Reklama

Snížené varné centrum

Eva (Pá, 24. 8. 2007 - 14:08)

Ale snížené varné centrum není nic neobvyklého, dělá se normálně v kuchyních, jen jsem chtěla znát názory lidí, kteří s tím mají praktické zkušenosti. Ale asi se nikdo takový nenajde, bohužel.'

Návštěvník (Čt, 23. 8. 2007 - 23:08)

Jedine udelat varne centrum jako osamoceny ostruvek v kuchyni i s odkladacim prostorem. Ale podle me to bude vypadat divne. Pokud ma byt kuchyn tvym kralovstvim, tak ji nech snizit celou. Vezmi v uvahu, kolik casu v ni stravis ty a kolik zbytek rodiny.

Eva (Čt, 23. 8. 2007 - 20:08)

Snížená výška pracovní desky nic neřeší, kuchyň není jen pro mě, ale i pro manžela (180cm) a děti, které jsou už teď pomalu větší než já. Navíc manžel s tím souhlasí, říká že je lepší když je do hrnců při vaření vidět. Jde mi o zkušenosti těch, kteří tuto variantu mají, jestli je to praktické nebo ne. Děkuji za názory.'

Oskarka (Čt, 23. 8. 2007 - 19:08)

Keď je varné centrum v rovnakej výške ako ostatná pracovná doska tak sa hrniec plynulejšie presunie z varného centra na dosku. Stačí ho vlastne len posunúť do strany. Evo, nebolo by pre teba lepšie znížiť výšku celej kuchynskej zostavy, aby ti to lepšie vyhovovalo aj pri ostatných prácach? Dnes už sa dá objednať si kuchyňu na zakázku, teď sa trochu popýtaš známych, ani to nevyjde draho a pri tvojej výške sa ti to časom vráti. Hlavne aby to tebe bolo pohodlné a nerobila si zbytočné namáhavé pohyby. Práce je v kuchyni aj tak dosť!'

Eva (Čt, 23. 8. 2007 - 13:08)

Plánuji pořízení nové kuchyně, a vzhledem k tomu, že měřím 153 cm zvažuji že si nechám udělat snížené varné centrum - což je varná deska zabudovaná níže než okolní pracovní deska. Máte s tím někdo vlastní zkušenost? Jaké to má výhody a nevýhody? Myslím že to není moc běžné, ale já to považuji za nezbytné pro můj lepší pocit při vaření, někdy abych si na větší hrnce vzala žebřík, o zavařování ani nemluvím ... :-). Díky za názory a zkušenosti.'

Reklama

Přidat komentář