Reklama

Co mi vlastne je? :-/

Ivana (So, 25. 6. 2011 - 07:06)

Bazaliom - na operaci boltce ucha jsem byla 20.6.2011 a bylo to děsné. Trvalo to asi hodinu a půl, jen při lokálním umrtvování - jen připichovali mezokain, takže dost to bolelo. Poslali to na histolku, výsledky dosud nemám. Převazuje se to každé 2 dny, taky radost. Pozor, kdo
má bazaliom, musí jít na jeho odstranění co nejdříve, je to dosti nebezpečná věc.

Ivana (Út, 14. 6. 2011 - 22:06)

Ahoj všem. Rok již mám potíže se zevním uchem (horním boltcem), kdy se mi tam objevil malý pupínek. Nevěnovala jsem tomu pozornost, ale nemizel, tak jsem šla včera ke kožnímu. Prý je to BAZALIOM a jdu na jeho odstranění, ale až za měsíc. Mám již potíže, že mi ucho bolí jakoby začínal zánět, bolí mne i ta část krku ke klíční kosti, bolí mne i čelist - kde mám zdravé nebo zaplombované zuby. No dost se bojím, zda jsem to neprošvihla, protože už to vím takovou dobu. Pak vám napíšu co a jak. ahoj

Jitka (Čt, 26. 10. 2006 - 17:10)

Dobrý den,i já se obracím s prosbou o radu, pokud mně někdo může pomoci.Před 3 týdny mi na chirurgii sdělili,že pigmentová néva na zádech,kterou mi na doporučení kožní lékařky ambulantně vyřízli,vyšla v histologii pozitivně,že je to tzv.baziliom,maligní změna na kůži.Ubezpečili mě,že tento nádor nemetastázuje,že je to problém více méně lokální,po jehož odstranění je další prognóza velmi dobrá.Budu prý jen 1x do roka zvaná na kontrolu na onkologii,nic jiného že není nutné.Velmi prosím někoho,kdo má obdobný problém,aby mě uklidnil a sdělil své zkušenosti, že opravdu "o nic nejde", že se nemusím bát a nervovat se.Lékařům samozřejmě věřím,přesto uvítám zprávičku od někoho,kdo má informace tak říkajíc z vlastní praxe.Díky moc a hodně zdravíčka všem!

petra (St, 25. 10. 2006 - 17:10)

ahoj martine je to déle co jsi tu byl ale poradím ti zajdi za psychiatrem nasadí ti léky na panickou ataku deprese atd a dostaneš se z toho máš li chut můžeme si popovídat vím o čem mluvíš znám to do puntíku tvé potíže mám je také ale už menší beru léky,ahoj petra

angelika (Út, 17. 10. 2006 - 21:10)

Ivo musím Ti říct, že jsem ca před měsícem byla také na vyšetření přístrojem Oberon. Vyšetření není účelové, je velice přesné - odhalilo všechny moje známé problémy. Přitom na naměřené zátěže jednotlivých orgánů doporučí přírodní preparáty i léky od různých výrobců - nikoliv pouze Starlife. Již po ca 14 dnech jsem pocítila zlepšení a při dalším přeměření mého zdravotního stavu bylo toto skutečně zřetelné. Veškeré informace můžeš získat na www.mariko.cz - odkaz Biolaz Oberon

Iva* (St, 13. 9. 2006 - 07:09)

Vevo přeju Ti tu spokojenost a ať Ti to pomůže. Mne to příjde hodně účelové, přístroj jeho objektivita!? A hlavně u toho léčba zrovna jen výrobky od určité jedné firmy!!!
Aurum 3x je obdoba Oberonu od jině firmy.

vevo (Po, 11. 9. 2006 - 09:09)

Ivo byla jsem na Oberonu Před 14.dny a připadala jsem si jako Alenka v říši divů. Ukazuje to postupně všechny orgány, kde je jaká potologie a stupeň poškození. Doporučí to přípravky (léky?)které je vhodné užívat, tak za měsíc-6 týdnů se jde na kontrolu, znova se provede měření a srovná se to s minulým Já byla u Mgr.,která se věnuje Starlife, tak tam má naprogramované jejich přípravky. Já se leta trápím bolestmi, teď vím konečně proč. Když zabere to co užívám, budu hrozně šťastná.

