10)

Laborantka měla rakovinu prsu, pak gynek. orgánů - odstraněno operačně v květnu a v listopadu zjištěny metaztázy v břišní dutině a moč. měchýř.V prosinci hladovka, cítila se výborně, něměla žádné problémy přesto dostala chemot. ale pouze 2 x , dalšíodmítla v na dalším vyšetření zač. dubna potvrzeno, že rakovinu nemá.Kolegyně rakovina kůže, hned po zjištění absolvovala hladovku a dále MMS, žádnou další standartní léčbu neabsolvovala.Potvrzeno uzdravení.Také prováděla obklady močové a koupele v MMS a provádí je preventivně stále.
Hnis vyteče přes kůži v místě nádoru, je třeba obklady mít stále a současně s hladovkou.Při té se čistí střeva klystýrem.
Potkal jsem také paní, které měla být vyjmuta děloha, to odmítla a vyléčila se MMS.
Ve všech případech byla provedena změna stravy, bez toho to téměř jistě nelze.

co? pár dotazů. (St, 5. 10. 2016 - 16:10)

Několk lidí v mém okolí...Labotantka (?) měla potřetí rakovinu? A čeho?
A ta tvá kolegyně přišla jak na to že má rakovinu? A kde jí má, resp. měla? Ona nebyla na operaci? Žádnou standardní léčbu neměla?
Dále by mě zajímalo, kudy hnis z prsu vyteče?

dodatek (St, 5. 10. 2016 - 15:10)

Ještě jsem opoměl uvést nejezte pizzy a bagety, což jsou jídle, která jsou hodně konzumovaná a oblíbená.Jedí to téměř všichni a tak se nemůžeme divit, že nemocných rapidně přibývá nehledě na pokrok medicíny.Zdraví není o penězích, nebudeme zdravější, čím budeme platit víc do zdravotnického systému, ale musíme být opatrní co jíme.

život bez nemoc (St, 5. 10. 2016 - 15:10)

Několk lidí v mém okolí prodělalo rakovinu včetně mé matky.Všichni žijí.Má matka ji prodělala před 30 lety.Změnila stravu, nejí pečivo a nic pečené, taktéž postupovaly další ženy.Zdravotnice labotantka měla ji potřetí.Absolvovala 3 týdenní hladovku a obklady /močové/ je to už 11 let, říká, že se už rakoviny nebojí.Kolegyně z práce, absovovala 10 denní hladovku a pak přešla na MMS.To jsou 4 roky.Všechny změnily stravu a nejedí pečivo, knedliky, oplatky atd.K regeneraci přispívá také změna teploty, jak se také zde objevilo v příspěvku a to směrem nahoru i dolů.
Také to ovlivňují geopatogenní zóny a záření televize, počítače,mobily, příprava jídel v mikrovlnce.
Člověk má možnost se nemoci vyhnout, jen se oficiálně nedozví jak, ani od doktorů.V nemocnici dávají nemocným jídla, která jen jejich stav zhorší, ignorují vliv stravy na vznik nádoru.Pokud chcete mít jistotu, že neonemocníte zkuste se řídit uvedenými radami.Pokud nemoc máte, zkuste hladovku spojenou s močovými obklady.Tělo nádor přemění v hnis a ten pak vyteče.O tom pojednává kniha Amstronga Elixír života.Sám se také těmito radami řídím.Přeji všem zdraví a život bez nemocí.

varchar (Ne, 29. 5. 2016 - 17:05)

Dobrý den,

pokud by měl někdo zájem prodám ampule vitamínu B17 (Amygdalin). Více na: http://1008.wz.cz/temp/amygdalin/

probírala se ta (St, 11. 5. 2016 - 19:05)

pomocí zvýšení tělesné teploty.
Horečka prý rakovinu zničí i metastázy

Roman (St, 11. 5. 2016 - 17:05)

Ahoj pokud by někdo potřeboval pomoci se scháněním leku B17 nebo s lečbou na klinice v Mexiku tak mi napište. Žiju v mexiku a mám s B17 dobré zkušenosti. [email protected]

annicka (Čt, 12. 12. 2013 - 18:12)

S převratnou novinkou pro své klientky, kterým lékaři zjistili rakovinu prsu v časném stadiu, přichází od začátku prosince VZP. Zcela nově bude hradit unikátní test Oncotype DX - ten pomáhá rozlišit mezi nemocnými, kterým chemoterapie může pomoci a naopak těmi, u kterých by chemoterapie znamenala jen zbytečnou zátěž organismu a riziko vedlejších účinků. Test Oncotype DX hradí VZP svým pojištěnkám jako jediná pojišťovna v České republice
http://www.vzp.cz/o-nas/aktuality/vzp-uhradi-zenam-s-nadorem-prsu-unikatni-test-aby-se-vyhnuly-zbytecne-chemoterapii

vyléčení všech (Ne, 3. 11. 2013 - 20:11)

Dejte STOP rakovině -...Lžeš, šmejde!
Neexistuje universální léčivo na všechny typy rakovin!
Zalez zpátky do kanálu, zmiz!

