Reklama

jsem milenka ženatého muže

. (Po, 20. 12. 2010 - 09:12)

Nevím, proč by ho měl přecházet rajc. Pokud na to má, tak by se pro něj změnilo jen to, že že by pár tisíc posílal jako alimenty.

Inka (Po, 20. 12. 2010 - 09:12)

tupymu samcovi budes zbytecne...Tyk ti Hani připadá, že samce rajcují dost šílený věci ? Legrace by byla, kdyby Neznámý opravdu řešil nemanželské děcko, to by ho brzy rajc přešel. Někteří lidi nedospějí nikdy.

Hana (Po, 20. 12. 2010 - 09:12)

Neznámý-rozumím tomu...tupymu samcovi budes zbytecne neco vysvetlovat, vidi jenom postavenyho curaka a sebe

Inka (Po, 20. 12. 2010 - 08:12)

Pohrávat si s tou myšlenkou...Neznámý-rozumím tomu dobře, že kdybys otěhotněl milenku, byla by svobodnou matkou ? To by tě hodně "milovala" asi co ? Ty by ses nerozvedl, prostě žil se ženou a milenku nechal samotnou s děckem ? A platil bys na to děcko aspoň alimenty ? To asi snad ano ... co je na té představě rajcovního ? Ty chudera s airbagem, pak porod, děcko na krku, celý život zničený a tebe by to rajcovalo-asi ta samčí předstva, jak jsi hezky zastříkal - výsledkem děcko bez táty, ženská bez chlapa a ty proluftovanou peněženku o něco více ? Mně to přijde dost katastrofický scénář, ale jistě má rozum tvoje milenka a od tebe se naprcat proboha nenechá.... ono nejde o ten výštřik, ale o dva další lidské životy ...

St. (Po, 20. 12. 2010 - 08:12)

Taky jsem to občas do milenky pustil. I když je vdaná a má děti nemohl jsem pak dlouho zbavit nepříjemných vtíravých myšlenek. Kdybych mel svobodnou nebo rozvedenou tak si radši vezmu 2 gumy...

ggghhhhh (Po, 20. 12. 2010 - 07:12)

Pohrávat si s tou myšlenkou...Tak to je pravda, ženy jsou v něčem o řád výše než my, chlapi, takže bych nikdy nepodceňoval to, co se ženě může honit hlavou...

Neznámý (Ne, 19. 12. 2010 - 23:12)

Pohrávat si s tou myšlenkou jako svobodná a jako vdaná - asi ty - je dost rozdíl.
Milenka je dost cílevědomá, takže pochybuju, že by si prášky vzít zapomněla a stejně tak pochybuju, že by chtěla být svobodnou matkou.
Ale člověk nikdy neví, co ženské táhne hlavou :-)

ivana (Ne, 19. 12. 2010 - 23:12)

No, Ivano:
To by byl teda o...Já taky beru prášky, jen jsem si s tou myšlenkou pohrávala. Tohle mě z toho vyšlo, takže radši nic neriskuju.

Neznámý (Ne, 19. 12. 2010 - 22:12)

No, Ivano:
To by byl teda o dost vyšší level.
Moje milenka je svobodná - proto se té myšlenky tak moc neděsím. Ale samozřejmě nic neplánuju.
Milenka papá pilulky, ale vědomí, že to do ní pustím, je stejně rajcovní.

ivana (So, 18. 12. 2010 - 18:12)

Lidi, já celé diskuzi...kdysi mě to taky napadlo. Jenže ono by to prasklo. Přítel má jinou barvu očí, jiný nos, obočí, než máme všichni ostatní.Takže s něčím takovým si radši nezahrávám.

ggghhhh (So, 18. 12. 2010 - 17:12)

Lidi, já celé diskuzi nerozumím. Jestli někdo chce zahýbat a má k tomu důvod (v případě, že manželství je jinak funkční, ale jen to erotičko se vytratilo, ačkoli i tak se oba mohou mít rádi a ctít se navzájem), tak ať to dělá, když to milenci nebo milence nevadí. Ale úvahy o plození dětí s milencem nebo milenkou považuji za silně úchylné.

