Reklama

Velikost penisu!

Návštěvník (Čt, 7. 6. 2001 - 01:06)

Jo jinak TI prejzu aby sis nasla nejakyho cernouska kterej bude mit tak 50cm a aspon 10cm v prumeru aby si byla uspokojena.Orgasmus pri porodu :o) to ma asi maloktera!

Návštěvník (Čt, 7. 6. 2001 - 01:06)

Jak se tak koukam na tvoje nazory si docela miloucka holcickaaa :o) takovy mam fakt raaad!Di se zakopat Janicko!

Návštěvník (St, 6. 6. 2001 - 22:06)

No jasně, zkusila jsem i dost velký penis, ale nejvíc mi vyhovuje kolem 15 cm. Je to pro mě ideální, ale kvůli velikosti bych se s nikým nikdy nerozešla, to bych byla dost ubohá a asi by to nebyla láska...

Návštěvník (St, 6. 6. 2001 - 21:06)

Tak to nevim to se asi polovina mužské populace má oběsit? Protože mají penis pod 15.5 cm? Proč na mě moje přítelkyně žárlí a bojí se abych jí nezahýbal, když jsem méněcenej (

Návštěvník (St, 6. 6. 2001 - 15:06)

Zajímalo by mě, jestli všechny dámy, které psaly, že jim na velikosti nezáleží, někdy souložily s opravdu vyvinutým samcem. To by možná potom psaly něco jiného, než silácká slova typu, že i s malým kašpárkem se dají dělat velké věci, apod.

Návštěvník (Po, 4. 6. 2001 - 17:06)

Na velikosti samozřejmě záleží přesně jak o tom píšeš. já jsem si to samozřejmě s malým nezkusil. Můj je spíš delší a hlavně silnější. Představa, že při spojení se mi ztopořený penis ztrácí v pochvě ženy mi připadá hodně nepříjemná a vůbec se klukum nedivím, že z toho maji silné komplexy. Ten pocit kdy si "mne" žena svou pochvou objímá, nebo když do ni na začátku aktu vstupuji a její vagina se začíná "nastavovat" na můj ztopořený penis je pro mne moc krásný. A jak jsem poznal z tvého dopisu je to příjemné alespoň některým ženám. Jen mimochodem, překvapuje mne že se všichni zajímají jen o penis, vždyť i pěkná a velká varlata jsou důležitá. A celkem by mne zajímalo jaké se opravdu líbí, vám ženám. Představa, že z chlapa "vyčuhuje" pouze velký ztopořený penis bez varlat mi připadá směšná. Dokáží ženy vnímat dotyky varlat ve svém lůně během aktu, nebo je nějak jinak vnímat? ženy se z mne neznámých důvodů o tom se mnou stydí mluvit. Zkusíte mi někdo napsat svůj názor.

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2001 - 15:06)

Proc se porad resi tohle ohrany tema? Zalezi - nezalezi... A co podle vas mame delat my? Holky na holky, tam prece o velikost PENISU nejde???

Návštěvník (Ne, 3. 6. 2001 - 11:06)

mam penis 12,5 - 13cm podle vzruseni. a jsem za nej rad. mozna by sem chlapi co ho maj pod 15cm mohli napsat svy miry a zjistili by jsme ze je nas vic nez tech udajnejch sexmanů v peříčku!!!!.

Návštěvník (Pá, 1. 6. 2001 - 20:06)

To jana: No jo kdyz mas lochnu jak vchod do Metra!!!!

Návštěvník (Út, 29. 5. 2001 - 22:05)

nestačím se divit

Návštěvník (Út, 29. 5. 2001 - 21:05)

myslím, si, že to, co tu řešíte, je opravdu trochu zbytečné.. než s někým přeci vlezete do postele, tak vás musí něčím zaujmout.. nevím jak vy, ale já se zajímám o muže nejdřív z té vnitřní stránky.. je pro mě nejdůležitější, jaký je jako člověk a přítel a potom mě zajímá sex.. pokud má problémy v této oblasti, věřím, že to je nepříjemné a je to něco podobného jako pro nás, ženy, velikost prsou... ale dá se s tím žít, věřte, chlapi.. musíte se naučit mít rádi své tělo.. jinak to prostě nejde.. a pokud nemůžete svou partnerku uspokojit svým "malým" údem, dá se to i jinak... tak hodně zdaru a nevěště hlavy!!! :-)