Jakub (Ne, 3. 11. 2013 - 16:11)

Dejte STOP rakovině - vyléčení všech onkologických onemocnění.
Mohu potvrdit, že za 2 týdny bývá i o 50% menší nález. Pomohla mi domácí
léčba přípravky bez vedlejších účinků. Ale hlavně zde NIKDY NENÍ POZDĚ!!
Email: [email protected]

Martina Štěpánk (Pá, 1. 1. 2016 - 18:01)

Prosím co je pravdy na tom,...Milá Petro, já sama jsem prodělala rakovinu prsu dvakrát. Teprve však po druhé nemoci jsem se začala zajímat o její příčinu a prevenci. Já beru pro posílení imunity výtažky ze jmelí, které si píchám injekčně. Nicméně jsem přesvědčena, že příčina rakoviny prsu je psychosomatická. Z mých zkušeností jsou na tom všechny ženy pocitově stejně a mají stejnou příčinu nemoci. Více se můžete dozvědět na mých webových stránkách www.rakovinaprsu-poradna.cz.

S pozdravem a přáním všeho dobra a zdraví

Martina Štěpánková

Jana (Ne, 25. 1. 2015 - 15:01)

Petro, je bulka a bulka. Nezhoubná ti nevadí a zhoubná se bude hlídat,takže jsi v péči lékařů.

Petra (So, 24. 1. 2015 - 22:01)

Prosím co je pravdy na tom, že jistý doplněk stravy (senzycol) pomáhá proti šíření rakovinotvorných buněk? Je pravda, že s tímhle doplnkem je větší šance, že se to už nebude šířit dál? měla jsem mini bulku v prsu a odebrali mi ji. Desím se budoucnosti.

Iva, 36let (St, 21. 1. 2015 - 17:01)

hledám ženy s nádorovým onemocněním prsu, aby se mi ozvaly, co si myslíte, že to způsobuje? např. měří vám váš onkolog hladinu hormonů? podle mne je to z užívání HA pramino, kt. jsem brala 9let!ani se nedivím, že ho zakázali. prosím pište [email protected]

Nicknam (Pá, 16. 1. 2015 - 10:01)

Dobrý den, nechci dělat reklamu, ale doufám že další informace možná někomu pomůže. Existuje výzkum z Izraele, že džus s granátových jablek pomáhá ničit rakovinné buňky http://www.dia-potraviny.cz/granatove-jablko.html

Všem hodně zdraví!

annicka (Pá, 31. 5. 2013 - 19:05)

Všeobecná zdravotní pojišťovna nabízí bezplatné preventivní vyšetření prsu mamografem i ultrazvukem pro ženy mladší 45 let (nad tuto věkovou hranici hradí pojišťovny vyšetření běžně). Vyšetření je součástí akce Zdraví životní bonus 2013, která odstartovala v pondělí 20. května a potrvá do konce listopadu 2013.
V praxi budou úhrady probíhat tak, že žena nejprve mamografické vyšetření zaplatí ze svého a poté s účtem navštíví kteroukoliv pobočku VZP a pojišťovna jí peníze proplatí. Obvyklá cena za mamografii činí 500 až 800 korun, za ultrazvuk ženy zaplatí 250 až 400 korun. Podmínkou je sjednané zdravotní pojištění u VZP a členství v Klubu pevného zdraví.
Další inforamce najdete na http://www.vzp.cz/klienti/vyhody-a-prispevky/financni-prispevky/zdravy-zivot/zdravy-zivot-bonus-2013

Hana Barabášová (So, 27. 12. 2014 - 22:12)

Dobrý večer, nevíte někdo o tom, jestli pomáhá senzycol proti tvorbě rakovinotvorných buněk? POstihla mě rakovina prsu také už jsem po operaci mám 2/3 prsní tkáně pryč a bojím se, že se to zase projeví a vrátí chemoterapie jsou fakt strašné zlo :((((

Reklama

Přidat komentář