Inka (Čt, 16. 12. 2010 - 08:12)

ahoj Hanko-pokud Bety bere všechno takto sportovně a bez problému, pak je asi vnitřně hodně silná.
Mně tam ale taky cosi zaráží-postoj-coby, když se to dozví mnažel, coby když otěhotním, mám kam jít, obejdu se bez obou ...

Bety, koho máš vlastně ráda, koho miluješ ? Manžela ? Milence ? Oba ? Nebo ani jednoho, když jen pohodíš hlavou a coby, klidně se obejdu bez obou - to je hrozně divný přístup.

Jsi sice nesmírně nad věcí a vypadá to, že chceš, aby si to řešili milenec s mnaželkou. Ale ty jsi taky aktérka v této věci, tys rozbíjela chtě nechtě rodinu, takže vtažena budeš do děje proti své vůli.

Nerozumím, jak je to s tvou láskou, řekla bych, že kdyby přišlo na věc, máš skutečně na háku mnažela i milence a s případným dítětem půjdeš asi o dům dál nebo co ....

Hana (St, 15. 12. 2010 - 20:12)

Hani, proč bych měla řvát...jo, maminka a tatinek vse zaridi, podle mne jsi pekne rozmazlena uboha devka

Inka (St, 15. 12. 2010 - 13:12)

P.S., Inko,
nepíšeš i v...ahoj neznámý - přišlo mi to legrační-ne-fakt nepíšu do diskuze neholená dívka. Já se holím-tedy nohy a podpaží a tam jinde přistřihuju. Jde asi o jinou Inku, prostou shodu jmen. Jinak všeho s mírou podle mně - i chloupků.
Asi ti rozumím, chápu, uvažovala jsem jako ty. Taky mi doma něco chybělo. Ale já jsem na to dojela a dnes vidím vše jinýma očima. V mém případě jsem v sázku dala velmi mnoho. Přeji ti, aby se nic neprovalilo a ty mohl dobíjet baterky v dnešním pro mně arogantním, hektickém a z mého pohledu odlidštěném světě, kde něha, přitulení se, souznění těla i duše, byť po omezenou dobu mohou být lékem na bolístky duše tím nejlepším.

Neznámý (St, 15. 12. 2010 - 13:12)

P.S., Inko,
nepíšeš i v diskuzi neholená dívka? Chloupky mi připadají také erotické :-)

Neznámý (St, 15. 12. 2010 - 13:12)

Inko, Bety:
Tak jsem rád, že jste mne trochu omluvily :)
Já si uvědomuju, že je to teď nádherné, ale v případě průšvihu je možné, že budu všeho litovat. Ale nemohu si pomoci.
Manželka mi je (myslím) věrná, ale jinak mě neskutečně štve (nebudu to konkretizovat, protože by nás známí mohli poznat) a naše manželství, přes dvě děti, je stále trochu na hraně. Přesto mám manželku rád, jinak bych s ní už dávno nebyl.
Milenka mi dává neskutečnou sílu do života, že jsem schopen přežít manželčiny excesy. Mám lepší náladu, směju se bez důvodu, život je prostě lehčí. U milenky pro mě není primární ani sex ani její mládí.
Je mi jasné, že mým afrodiziakem je i peněženka. Nejde o nějaké finanční nebo drahé věcné dary, ale prostě když je rande přes noc, tak je to hotel na úrovni a ne hostel nebo kamarádova garsonka s použitým povlečením. Večeře je v kvalitní restauraci, mé historky jsou z jiného prostředí - jsou zajímavější než od "běžného" vrstevníka.
Přesto heslem "podle sebe soudím tebe" předpokládám, že na mě milenka nevidí jen peníze, ale že snad :) mám nějaké charizma, příjemně se se mnou mluví (a třeba i souloží). Protože když se na to podívám svým pohledem, tak v jejím věku by mě určitě nezaujala nějaká čtyřicítka jen tím, že má peníze.
Plus tu jsou další věci jako přitulení se, fyzické vzrušení, chuť zajít třeba jen do kina, nákupy mého oblečení a chuť upravit mě podle jejího vkusu, které nejde dlouhodobě předstírat.
Od vztahu v zásadě nic neočekávám, uvědomuju si, že to může skončit kdykoliv a jakkoliv. Je mi jasné, že na 98 % mě časem převálcuje někdo, kdo bude třeba jen o 5 let starší než ona, bude s ním také zábava, bude mít třeba míň peněz, ale hlavně jí bude schopen věnovat řádově více času než já.

