Reklama

Výborné vaření v parním hrnci

lucasice (Pá, 2. 8. 2019 - 20:08)

Parní troubu nemám ale mám parní hrnec, předpokládám, že to je na stejný princip. Maso v tom dělám prakticky denně a jsem moc spokojená.

Pavel (Pá, 1. 3. 2019 - 07:03)

Zkoušel někdo maso pečené v parní troubě? Kamarádka se jí zbavovala, v kombinaci s normální, byla těžká jak cent. Neměl jsem na ní místo a teď lituji.

Monika (Čt, 28. 2. 2019 - 20:02)

Dobrý den, já tedy v páře moc ráda vařím :-), zdravé a v jídle zůstanou veškeré vitamíny

-- (Út, 18. 12. 2018 - 17:12)

Je tady psané, že to žádný hit není, ale vařte si na čem chcete. Reklama ale nezabrala.

Jana 60 (Po, 17. 12. 2018 - 22:12)

Mně stačí nádobí z potravinářské nerez oceli 10/18

? (Po, 17. 12. 2018 - 22:12)

Každopádně se to jako hit posledních let ale nedá nazvat. A můžete to reklamovat jak chcete. A "používat".

Karol T (Út, 18. 12. 2018 - 17:12)

Já teda to tedy jak vy říkáte "používám" poměrně často, každý víkend na tom vařím, občas i v týdnu, když je čas. Ale Vy proti tomu máte asi nějakou averzi, takže je zbytečné Vám něco říkat ;)

Karol T (Po, 17. 12. 2018 - 19:12)

Podívejte se na stránky společnosti zgastro. Mají jak hrnce, tak nástavce
A pro pana/paní ale di ty, to že o něčem nevíte/nepoužíváte neznamená, že spousta ostatních to nedělá ;)

ale di ty (Ne, 16. 12. 2018 - 19:12)

hit jo? a kde žiješ?

kuchtička (Ne, 16. 12. 2018 - 19:12)

Rozhodně titanový, je hit posledních let, ale myslím, že se udrží, díky ekonomické stránce věci

Sara (St, 19. 12. 2018 - 19:12)

Děkuju, super kouknu se na to.

hele (Čt, 13. 12. 2018 - 21:12)

jestli neumíte vařit nebo se vám nechce, tak může být hrnec třeba za zlata

a (Čt, 13. 12. 2018 - 19:12)

který ležák nabídneš tentokrát?

kuchařka (Čt, 13. 12. 2018 - 14:12)

Málo kdo ví, že plno vitamínů z dušené zeleniny je vám nanic, pokud si na tu zeleninu nedáte olej či máslo - C je termolabilní, takž to tam neni ani po vareni v pare a betakaroten, vitamín A,E, K, D jsou rozpustné v tucích.

Vlasta (Pá, 14. 12. 2018 - 08:12)

Tohle stále říkám dceři, ale jako kdyby neslyšela. Saláty, dušenou zeleninu i polévky jí bez tuku. To je to zblbnutí dietama a štíhlou liniií. Pak se nemůže divit , že má suchou pleť a začínají se jí tvořit vrásky. Sádlo, máslo, olivový olej - nejlepší tuky, kterým není třeba se vyhýbat.

Smrt reklamám!!! (Čt, 13. 12. 2018 - 13:12)

Piky piky na hlavu
že na babu nehraju!
Tři kolíky do země
vy volové nechte mě!!!!

Magda (Čt, 13. 12. 2018 - 08:12)

Já mám multifunkčí hrnec, kde můžu smažit, vařit, dusit i vařit pod tlakem. Je to užitečná věc. dnes je takových hrnců více od různých značek.

kuchtička (St, 12. 12. 2018 - 19:12)

Na vaření v páře mi vyhovuje to, že je to jednoduché, nic nepřipálím (jsem nešika) a hlavně zůstane v jídle spousta vitamínů a minerálů, které by se normláním vařením zničily

Sara (Čt, 13. 12. 2018 - 17:12)

A jaký hrnec byste volila? Myslím kvalitní materiál

lulu3 (Po, 21. 6. 2010 - 16:06)

ja by som sa chcela spytat ze cim by sa dalo nahradit sitko ktore sa dava do hrnca a na ktorom sa paria buchty na pare dakujem

Reklama

Přidat komentář