Reklama

jsem milenka ženatého muže

Pampeliška (Čt, 23. 11. 2006 - 15:11)

Aleno.A jak se k tobě ted chová? Nechybí ti? Nemáš z toho deprese? Víš já jsem to dhtěla ukončit mockrát,ale nejsem tak silná? Kolik ti je?

Alena (Čt, 23. 11. 2006 - 11:11)

Chci Vám říct jednu věc. Měla jsem 3lety vztah s ženatým chlapem. Miluju ho. On miluje me, ale asi ne dostatečně. Ukončila jsem to, přetrhala společný vazby. Nečekala jsem, že mě zadrží a taky to neudělal. Kdyby to udělal, byli bychom si souzeni, ale on to neudělal. Byla to jasná známka toho, že nestojí za to ztrácet čas. Zeptej se, dej mu čas a sobě stop time. Pak dostuj svého slova a odejdi. Vydrž to a nikdy se k tomu už nevracej. Život je potvora, ale máme ho jenom ve svých rukách a myslím že není dobrý jen sedět a čekat a doufat v boží zásah. Myslete holky na sebe.

coyot (Út, 17. 10. 2006 - 09:10)

No...:-) zjevně recese, ale možná taky dobrý podnět k zamyšlení a připomenutí,kolik bolesti mohou takové vztahy přinést.

Černá kronika (Út, 17. 10. 2006 - 09:10)

12.4.2002 MF dnes
Za tragédií, která se odehrála ve středu večer v ulivi Plk. Mráze v Praze 10, byl manželská trojúhelník. Podváděná manželka ( 42) vyhledala milenku (35) svého muže (42) a ubodala ji k smrti.
Dříve než sama skoncovala se životem, zavolala manželovi.

D. (Po, 16. 10. 2006 - 22:10)

Možná mi někdo poradí co s tím. V práci je ženatý kolega, který po mě jde, sice opatrně, už rok. Dlouho jsem ho odmítala, ale teď jsem se zamilovala. Teď jsem tu dala zelenou a on je z toho hrozně zmatený. Asi zvažuje, jesli mu za to stojím. Já se teď užírám a nerozumím, proč tahle situace vlastně vznikla, když začal on a teď se neumí rozhoupat. Přitom už to není žádný ušák....

K. (Út, 10. 10. 2006 - 18:10)

Ilonko no ja uplne koukam,ty jsi taky zila a asi i zijes s tim,ze manzel ma milenku?

Ilona (Út, 10. 10. 2006 - 18:10)

Pro Jelena -Myslím že by sis měl někoho najít,bude ti líp a nebudeš se tak trápit a budeš se těšit na obyčejné políbení a obejmutí.Nemusí to být často,ale stačí když budeš vědět,že na tebe někdo myslí a záleží mu na tobě i když má ten dotyčný svou rodinu.Manžel také čekal až budou kluci velcí.Dnes mají 20 a 17 let a rozvod se nekoná.Tak uvidíme časem.Tak Jelene hledej štěstičko.

K. (Út, 10. 10. 2006 - 15:10)

neveri ti ze ji mas rad?proto ma milence?

Jelen (Út, 10. 10. 2006 - 15:10)

To mám, ale stejně mi to ona nevěří :-)

K. (Út, 10. 10. 2006 - 12:10)

Asi ano ja tomu nerozumim,nekdy nerozumim ani sama sobe,kdyz mam zenatyho milence.
Tak si najdi nejakou peknou babu a bude to,i kdyz me docela prijde,ze mas manzelku hodne rad

Jelen (Út, 10. 10. 2006 - 12:10)

Klidně? Kdo říkal, že s tím "žiju klidně"? Ani náhodou!
Ale pořád ještě si říkám, že těch 15 let společného života za to snad stojí.

K. (Út, 10. 10. 2006 - 11:10)

Ty blaho Jelene,ted nevim jestli ses bourak anebo chudak,muj milenec me rikal ze kdyz jim bylo s manzelkou 30 tak se dohodli na volnym manzelstvi,ale kvuli detem se rozvadet nebudou,a kdyz jsem se ho ptala jestli nekdy prisel manzelce na neveru tak rikal ze ne,a ona jemu prej taky ne.Ale ty o tom vis a klidne s tim zijes ja bych to ponizeni nemohla.

Jelen (Út, 10. 10. 2006 - 09:10)

Ilono, taky mám podobný případ, psal jsem o tom v diskusi Jak vrátit vztah zpátky. Moje žena má milence, byla doba kdy se chtěla i rozvádět, ale před měsícem mi pro změnu sdělila, že už nechce, přinejmenším pár let, než odrostou děti. Nicméně přestat s ním nechce, co bude doopravdy dál, nevím. Občas máme spolu taky sex, ale myslím, že se moc nelíbí ani jednomu z nás. Taky mi v tom chybí láska, mazlení, líbání, to co od ní nedostávám, i když já bych to rád dával. A taky přemýšlím o tom, že si na tohle najdu někoho jiného.
A jsem zvědav, jak budou tyhle dva skoro stejné případy hodnotit ostatní, rozdíl je v podstatě jen muž-žena, zrcadlový. :-)

Popleta (Út, 10. 10. 2006 - 00:10)

Macinko,jen si uzivej pokud to jde.Ja to mam leta zasebou,nikomu jsem tim neublizila a bylo to krasny:-)

Macinka (Po, 9. 10. 2006 - 21:10)

Jo tak takovou reakci jsem čekala od anonyma.Jen si poslus,když si ulevíš.

