Reklama

strie

Alena (St, 18. 1. 2017 - 14:01)

Mám 4 děti a jediné, co mi vtěhotenství vždy pomoho bylo surové bambucké máslo Lulalu, ale nejen na zvětšující se břicho, ale i celulitidu na stehnech, enzymy, vitamíny a mastné kyseliny opravdu ,,opravují pokožku" Lulalu dováží nejlepší a nejčerstvější bambucké máslo na náš trh a produkty z něj, Bez kapky chemie a strie ani celulitidu nemám. O tom, jak lulalu působí na pleť obličeje ani nemluvím, protože je to fakt zázrak.

D (Pá, 19. 8. 2016 - 15:08)

Ahoj, je mi 24 a nemuzu se porad srovnat s tim, jak moc mam poznamenany telo. Okoli me ma za krasavici a ja si pripadam cim dal hur, protoze na jednu stranu malokdo vi, ze jsem na tom tak spatne po fyzicke strance, obleceni dost schova. Vykrmila me babicka, kdyz jsem byla mensi a prasklo mi snad cely telo. Vim, ze to ma hodne lidi, ze to neni zadna katastrofa, ale kdyz je to tak hnusny, jsem z toho hotova, kor ted v lete. Stydim si i vzit tilko a porad se nabaluju do svetricku a rikam vsem kolem, jak mi neni teplo. S pritelem - starsim nez ja 32 - ziju uz 3 roky, predtim jsem mela taktez pritele a vydrzeli jsme spolu 2,5 roku. Zatim zadny to neresil, ale mam problem delat cokoliv na svetle. Takze je to hra na schovavanoi. Tak moc je mi to lito. Je hrozny byt povazovany ala za pekneho cloveka a pritom mit telo jako zenska po 3 detech. Na koupak bych se neodvazila. Docela bych ocenila nejakou kamaradku, ktera je z teto kosmeticky chyby stejne hotova, protoze me fakt mrzi videt v mhd tlusty lidi, kteri nemaji nikde nic a ja hubenejsi schovavam co se da. Pred vsemi. Sama se v tom jeste vic utapim. Snazim se na to nemyslet, ale pokazde kdyz se oblikam a vidim ty velky prsa, ktery jsou cely praskly chce se mi brecet. Vzdy si reknu "co delas, res neco min povrchniho", ale znate to, veci ktere nikdy uz zmenit nejdou cloveka trapi a zatezuje cely jeho organismus./

M (St, 15. 6. 2016 - 16:06)

Zdravím jsem kluk a mám strie a stDim se za ně tady jsem dal foto , co myslíte??? http://postimg.org/image/krbspn6bp/

Martin (Ne, 30. 6. 2013 - 15:06)

Ahoj,já jsem s tím měl taky problém. Krémy mi nezabíraly, ale pak jsem zkusil zajít na kliniku GHC Praha, kde mi dali také speciální krém a poté mi laserem něco dělali a konečně byl vidět výsledek! :)

jestli (Út, 25. 6. 2013 - 14:06)

Už pár let chodím do...už strie máš nic s tím neuděláš,není to vlasrně úplně přibráním,prostě se ti kůže vytáhne přibráním nebo tím žes nabral dost svalové hmoty a pak když povadne už se ty mršky rýsují,možná by to chtělo cvičit pozvolna.Malé strie se snad dají retušovat laserem ale to bude asi pálka za ošetření,pokud jsou roztáhlé co s tím uděláš nic,jak by asi ztlustili ztenčenou kůži,to leda na břichu,odstranit přebytečnou,

Honza (Út, 25. 6. 2013 - 14:06)

Už pár let chodím do posilovny a moc mě to baví. V posledním roce se mi však na rukách vytvořily velké strie. Nenabírám nijak na váze, spíš hubnu. Nepoužívám žádné steroidy a pod. Ani si nedávám příliš velkou zátěž. Od vytvoření strií jsem v posilovně i trochu závaží ubral. Ptal jsem se snad všude, ale nikdy mi neřekli jejich příčinu nebo jak se jich účinně zbavit. Chtěl by jsem se tedy zeptat, co dělám špatně? Co dělat, aby se nezhoršily nebo nevytvořily další a jestli je na to i nějaký opravdu účinný krém ??

Petr (Pá, 26. 9. 2014 - 12:09)

Jako chlap se musím přiznat, že i já jsem vyzkoušel od přítelkyně krém proti striím exclusive od elastiQ. A také mi strie na rukou a zadku vybledly. Takže něco na tom bude :)

Markéta (Ne, 13. 7. 2014 - 15:07)

Můj přítel měl také strie na rukou, které se mu udělaly díky cvičení pak vyzkoušel krém od ElastiQ, kterým jsem se mazala jako těhotná. Opravdu mu strie vymizely - vybledly a zjemnily se.

