Reklama

Velikost penisu!

Návštěvník (St, 8. 8. 2001 - 08:08)

Na velikosti doopravdy nezáleží. Myslím a vím, že záleží na tom jak oba k sexu vůbec přistupují. Je pravda, že stupidní časopisy, které již byly jmenovány tak mohou v některých ženách vyvolat dojem, že ony mají doma bačkoru s malým, že se musí hledat něco lepšího. Ale doporučuji, peníze za tyhle bláboly dejte za láhev vína a tomu chlapovi doma nebudou ostatní sahat ani po kotník

Návštěvník (Po, 6. 8. 2001 - 15:08)

Takže, moc souhlasím s Janou, to zaprve. A zadruhé, tady se pořád řeší ta délka a tak, ale pro mě je hodně důležitý taky tvar, protože když je penis ,"správně" mírně zahnutý tak mi dráždí při styku přesně bod G protože když je moc dlouhý tak ho dráždí jen nepřímo nebo vůbec. Záleží taky na úhlu stopoření, protože to má vliv na "oblíbené" polohy a ty přece taky ovlivňují míru požitku. Jinak je důležitá ta souhra a vhodnost partneru (menší k menší, větší k větší) ale to už tady bylo řečeno.

Návštěvník (So, 4. 8. 2001 - 18:08)

Takže...Měla jsem přítele s malým, středně velkým i větším penisem (každého zvlášť ... :-))Bráno relativně, nikdy jsem je neměřila. Ten s tím největším nebyl ani tak přítel jako spíše milenec, bez nějakého hlubšího citového vztahu mezi námi. Ty ostatní jsem milovala nebo stále miluju. Výsledek:milenec s velkým - dlouhé a velmi krásné milování, ovšem nemůžu se teď po tolika letech upamatovat, zda mě přivedl k orgasmu... byla jsem s ním sice jenom párkrát.. ale ten orgasmus... ne. Přítel se středně velkým - orgasmus pravidelně dosahovaný při poloze "na koníčka", jinak spíše ne.Milostnou předehru někdy dost flákal...:-) A můj přítel s relativně malým (ale asi fakt malým) penisem? Orgasmus dosahovaný pravidelně a to nejen v poloze "na koníčka".Proč?Velmi jsme se milovali (myslím psychicky) a on si vždy dával velmi záležet na předehře, byl v ní bezkonkurenčně nejlepší. A teprve ve fázi mého vysokého vzrušení přistupoval k vlastní souloži... Uspokojivý výsledek vždy zaručen :-)Závěr? Oboustranná láska, vzájemná snaha po uspokojení toho druhého a čas věnovaný předehře dělá divy a anatomické předpoklady pak ustupují do pozadí.

Návštěvník (So, 4. 8. 2001 - 14:08)

Nezapomeňte: Přesně jak už je tu napsáno: I malý kašpárek dokáže zahrát velké divadlo!

Návštěvník (Út, 31. 7. 2001 - 19:07)

Vesmes kazdy z vas má pravdu. Ale například mě malý penis nevyhovuje a to z toho duvodu,ze se ve me ztratí.Přesto je spousta žen,znám je,kterým "malý kašpárek" vyhovuje. Takže vy muži,kteří máte strach,že neuspějete-musíte jen dobře hledat a uchvátit jinak,když se cítíte kvůli svému penisu nejistí.Jsou i ženy, které mají malou vaginu a pak je pro sex s mužem "vyvinutějším" doslova utrpení. Takže své k svému,ne?

Návštěvník (Čt, 26. 7. 2001 - 07:07)

" I malý kašpárek dovede udělat velké divadlo kámo "

Návštěvník (Čt, 26. 7. 2001 - 06:07)

Zajimalo by me, jak vy baby, co jste zkusenejsi, zjistujete, jak ho ten dotycnej ma presne dlouhyho. Jestlize nektera z vas fakt ma co porovnavat, to si vzdycky vzala pravitko nebo supleru? Setkal jsem se s tim, ze baba porovnava ptaky treba podle toho, ze ho chyti obema rukama a jeste kus zbyva, ale ze by to odhadla na centimetr, se mi nezda. Mozna, ze vam nekterej z vasich pichacu udal sve rozmery, jenomze chlapi strasne kecaji. A vubec, myslim si, ze je tato diskuse zbytecne dlouha, protoze vse co "kasparky" zajima zde uz bylo receno. Rad bych vzkazal vsem, ze jakykoliv komplex je zbytecny, lepe receno ne picu.