Ilona (Po, 9. 10. 2006 - 20:10)

Je to báječné téma a opravdu hodně rad.Sama mám manžela podnikatele a já pracuji s ním.Mobil si také chrání jako oko v hlavě,uplně stejně jako od Věry manžel.Před 5 léty jsem mu přišla na milenku,rozvedenou. Volala mi a se vším se mi svěřovala.Chtěla ho urvat pro sebe.Já se nervově zhroutila.Až jsem se vzpamatovala našla si přítele,bylo mi fajn. Manžel na to nějak přišel,podal žádost o rozvod,je dost prchlivý,ale měl jen tušení,důkaz neměl.Pak se vše srovnalo a zase žijeme "normálně". Mi ale chybí láska. Takové mazlení a polibky,to prostě u nás neexistuje. Jen obyčejný sex čas od času.Najednou jsem na chatu objevila kamaráda se kterým jsme zašli na kafe a začínáme takový malý vztah. Je mi báječně a vše co jsem postrádala najednou mám.Také je ženat.Tak zachráním manželství,ten hrozný stereotip,ale musím být opatrná.

Návštěvník (Po, 9. 10. 2006 - 18:10)

HNUS ODPORNEJ, MACINKO !

Macinka (Ne, 8. 10. 2006 - 20:10)

Saša:
Sašo diky,ale nepřijdu si zas taková radkyně:-).Beru to tak jak to cítím,aby se človek moc netrapil a rodina neztroskotala.
Každopádně se ráda podělim o své zkušenosti,někdo z toho muže najít nějakou radu a pak jsou lidé,kteří mě totálně zavrhnou.Ale to je život,a také jsem patřila jeden čas k těm,kteří naprosto nechapali,jak někdo muže "zahýbat".Ale já nevěru beru,jako "ochutnávání jiné vůně".
S těmi počítačemi se mi to zda docela dobrá finta:-) jen asi opravdu,aby tvá milenka pak nějaké zkušenosti v oblasti PC dostala,mohla by pak lehko padnout v podezření.No i když to bude asi těžké věnovat se navíc kurzu PC:-(.
To,že by si s ní chtěl být vic jak 1x v týdnu-je asi normal kort takhle ze začátku,i když fakt bacha,abys ukočíroval city.My jsme to na začátku (před rokem) meli stejné i my přislo,že muj přítel tak trochu v tom lítal víc než já,neb posilal sms i před spaním jen tak pro dobrou noc.I když mi to bylo moc příjemné,že na mě myslí,ale zaroven fakt naprd,je to moc riskantní sms v 11hod v noci,to za to prostě nestojí.Naštěstí pak musel odjet na 2 měsíce do USA i s rodinou,sice se mi moc stýskalo,i kdyz jsme si psali sms a maily,takže přeci jenom jsme to trošku takhle ukočírovali.A když se ted vidime 1xza měsíc,těšíme se na sebe a na to další:-)
Tak pěkný večer a spoustu pěkných zážitků!!

Ajka (Ne, 8. 10. 2006 - 19:10)

Ahojte, musim se priznat, ze jsem cely zivot stale zamilovana a to i kdyz mam vztah, do nekoho jineho, csto i platonicky. Proste potkam nekoho uzasnyho a za nejakou dobu to odezni a ja jsem byla i rada, ze jsem i to uzila a to i treba jenom uvnitr sebe. Tak jako vim, ze nevydrzim s jednim chlapem az do smrti (aspon sem takoveho jeste nepotkala) tak vim, ze vzdyck budu touzit po tomhle "dobrodruzstvi". 2 mesice jsou malo, na druhou stranu, pokud to neodezni ani po roce, tak bych to zacala resit... Treba prijde nekdo treti.

Pavel (Ne, 8. 10. 2006 - 18:10)

Miri, snad ani netušíš, jak Ti rozumím. Víš co je ale Tvůj hlavní problém? Že cítíš tu samou potřebu co já. Já jsem si ji už uvědomil. Je to potřeba pocitu nového dobrodřužství a ačkoliv svého současného partnera miluješ, přesto Tě přitahuje další, neboli nový, čerstvý vztah. Jenže za nějakou dobu to bude to samé. Rád bych se spletl. Chlapům radím, a teď promiň. Když si ho honíš, tak na kterou myslíš? A co Ty? Jsi nevěrná při tomto, či jinak? Pravda, rozum Ti moc nepomůže.

Irčo, souhlasím s Tebou, sám si ho hlídám.:-) A SMSky píšu i na záchodě.

Reklama

Přidat komentář