Radka (Po, 30. 6. 2014 - 21:06)

Taky jsem velmi spokojená s krémem Exclusive od ElastiQ. Díky němu se mi strie vzniklé nadváhou, rychle zatáhly a vybledly a cítím se mnohem líp. Samozřejmě používám doteď jako prevenci

Lucka (Ne, 2. 3. 2014 - 22:03)

Mě elasti-q olej pomohl od mindráku, chtěla jsem s malým chodit na plavání, ale strašně jsem se styděla mezi lidma v plavkách, těhotenství i porod udělaly s mým tělem svoje, ale když jsem potom narazila na ten olejíček, mazala jsem se fakt pravidelně, strie se pěkně zatáhly a vybledly, jsem za to strašně ráda a dneska už s malých chodíme plavat pravidelně a jsem zase v pohodě, protože jsem založená docela "natur", je pro mě taky docela důležité, že má jen přírodní složení :-)

strie (So, 1. 3. 2014 - 12:03)

Po přečtení dosti...Osobně jsem vyzkoušela hodně přípravků i z lékáren. Nyní používám olejíček od Pure Fiji, kosmetika z dalekých ostrovů a paráda! V ČR se dá koupit na webu, u spol. Pacifika eu. Pokožka je krásně hladká!

Natálie (Ne, 23. 2. 2014 - 22:02)

Po přečtení dosti pozitivních recenzí, jsem se taky rozhodla koupit olej od Elastiqu, příjemně mě potěšilo, že se dá koupit jen v lékárně, mám v to větší důvěru, ale hlavní je to, že mě jako výrobek nezklamal, strie se zatáhly, vybledly, tak jsem ráda, že jsem konečně našla výrobek, co nejen slibuje, ale fakt zabírá

Hanka (Ne, 9. 2. 2014 - 17:02)

Taky mám dobrou zkušenost s Elastiq olejem, je super na suchou pokožku a jako jeden z mála pomáhá i proti striím, které se už bohužel vytvořily a hlavně si ho můžu dovolit i finančně

Dáša (St, 21. 4. 2010 - 23:04)

Nemá někdo osobní zkušenost s bio oil na strie? Dá se sehnat v ČR nebo jen v UK?

D (Čt, 18. 2. 2010 - 17:02)

Já jsem posiloval několik let pouze pomocí hmotnosti svého těla a pak několik měsíců s činkami a žádné strie jsem neměl. Pak jsem na dva týdny vynechal posilování kvůli nedostatku času a po dvou týdnech při bench presu se mi hned udělaly strie mezi podpažím a prsními svaly, takže si myslím, že to mohlo být i tím, že před tím byla moje pokožka zvyklá na pravidelné protahování a když jsem pak vynechal, tak si odvykla a hned popraskala. Ještě ten den jsem si to začal mazat 2x denně krémem ElastiQ exclusive proti striím a světe div se, asi do týden byly všechny strie pryč. Samozřejmě jsem taky z preventivních důvodů přestal cvičit a to asi na dva týdny. Pak jsem se opatrně začal protahovat a pak jsem si dal sérii kliků (s činkama to zatím raději ještě nezkouším) a žádné nové se mi neudělaly. Pořád se ale mažu tím krémem 2x denně. Pak zkusím i činky, to bude vzrůšo, co se asi stane?

Mirka (Ne, 6. 1. 2013 - 20:01)

Díky za tip, video je parádní. Hned jsem ho posala i svým těhotným kamarádkám. Začla jsem se návodem řídit. Krém Elasti-Q exclusive používám a vyhovuje mi.

Michalea (St, 9. 9. 2009 - 17:09)

Je to hrozný. Je mi 13 let, nejsem nějaká vyhublina, prostě jsem "akorát", ale né tlustá. Mám 164 cm a 56kg. Výrazně jsem nepřibrala, ale ani neubrala a přesto se mi udělaly strie v oblasti přední strany stehen. Nevím co stím a vypadá to hrozně, strie už mi zbělely, a tak to vypadá jak zahojené jizvy...Neví někdo co s tím?

Kulik (St, 2. 9. 2009 - 20:09)

Je mi 16 a zhruba snad od 14ti jsem nachazela na zadecku strie. puvodne jsem si myslela, ze to nic neni, ze to zmizi. nebo alespon tak to mely vsechny me kamaradky.. ale ne, me se strie postupne staly obrimi a vypadaji jako velike jizvy¨..
byla jsem ted na kozni a pani doktorka mi rekla at vyzkousim olej EUCERIN. pripada mi, ze docela pomaha, vypouzivam ho a potom pujdu na laser. kdyby to potom nekoho zajimalo, napisu jak to dopadlo.
tak preji hodne stesti :)

Ladyna (Po, 10. 8. 2009 - 22:08)

Pokud vím, nejdřív jsou strie fialové a postupně zbělaj....
a navíc ještě s tím můžeš něco dělat, Enja balzam ti asi moc nepomůže, nebo spíš je úplně jedno co používáš, hlavně se to musí mazat a masírovat...

Lucka (So, 11. 7. 2009 - 00:07)

Ještě bych chtěla dodat, že v srpnu to bude rok, co beru antikoncepci Minerva, zdá se mi to málo na to, abych měla celý flekatý zadek.
A lidi, buďte rádi, že máte strie bílé!!!

Reklama

Přidat komentář