Petr (St, 15. 12. 2010 - 12:12)

Já zažívám něco podobného. Mě manželka chodí do nějaké sekty a nejsem schopen s tím dělat.

Markéta (St, 15. 12. 2010 - 11:12)

Já jsem v roli vdané podváděné, tedy za toho pitomce. Manželovo stanovisko je to, že rozvod nechce, máme závazky vůči dětem a je potřeba se o ně postarat společnými silami. Zároveň se nechce ničeho vzdávat a jeho z mého pohledu šílená rada zní, abych si taky našla chlapa. Mně by to údajně prospělo, on by měl klid. Poradí mi tady někdo ? Asi rada zní-odejít od někoho takového, protože je to citově plochý ubožák, který nechápe na čem stojí vztah. Jenže to není tak jednoduché, když já opravdu nejsem schopna finančně zvládat bez něj rodinu, což on dobře ví a zneužívá toho. Ano, já bych si chlapa našla, ale momentálně na to opravdu psychicky nemám, nějak je mi z nich zle od žaludku.

Inka (St, 15. 12. 2010 - 09:12)

Inko:
Hm, červenám se až...ahoj - jak jsem napsala-hrubky nesvědčí zákonitě o nedostatku inteligence. A u tebe jednoznačně věřím, že ti to ulítlo, což se může stát úplně každému, já zas dělám moře překlepů.
Víš, o nevěře vím dost a to víc, než bych si přála. Z obou stran. Byla jsem podvedená i jsem podvedla. Na začátku je to opojení, je to krásné a příchuť zakázaného sladká. Když doma už to není tak hezké a dostane to nádech všednosti. Jenže se to skoro vždy jednou nebo dříve provalí. Takové zemětřesení, jaké zažilo moje manželství bych nepřála nikomu, tvrdý pád z výšky na zem do drsné reality. A teprve pak si uvědomíme. že pro pobavení, únik z všednosti, chvilky radosti a vybočení ze stereotypu, který nám mohl připadat chvílemi neskutečně ubíjející, jsme byli schopni zahodit něco cenného, čeho jsme si přestali vážit, něco, co bylo budováno léta včetně důvěry. Tím jsem prošla já. S tím, že pak je na těch dvou buď jít od sebe nebo to ustát. To záleží na tom, zda si za to navzájem stojí. Ale je to bolestivý proces. Nechci dělat mravokárce, zrovna ode mně by to tady opravdu nesedělo. Jen bych na základě svých zkušeností chtěla napsat, že pokud vám to doma aspoň trochu klape, partner není násilník, nepije, neparazituje na vás, nebije vás, chová se slušně a chronicky nezahýbá bezohledně-rozmyslete si nevěru. Následky mohou být dost fatální.
A jak u nás ? Zůstali jsme spolu. Zatím nedovedu odhadnout, zda to bylo dobře nebo špatně, ukáže čas, každopádně sem nakouknu za rok, pokud tato diskuze bude existovat a napíšu, jak je u mně.

Bety (St, 15. 12. 2010 - 09:12)

Bety, ozvi se a napis, kdyz o...Hani, proč bych měla řvát a litovat se? Nejsem typ, co brečí nad rozlitým mlékem. V životě se dějí věci, které nechceme, ale pláč to nespraví.
Počítám se všemi variantami a i kdyby se můj muž dozvěděl o mém poměru, nebo kdybych s milencem otěhotněla. Mám kam jít. I bez nich obou.

Reklama

Přidat komentář