Iva* (Po, 11. 9. 2006 - 07:09)

Vevo máš osobní zkušenost s přísrojem Oberon? Tak nám o tom napiš podrobnosti sem nebo do rubriky k tomu určené: Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

vevo (Ne, 10. 9. 2006 - 09:09)

Zda JE nebo NENÍ v TĚLĚ VŠE V POŘÁDKU zjistí přístroj OBERON. www.mariko.cz nebo
www.fitness-cekanka.webzdarma.cz

ter (So, 9. 9. 2006 - 01:09)

No nevim Martine mozna ti neco je ale s tou psychikou...to znam.Mivam obdobi ze me pak 14 dni je zle ze i zvracim a zaludek neprestava bolet ani na 5 minut denne, dokazu si vsugerovat zanet dasni-lecim to pak mesic, bolest ledvin atd.Dokazu to -nevedomky-tak ze i muj pribuzny na me vizuelne pozoroval zemi neni dobre ale testy byli ok.Oznacil to jako funkcni poruchu.Obcas se mi snazi si vsugerovat ze uz je to vlastne lepsi a kdyz se toho podvedome chytim zase se vse upravi.Podotykam ze k lekari nechodim /byla jsem jednou za 9 let/ na kompl.vysetreni, ale tohle u me fakt funguje.Dokazu si tak neskutecne rozhodit zazivani tim jak si rikam to je mi dnes blbe jako by mi dal nekdo ranu do zaludku o strevech ani nemluve a fakt i zvracim ale je to psychicke.Pomaha i se oblbnout a i kdyz vim ze to na sebe hraju pomaha to.Koupim si treba caj na zaludek nebo cokoliv arikam si hm je to fakt lepsi musi to byt lepsi a ..je.Tak jeste tyden:-) pak se to samo ztrati./Stejne tak funguje placebo ze../Jak na to clovek mysli nejde to.I kdyz to u tebe nechci podcenit muze to byt zpusobeno cimkoliv.

Markovi (Pá, 8. 9. 2006 - 12:09)

A co zkusit snídat později a v menším množství,třeba je to ve složení toho co jíš. já mám např. potíže když snídám kakao a něco k tomu, je mi potom těžko od žaludku, skoro až na zvracení. když si dám malý hrneček jenom kakaa není mi nic.

Marek (Ne, 3. 9. 2006 - 17:09)

Ahoj mám 17 let zase mám stejné skušenosti rano po snídani je mi moc špatně , asi před rokem jsem absolvoval plno vyšetření v nemocnici vše negativni , mám taková uzkostlivý pocit pod hrudním košem jako kdyby od srdce , a k tomu mi začaly i bolesti které mi vystrelovaly az do krku opet rada vysetreni ale vse negativní.Ja nedokáži stres nejak potlacit je to proste ve mne a mám velice narocnou SŠ ta mně vždy vyčerpá. Nyní je mi zase dobře občas si vezmu Lexaurin pomáhá i meduňka , zjistil jsem že jsem málo pil dospivajici lidé mají vypít i 4 litry tekutin na to dbám užívám draslik s Magnesiem , tento preparán má blahodárný vliv na tělo.

Jitka (Pá, 25. 8. 2006 - 18:08)

Milý Martine, chapu tvoje stvy měla jsem podobné problémy, ale se zády nakonec se z toho strachu vyklubala panická ataka lexaurin je dobrý jen akutně, dogmatil se bere zase jen krátkodobě , léčí to pouze léky , které píše psychiatr je ma Ciprilex a je to v pohodě.