Návštěvník (Út, 24. 7. 2001 - 21:07)

Osobně si myslím, že na velikosti vůbec nezáleží. Říká se přece, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. Neberte si to osobně!!Záleží přece na tom, jak je muž schopný a jak ženu vnímá a né na jeho délce či tloušťce. Můžete být klidný a nedělejte si žádné starosti. A pokud by vám nějaká žena pověděla, byť jen malou, výtku, věřte, tak není ŽENA, protože, ženou se člověk nerodí, ale stává se jí. S pozdravem

Návštěvník (Po, 23. 7. 2001 - 13:07)

Ideale, přesné a výstižné. Naprosto souhlasím!

Návštěvník (Pá, 20. 7. 2001 - 23:07)

Koupila jsem si gumovou ruku a tou se honim.Jestli ho mate hosi nekterej tak silnej tak to je pomrdanicko.S malim nikam nelezte a radsi si ho vymrskejte.

Návštěvník (Čt, 19. 7. 2001 - 23:07)

Ideale,mas naprostou pravdu.Moje stara si to dela salatovou okurkou.Kdyz byla mlada tak jsem ji vyhonil prstikem.Ty lolitky ti zavidim.

Návštěvník (Čt, 19. 7. 2001 - 23:07)

mlada 18ctka je stastna s normalnim ptakem ale 30tka po porodech chce poradnej vocas.Dam radu.S malim nelez na panicky.Je to jako kdyz pichas do kyble s teplou vodou.Milujte mlady kotata a tato rubrika nikdy nevznikne.Cao.

Návštěvník (Čt, 19. 7. 2001 - 15:07)

Je prece znamo, ze kazdy chlap ho ma v brise pul metrua zalezi jen na zenske, kolik si ho vytahne... hiSlavek z Brna

Návštěvník (Po, 9. 7. 2001 - 14:07)

Proboha, nevím, co to znamená pro ženu, ale pro tebe je to na h... Kde žili rodiče, panebože? To souvisí i s velikostí, to je ale detail proti ostatním trablím (možnost infekcí atd.)! Tahle "závada" se odstraňuje v předškolním věku. Mazej k doktorovi a nebudeš litovat.

Návštěvník (Ne, 8. 7. 2001 - 16:07)

Jak ses vyvinul tak ses vyvinul.S tím nic nenaděláš.Udělej si pořadek v hlavě a podivej se kolem sebe jak vypadají ostatní lidé.To že máš malý penis na rozdíl od odstavajících uší neni vidět .

Návštěvník (St, 4. 7. 2001 - 22:07)

Uf! Mám penis o délce 11cm při ztopoření. Je mi přes 20 a jsem panic. Okolí mě již začíná naznačovat, že bych s tím měl něco dělat. Ale já mám nízké sebevědomí, jsem stydlivý, ... A ještě k tomu mám fimózu. Tímto bych se chtěl zeptat: Jaké to je pro ženy, když předkožka nejde přetáhnout přes žalud? Uvažuji, že s tím zajdu k urologovi, ale strašně se stydím, nevím, co mě čeká, bojím se, že se ztrapním, Má někdo s tímhle zkušenosti? Děkuji za případné odpovědi.

Návštěvník (Út, 3. 7. 2001 - 22:07)

Po 14letech manželství mohu říci že na velikosti taky záleží.Mám evrpský standart/17,5*3,5/a doma je to dobré , ale většina žen okolo středního věku vzhledává vedle techniky i velikost.

Návštěvník (Út, 3. 7. 2001 - 12:07)

Měla jsem přítele, který měl penis 19,5cm.Sex s ním, to bylo něco, co nemělo obdoby. Na druhé straně si myslím, že kvalitu pohlavního styku/alespoň u mě/určuje hloubka mých emocí k dotyčnému partnerovi.Ahojky Katka

Návštěvník (Út, 3. 7. 2001 - 09:07)

Pánové a dámy!Čtěte Kámasútru.

Návštěvník (Po, 2. 7. 2001 - 19:07)

Asi je to opravdu vsechno tim, ze jsou nektere zeny orientovane klitoridalne, tem je potom penis skoro ukradeny a pak vaginalni a tam proste "musi byt" :-). S 17 cm jsem v poho a zazil jsem partnerku, ktera byla uzka a po pulhodine uz ji to bolelo a zazil jsem take partnerku, kde jsem si pripadal jako nudle v bande :-). problem je, ze u zen (az na par relativne fungujicich figlu) ta velikost moc neni poznat. Ale jinak plati "svuj k svemu". To same na tema prsa. Jsou damy doslova s kozama jak dva kyble a muzou byt v posteli jako netykavky. Zaroven holka, se kterou jsem mel zatim nejlepsi sex, mela takove ty "pupinky". Budte v pohode.

Reklama

Přidat komentář