Návštěvník (Út, 29. 5. 2001 - 12:05)

Myslim ze velikost penisu neni to nejdulezitejsi, ale je to velmi podstatne. Sama davam prednost vyvinutejsim muzum, nevim jake je to pod 16 cm a obavam se, ze by me sex s nekym takovym neuspokojil ani z poloviny. No a nanejhur kde neni zhury dano na penisu tam to nahradi prsty nebo jazyk a verte panove, ze je to kolikrat lepsi nez styk samotny. Tem co maji male penisy: hlavu vzhuru:) jazyk ven

Návštěvník (Ne, 27. 5. 2001 - 19:05)

Chlapi o to vubec nejde! Ja mam nadprumer, ale nejak mi to v posteli nejde (nemyslim jenom souloz), takze jsou mi moje centimetry k h....! Akorat se siri drby, ktery by mozna nekoho tesily, ale me rozhodne ne.

Návštěvník (Pá, 25. 5. 2001 - 15:05)

POZOR SI GEJ ZA SE JA MAM PRUMER A SI 30 CM

Návštěvník (Čt, 24. 5. 2001 - 20:05)

Mam ...

Návštěvník (Čt, 24. 5. 2001 - 18:05)

Ono taky záleží na tom, jestli chcete penis jen na jednu noc, nebo na celej život. Jasně, že má každý nějaký ideál, potom je na jednu noc nejlepší právě ten. Na celý život samozřejmě taky, ale tady už je třeba hodnotit toho kterého muže podle podstatně jiných vlastností a kvalit a velikost penisu ROZHODNĚ není na prvním místě. A pokud to tak nějaká žena cítí, tak za prvé vůbec nemusí muže (teda pokud nejsou taky takoví)zajímat a zadruhé je na úrovni samice jakéhokoli živočicha. Ale taková žena doufám snad ani neexistuje, takže jakákoli debata je vlatně bezpředmětná. Tímto zdravím všechny muže s malými, středními i velkými penisy!

Návštěvník (St, 23. 5. 2001 - 17:05)

Tak si s nim dete zapichatja stimto panem velice soucitimjeliko take vim jke je to neprijemne mit male nebo nejak nedostatecny penis Preji mu hodne zdaru

Návštěvník (St, 23. 5. 2001 - 10:05)

Jak můžete tvrdit, že nezáleží? Samozřejmě, že je to důležitý! Z vlastní zkušenosti vím, že v šatnách (pochopitelně mužských) u bazénů, tělocvičen a v místech, kde jsou jen chlapi, např. na vojně, jsem se vždy snažil otáčet zády k ostatním. Nehledě k tomu, že jsem ještě byl tlustý. I na toaletách jsem se snažil ukrýt svou podprůměrnost. Bylo to fakt nepříjemný. Vždycky mi připodalo, že ostatní jsou větší. Než jsem si všiml, že hodně dalších se taky otáčí zády. Jen ti narostlí se nestyděli. Dnes je mi 60. Za život jsem měl hodně partnerek. Nikdy se mi nestalo, že by "můj problém" některé vadil. Jednou jsem se dočetl, že malej se zvětšuje poměrně víc, než velkej. Což je důležitý. A ještě jeden poznatek z přírody: žádnej sameček (pokud vím) na sebe neupozprňuje velikostí penisu, ale tancem, barvou peří, křikem a pod. On ten penis je skutečně hlavně k rozmnožování a tady velikost není důležitá. A k vyvolání rozkoše, příp. uznání hodnot celého člověka existují i mnohé další způsoby. A nakonec: I s malým Kašpárkem lze sehrát velké představení!Hodně sebedůvěry přeje Bubeš.

Návštěvník (Út, 22. 5. 2001 - 16:05)

Já myslím,že důležité je jak dokáže muž partnerku uspokojit a nemusí to být velkým penisem !Máme přece i jiné přednosti !

Návštěvník (Út, 22. 5. 2001 - 02:05)

Jak vidím mnoho žen upřednostňuje nadprůměrněvybavené samce, stejně jako mnoho mužů upřednostňuje štíhlé prsaté blondýnky s dlouhýmanohama.Jenže kolik procent lidí má to štěstí mítpartnera či partnerku podle svých představ!!!Vraťte se na zem a buďte rádi za to co máte!P.S. nejvíc nároků (a nejvíc keců)mají ty/ti co nato svým vzhledem, věkem atd. vůbec nemají!

Reklama

Přidat komentář