Marta (Po, 31. 7. 2006 - 13:07)

Já měla po smrti mamky to podobné, ale nějak jsem se z toho dostala sama bez prášků, občas je mi pořád stejně špatně, ale to tak 2 týdny maximálně. Musím se odreagovat zájmovou činností a myslet pozitivně a ne na problémy.

32 let (Ne, 30. 7. 2006 - 16:07)

ja mel temer totozne problemy.dostaval jsem se z toho 4 roky,,byly to nervy.psychika ma na cloveka neuveritelny vliv.musis se pokusit na to tolik nemyslet a jen se neuzirat..(me bylo 24)

Dandy (St, 27. 7. 2005 - 19:07)

Ahoj Martine, jen tak ze zvědavosti jsem nakoukla a myslím, že by ses možná našel v tématu panická porucha 3. Já sama jsem tam asi 4 dny. Taky by mě před 1/2 rokem nenapadlo, že bych mohla mít podobné problémy, ale stalo se. Možná se tam najdeš taky...Přeju Ti brzké vyřešení Tvých problémů.

Martin (St, 27. 7. 2005 - 18:07)

Dobrý den! Chtel bych poprosit o radu. Jiz nevim kudy kam :-/ Vse zacalo asi pred asi 5 mesici, kdy jsem po jidle citil paleni nad zaludkem. V te dobe jsem na tom byl velmi dobre fyzicky (i psychicky), chodil jsem pravidelne do posilovny. Postupne mi bylo cim dal hur (nafouknuty zaludek,kamen v brise...), po ruznych peripetiich dost dlouho trvajicich, jsem byl poslan na fibroskopii, ktera odhalila zrejme "nefunkcni" zaklopku nad zaludkem + v zaludku Helicobakter Pylori. Dostal jsem na 3 mesice Helicid (2*denne 20mg)Aby toho nebylo malo (zhruba 4 mesice zpet) jsem zacal citit srdecni cinnost. Proste porad citim jak mi tluce srdce, je to i viditelne, jak narazi na hrudnik (zebra). Podstoupil jsem tato vysetreni: Ekg klidove, Ekg Holter (24hodinove Ekg), Echo (okamzita srdecni odezva) vysledky vsechny negativni.. Tedy zaver- je to zpusobeno psychikou. Cemuz jsem dlouhou dobu neveril. (pomerne bez problemu studuji,mam dlouholetou pritelkyni, kterou mam moc rad atd.) Od obvodni doktorky, ktera mi od pocatku tvrdila, ze mam vse od nervu (u zaludku se ale rozhodne netrefila) jsem se odvratil a hledal pomoc jinde. Diky znamym jsem se dostal k primari interniho oddeleni v nemocnici u nas ve meste. Ten mi opet vzal krev,moc (nalez zadny), opet EKG (nic). Dal mi Vasocardin50 v male davce (1/2 rano a vecer) + Lexaurin (3mg, 1*na noc). Po mesici (citil jsem se lepe, ale problemy byly jaksi utlumeny ne vyreseny), jsem k nemu sel znova. Misto lexaurinu mi dal Dogmatil(50mg, 1* na noc), ten jsem bral ted asi 14 dni. Pak jsem se citil asi nejlepe za poslednich pul roku. Rikal jsem si, ze tedy prestanu ten Dogmatil brat (rikam tomu "lek pro blazny") Po 1-2 dnech kdy jsem ho vysadil mam hrozne uzkostne stavy, citim se chvilemi strasne. Nemuzu se zbavit myslenek na sve zdravotni problemy. Posledni mesic jsem take zkousel Homeopatika (diagnoza hepatitida B,Helecibacter), zlepseni nebylo vyrazne. Jsou to v podstate me prvni vaznejsi zdravotni problemy, od mala jsem sportoval. Je mi 22 let. Jiz nevim, kam se mam obratit, budu rad za kazdou radu! Predem diky moc! Martin!

Reklama

Přidat komentář